המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:מאוד חסרה לי הפעלה של טיוס.
ציפיתי שהוא דווקא יהנה מפארגו, אבל בינתיים כלום - אני מתגעגעת לרייס...
roy1000 כתב:ההגנה דווקא ממש לא מטרידה אותי כרגע. כשדווין סמית' יחזור ורנדל יבריא, זה ייראה אחרת.
אני לא אוהב את היינס - הוא נראה כמו סתם עוד גאנר והוא לא מספיק מוכשר לדעתי. ריקי היקמן לעניים.
פארגו בסדר. מראה ניצוצות, אבל הוא יהיה חייב לביות הרבה יותר טוב ממה שהוא מראה היום בשביל שמכבי תעשה משהו העונה. האדישות של פארגו בהגנה מעצבנת מאוד.
סילבן בכושר מדהים. הכל נכנס לו. הלוואי וימשיך ככה, אבל הוא עדיין חור עצום בהגנה.
פניני משחק היום נהדר, אבל משום מה הוא הפסיק לשחק הגנה בכלל.
על לינהארט אין הרבה מה לדבר. כשסמית' יחזור הוא לא יראה מגרש.
מאריץ' לא קשור לענף. לא מבין מה קרה לו. הדאנק של גרין עליו היה משפיל.
שמואל1 כתב:מי שחסרונו הכי מורגש היום הוא דיוויד בלאט. אצל בלאט אין סרט שמכבי חוטפת 54 נקודות מהפועל ירושלים במשחק גמר, ואם כן אז הוא היה עושה טרור בחדר ההלבשה.
Roni1 כתב:חנו'ש כתב:מאוד חסרה לי הפעלה של טיוס.
להזכיר לך את רייס בהתחלה?
roy1000 כתב:ההגנה דווקא ממש לא מטרידה אותי כרגע. כשדווין סמית' יחזור ורנדל יבריא, זה ייראה אחרת.
אני לא אוהב את היינס - הוא נראה כמו סתם עוד גאנר והוא לא מספיק מוכשר לדעתי. ריקי היקמן לעניים.
פארגו בסדר. מראה ניצוצות, אבל הוא יהיה חייב להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא מראה היום בשביל שמכבי תעשה משהו העונה. האדישות של פארגו בהגנה מעצבנת מאוד.
סילבן בכושר מדהים. הכל נכנס לו. הלוואי וימשיך ככה, אבל הוא עדיין חור עצום בהגנה.
פניני משחק היום נהדר, אבל משום מה הוא הפסיק לשחק הגנה בכלל.
על לינהארט אין הרבה מה לדבר. כשסמית' יחזור הוא לא יראה מגרש.
מאריץ' לא קשור לענף. לא מבין מה קרה לו. הדאנק של גרין עליו היה משפיל.
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:מי שחסרונו הכי מורגש היום הוא דיוויד בלאט. אצל בלאט אין סרט שמכבי חוטפת 54 נקודות מהפועל ירושלים במשחק גמר, ואם כן אז הוא היה עושה טרור בחדר ההלבשה.
אתה זוכר את זה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4502196,00.html
![]()
לא משחק גמר, אבל גם לא משחק הכנה....Roni1 כתב:חנו'ש כתב:מאוד חסרה לי הפעלה של טיוס.
להזכיר לך את רייס בהתחלה?
בגלל זה אמרתי בינתיים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־13 אורחים