פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
02 אפריל 2015, 11:30
החציל האצטקי כתב:אגב, לא לקחת כמובן מאליו את ההישארות של סילבן. הוא מחזיק באזרחות שהופכת אותו לבוסמן וזה נכס ברוב הליגות האירופיות.
הוא יכול לקבל יופי של כסף ומעמד מקבוצות מיד-לבל ולדפוק שם מספרים מטורפים. אם מכבי לא מציעה לו מקום בחמישייה, סיכוי סביר שהוא עוזב.
אני אמשיך ואומר שאני רוצה לראות כאן את דאוסון, לא משנה אם בחמישיה או לא.
מכבי ייאלצו לשלם לו קצת יותר ממה שהוא מקבל היום. בשביל חצי מליון הוא יישאר ומכבי ישלמו את זה כי אין אלטרנטיבות.
נערך לאחרונה על ידי
roy1000 בתאריך 02 אפריל 2015, 11:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
02 אפריל 2015, 11:33
שמואל1 כתב:מסכים. גם הפועל ירושלים ככל הנראה תצטרף למירוץ ותעלה את תג המחיר שלו.
אני לא הייתי מפחד יותר מדי מהאיום של הפועל ירושלים. עמדות 2-3 שם רוויות בזרים וישראלים ברמה גבוהה.
אם לוקחים בחשבון את החוזים החתומים (מה שנראה שההנהלה שם מנסה לשמר), דונטה ורייט ימשיכו, יחד עם הלפרין, אריאל ומנקו שחוזר מהשאלה.
אין מקום בפקק הזה, אלא על חשבון רייט במידה והוא הולך.
רוי- בשביל חצי מיליון דולר לא עדיף לך להשקיע 200 בדאוסון ועוד 300 בחוזה חדש לסמית' או בהבאת זר ברמה גבוהה בעמדות 1 או 5?
אלטרנטיבות כן קיימות אם מחפשים כאלה.
02 אפריל 2015, 11:50
החציל האצטקי כתב:רוי- בשביל חצי מיליון דולר לא עדיף לך להשקיע 200 בדאוסון ועוד 300 בחוזה חדש לסמית' או בהבאת זר ברמה גבוהה בעמדות 1 או 5?
אלטרנטיבות כן קיימות אם מחפשים כאלה.
דאוסן יכול להחליף את סילבן? אני לא רואה את זה. אין לך ישראלים. אתה חייב להשאיר את לנדסברג או שאתה פשוט מוותר על האליפות בארץ מראש.
02 אפריל 2015, 13:16
לא מאמין שלאנדסברג לא ישאר כאן ובטח שהוא לא יגיע לירושלים
דאוסן פוטנציאל גדול אבל הוא עוד לא בשל ומכבי ממש לא צריכה לקחת אותו ולעקב את ההתקדמות שלו בגלל שהוא ישחק מעט
אני גם לא רואה צורך להביא את פישר שיעלה המון, אפשר להביא את רוזפלט או רותבארט
02 אפריל 2015, 13:59
רוטבארט???ברצינות? שייתן עונה טובה בקבוצה רצינית יותר ואז נראה בינתיים עד כה למעט העונה הנוכחית, העונות האחרונות שלו לא משו לספר עליו בבית...
אני חושב שרוזפלט יכול להיות אחלה של פתרון שבעולם...הוא די תואם טיוס במה שהוא נותן עם קצת פחות אתלטיות...
02 אפריל 2015, 14:14
my man כתב:רוטבארט???ברצינות? שייתן עונה טובה בקבוצה רצינית יותר ואז נראה בינתיים עד כה למעט העונה הנוכחית, העונות האחרונות שלו לא משו לספר עליו בבית...
אני חושב שרוזפלט יכול להיות אחלה של פתרון שבעולם...הוא די תואם טיוס במה שהוא נותן עם קצת פחות אתלטיות...
הוא גם נתן עונה לא רעה בכלל עם לובליאנה ביורוליג ( קצת יותר רמה מנהריה. ... )
ואף אחד לא מדבר עליו כעל סנטר מוביל או משהו כזה. סתם עוד חיזוק לסגל הישראלי העלוב שלנו כרגע.
כמה ישראלים ברמתו כבר יש לנו בשוק??
למה לא לנסות בעיקר בהתחשב בכך שטיוס ככל הנראה לא יהיה פה שנה הבאה וחוץ מזה שהוא בטח ייתן יותר תרומה מכהן למשל.
02 אפריל 2015, 14:43
rc4991 כתב:לא מאמין שלאנדסברג לא ישאר כאן ובטח שהוא לא יגיע לירושלים
דאוסן פוטנציאל גדול אבל הוא עוד לא בשל ומכבי ממש לא צריכה לקחת אותו ולעקב את ההתקדמות שלו בגלל שהוא ישחק מעט
אני גם לא רואה צורך להביא את פישר שיעלה המון, אפשר להביא את רוזפלט או רותבארט
מסכים איתך לגבי דאוסן,לאנסדברג כבר פה והוא משתפר אז אין סיבה לשחרר אותו..דאוסן רמה מתחת ללאנסדברג בהגנה.
על רוזפלט צריך לשלם בייאוט ואין לו ניסיון יורוליג ולרוטבארט יש "ניסיון יורוליג" אבל בנהריה הוא one man show והסיכויים שיתן משו קרוב לממוצעים של השנה כרכז שלישי עלובים.שניהם מתאימים למגדל.
מצד שני פישר עם ניסיון יורוליג מוכח, מצטיין בכל האספקטים שצריך מסנטר, שחקן חופשי והיה כבר במכבי.ויש לציין שההצלחה עונה שעברה הייתה המון בזכות העמדות 4 ו5 שלנו.
אבל אם פישר יעלה יקר מאוד ועל חשבון רכז איכותי גדול,אז באמת צריך לחשוב כמה פעמים אם עדיף את פישר.
02 אפריל 2015, 15:09
חנו'ש כתב:my man כתב:רוטבארט???ברצינות? שייתן עונה טובה בקבוצה רצינית יותר ואז נראה בינתיים עד כה למעט העונה הנוכחית, העונות האחרונות שלו לא משו לספר עליו בבית...
ואף אחד לא מדבר עליו כעל סנטר מוביל או משהו כזה. סתם עוד חיזוק לסגל הישראלי העלוב שלנו כרגע.
למה לא לנסות בעיקר בהתחשב בכך שטיוס ככל הנראה לא יהיה פה שנה הבאה וחוץ מזה שהוא בטח ייתן יותר תרומה מכהן למשל.
אבל גם רוזפלט ישראלי. ו..אויש נו לובליאנה בוא נאמר שהיא לא ממש הטופ של אירופה...
02 אפריל 2015, 15:17
my man כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:רוטבארט???ברצינות? שאותו עונה טובה בקבוצה רצינית יותר ואז נראה בינתיים עד כה למעט העונה הנוכחית, העונות האחרונות שלו לא משו לספר עליו בבית...
אבל גם רוזפלט ישראלי. ו..אויש נו לובליאנה בוא נאמר שהיא לא ממש הטופ של אירופה...
אף אחד לא אמר טופ אירופה. אבל הוא התמודד שם מול קבוצות יורוליג ( מה שרוזפלט לא עשה עדיין ).
אני בכלל לא התלהבתי מרוזפלט, לא הבנתי מה ההתלהבות ממנו ולמה להעדיף אותו על רותבארט??
בכל מקרה אנחנו גם ככה מדברים על גבוה מחליף שיהיה פקטור בעיקר בליגה ( בטח בהתחשב בחיסורים המרובים של סופו ) אז זה לא כזה קריטי.
02 אפריל 2015, 15:31
אם טיוס עוזב, אז גם אני מעדיף את רוזפלט על רותבארט.
הפלוס הגדול של דאוסן שהוא מתחת לגיל 25, ככה שהבאה שלו פותרת למכבי את הסגל הקצר בליגה- לנדסברג וכהן בשנה הבאה מעל גיל 25- אם דאוסן מגיע ע"ח כהן אז זה וואחד שדרוג)
02 אפריל 2015, 19:23
עוד הבדל אחד גדול זה שרוזנפלט תחת חוזה לעוד שנתיים בחולון מה שידרוש פיצוי לא קטן לחולון וגם שכר טוב לשחקן. רוטבארט מהצד השני מסיים חוזה ויהיה שחקן חופשי.
03 אפריל 2015, 02:39
הסגל שלי:
PG - פארגו (1.88), אוחיון (1.90).
SG - לנדסברג (1.98), קייל קוריק (1.93).
SF - ג'ימס אנדרסון (1.98), טוני קרוקר (1.98), פניני (2.00)
PF - רנדל (2.03), אלכסנדר (2.03) רק כישראלי.
C - סופו (2.06), טיוס (2.03), פישר (2.10).
04 אפריל 2015, 00:10
העיקר שיחתימו את היינס, וכמה שיותר מהר.
אני בטוח שתג המחיר שלו רק יעלה עד סוף העונה...
...כי אחרי הכל, יותר רע ממה שהוא עכשיו הוא פשוט לא יכול להיות.
04 אפריל 2015, 06:54
Allan Turing כתב:העיקר שיחתימו את היינס, וכמה שיותר מהר.
אני בטוח שתג המחיר שלו רק יעלה עד סוף העונה...
...כי אחרי הכל, יותר רע ממה שהוא עכשיו הוא פשוט לא יכול להיות.
הוא כבר חתום לעוד עונה.
05 אפריל 2015, 17:50
אני רוצה שחקנים חדשים בכל העמדות
06 אפריל 2015, 11:33
הסגל שלי לעונה הבאה (מאוד ראשוני , יהיו עוד הרבה שינויים):
רכז- מקל, אוחיון
2- פארמר, קלעי שלשות אוטומוטי (סטייל סת' קארי), לנדסברג
3- סמית', פניני
4- ג'ו אלכסנדר, רנדל
5- סופו, פישר, גבוה ישראלי כלשהו (כהן/אלטיט)
06 אפריל 2015, 19:40
אחלה סגל, אבל אין סיכוי תקציבי למקל, פרמאר וסמית יחד, לצערי הרב. לא יודע לגבי קארי, אבל אני מסכים שקלעי אבסולוטי בעמדה 2 או 4 זה מאסט, וזה בעוכרינו השנה.
06 אפריל 2015, 19:55
אני הייתי מביא את מקל או פארמר (למרות הסיכוי הנמוך שאכן ישלמו לו) ושם את פארגו בעמדה 2.
06 אפריל 2015, 19:59
er79 כתב:אחלה סגל, אבל אין סיכוי תקציבי למקל, פרמאר וסמית יחד, לצערי הרב. לא יודע לגבי קארי, אבל אני מסכים שקלעי אבסולוטי בעמדה 2 או 4 זה מאסט, וזה בעוכרינו השנה.
אם הייתי מתחשב בהגבלות התקציב של מר פדרמן, ככל הנראה הייתי בונה את הסגל לעונה הבאה של גלבוע גליל.
06 אפריל 2015, 20:31
הסגל המעודכן שלי:
1. פארגו, מקל
2. קרי, לאנדסברג
3. סמית', פניני
4. רנדל, אלכסנדר
5. סופו, דיוויס/פלייס, רוזפלט
סגל קצר ומגוון ועם ישראלים טובים