פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ורדן פארמר חתם במכבי

20 אוגוסט 2016, 23:02

זה כל הזמן כיף להסתכל על דברים כאלה האמת..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

20 אוגוסט 2016, 23:06

באיזשהו שלב בעונה הזאת היינו עם 4 רכזים ישראליים בעלות כוללת של בערך 5 מיליון דולר ברוטו.
אני מופתע שמי שבנה את הקבוצה הזאת מצליח לנשום באופן עצמוני

20 אוגוסט 2016, 23:08

דרך אגב למרות שארויו זה החוזה הכי גדול שמכבי נתנה לשחקן, קשה להגיד שהוא לא נתן פה 100% בכל משחק והמספרים שלו מראים את זה. פארמר זה פשוט פלופ מטורף ביחס להשקעה

20 אוגוסט 2016, 23:09

לקרוא את כל מה שקרה פה גורם לי להיות רק פסימי יותר ממה שאני עכשיו...

20 אוגוסט 2016, 23:14

פארמר זה כשלון מטורף ואחד העצובים.
באמת חבל לי שזה נכשל כי כדמות- הוא מישהו שקיוויתי שיהיה הפרנצ'ייז פלייר של המועדון לשנים.
אני חושב שאם היה מגיע לסטינג מקצועי אחר הוא היה הרבה יותר טוב מהצל של עצמו שראינו, גם אם ברור שהוא איבד צעד.

20 אוגוסט 2016, 23:15

את האמת שהסתכלתי על הת׳רד של סוני ווימס עכשיו ועושה רושם שאנשים קצת למדו לקח.

20 אוגוסט 2016, 23:18

shayD כתב:
LIAV10 כתב:חוזר לקדנציה שלישית: ג׳ורדן פארמר חתם ויחליף את רוצ׳סטי: http://sites.one.co.il/Mobile/Glitches/ ... x?id=60779

מה?!?!

אמנם יש לך אווטר של לואיס סי קיי, אבל זה בגדר בדיחת שואה .

בדיחות שואה זה אני

20 אוגוסט 2016, 23:23

החציל האצטקי כתב:פארמר זה כשלון מטורף ואחד העצובים.
באמת חבל לי שזה נכשל כי כדמות- הוא מישהו שקיוויתי שיהיה הפרנצ'ייז פלייר של המועדון לשנים.
אני חושב שאם היה מגיע לסטינג מקצועי אחר הוא היה הרבה יותר טוב מהצל של עצמו שראינו, גם אם ברור שהוא איבד צעד.

כנראה שמבחינה אישיותית- לא ממש. תשווה אותו לשחקנים כמו רייס ופארגו(למרות שבקנציה השנייה הוא חזר לפה יותר מלא בעצמו). פארמר ילד יהודי טוב מלוס אנג׳לס שגדל בסביבה שאני לא חושב שחישלה אותו להיות מנהיג בצורה כזו או אחרת ובילה את רוב הקריירה שלו על ספסלים. איפה זה ואיפה רייס שצריך לגדל ילד לבד. גם אם היית מביא את למרכוס אולדריג׳ ודיאנדרה ג׳ורדן לעמדות 4 ו-5 אני חושב שפארמר עדיין היה כישלון באיך שהוא נראה פה. לדעתי גם פשוט לא היה אכפת לו יותר מידי בסופו של דבר. בגיל צעיר יותר הוא היה שחקן מוכשר יותר מרייס בשיא שלו אבל אני לא חושב שהוא מנהיג באופי שלו.

21 אוגוסט 2016, 00:03

ב-2011 הוא היה אותה פרינצסה עם אותן כוונות, אבל הוא רקד על המגרש. הכל מתחיל ונגמר בפיזיות וביכולות אישיות. זה כבר לא זה אצלו.

21 אוגוסט 2016, 00:20

jay כתב:ב-2011 הוא היה אותה פרינצסה עם אותן כוונות, אבל הוא רקד על המגרש. הכל מתחיל ונגמר בפיזיות וביכולות אישיות. זה כבר לא זה אצלו.

יכול להיות שאתה צודק, אבל שוב, נראה לי שהמאמץ בעיקר לא היה שם

21 אוגוסט 2016, 01:03

אין ספק, אבל אני מפרש את זה שכשלא הלך בקלות פיזית, מה שאולי כן הלך בגיל צעיר, אז גם לא היה את המיינדסט הנכון להילחם כדי לכפר על זה.

21 אוגוסט 2016, 01:07

הוא התחיל מצויין. נראה כמו אל עד שהדברים התחילו להשתבש אצל כולם. במקרה שלו אני כן משער שזה עניין מנטאלי בעיקר.

21 אוגוסט 2016, 01:12

גם בקדנציה הראשונה שלו לא עפתי עליו
שחקן טוב אבל ממש לא הסופרסטאר שעשו ממנו
כבר בפתיחת העונה שעברה אמרתי שהוא קצת עף על עצמו אחרי הראיון שנתן ליורוליג
ועדיין שום דבר לא הכין אותו לכך שהוא יהיה כל כך רכרוכי ואפס...ברוך שפטרנו

21 אוגוסט 2016, 01:22

היה פשוט אדיר, אני לא מבין את הסילופים ההיסטוריים האלה. תפתח יוטיוב שלו מ-2011 נגד ריאל מדריד, פשוט קונצרט.
הנה: https://www.youtube.com/watch?v=jvXA7nHVSgY

MTA2311 כתב:הוא התחיל מצויין. נראה כמו אל עד שהדברים התחילו להשתבש אצל כולם. במקרה שלו אני כן משער שזה עניין מנטאלי בעיקר.

כן, במשחקי ההכנה בעיקר, כי השלשות נכנסו, אבל הסגנון השתנה. ב-2011 הוא תמיד היה מהיר מהמגן (האירופאי) שלו וחדר בצורה מסחררת, הוא עדיין זרק לא מעט מרחוק, אבל הסכנה מהחדירה תמיד השאירה את המגן במרחק טוב ממנו. הפיזי קשור במנטאלי במקרה שלו. אתה חושב שתבוא ותשלוט, ופתאום אתה לא מצליח לעשות חדירות על גארדים צעירים בליגה המקומית, ואין לך את הכח הנפשי לעשות את המאמץ ואת ההתאמות.

תראה את הקליפ מלמעלה, הוא חדר שם יותר פעמים ממה שהוא חדר כל הקדנציה השנייה שלו. הוא מהיר מכל שחקן ששומר אותו. קשה לי להאמין שכל זה רק בראש.

21 אוגוסט 2016, 01:42

jay כתב:היה פשוט אדיר, אני לא מבין את הסילופים ההיסטוריים האלה. תפתח יוטיוב שלו מ-2011 נגד ריאל מדריד, פשוט קונצרט.
הנה: https://www.youtube.com/watch?v=jvXA7nHVSgY

MTA2311 כתב:הוא התחיל מצויין. נראה כמו אל עד שהדברים התחילו להשתבש אצל כולם. במקרה שלו אני כן משער שזה עניין מנטאלי בעיקר.

כן, במשחקי ההכנה בעיקר, כי השלשות נכנסו, אבל הסגנון השתנה. ב-2011 הוא תמיד היה מהיר מהמגן (האירופאי) שלו וחדר בצורה מסחררת, הוא עדיין זרק לא מעט מרחוק, אבל הסכנה מהחדירה תמיד השאירה את המגן במרחק טוב ממנו. הפיזי קשור במנטאלי במקרה שלו. אתה חושב שתבוא ותשלוט, ופתאום אתה לא מצליח לעשות חדירות על גארדים צעירים בליגה המקומית, ואין לך את הכח הנפשי לעשות את המאמץ ואת ההתאמות.

תראה את הקליפ מלמעלה, הוא חדר שם יותר פעמים ממה שהוא חדר כל הקדנציה השנייה שלו. הוא מהיר מכל שחקן ששומר אותו. קשה לי להאמין שכל זה רק בראש.

מול ריאל הוא היה אדיר אבל היו לו גם הרבה משחקים לא מרשימים, כולל בליגה
הוא שחקן טוב אבל כזה שלא מצטיין במשהו ספציפי ברמה מאוד גבוהה (ולא, החדירה שלו לא כזאת טובה)
שמחתי כשחתם בקיץ שעבר אבל הוא לא היה איזה כוכב מבחינתי

21 אוגוסט 2016, 01:55

https://www.youtube.com/watch?v=jvXA7nHVSgY

איזה יום מטורף זה היה...

הערב הזה התחיל בבלומפילד בליגה האירופית במשחק נגד סטוק (הפסדנו 2-1, פטר קראוץ' לרעים). אחרי הגול המצמק של קולואטי יצאתי להיכל, חניתי רחוק כמו לא יודע מה, ורצתי בטירוף להיכל שיורד גשם מטורף.

הגעתי להיכל ספוג מים באמצע הרבע הראשון, בסוף המשחק כבר היה לי חם.

ולחשוב שבמקרה ונעלה השנה לאירופית אז אני אצטרך לבחור בין הרגל לסל...:/ (ינעל העולם עם הנתניה הזה)

21 אוגוסט 2016, 02:04

שיחק 3 משחקים בליגה עם 18 דקות בממוצע. זה באמת מעניין?
נתן 7 משחקים ביורוליג של 14 נק' 50 ל-2 40 ל-3, חטיפה 1, 4 אס', 4 ריב' ב-31 דק'... פשוט נחת משום מקום, בחיים שלו לא שיחק באירופה/בארץ, לא מכיר ת'קבוצה, בא נתן בראש, הלך. והיה החודר הכי טוב באירופה לפחות נכון לשלב הבתים.

ואת נושא הרכרוכיות הפיזית שלו בקנדציה האחרונה ואיך היא השפיעה על בחירת הזריקות שלו אני "אוכיח" דרך הסטטיסטיקה:
בקדנציה האחרונה לקח 42% מכלל הזריקות שלו מ-2. בקדנציה הראשונה 77% מהזריקות שלו מ-2.

21 אוגוסט 2016, 02:05

אני זוכר את הסל הראשון שלו (ושל מכבי) ביורוליג בעונה הקודמת, מיד בפתיחת המשחק צסק"א קלעה שלשה והוא הגיב בשלשה מהירה משלו, ואני חשבתי שמשהו חדש מתחיל ואפשר להסתכל לצסק"א בלבן של העיניים (לפחות מבחינת קליעה שהייתה חסרה בעונות שלפני)

אחרי כמה חודשים *הפסד ללובליאנה*

21 אוגוסט 2016, 02:21

אשכול מהגיהנום.

מלבד מילוס שהעלה תהיות ופליקס שהעריך, אבל לא התלהב, כולם פה היו בעננים...
נראה לי שזו ההחתמה הכי מאכזבת שהייתה למכבי ever...

21 אוגוסט 2016, 05:39

בתחילת העונה שחלפה היה לו את המשחק בגביע ווינר נגד לא זוכר מי, אולי נס ציונה... הוא דפק איזה 8 שלשות בלי למצמץ בכלל, ואיך תפסתי את הראש ואמרתי וואו מה מחכה לנו העונה

כן, פחות.
פרסם תגובה