המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:"אני שמח לחזור הביתה", אמר השחקן בן ה-33, שבעונה שעברה לבש את מדי קאזאן, "אני מתרגש לשחק בארנה מול האוהדים הכי טובים בישראל. הפועל י-ם הוכיחה שהיא קבוצה אלופה עם בעלים והנהלה מדהימים ואני בטוח שהולכים לעשות עונה טובה ביורוקאפ. אני לא יכול לחכות למשחק הראשון".
תמיד חשבתי שהוא אידיוט.

החציל האצטקי כתב:"אני שמח לחזור הביתה", אמר השחקן בן ה-33, שבעונה שעברה לבש את מדי קאזאן, "אני מתרגש לשחק בארנה מול האוהדים הכי טובים בישראל. הפועל י-ם הוכיחה שהיא קבוצה אלופה עם בעלים והנהלה מדהימים ואני בטוח שהולכים לעשות עונה טובה ביורוקאפ. אני לא יכול לחכות למשחק הראשון".
תמיד חשבתי שהוא אידיוט.

felix_r כתב:קחו את זה בקלות. השחקנים תמיד אומרים את השטויות האלה בכל קבוצה חדשה שהם מגיעים

Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:קחו את זה בקלות. השחקנים תמיד אומרים את השטויות האלה בכל קבוצה חדשה שהם מגיעים
אני לגמרי מצפה משחקן שמעולם לא היה פה שינחת אחרי שחתם בבני הרצליה ויגיד ''המטרה היא אליפות'', אבל בחייאת, שיחקת פה כבר בארץ ואתה מכיר את הקהל, אז למי אתה משקר?

er79 כתב:לא ידעתי שפישר כל כך אטרקטיבי שהוא מוכר מנויים

roy1000 כתב:אורי אלון בגרסת דני פדרמן - ירושלים כבר מכרו למעלה מ- 6,000 מנויים. האמת שלא חשבתי שיש קבוצה חוץ ממכבי שמסוגלת למכור כמות כזו של מנויים. כנראה יגיע לסביב ה- 8,000. זו כנראה הסיבה להחתמה של פישר.
jol9 כתב:הוא ירוויח 550 אלף דולר ע"פ וואלה, מה שאומר שעם מיסוי של זה מדובר במליון דולר... כסף לפח אם תשאלו אותי.
אף פעם לא חיבבתי אותו יותר מדי, ואני שמח שהוא לא במכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים