פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

15 יולי 2015, 18:15

רוט בהרצליה..

15 יולי 2015, 21:08

נעימי בציונה...

15 יולי 2015, 21:21

my man כתב:נעימי בציונה...

דווקא נורא לח

15 יולי 2015, 23:34

"אני שמח לחזור הביתה", אמר השחקן בן ה-33, שבעונה שעברה לבש את מדי קאזאן, "אני מתרגש לשחק בארנה מול האוהדים הכי טובים בישראל. הפועל י-ם הוכיחה שהיא קבוצה אלופה עם בעלים והנהלה מדהימים ואני בטוח שהולכים לעשות עונה טובה ביורוקאפ. אני לא יכול לחכות למשחק הראשון".

תמיד חשבתי שהוא אידיוט.

15 יולי 2015, 23:35

החציל האצטקי כתב:"אני שמח לחזור הביתה", אמר השחקן בן ה-33, שבעונה שעברה לבש את מדי קאזאן, "אני מתרגש לשחק בארנה מול האוהדים הכי טובים בישראל. הפועל י-ם הוכיחה שהיא קבוצה אלופה עם בעלים והנהלה מדהימים ואני בטוח שהולכים לעשות עונה טובה ביורוקאפ. אני לא יכול לחכות למשחק הראשון".

תמיד חשבתי שהוא אידיוט.

משפט של זונת קהל קלאסית

15 יולי 2015, 23:38

קחו את זה בקלות. השחקנים תמיד אומרים את השטויות האלה בכל קבוצה חדשה שהם מגיעים

15 יולי 2015, 23:39

אומרים שזונות מפרכסות זו את זו, גם שחקנים וקהלי אוהדים.

15 יולי 2015, 23:42

בהצלחה ביורוקאפ גבר.

15 יולי 2015, 23:46

החציל האצטקי כתב:"אני שמח לחזור הביתה", אמר השחקן בן ה-33, שבעונה שעברה לבש את מדי קאזאן, "אני מתרגש לשחק בארנה מול האוהדים הכי טובים בישראל. הפועל י-ם הוכיחה שהיא קבוצה אלופה עם בעלים והנהלה מדהימים ואני בטוח שהולכים לעשות עונה טובה ביורוקאפ. אני לא יכול לחכות למשחק הראשון".

תמיד חשבתי שהוא אידיוט.

אידיוט הוא לא.. חנפן ולקקן שרוצה לרצות את האוהדים החדשים שלו - כן.
מעצבן אבל לגיטימי.

15 יולי 2015, 23:47

לא בקטע רע, האוהדים של מכבי מתחילים להיות חלשים מעונה לעונה אותם האנשים מלפני עשר 15 שנה כבר התבגרו ואין את הטירוף שהיה פעם

15 יולי 2015, 23:48

felix_r כתב:קחו את זה בקלות. השחקנים תמיד אומרים את השטויות האלה בכל קבוצה חדשה שהם מגיעים

אני לגמרי מצפה משחקן שמעולם לא היה פה שינחת אחרי שחתם בבני הרצליה ויגיד ''המטרה היא אליפות'', אבל בחייאת, שיחקת פה כבר בארץ ואתה מכיר את הקהל, אז למי אתה משקר?

16 יולי 2015, 00:03

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:קחו את זה בקלות. השחקנים תמיד אומרים את השטויות האלה בכל קבוצה חדשה שהם מגיעים

אני לגמרי מצפה משחקן שמעולם לא היה פה שינחת אחרי שחתם בבני הרצליה ויגיד ''המטרה היא אליפות'', אבל בחייאת, שיחקת פה כבר בארץ ואתה מכיר את הקהל, אז למי אתה משקר?

עכשיו את מבינה למה בקדנציה הקודמת שלו בארץ חתכו לו את הפנים עם בקבוק שבור במועדון לילה. הוא לא חכם גדול.

16 יולי 2015, 00:22

לא הבנתי למה הוא מתכוון ב"חזרתי הביתה"?? הוא לא שיחק אף פעם בירושלים.... :whistle

וכן, אני יודעת שהוא דיבר על ישראל, אבל זה עדיין משפט אדיוטי להגיד...

16 יולי 2015, 06:55

אורי אלון בגרסת דני פדרמן - ירושלים כבר מכרו למעלה מ- 6,000 מנויים. האמת שלא חשבתי שיש קבוצה חוץ ממכבי שמסוגלת למכור כמות כזו של מנויים. כנראה יגיע לסביב ה- 8,000. זו כנראה הסיבה להחתמה של פישר.

16 יולי 2015, 07:03

לא ידעתי שפישר כל כך אטרקטיבי שהוא מוכר מנויים

16 יולי 2015, 07:09

er79 כתב:לא ידעתי שפישר כל כך אטרקטיבי שהוא מוכר מנויים

הם מכרו את זה לפני פישר... חוץ מזה, אטרקטיבי זה דבר יחסי...
אורי אלון טען שהם יביאו עוד זר ברמה גבוהה בשביל היורוקאפ.

16 יולי 2015, 09:32

הוא ירוויח 550 אלף דולר ע"פ וואלה, מה שאומר שעם מיסוי של זה מדובר במליון דולר... כסף לפח אם תשאלו אותי.
אף פעם לא חיבבתי אותו יותר מדי, ואני שמח שהוא לא במכבי.

16 יולי 2015, 09:59

גל מקל מועמד לקוצ'ה לבוראל ויטוריה, הפועל ירושלים לא מוותרת
רכז נבחרת ישראל נמצא ברשימת המועמדים לחיזוק של קבוצת היורוליג הבאסקית שנמצאת בקשיים כלכליים, כשגם האלופה לא מוותרת על האפשרות לצרפו והגישה הצעה כספית טובה
http://sports.walla.co.il/item/2873198

16 יולי 2015, 10:12

roy1000 כתב:אורי אלון בגרסת דני פדרמן - ירושלים כבר מכרו למעלה מ- 6,000 מנויים. האמת שלא חשבתי שיש קבוצה חוץ ממכבי שמסוגלת למכור כמות כזו של מנויים. כנראה יגיע לסביב ה- 8,000. זו כנראה הסיבה להחתמה של פישר.

אם אני לא טועה, הספירה הזאת כוללת מספר לא מבוטל של מנויים שהם מחלקים לכל מי שנמצא בקבוצות הצעירות של המועדון.

16 יולי 2015, 10:30

jol9 כתב:הוא ירוויח 550 אלף דולר ע"פ וואלה, מה שאומר שעם מיסוי של זה מדובר במליון דולר... כסף לפח אם תשאלו אותי.
אף פעם לא חיבבתי אותו יותר מדי, ואני שמח שהוא לא במכבי.

כשהוא עזב את מכבי הרבה אמרו שזו טעות שלא השאירו אותו אבל אני תמיד חשבתי שהוא סוג של מלכודת דבש כזאת. בסופו של דבר הגיע סופו והשכיח אותו.
נושא נעול