rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:לא יכול לראות שכל המשחק שלנו מסתמך רק על שלשות
כמה נקודות עשינו בצבע? 15?
זה בסדר גמור. יש לך שחקנים שיכולים להגיע לטבעת או לשחק פיק אנד רול כדי להביא שתי נקודות, השלשה היא פשוט זריקה טובה יותר בכדורסל המודרני.
הבעיה היא שאין כתובת בצבע, וזה ישליך על הכל. שימו לב שכשבליגה בנדר מתופקד ב-5 ויכול להעמיד חמישיות עם 5 קלעים, שזה לחלוטין פסיכי סטייל גולדן סטייט.
זה ממש לא בסדר גמור - יש הבדל בין לשחק על יתרונות הקליעה שלך לבין לבסס על זה את כל משחק ההתקפה שלך
אני לא חושב שיש לנו גו טו גאי שיכול לחדור עד הסוף (אולי פארמר אבל הוא לא באנקר בקטע הזה)
כמובן שגם אפשר לשחק פיק אנד רול אבל בינתיים אני לא רואה את זה וכל המסירות הן לרוחב
יהיה לנו פיק אנד רול. רנדל, בנדר, אמבקווה זה שחקני פיק אנד רול ופיק אנד פאפ. יהיה בסדר גמור.
פוסט אפ אין לנו.
אומר עכשיו גודס ולא טועה- קבוצת פאסט ברייק כמו ראשון בכושרה היום די נדיר למצוא באירופה. הם חבורה של סילונים וכל הכבוד להם על היום.
שמואל- אתה לא צריך 4. יש לך אחלה סטרץ' 4 מחליף שישתפר בכל דקה על המגרש ופורוורד פותח שהוא הדבק של הקבוצה הזאת. ועוד גיבוי של סמית' ופניני.
אתה חייב סנטר כי חוץ מאמבקווה אין לך שם כלום.
אין דבר כזה הרכבת עברה. אם אני אחפש - אמצא לך 5 שמות רלוונטיים עם הגודל והסקיל סט. אז למה שמחלקת הסקאוטינג לא יעשו את זה?