פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דני פדרמן התפטר מתפקיד המנכ"ל לפני 4 חודשים

01 נובמבר 2015, 13:26

חיפשתי את הסוכן של פבראני בDraftexpress.
הוא מיוצג ע״י בחור בשם הרב רודוי מסוכנות שחקנים בשם Interperformances.
לא הופתעתי לראות בתוך רשימת המיוצגים של הסוכנות (כאן) גם את וויצ׳יץ׳, שמיוצג ע״י סוכן ראשי אחר, אבל חולק (או לפחות חלק בעבר) עם ויטור את הסוכן הזה כסוכן משנה.

בקיצור, ממשיכים עם המקורבים לוויצ׳יץ׳, מה שכנראה הפך את פבראני ל״סנטר רלוונטי״ ומועמדים אחרים ל״לא רלוונטים״.
אם דני היה באמת בונה את הקבוצה מתוך אג׳נדה של להביא לכאן ביג מנים פחות מוכשרים אבל 100% אגרסיבים וקשוחים- הוא היה לוקח את פטריק יאנג או מקלין.
פשוט עיוות של המציאות לאורך כל הראיון הזה, זלזול באינטליגנציה של האוהדים ומעט מאוד כבוד למשחק הכדורסל.

01 נובמבר 2015, 14:21

החציל האצטקי כתב:חיפשתי את הסוכן של פבראני בDraftexpress.
הוא מיוצג ע״י בחור בשם הרב רודוי מסוכנות שחקנים בשם Interperformances.
לא הופתעתי לראות בתוך רשימת המיוצגים של הסוכנות (כאן) גם את וויצ׳יץ׳, שמיוצג ע״י סוכן ראשי אחר, אבל חולק (או לפחות חלק בעבר) עם ויטור את הסוכן הזה כסוכן משנה.

בקיצור, ממשיכים עם המקורבים לוויצ׳יץ׳, מה שכנראה הפך את פבראני ל״סנטר רלוונטי״ ומועמדים אחרים ל״לא רלוונטים״.
אם דני היה באמת בונה את הקבוצה מתוך אג׳נדה של להביא לכאן ביג מנים פחות מוכשרים אבל 100% אגרסיבים וקשוחים- הוא היה לוקח את פטריק יאנג או מקלין.
פשוט עיוות של המציאות לאורך כל הראיון הזה, זלזול באינטליגנציה של האוהדים ומעט מאוד כבוד למשחק הכדורסל.

אינטרפרפורמנס זאת אחת הסוכנויות הגדולות בעולם.
הסוכנים של וויצ'יץ' ופבראני הם לא אותם סוכנים, גם אם שניהם עבודים באינטרפרפורמנס.

לסוכן של וויצ'יץ' יש הרבה שחקנים מוקרים כמו:

טל בורשטיין, קרלוס ארויו, אלכס גארסיה, תאו פאפאלוקס (מעניין אם גם את ארבעתם וויצ'יץ' הביא למכבי)
מאנו ג'ינובילי, נמניה בייליצה, יאבטוקאס, יאנקונאס

ואלה רק של הסוכן הזה.

01 נובמבר 2015, 14:35

felix_r כתב:אינטרפרפורמנס זאת אחת הסוכנויות הגדולות בעולם.
הסוכנים של וויצ'יץ' ופבראני הם לא אותם סוכנים, גם אם שניהם עבודים באינטרפרפורמנס.

לסוכן של וויצ'יץ' יש הרבה שחקנים מוקרים כמו:

טל בורשטיין, קרלוס ארויו, אלכס גארסיה, תאו פאפאלוקס (מעניין אם גם את ארבעתם וויצ'יץ' הביא למכבי)
מאנו ג'ינובילי, נמניה בייליצה, יאבטוקאס, יאנקונאס

ואלה רק של הסוכן הזה.

שים לב שרודוי (הסוכן הישיר של פבראני) מוגדר כSecondary Agent של וויצ׳יץ׳. http://www.draftexpress.com/agents/Herb-Rudoy-47/
זה לא סתם שהם יושבים תחת אותה קורת גג.

אני לא אומר שזה לא בסדר שעובדים עם הסוכנות הזאת או מחתימים שחקנים שלה, או אפילו של אותו סוכן.
אני אומר ששוב, כמו שאר הדברים שסובבים את וויצ׳יץ׳, יש פה איזשהו ריח מסריח וחשש לטעם לפגם.

01 נובמבר 2015, 15:00

ואני חושב שהכי קל זה להפיל הכל על מישהו שאין לו עתונאים מקומיים מקורבים שמפיצים בשבילו שמועות והאשמות

01 נובמבר 2015, 15:12

לא מעייף אתכם העיסוק המתמיד בפוליטיקות/ מאבקי הכח הפנים ארגוניים האלה?
אני מרגיש כאילו הפורום הפך לתוכנית של מה בוער עם רזי ברקאי...

01 נובמבר 2015, 15:21

נשרקה כתב:לא מעייף אתכם העיסוק המתמיד בפוליטיקות/ מאבקי הכח הפנים ארגוניים האלה?

היינו שמחים להתעסק בדברים אחרים. תאמין לי.

01 נובמבר 2015, 15:22

MTA2311 כתב:
נשרקה כתב:לא מעייף אתכם העיסוק המתמיד בפוליטיקות/ מאבקי הכח הפנים ארגוניים האלה?

היינו שמחים להתעסק בדברים אחרים. תאמין לי.

זה מה שגדול בפורום הזה שאפשר להתעסק בהכל...
בכ"מ הזכרת לי את זה- אני נחנק כל פעם מחדש שאני שומע אותו...

Re: דני פדרמן התפטר מתפקיד המנכ"ל לפני 4 חודשים, מתראיין עכש

01 נובמבר 2015, 15:24

החציל האצטקי כתב:דני גם המשיך והתקשקש עם האוזמן בפייסבוק.

Shay Hausmann כתב:כשדני פדרמן, מי שע(ו)מד בראש המערכת המקצועית של מכבי ת"א אומר שהיו בקיץ רק 3 עסקאות של סנטרים ביורוליג, זה משאיר לי רק דבר אחד להגיד ‫#‏די_נו‬
Danny Federman כתב:כששי האוזמן אומר שאמרתי שהיו רק 3 החתמות ביורוליג ולא מבין שהתכוונתי 3 החתמות רלבנטיות למכבי, אני אומר לעצמי #עודפעםהואמתחכםההואשיודעהכל

Shay Hausmann כתב:אוקיי, Danny Federman, כתבת לי איזשהי תגובה על הפוסט. משהו על כך שאני מתחכם שיודע הכל. אז קדימה, בוא תוכיח לכו-לם עד כמה שאני טועה. בוא תראה לכולם, אחד לאחד, שהיו רק 3 סנטרים בקיץ שרלוונטיים עבור מכבי תל אביב. אל תזרוק סתם דברים. תנמק ותסביר, כיאה לאיש מקצוע שעמד בראש המערכת המקצועית של מכבי תל אביב משך מספר שנים. אם תוכיח את טענתך, אני מבטיח התנצלות קבל עם ועולם. ועל הדרך, אשמח לנהל דיאלוג על קבלת ההחלטות שלכם הקיץ, מלמטה ועד למעלה. על בחירות השחקנים בעונה האחרונה. על מה שתבחר. הנה ההזדמנות שלך להראות שכל הפרשנים והכתבים מקשקשים וממציאים, כפי שטענת אתמול. אל תוותר עליה

Danny Federman כתב:״אם תוכיח את טענתך, אני מבטיח התנצלות קבל עם ועולם״ וואוו באמת?!?!?! עכשיו עשית לי את זה.
#חשיבותעצמיתזהכלכךניינטיז

והי הילה, נעים להכיר
היה יכול להיות נחמד להופיע אצלך באולפן אבל ״קצת״ איבדתם אותי בחלק ההוא שהוכחתם את הכישורים הגרפיים שלכם והעזתם לצייר איקס אדום ביני לבין אבא שלי (ולא בגלל הצבע). יש גבול. קצת פרופורציות בחיים. כל חברי הפאנל שלך מודעים למה שהמשפחה שלי עברה לפני פחות משנה ולהעלות תמונה ככ מנותקת מהמציאות זה לצערי הרב קצת מוגזם.
#לאמצחיק
הקטע של אודי בהתחלה לעומת זאת היה משעשע מאוד.

Shay Hausmann כתב:גדול. עכשיו שכנעת אותי שהיו רק 3 סנטרים בקיץ. אולי בכל זאת תנסה? ואני לא מדבר בכלל על שאר הדברים שנאמרו בראיון שלך.
עזוב אותי. אני אפר ועפר. רצית לשכנע את אוהדי מכבי. לך על זה

ברמת שיח כזאת, עדיף כבר לבוא לדבר בצהבת, לא?

פטתי וכ"כ לא מכבד. לא מבין מה פדרמן ג'וניור מנסה להוכיח, או האם הוא חושב שהוא באמת יכול להתמודד ולנצח את כל המבקרים...

01 נובמבר 2015, 16:09

באמת מעניין על הדף שלו ...שלחתי לו חברות בתקווה שיאשר .

אני באמת חושב שזה רעיון טוב לארח פה את דני פדרמן , הוא באמת מנסה להיפתח כלפי האוהדים באופן שלא היה קיים בעבר ... צריך לדעת להעריך את זה .

עם קצת פחות ביקורתיות אני בטוח שזה גם יצא לפועל .

אף אחד לא אוהב להתארח במקום לעומתי , במקומו גם אני לא הייתי בא ... חייב להודות .

01 נובמבר 2015, 16:34

מנסה להיות פתוח עם האוהדים? הבן אדם התפטר לפני 4 חודשים ולא שמעת על זה. על המצב של פבראני אף אחד לא מדבר. תהליך קבלת ההחלטות במועדון הוא עלום.

פתוח עלק.

01 נובמבר 2015, 16:38

התכונה האחרונה שאתאר בה אנשים במכבי היא פתיחות

01 נובמבר 2015, 16:48

הבנאדם אשכרה הצליח לעבוד פה על מישהו, הא?

01 נובמבר 2015, 17:17

יש מצב לעשות רשימת שאלות ולנסות לפנות אליו דרך רוני...
זה הסיכוי היחיד לארח אותו

01 נובמבר 2015, 17:31

הוא גמר עם ראיונות לזמן הקרוב

01 נובמבר 2015, 17:39

jol9 כתב:יש מצב לעשות רשימת שאלות ולנסות לפנות אליו דרך רוני...
זה הסיכוי היחיד לארח אותו

זה לא יקרה
הוא גזר על עצמו שתיקה

01 נובמבר 2015, 19:48

רק אותי מביך כל הקטע של ההאשטאג? אני עושה את זה פעם בחצי שנה ועוד בצחוק
לראות בחור שעבר את ה-30 עושה את זה כחלק משיחה אמיתית זה דיי אופס כזה

01 נובמבר 2015, 23:59

ראיתי את הראיון עם דני פדרמן ואולי אני אפתיע אתכם - לא מבין למה פה כולם מכנים אותו שקרן... כלומר על מה ולמה?
הבנאדם אומר בגלוי, שגודס לא רצה את גרשון, שהוא העדיף כעוזר ראשון את אבי אבן על פני שטיין. מה כ"כ מופרך פה? שהוא עשה לפבראני אימון אישי והחליט שזה השחקן שהוא רוצה - מה מופרך כ"כ בזה?

לא מבין על מה המהומה... זה רק מחזק את העניין שהבחירה בגיא גודס למאמן ולסמכות המקצועית העליונה בקבוצה, אחרי כשלון חרוץ מהמדרגה הראשונה, היא טעות ניהולית שאנחנו ממשיכים לשלם עליה ביוקר.
דני אמר בפירוש שההנהלה קנתה את שני התירוצים של גודס להפסד האליפות: האחד, הפצועים והשני, שלא נתנו לו לבחור את הצוות המקצועי, בדגש על פיני. מה מופרך בזה? פשוט חלם.

02 נובמבר 2015, 00:27

זה באמת לא מופרך. פשוט האנשים כאן קצת איבדו את זה ברגע שאתה מזכיר את דני פדרמן.

02 נובמבר 2015, 00:29

קובי כתב:ראיתי את הראיון עם דני פדרמן ואולי אני אפתיע אתכם - לא מבין למה פה כולם מכנים אותו שקרן... כלומר על מה ולמה?
הבנאדם אומר בגלוי, שגודס לא רצה את גרשון, שהוא העדיף כעוזר ראשון את אבי אבן על פני שטיין. מה כ"כ מופרך פה? שהוא עשה לפבראני אימון אישי והחליט שזה השחקן שהוא רוצה - מה מופרך כ"כ בזה?

לא מבין על מה המהומה... זה רק מחזק את העניין שהבחירה בגיא גודס למאמן ולסמכות המקצועית העליונה בקבוצה, אחרי כשלון חרוץ מהמדרגה הראשונה, היא טעות ניהולית שאנחנו ממשיכים לשלם עליה ביוקר.
דני אמר בפירוש שההנהלה קנתה את שני התירוצים של גודס להפסד האליפות: האחד, הפצועים והשני, שלא נתנו לו לבחור את הצוות המקצועי, בדגש על פיני. מה מופרך בזה? פשוט חלם.

זה מוזר, כי גיא, בכל ראיון שעשו איתו, אמר שהוא רצה להשאיר את שני העוזרים משנה שעברה, ושפיטרו אותם בלי לשאול אותו.

02 נובמבר 2015, 00:32

מישהו יכול בבקשה למצוא קישור לדברים של גודס שהוא אמר שהוא רוצה להישאר עם פיני גרשון? וגם אמרו שהוא אמר שהוא רצה את מקלין. הוא אמר את זה פעם בעצמו? אני אשמח אם למישהו יש את הקישור לדברים האלו.
פרסם תגובה