המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:הוא כנראה בשלב החלמה מפציע ולכן עוד לא בכושר מלא.
אין לי ספק שלהביא אותו לעונה הזאת היה צעד נכון . לגבי שנה הבאה , ברור שבתור סנטר ראשון הוא לא מספיק טוב
roy1000 כתב:yzafrir כתב:הוא כנראה בשלב החלמה מפציע ולכן עוד לא בכושר מלא.
אין לי ספק שלהביא אותו לעונה הזאת היה צעד נכון . לגבי שנה הבאה , ברור שבתור סנטר ראשון הוא לא מספיק טוב
וזה צעד נכון להביא שחקן פצוע בסוף מרץ?
yzafrir כתב:הוא כבר לא פצוע , הוא חזר מפציע ומתחיל להיכנס שוב לכושר. זו הכוונה להחלים מפציעה....
שחקן פצוע לא משחק , שחקן שבשלבי החלמה מתחיל לשחק בהדרגתיות עד שמגיע לכושר מלא....
MTA2311 כתב:אתה מבין?
ההגיון היחיד בהחתמה הזאת הוא התפוקה שהוא מסוגל בתיאוריה לתת העונה. מסתבר שידעו מראש שזה לא יכול לקרות.
my man כתב:לכל מי שאמר אחרת...טבק אמר עכשיו שהם ידעו שיקח3-4 שבועות עד ש"ירגיש טוב" וייכנס לכושר..
MTA2311 כתב:אתה מבין?
ההגיון היחיד בהחתמה הזאת הוא התפוקה שהוא מסוגל בתיאוריה לתת העונה. מסתבר שידעו מראש שזה לא יכול לקרות.
MTA2311 כתב:אם מכבי הייתה מביאה את הולמן הוא היה נראה כמו הנדריקס
my man כתב:MTA2311 כתב:אם מכבי הייתה מביאה את הולמן הוא היה נראה כמו הנדריקס
יכול להיות אבל הוא לפחות לא פצוע...
Asf כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:אם מכבי הייתה מביאה את הולמן הוא היה נראה כמו הנדריקס
יכול להיות אבל הוא לפחות לא פצוע...
מעמד החתימה במכבי כולל טקס שיסוף מניסקוס.
MTA2311 כתב:מה שלא מספרים לנו זה שהתחנה האחרונה בסיור המרגש ב"מוזיאון המכבים" במעמד נציג קשרי הקהילה של המועדון דורון ג'מצ'י היא חדר מלא בצנצנות עם מיניסקוסים שמשומרים בפורמלין. רבע מהן שייכות לסמית.
ankram כתב:MTA2311 כתב:מה שלא מספרים לנו זה שהתחנה האחרונה בסיור המרגש ב"מוזיאון המכבים" במעמד נציג קשרי הקהילה של המועדון דורון ג'מצ'י היא חדר מלא בצנצנות עם מיניסקוסים שמשומרים בפורמלין. רבע מהן שייכות לסמית.
מיניסקוס זה לא של פניני?
MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:מה שלא מספרים לנו זה שהתחנה האחרונה בסיור המרגש ב"מוזיאון המכבים" במעמד נציג קשרי הקהילה של המועדון דורון ג'מצ'י היא חדר מלא בצנצנות עם מיניסקוסים שמשומרים בפורמלין. רבע מהן שייכות לסמית.
מיניסקוס זה לא של פניני?
פניני זה גיד אכילס אם אני לא טועה.
העונה עוד צעירה אבל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־10 אורחים