המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:למשך הזמן הקרוב, כולנו ווריורס. חוץ מאורי.
yanay21 כתב:אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל לראות את לברון זוכה באליפות? וכמובן, עובר את ג'ורדן בתור הגדול מכולם?כי זה מה שיקרה
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל לראות את לברון זוכה באליפות? וכמובן, עובר את ג'ורדן בתור הגדול מכולם?כי זה מה שיקרה
לא יודע להסביר את האנטי שפתחתי לג.ס העונה.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל לראות את לברון זוכה באליפות? וכמובן, עובר את ג'ורדן בתור הגדול מכולם?כי זה מה שיקרה
שועל כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל לראות את לברון זוכה באליפות? וכמובן, עובר את ג'ורדן בתור הגדול מכולם?כי זה מה שיקרה
לא מסתדר לי שאוהד מכבי יכול להיות אנטי פייבוריטיות
yanay21 כתב:אף אחד לא יעז לתקן אותך בכל מקרה, אל חשש.
יש לי חרדה עצומה משני המשחקים הראשונים, אני לא רואה את הווריורס עושים 2-0. ואם זה 1-1, זה מסתבך.
my man כתב:yanay21 כתב:אף אחד לא יעז לתקן אותך בכל מקרה, אל חשש.
יש לי חרדה עצומה משני המשחקים הראשונים, אני לא רואה את הווריורס עושים 2-0. ואם זה 1-1, זה מסתבך.
זה ככל הנראה יהיה 1-1 אבל אל חשש...(מי שמכיר אותי יודע שאני לא מאמין בנאחס)
According to CBS Sacramento, Collison was formally charged under California Penal Code 273.5, and the domestic violence charge is a felony. If the 28-year-old is found guilty, he would face two to four years in a state prison, up to one year in a county jail, a fine of up to $6,000 or a combination of a fine and jail time
yanay21 כתב:אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל לראות את לברון זוכה באליפות? וכמובן, עובר את ג'ורדן בתור הגדול מכולם?כי זה מה שיקרה
קובי כתב:yanay21 כתב:אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל לראות את לברון זוכה באליפות? וכמובן, עובר את ג'ורדן בתור הגדול מכולם?כי זה מה שיקרה
אני מקווה שזה היה בציניות...
yanay21 כתב:קובי כתב:yanay21 כתב:אתה רוצה להגיד לי שאתה מסוגל לראות את לברון זוכה באליפות? וכמובן, עובר את ג'ורדן בתור הגדול מכולם?כי זה מה שיקרה
אני מקווה שזה היה בציניות...
ברור.
אבל לך תדע מה יהיה בסוף הקריירה שלו. אם כבר עכשיו הוא במקום השלישי, מי יודע. ונכון שאני לא אוהב אותו, אבל הוא לא מתאים למקום השלישי. אני איש של ברייאנט, ואני לא בטוח אם הוא אפילו בעשירייה הראשונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־9 אורחים