המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:את רוצה להגיד לי שאת אוהבת את נס ציונה? וזו לא ספציפית תהייה לגבי נס ציונה, אלא מקומות מהסוג הזה באופן כללי. אני מתחרפן מזה.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:את רוצה להגיד לי שאת אוהבת את נס ציונה? וזו לא ספציפית תהייה לגבי נס ציונה, אלא מקומות מהסוג הזה באופן כללי. אני מתחרפן מזה.
מתה על המקום
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:תנסה להכין איטלקי בהשראת יומנגס, תגרד פקורינו לתוך עיסת הבשר, בזיליקום יבש וכשאתה עושה את הקציצות שים במרכז חתיכה קטנה של חמאה.
איזה בשר?
בקר
איזה נתחים? לא יודע, בדר״כ חצי שמן חצי רזה.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:את רוצה להגיד לי שאת אוהבת את נס ציונה? וזו לא ספציפית תהייה לגבי נס ציונה, אלא מקומות מהסוג הזה באופן כללי. אני מתחרפן מזה.
מתה על המקום
למה? לא בציניות, מתעניין באמת. את רואה את עצמך שם לתמיד?(בהנחה ולא יהיה משהו ספציפי שיגרור אותך לעיר אחרת, כמו לימודים נניח. או שכבר למדת?)
LIAV10 כתב:אגב, אם אתה פעם עובר באיזור המרכז, קח את ההליכון ולך ליומנגס, תנסה כחוויה חד פעמית, כנראה תעמוד חצי שעה בתור ותצעק שזה לא ייתכן, אבל אתה חייב לנסות פעם איזה המבורגר שחיטות שלהם.
LIAV10 כתב:אגב, אם אתה פעם עובר באיזור המרכז, קח את ההליכון ולך ליומנגס, תנסה כחוויה חד פעמית, כנראה תעמוד חצי שעה בתור ותצעק שזה לא ייתכן, אבל אתה חייב לנסות פעם איזה המבורגר שחיטות שלהם.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:את רוצה להגיד לי שאת אוהבת את נס ציונה? וזו לא ספציפית תהייה לגבי נס ציונה, אלא מקומות מהסוג הזה באופן כללי. אני מתחרפן מזה.
מתה על המקום
למה? לא בציניות, מתעניין באמת. את רואה את עצמך שם לתמיד?(בהנחה ולא יהיה משהו ספציפי שיגרור אותך לעיר אחרת, כמו לימודים נניח. או שכבר למדת?)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ''אם למדתי''
בעיקרון אני נולדתי וגדלתי בקיבוץ 12 שנה
כל דבר, אפילו נס ציונה, נראה לי ענק
אני לא יכולה לדמיין את עצמי בעיר שמצריכה החלפה של לפחות שני אוטובוסים וכן, אני מאוד מאוד נהנית מזה שהעיר פחות או יותר מפסיקה לפעול בסביבות 10 ויש שקט
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אגב, אם אתה פעם עובר באיזור המרכז, קח את ההליכון ולך ליומנגס, תנסה כחוויה חד פעמית, כנראה תעמוד חצי שעה בתור ותצעק שזה לא ייתכן, אבל אתה חייב לנסות פעם איזה המבורגר שחיטות שלהם.
מה זה כזה הרבה יותר טוב מהדברים שמכירים, כמו מוזס למשל?
ד"א, יש ברחובות מקום נהדר שנקרא המבורג. היום במקרה אכלתי שם.
50 ש"ח לעסקית, עם המבורגר מעולה 250 גרם, שתיה ותוספת... תענוג.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אגב, אם אתה פעם עובר באיזור המרכז, קח את ההליכון ולך ליומנגס, תנסה כחוויה חד פעמית, כנראה תעמוד חצי שעה בתור ותצעק שזה לא ייתכן, אבל אתה חייב לנסות פעם איזה המבורגר שחיטות שלהם.
MaccabiTA כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אגב, אם אתה פעם עובר באיזור המרכז, קח את ההליכון ולך ליומנגס, תנסה כחוויה חד פעמית, כנראה תעמוד חצי שעה בתור ותצעק שזה לא ייתכן, אבל אתה חייב לנסות פעם איזה המבורגר שחיטות שלהם.
יומנגס זה דבר מדהים
המחיר רחוק ממשתלם כמו הדיל שהשגת היום אבל זה ללא ספק ההמבורגר הכי טוב שאכלתי בארץ (ובכלל, בעצם) ביי פאר
אגב-האיטלקי ללא ספק המלצה איכותית. כל פעם שאני חוזר לארץ אני עולה לרגל לדפוק איזה 440 טוב עם (ישמור השם) בייקון וגבינה אחת מתוך ה17 שיש להם בתפריט
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אגב, אם אתה פעם עובר באיזור המרכז, קח את ההליכון ולך ליומנגס, תנסה כחוויה חד פעמית, כנראה תעמוד חצי שעה בתור ותצעק שזה לא ייתכן, אבל אתה חייב לנסות פעם איזה המבורגר שחיטות שלהם.
יומנגס זה דבר מדהים
המחיר רחוק ממשתלם כמו הדיל שהשגת היום אבל זה ללא ספק ההמבורגר הכי טוב שאכלתי בארץ (ובכלל, בעצם) ביי פאר
אגב-האיטלקי ללא ספק המלצה איכותית. כל פעם שאני חוזר לארץ אני עולה לרגל לדפוק איזה 440 טוב עם (ישמור השם) בייקון וגבינה אחת מתוך ה17 שיש להם בתפריט
מיד אחרי שאתה דופק מגש של הפיצה המפורסמת בעפולה (שכחתי איך קוראים לה)
חנו'ש כתב:זה רק אני או שפעם היו כאן בפורום הרבה יותר דתיים??
לאן הם נעלמו?? ברחו או סתם כרמל החזירה את כולם בשאלה??
ואגב, שונאת לצאת לאיזה שעתיים ולגלות 5 עמודים של דיונים מפוספסים.
למי יש כוח לעבור על הכל ולתת תקציר?
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אגב, אם אתה פעם עובר באיזור המרכז, קח את ההליכון ולך ליומנגס, תנסה כחוויה חד פעמית, כנראה תעמוד חצי שעה בתור ותצעק שזה לא ייתכן, אבל אתה חייב לנסות פעם איזה המבורגר שחיטות שלהם.
יומנגס זה דבר מדהים
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אגב, אם אתה פעם עובר באיזור המרכז, קח את ההליכון ולך ליומנגס, תנסה כחוויה חד פעמית, כנראה תעמוד חצי שעה בתור ותצעק שזה לא ייתכן, אבל אתה חייב לנסות פעם איזה המבורגר שחיטות שלהם.
יומנגס זה דבר מדהים
גם לך הוא סיפר על זה?!?!
משתמשים הגולשים בפורום זה: TAYO ו־11 אורחים