פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

24 אוגוסט 2016, 12:08

בסוף הכל מתנקז לזה שפדרמן רקאנטי ושמעון(ועוד שניים חסרי התועלת) צריכים ללכת...

24 אוגוסט 2016, 12:09

roy1000 כתב:
toja27 כתב:לא למה שתהיה רכבת זרים כשיש לך שחקנים ברמה של גאודולוק ווימס וראד ומקל? מה זה אופייבו, אמבקווה ורנדל הפצוע?
לא מתאימים זאת הדעה שלך, משום מה קבעת את זה כעובדה.
למה זה לגיטימי? מה בדיוק היו צריכים ללמוד ולא עשו? יופי שבא לך שדני פדרמן וניקולה ויצ'יץ' יפנו את מקומם אבל זה לא תכנית לבקשתך. כל עוד העונה הזאת אין לך טיעון רלוונטי נגד המהלכים שלהם אז אין לך בעצם שום טיעון חוץ ממה שקרה בשנתיים האחרונות. אבל זאת עונה חדשה ודף חדש.

לא יודע. למה הייתה לך רכבת זרים כשהיה לך שחקנים ברמה של רוצ'טסי ופארמר? ראד עכשיו נחשב שחקן ברמה? טוב לדעת. לעניות דעתי אמבקווה בא עם רקורד יותר טוב ממנו ובשכר גבוה ממנו, אבל בסדר.

כתבתי בפירוש שזו הדעה שלי. בהגדרה זו דעה. לא יודע מה אתה רוצה.

אמרתי מה היו צריכים לעשות. זה די מיותר לנהל דיון כשאתה בכלל לא קורא או מגיב לדברים שאני אומר. תקרא - זה בעמוד הזה.

שום דבר הוא לא תוכנית כבקשתי - אני לא מנהל את מכבי ולא משפיע על ההחלטות. אני בסך הכל אומר את דעתי המאוד פשוטה ומאוד מנומקת. אם אתה חושב שהנימוקים שלי לא נכונים, אז בסדר, אבל להגיד דברים כמו "זה לא תוכנית כבקשתך"? לא רציני.

מה שקרה עם רוצ'יסטי ופארמר זה מקרה של פעם ב50 . זה יוצא מין הכלל. קראתי את מה שאתה אומר וחוץ מטיעון לגיטימי אחד (הספק הגדול שיש לך בהתאמת שחקנים והמאמן) לא מצאתי שום דבר מעבר לרגשות טינה שאתה נושא איתך מהשנתיים האחרונות.

24 אוגוסט 2016, 12:09

my man כתב:בסוף הכל מתנקז לזה שפדרמן רקאנטי ושמעון(ועוד שניים חסרי התועלת) צריכים ללכת...

בוא נסכים על זה ונפסיק את הוויכוח?
זה כבר נהיה מיותר ואנשים סתם נעלבים

24 אוגוסט 2016, 12:11

rc4991 כתב:כנראה לא הצלחתי להעביר נכון את המסר שלי - אני לא טוען שיש כאן קבוצה מטורפת. יש פה לא מעט פוטנציאל אבל גם כמה סימני שאלה ואם דברים יסתדרו טוב יכולה להיות עונה טובה מאוד. וזאת בדיוק הנקודה - אני לא קובע בוודאות לאן הקבוצה הזאת תלך כי אני לא יודע בעצמי (ותוכלו לראות שהויכוח שלי עם שועל עוסק פחות בלאן הקבוצה הזאת יכולה להגיע ויותר לגישה הכללית). אין פה שום סתימת פיות ואף פעם לא משכתי לכיוון הזה. זה פשוט קצת מגוחך (שוב, בלי רצון להעליב) לקבוע מה יהיה מראש ולהיות שלילי מסגל שכולל את ווימס וגאודלוק

אני חושב שיש פה לא מעט אנשים שמבינים בכדורסל (כולל אותך). אני חושב שאתה יודע טוב מאוד שקבוצה זה לא חיבור ליניארי של המרכיבים שלה. להגיד שקבוצה שכוללת את ווימס וגאודלוק לא יכולה להיות רעה זה לא דעה רצינית. כבר ראינו אינספור מקרים קבוצות כוכבים שמתפרקות, כולל בעונה שעברה במכבי.

אף אחד פה לא קובע כלום. לאף אחד פה גם אין מכונת זמן שאומרת מה יהיה בעתיד. כל אחד פה עושה ניתוח שונה ומעריך מה שהוא חושב לפי דעתו. אני משתדל לנמק את הדעות שלי. יכול להיות שאני צודק ויכול להיות שאני טועה, אבל איך שלא תהפוך את זה, אני לא חושב שמישהו יכול לדבר על "נבואות זעם" מוגזמות אחרי מה שקרה פה בשנתיים האחרונות. אם אתה טוען שעצם זה שהביאו את גאודלוק וווימס מבטיח משהו אז לדעתי אתה טועה בענק. קבוצה עם גאודלוק וויימס יכולה לסיים בחלק התחתון של היורוליג בלי שום בעיה.

אני מוכן לכבד כל דעה שמנומקת עם איזשהו הגיון מינימלי. ישל י בעיה עם אנשים שלא מביעים דעה בעצמם וסתם תוקפים אחרים (יש לי גם בעיה עם אנשים שלא מסוגלים לקרוא או להבין את הנקרא, אבל זה כבר בעיה שלי).

24 אוגוסט 2016, 12:17

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:כנראה לא הצלחתי להעביר נכון את המסר שלי - אני לא טוען שיש כאן קבוצה מטורפת. יש פה לא מעט פוטנציאל אבל גם כמה סימני שאלה ואם דברים יסתדרו טוב יכולה להיות עונה טובה מאוד. וזאת בדיוק הנקודה - אני לא קובע בוודאות לאן הקבוצה הזאת תלך כי אני לא יודע בעצמי (ותוכלו לראות שהויכוח שלי עם שועל עוסק פחות בלאן הקבוצה הזאת יכולה להגיע ויותר לגישה הכללית). אין פה שום סתימת פיות ואף פעם לא משכתי לכיוון הזה. זה פשוט קצת מגוחך (שוב, בלי רצון להעליב) לקבוע מה יהיה מראש ולהיות שלילי מסגל שכולל את ווימס וגאודלוק

אני חושב שיש פה לא מעט אנשים שמבינים בכדורסל (כולל אותך). אני חושב שאתה יודע טוב מאוד שקבוצה זה לא חיבור ליניארי של המרכיבים שלה. להגיד שקבוצה שכוללת את ווימס וגאודלוק לא יכולה להיות רעה זה לא דעה רצינית. כבר ראינו אינספור מקרים קבוצות כוכבים שמתפרקות, כולל בעונה שעברה במכבי.

אף אחד פה לא קובע כלום. לאף אחד פה גם אין מכונת זמן שאומרת מה יהיה בעתיד. כל אחד פה עושה ניתוח שונה ומעריך מה שהוא חושב לפי דעתו. אני משתדל לנמק את הדעות שלי. יכול להיות שאני צודק ויכול להיות שאני טועה, אבל איך שלא תהפוך את זה, אני לא חושב שמישהו יכול לדבר על "נבואות זעם" מוגזמות אחרי מה שקרה פה בשנתיים האחרונות. אם אתה טוען שעצם זה שהביאו את גאודלוק וווימס מבטיח משהו אז לדעתי אתה טועה בענק. קבוצה עם גאודלוק וויימס יכולה לסיים בחלק התחתון של היורוליג בלי שום בעיה.

אני מוכן לכבד כל דעה שמנומקת עם איזשהו הגיון מינימלי. ישל י בעיה עם אנשים שלא מביעים דעה בעצמם וסתם תוקפים אחרים (יש לי גם בעיה עם אנשים שלא מסוגלים לקרוא או להבין את הנקרא, אבל זה כבר בעיה שלי).

אבל שוב, אני אומר לך שאני לא יכול לקבוע עכשיו מה יהיה כי צריך לראות איך דברים יתחברו, ממש לא בקטע של התחמקות מתשובה

24 אוגוסט 2016, 12:20

toja27 כתב:מה שקרה עם רוצ'יסטי ופארמר זה מקרה של פעם ב50 . זה יוצא מין הכלל. קראתי את מה שאתה אומר וחוץ מטיעון לגיטימי אחד (הספק הגדול שיש לך בהתאמת שחקנים והמאמן) לא מצאתי שום דבר מעבר לרגשות טינה שאתה נושא איתך מהשנתיים האחרונות.

באמת? פעם ב-50 שנה זה קורה? המדגם שלך די מעניין כי לדעתי שיעור הכשלונות של קבוצות "כוכבים" (ושני שחקנים לא הופכים את מכבי אפילו לכזו) גדול בהרבה הרבה יותר מזה.

טיעון אחד לגיטימי? אז דבר ראשון תודה שקראת - זו כבר התקדמות. אני חושב שמה שאתה קורא לו טיעון אחד (ולמעשה מורכב מכמה וכמה טיעונים) הוא הדבר היחידי שמעניין. ההתאמה בין השחקנים לבין עצמם ולבין המאמן זה מה שקובע את ההצלחה של קבוצת כדורסל. אם אתה רוצה לנהל דיון לגבי למה אני טועה, אז בשמחה, אבל להגיד משפט סתום כמו "טיעון אחד לגיטימי" - אין לזה שום משמעות.

לגבי רגשות טינה - אכן יש ואני חושב שבצדק. אנחנו אמורים למחוק את מה שקרה בשנתיים האחרונות? ההנהלה התחלפה? משהו השתנה בדרך קבלת ההחלטות בשביל שנחשוב שהתוצאות יהיו שונות?

24 אוגוסט 2016, 12:25

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:רוני זה מתחיל להציק... אנחנו סקפטיים בגלל שיש לנו המון סיבות טובות להיות כאלה. וכבר כתבתי עליהם לא מעט...
להנהלה הזו שטענה במו עצמה שהיא לא הולכת לשנות שום דבר מאיך שדברים התנהלו(תזכורת:המסע"ת של דייויד פדרמן) ואותם אנשים שבנו ונכשלו נחרצות הם אלה שימשיכו לעשות את אותה עבודה.(ושוב יש עוד כל כך הרבה סיבות שכבר נכתבו בכמויות) אז לא, לא מגיע שום קרדיט.
הם ממש לא הוכיחו עד כה שהם למדו מהטעויות שהם בעצמם עשו..

זה יהיה נחמד אם תגיד לי מה ההנהלה לא עשתה נכון הקיץ, מה היא הייתה צריכה ללמוד מהעונה הקודמת ואיך הטעויות חזרו שוב על עצמן בבניית הסגל הנוכחי.

אני דווקא פחות שותף לתחזיות השחורות לשם שינוי, אבל הנה כמה טעויות:

1. החתמה מוקדמת מאוד של 3 שחקנים עם שם גדול וכניסה לתרדמת ארוכה עד לתקופה שהשוק בה די מת.
2. החתמה של סמול פורוורד בול הוג בתור ה4 המוביל ליד שלושה בול הוגס כמו מקל,ווימס וגאודלוק.
3. הגעה לפתיחת האימונים עם קו קדמי שאי אפשר לקיים איתו אימון רציני אפילו.
4. החתמה של שחקן כמו סילי ב500 אלף. שחקן בינוני מאוד (מחליף בקבוצת יורוקאפ), שמגיע לעמדה מאוד עמוסה.

ובגדול, גם אם יש סגל מוכשר (על זה קשה להתווכח), יש שאלה גדולה לגבי ההתאמה שלו. חמישייה של מקל, ווימס, גאודלוק, ראד וצירבאס צריכה בערך 8 כדורים. קל להסתנוור מהכישרון, אבל כשמנסים לנתח את זה מקצועית, רואים לא מעט בעייתיות.

בעיני יש עוד טעויות (עמדה 1, ההחתמה של ארז), אבל זה כבר יותר סובייקטיבי.

מסכים עם רוב הנקודות שלך אבל גם לא בכזאת נחרצות. גם לגבי סילי (העומק הוא אשלייתי כי לא יבזורי ולא לאנדסברג לא מספיק טובים ליורוליג לדעתי בתור מחליפים), גם לגבי זה שאי אפשר לקיים אימון רציני כשכולה חסר לנו שחקן אחד. וגם לגבי ראד, אבל בתנאים שנוצרו יכול להיות שהוא האופציה הטובה ביותר שהייתה. כן מסכים עם נקודה 1.

24 אוגוסט 2016, 12:26

rc4991 כתב:אבל שוב, אני אומר לך שאני לא יכול לקבוע עכשיו מה יהיה כי צריך לראות איך דברים יתחברו, ממש לא בקטע של התחמקות מתשובה

אז בת'כלס אתה אומר - "אני לא יכול להשתתף בדיון", אבל אני חושב שמי שכן משתתף וחושב שמכבי תגיע לפיינל פור זו דעה לגיטימית ומי שחושב שמכבי תיכשל גם העונה זו דעה לא לגיטימית ואלו סתם "נבואות זעם". סבבה. נשמע הגיוני לגמרי.

מכיוון שאתם לא סוגרים את הפורום בקיץ או מגבילים את הדיון לאוף טופיק, אני חושב שעדיין אפשר לתת לכולם להביע את דעתם על הסגל. בסופו של דבר מישהו יצא צודק ומישהו יצא טועה. בכל מקרה, אני חושב שמי שמנבא "נבואות זעם" הרוויח את הזכות הזו ביושר. להשתיק את אנשי נבואות הזעם לא ייתן כלום. לא למכבי ולא לפורום.

24 אוגוסט 2016, 12:32

roy1000 כתב:
toja27 כתב:מה שקרה עם רוצ'יסטי ופארמר זה מקרה של פעם ב50 . זה יוצא מין הכלל. קראתי את מה שאתה אומר וחוץ מטיעון לגיטימי אחד (הספק הגדול שיש לך בהתאמת שחקנים והמאמן) לא מצאתי שום דבר מעבר לרגשות טינה שאתה נושא איתך מהשנתיים האחרונות.

באמת? פעם ב-50 שנה זה קורה? המדגם שלך די מעניין כי לדעתי שיעור הכשלונות של קבוצות "כוכבים" (ושני שחקנים לא הופכים את מכבי אפילו לכזו) גדול בהרבה הרבה יותר מזה.

טיעון אחד לגיטימי? אז דבר ראשון תודה שקראת - זו כבר התקדמות. אני חושב שמה שאתה קורא לו טיעון אחד (ולמעשה מורכב מכמה וכמה טיעונים) הוא הדבר היחידי שמעניין. ההתאמה בין השחקנים לבין עצמם ולבין המאמן זה מה שקובע את ההצלחה של קבוצת כדורסל. אם אתה רוצה לנהל דיון לגבי למה אני טועה, אז בשמחה, אבל להגיד משפט סתום כמו "טיעון אחד לגיטימי" - אין לזה שום משמעות.

לגבי רגשות טינה - אכן יש ואני חושב שבצדק. אנחנו אמורים למחוק את מה שקרה בשנתיים האחרונות? ההנהלה התחלפה? משהו השתנה בדרך קבלת ההחלטות בשביל שנחשוב שהתוצאות יהיו שונות?

הבעיה לא הייתה בשני כוכבים והתאמתם, לפחות לא העיקרית. הבעיה הייתה שפארמר שהגיע לכאן על משכורת אסטרונומית נראה כאילו היה שחקן ששווה 100K. מעבר לזה היו בעיות אחרות שלא קשורות אליהם כמו בעיית פציעות של שני שחקנים מרכזיים שהצריכו שוב להביא זרים מהדי ליג שהכניסו את הקבוצה לסחרור שלא יכלה לצאת ממנו. המאמן הגיעה לתחילת העונה בעמדה חלשה, והוא עצמו כנראה שלא היה מספיק טוב מלכחתחילה. אבל כמובן מאוד נוח לך לשים את כל הבעיותיות בהתאמה בין רוצ'יסטי לפארמר, כי זה משרת את המטרות שלך לעונה הזו וזה למצוא עוד תחזית פסימית למה הקבוצה לא תצליח.

24 אוגוסט 2016, 12:33

MTA2311 כתב:אני דווקא פחות שותף לתחזיות השחורות לשם שינוי, אבל הנה כמה טעויות:

1. החתמה מוקדמת מאוד של 3 שחקנים עם שם גדול וכניסה לתרדמת ארוכה עד לתקופה שהשוק בה די מת.
2. החתמה של סמול פורוורד בול הוג בתור ה4 המוביל ליד שלושה בול הוגס כמו מקל,ווימס וגאודלוק.
4. החתמה של שחקן כמו סילי ב500 אלף. שחקן בינוני מאוד (מחליף בקבוצת יורוקאפ), שמגיע לעמדה מאוד עמוסה.

ובגדול, גם אם יש סגל מוכשר (על זה קשה להתווכח), יש שאלה גדולה לגבי ההתאמה שלו. חמישייה של מקל, ווימס, גאודלוק, ראד וצירבאס צריכה בערך 8 כדורים. קל להסתנוור מהכישרון, אבל כשמנסים לנתח את זה מקצועית, רואים לא מעט בעייתיות.

אני חושב שאפשר לסכם את הכל בזה שמכבי עובדת בשיטה של החתמות אד-הוק. אין שום חשיבה מאחורי בניית הסגל. נראה שפשוט יש רשימה של שמות והולכים אליהם אחד-אחד והראשון שמסכים למחיר "מציאה" פשוט מוחתם ועוברים הלאה. אז אתה בסופו של דבר מקבל סגל של שחקנים רנדומליים ללא שום התאמה. ככה הגיע פתאום גאודלוק, כי הוא הסכים לחוזה "מציאה", וככה הגיע ווימס וככה הגיע ראד. ואבי אבן (או מישהו אחר) פתאום מעלה את השם של סילי אז מחתימים אותו בלי שום קשר לצרכים. ואלכסנדר יכול לקבל דרכון אז מחתימים גם אותו.

הכל מקרי.

24 אוגוסט 2016, 12:35

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אני דווקא פחות שותף לתחזיות השחורות לשם שינוי, אבל הנה כמה טעויות:

אני חושב שאפשר לסכם את הכל בזה שמכבי עובדת בשיטה של החתמות אד-הוק. אין שום חשיבה מאחורי בניית הסגל. נראה שפשוט יש רשימה של שמות והולכים אליהם אחד-אחד והראשון שמסכים למחיר "מציאה" פשוט מוחתם ועוברים הלאה. אז אתה בסופו של דבר מקבל סגל של שחקנים רנדומליים ללא שום התאמה. ככה הגיע פתאום גאודלוק, כי הוא הסכים לחוזה "מציאה", וככה הגיע ווימס וככה הגיע ראד. ואבי אבן (או מישהו אחר) פתאום מעלה את השם של סילי אז מחתימים אותו בלי שום קשר לצרכים. ואלכסנדר יכול לקבל דרכון אז מחתימים גם אותו.

הכל מקרי.

בנוגע לסילי, ממה שאני יודע הוא בא בעסקת חבילה עם מילר וצירבס..

24 אוגוסט 2016, 12:38

roy1000 כתב:

שמע בוא נעשה עסקה. אני לא אגיב לך יותר ואתה לא תגיב לי. אני אגיד לך את האמת, יש לא מעט רגעים שאני לא סובל אותך ובאמת שהרגשתי יותר מדי פעמים בויכוחים איתך שאני מדבר אל קיר ואני מרגיש מרוקן מאנרגיות אחר כך. אני גם אשמח אם תוכל להוסיף גם אותי לרשימת המסוננים שלך. סגרנו, ויאללה ביי.

24 אוגוסט 2016, 12:45

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אבל שוב, אני אומר לך שאני לא יכול לקבוע עכשיו מה יהיה כי צריך לראות איך דברים יתחברו, ממש לא בקטע של התחמקות מתשובה

אז בת'כלס אתה אומר - "אני לא יכול להשתתף בדיון", אבל אני חושב שמי שכן משתתף וחושב שמכבי תגיע לפיינל פור זו דעה לגיטימית ומי שחושב שמכבי תיכשל גם העונה זו דעה לא לגיטימית ואלו סתם "נבואות זעם". סבבה. נשמע הגיוני לגמרי.

מכיוון שאתם לא סוגרים את הפורום בקיץ או מגבילים את הדיון לאוף טופיק, אני חושב שעדיין אפשר לתת לכולם להביע את דעתם על הסגל. בסופו של דבר מישהו יצא צודק ומישהו יצא טועה. בכל מקרה, אני חושב שמי שמנבא "נבואות זעם" הרוויח את הזכות הזו ביושר. להשתיק את אנשי נבואות הזעם לא ייתן כלום. לא למכבי ולא לפורום.

אני כן יכול להשתתף וכבר אמרתי את דעתי על הסגל, ההבדל המשמעותי הוא שאני לא קובע בנחרצות
חוץ מזה שהטיעון שלי בכלל היה על כך שאנשים מחליטים מה יקרה בסיטואציות מסויימות ("לא יבואו שני גבוהים" וכו') ופחות על מה אתם חושבים על הקבוצה, כנראה זה לא הובהר מספיק והנושא סטה.

ואתה מוזמן להפסיק להגיד שאני מנסה להשתיק אתכם, כי זה ממש לא מה שאני עושה

24 אוגוסט 2016, 12:57

מכבי לא הולכת לאבדון, הקבוצה לא מתפרקת, חלק מהאנשים לוקח את בנית הסגל כאילו מדובר באיזה משהו שעתיד המדינה תלוי בו, משחק כדורסל של 5x5 וזהו
לגבי איבוד הדומיננטיות בליגה הישראלית נבע מכמה סיבות, פיינל-פור זה אחד, פעם זה היה 2-3 זרים , היום אפשר להביא 5 ואם פגעתה עם האמריקיים אז יש קבוצה מצויינת זה שתיים, חוק רוסי מאלץ את מכבי לשחק בליגה וביורוליג בהרכבים שונים מה שפוגע בקבוצה , גם י-ם חוותה את זה בעונה שעברה ותחווה את הבעיה הזאת העונה.

24 אוגוסט 2016, 13:02

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

חוץ מזה שהטיעון שלי בכלל היה על כך שאנשים מחליטים מה יקרה בסיטואציות מסויימות ("לא יבואו שני גבוהים" וכו') ופחות על מה אתם חושבים על הקבוצה, כנראה זה לא הובהר מספיק והנושא סטה.

דפדף אחורה ותבדוק כיצד התחיל הדיון, ובכל ת'רד שתרצה, ותראה שהזלזול התמידי שלך בדעות של אחרים מכוון על כל טיעון פסימי ככל שיהיה, גם לגבי דעות על הקבוצה והשחקנים
וזה בסדר להעריך אם יבואו או לא עוד שחקנים, אתה עצמך כתבת לא מעט שוודאי שיבוא עוד שחקן, אז יש כאלה שחושבים שלא, ויש להם על מה להתבסס מהעבר

24 אוגוסט 2016, 13:12

שועל כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

דפדף אחורה ותבדוק כיצד התחיל הדיון, ובכל ת'רד שתרצה, ותראה שהזלזול התמידי שלך בדעות של אחרים מכוון על כל טיעון פסימי ככל שיהיה, גם לגבי דעות על הקבוצה והשחקנים
וזה בסדר להעריך אם יבואו או לא עוד שחקנים, אתה עצמך כתבת לא מעט שוודאי שיבוא עוד שחקן, אז יש כאלה שחושבים שלא, ויש להם על מה להתבסס מהעבר

הדיון התחיל מזה שאורי אמר שאם מילר יחלים מוקדם יותר אז לא יגיע/לא ישקיעו בסנטר
אין לי זלזול, יש לי כבר סבלנות נמוכה כלפי אנשים שחורצים גורלות ברגע (לשני הצדדים)
מה לעשות שהרוב המוחלט עושה את זה לשלילה? תאמין לי שאם היו כותבים פה שאנחנו הולכים לזכות בתואר הייתי אומר אותו הדבר

24 אוגוסט 2016, 13:18

rc4991 כתב:
toja27 כתב:
yzafrir כתב:אני עוד לא הבנתי איך קבוצה שיש לה את עמדות 1 , 2 , 5. הכי חלשות ביורוליג יכולה פתאום להפוך למעומדת לפיינלפור פור עם החתמה של סנטר איכותי ?
מה זה יגרום למקל , יוגב , ראד , אלכסנדר להיות שחקנים יותר טובים ?
התשובה שלי לזה היא פשוטה , השחקנים האלו הרבה פחות גרועים ממה שנביאי הזעם (הקבועים) פה בפורום חושבים והוספה של סנטר טוב תגרום לאיזון שחסר בסגל.
לגבי רוני , מה שהוא מתכוון זה שנביאי הזעם פה כבר קבעו מהמיקאה העונה בעוד שהוא בכלל לא מנסה לנבא. הוא לא אמר שיהיה עונה טובה או שהסגל הזה שווה פיינלפור או הצלבה , אלא שצריך להמתין בסבלנות להחתמת הסנטר הנוסף שאם יהיה איכותי אז הוא מנבא שתהיה עונה טובה. כל עוד לא החתימו שחקן אין מהמלנסות לנבא לטוב או לרע

לא הבנתי צפריר איך עמדה 2 היא מהחלשות ביורוליג? יש לנו גאודולוק, סילי, לאנדסברג ויבזורי. אולי רצית להגיד עמדה 4.

הוא מתכוון כנראה לתקופה לפני שגאודלוק חתם

לא לא הוא צודק , התכוונתי עמדה 4 (טעות כתיב) . זה נאמר בהקשר למשהו שכתבו בתחילת התרד...
שועל , אני תמיד מביע דעה לטוב או לרע על החתמות ספציפיות אבל לא קובע כלום לגבי ההצלחה של הקבוצה עד שהסגל לא שלם אלא על הצלחה אישית של אותו שחקן שחתם...רוני הסביר טוב מאוד את העניין . אולי אם תשתמשו יותר במילה אני מעריך או אני חושב או לדעתי...אז זה לא יראה כקביעת עובדה.
כרגע כשעוד לא סיימו לבנות את הסגל אי אפשר לקבוע כלום אלא רק להעריך , ואני לא מסכים אם הערכות שלכם. זה לא הופך אותי לצודק אבל גם אותכם לא....אני הערכתי בזמנו שרייס הולך להיות שחקן אדיר בעוד שחלק גדול חשבו שלו ואפילו טענו שלא ישאר עד דצמבר....לעומת זאת אני חשבתי שהיינס שחקן טוב וטעיתי....אבל תמיד אני מדגיש שזו דעתי ולא קובע עובדות...

24 אוגוסט 2016, 13:49

toja27 כתב:שמע בוא נעשה עסקה. אני לא אגיב לך יותר ואתה לא תגיב לי. אני אגיד לך את האמת, יש לא מעט רגעים שאני לא סובל אותך ובאמת שהרגשתי יותר מדי פעמים בויכוחים איתך שאני מדבר אל קיר ואני מרגיש מרוקן מאנרגיות אחר כך. אני גם אשמח אם תוכל להוסיף גם אותי לרשימת המסוננים שלך. סגרנו, ויאללה ביי.

סבבה. גם אני חושב שזה בזבוז מוחלט של זמן. אנחנו בכלל לא מדברים באותה שפה וזה באמת מיותר לחלוטין.

24 אוגוסט 2016, 13:51

איתי-שגב כתב:בנוגע לסילי, ממה שאני יודע הוא בא בעסקת חבילה עם מילר וצירבס..

אני זוכר שמישהו באמת אמר את זה. אם זה באמת נכון, זה עוד יותר הזוי.

24 אוגוסט 2016, 13:56

roy1000 כתב:
איתי-שגב כתב:בנוגע לסילי, ממה שאני יודע הוא בא בעסקת חבילה עם מילר וצירבס..

אני זוכר שמישהו באמת אמר את זה. אם זה באמת נכון, זה עוד יותר הזוי.

לא כזה מופרך בעיני. ראינו כבר החלטות הזויות יותר במכבי, וזה לא שמישהו פה יכול להצדיק מקצועית את ההחתמה הזאת.
נושא נעול