המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:שאלה.. כל המשחקים ישודרו ?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Weems13 כתב:שלום לכולם, כבר תקופה שאני קורא פה בפורום, והיום החלטתי להצטרף ולהתחיל לרשום פה.
Weems13 כתב:שלום לכולם, כבר תקופה שאני קורא פה בפורום, והיום החלטתי להצטרף ולהתחיל לרשום פה.
שמואל1 כתב:Weems13 כתב:שלום לכולם, כבר תקופה שאני קורא פה בפורום, והיום החלטתי להצטרף ולהתחיל לרשום פה.
סוני ווימס בפורום!
מכביסט31 כתב:Weems13 כתב:שלום לכולם, כבר תקופה שאני קורא פה בפורום, והיום החלטתי להצטרף ולהתחיל לרשום פה.
רק חסר שיתברר שגם אתה גר בעפולה/במקור מעפולה/קנית פעם גרעינים בעפולה/ייסדת את העיר עפולה בשביל שנכריז סופית שעפולה היא השטן..
SlavaCa כתב:מכביסט31 כתב:Weems13 כתב:שלום לכולם, כבר תקופה שאני קורא פה בפורום, והיום החלטתי להצטרף ולהתחיל לרשום פה.
רק חסר שיתברר שגם אתה גר בעפולה/במקור מעפולה/קנית פעם גרעינים בעפולה/ייסדת את העיר עפולה בשביל שנכריז סופית שעפולה היא השטן..
עד עפולה, מאוד אהבתי את הילדות שלי שם, הרבה מכות ואלכוהול
איתי-שגב כתב:אה יש פה עוד אנשים מעפולה ?.
מעניין. איפה למדתם ?.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:אה יש פה עוד אנשים מעפולה ?.
מעניין. איפה למדתם ?.
גם אתה?!
MTA2311 כתב:SlavaCa כתב:מכביסט31 כתב:Weems13 כתב:שלום לכולם, כבר תקופה שאני קורא פה בפורום, והיום החלטתי להצטרף ולהתחיל לרשום פה.
כל כך אהבת שברחת למרחק של 10000 קילומטר משם
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:אה יש פה עוד אנשים מעפולה ?.
מעניין. איפה למדתם ?.
גם אתה?!
סתם סתם תרגעו, תל אביבי.
SlavaCa כתב:מכביסט31 כתב:Weems13 כתב:שלום לכולם, כבר תקופה שאני קורא פה בפורום, והיום החלטתי להצטרף ולהתחיל לרשום פה.
שמואל1 כתב:הראיון עם רמי הדר בבוקר ספורט
http://vod.sport5.co.il/?Vc=147&Vi=224312&Page=1
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים