30 אוגוסט 2016, 19:35
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:האמת שמיום ליום אני משתכנע שכתבי הספורט דולים מכאן לא מעט מידע.
לאזמה והעלות של רובינסון הן הדוגמאות האחרונות
אורי העלה פה כתבה שטוענת שכתבי הספורט המודרניים מעדיפים את העבודה הקלה של השוטטות באינטרנט במקום העבודה העיתונאית המקובלת. כנראה שיש דברים בגו
אתה חושב? אם כן אז שמעתי שפצ'רוב מועמד
שקרנית
נשבעת
כבר סיכם לשנתיים
30 אוגוסט 2016, 19:38
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:האמת שמיום ליום אני משתכנע שכתבי הספורט דולים מכאן לא מעט מידע.
אורי העלה פה כתבה שטוענת שכתבי הספורט המודרניים מעדיפים את העבודה הקלה של השוטטות באינטרנט במקום העבודה העיתונאית המקובלת. כנראה שיש דברים בגו
אתה חושב? אם כן אז שמעתי שפצ'רוב מועמד
שקרנית
נשבעת
כבר סיכם לשנתיים
חשבתי שסתם חירטטת
http://www.one.co.il/Article/160196.html
30 אוגוסט 2016, 19:55
שועל כתב:האמת שמיום ליום אני משתכנע שכתבי הספורט דולים מכאן לא מעט מידע.
30 אוגוסט 2016, 20:20
30 אוגוסט 2016, 20:29
החציל האצטקי כתב:גם את איבי ג'אבר החתמתי פה בזמנו...
אחחחחח youth
30 אוגוסט 2016, 20:36
MTA2311 כתב:וכשיביאו את השחקן של פלייס לפיק אנד רול? וכשיבודדו את השחקן של פלייס לאחד על אחד?
30 אוגוסט 2016, 20:39
30 אוגוסט 2016, 20:42
30 אוגוסט 2016, 20:47
MTA2311 כתב:לא. בשאר הקבוצות האלה יש עוד סוגים של גבוהים. צירבאס זה עוד שחקן מאותו הסוג. גם ב4 אין שום דבר שיכול לחפות על החולשה הזאת.
אם מתאמצים אפשר להצדיק החתמה של כל שחקן כמעט. כבר הצליחו למצוא יתרונות בשחקנים גרועים בהרבה מפלייס (ארינזה לדוגמה) . זה לא הופך אותו למתאים, ואי אפשר להתעלם מהחסרונות המובהקים של מהלך כזה.
כל קבוצה צריכה לפחות שחקן אחד בקו הקדמי עם אוריינטציה הגנתית. מכבי לא יכולה להתחיל עונה עם 0 כאלה.
30 אוגוסט 2016, 20:48
MTA2311 כתב:לא. בשאר הקבוצות האלה יש עוד סוגים של גבוהים. צירבאס זה עוד שחקן מאותו הסוג. גם ב4 אין שום דבר שיכול לחפות על החולשה הזאת.
אם מתאמצים אפשר להצדיק החתמה של כל שחקן כמעט. כבר הצליחו למצוא יתרונות בשחקנים גרועים בהרבה מפלייס (ארינזה לדוגמה) . זה לא הופך אותו למתאים, ואי אפשר להתעלם מהחסרונות המובהקים של מהלך כזה.
כל קבוצה צריכה לפחות שחקן אחד בקו הקדמי עם אוריינטציה הגנתית. מכבי לא יכולה להתחיל עונה עם 0 כאלה.
30 אוגוסט 2016, 20:50
30 אוגוסט 2016, 20:57
החציל האצטקי כתב:בעולם אוטופי, נכון. לא בטוח שההגנה של מי שמסתובבים שם תהיה יותר טובה מהאימפקט של 2.23 בצבע.
ברור שתומאס רובינסון לצורך העניין הרבה יותר מתאים.
ומה עם ז'ופרה לוברן שעבר עכשיו לת'אנדר?
30 אוגוסט 2016, 21:14
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אנטוניו כתב:לפי פיק פלייס אמור להיות משוחרר מפילי,
אם אני לא טועה יש לו חוזה מובטח של 2800000 דולר.
שאלה לאחד שיודע.
האם הוא אמור לקבל את מלוא הסכום?
כי אם כן אז אולי יש סיכוי להחתים אותו.
האמת שאני מאוד מחבב את פלייס. אחלה סנטר. הבעיה בהתאמה היא לא של פלייס אלא של אלכסנדר
שלא נראה שייך.
איך פלייס מתאים לסגל הזה?
30 אוגוסט 2016, 21:16
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אנטוניו כתב:לפי פיק פלייס אמור להיות משוחרר מפילי,
שאלה לאחד שיודע.
האמת שאני מאוד מחבב את פלייס. אחלה סנטר. הבעיה בהתאמה היא לא של פלייס אלא של אלכסנדר
שלא נראה שייך.
אני חושב שציבראס הוא סוג של גרזן. הוא לא בדיוק שחקן התקפה מגוון ואיכותי.
פלייס לעומת זאת הוא כן שחקן התקפי מוכשר מאוד, עם יד טובה וקליעה מצויינת מהקו.
אני חושב שפלייס, ציבראס ושגב זה אחלה לעמדה 5.
הבעיה היא יותר החולשה ב-4, ואם ראד יתברר כבינגו, אז גם זאת לא תהיה רלוונטית יותר מדי.
30 אוגוסט 2016, 21:20
החציל האצטקי כתב:לגבי החוזה שלו, אם הוא מגיע לאירופה הוא מקבל את מלוא הכסף (בדומה למה שקרה עם מקל), אבל אאל"ט יש אפשרות לאסוף אותו מהWaivers ברגע שהוא משוחרר ולקצץ קצת במחירים אם נשאר בNBA. אבל אחדשיודע אמור לתת הסבר טוב יותר.
30 אוגוסט 2016, 21:23
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אנטוניו כתב:לפי פיק פלייס אמור להיות משוחרר מפילי,
שאלה לאחד שיודע.
שלא נראה שייך.
אני חושב שציבראס הוא סוג של גרזן. הוא לא בדיוק שחקן התקפה מגוון ואיכותי.
פלייס לעומת זאת הוא כן שחקן התקפי מוכשר מאוד, עם יד טובה וקליעה מצויינת מהקו.
אני חושב שפלייס, ציבראס ושגב זה אחלה לעמדה 5.
הבעיה היא יותר החולשה ב-4, ואם ראד יתברר כבינגו, אז גם זאת לא תהיה רלוונטית יותר מדי.
אתה מדבר רק על ההתקפה. בוא תסביר איך זה עובד הגנתית.
30 אוגוסט 2016, 21:24
30 אוגוסט 2016, 21:25
MTA2311 כתב:במקרה הזה אני מעדיף הימור עם תכונות מתאימות מאשר שחקן מצויין שלא מתאים.
30 אוגוסט 2016, 21:26
30 אוגוסט 2016, 21:30