ShiriV כתב:וואי.. אתם פשוט פסיכים. הלוואי שהת'רד הזה יתפגר..
לשלוח אותך לחני? יש בעיה עם העיניים? מה רע בת'רד המצויין הזה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:וואי.. אתם פשוט פסיכים. הלוואי שהת'רד הזה יתפגר..
yanay21 כתב:ShiriV כתב:וואי.. אתם פשוט פסיכים. הלוואי שהת'רד הזה יתפגר..
LIAV10 כתב:כרמל מה יש לך? ברצינות.
נורא אנטי לאחרונה
ShiriV כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:וואי.. אתם פשוט פסיכים. הלוואי שהת'רד הזה יתפגר..
שהוא הפך לבית זונות נוסף..
אתם לא שולטים בעצמכם
LIAV10 כתב:את היית חלק מהספאם פה היום
yanay21 כתב:ShiriV כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:וואי.. אתם פשוט פסיכים. הלוואי שהת'רד הזה יתפגר..
שהוא הפך לבית זונות נוסף..
אתם לא שולטים בעצמכם
ממתי יש לך בעיה עם ת'רד בית זונות? יש פה איזה פוטש שאני לא מודע אליו?
yanay21 כתב:קיצור כולכם buzz kill אחד גדול.
הודאל, לא זוכר אם חלקתי את זה איתך, אבל רציתי לראות שוב את הווינר שוט של מילס מהמשחק מול הרוקטס, אז נזכרתי.
זו אחת מהסטטיסטיקות ההזויות של הNBA, שמתמקדים סביב מספר לא קשור, אבל עדיין:
The Spurs came back to win Tuesday after trailing by 13 points with under 4:30 to go in the game.Entering Tuesday, teams that were trailing by 13+ points with under 4:30 to go in the 4th quarter were 1-1,388 (0.001) over the last three seasons. The only win over that span was by the Rockets earlier this season on Dec. 17 at the Timberwolves.This is also the first such win for the Spurs under Gregg Popovich (since 1996-97)
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:קיצור כולכם buzz kill אחד גדול.
הודאל, לא זוכר אם חלקתי את זה איתך, אבל רציתי לראות שוב את הווינר שוט של מילס מהמשחק מול הרוקטס, אז נזכרתי.
זו אחת מהסטטיסטיקות ההזויות של הNBA, שמתמקדים סביב מספר לא קשור, אבל עדיין:
The Spurs came back to win Tuesday after trailing by 13 points with under 4:30 to go in the game.Entering Tuesday, teams that were trailing by 13+ points with under 4:30 to go in the 4th quarter were 1-1,388 (0.001) over the last three seasons. The only win over that span was by the Rockets earlier this season on Dec. 17 at the Timberwolves.This is also the first such win for the Spurs under Gregg Popovich (since 1996-97)
ססטיסטיקה מגניבה
זכור לי מקרה מהפלייאוף ב2013 אאל"ט שהיינו בפיגור 16 ארבע דקות לסיום מול הווריורס וחזרנו לנצח את המשחק בהארכה.
זכורה לי אוהדת ספרס עם קול צורם במיוחד שגרמה לעור התוף שלי נזק בלתי הפיך
MaccabiTA כתב:לא יודע, אולי אני סתם מאדיר אותה בדיעבד אבל זכור לי משהו הרבה יותר גרוע
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:לא יודע, אולי אני סתם מאדיר אותה בדיעבד אבל זכור לי משהו הרבה יותר גרוע
היא הייתה גרועה יותר, אבל הצווחנות דומה, באמת לא יפתיע אותי אם זו אותה נבלה
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:לא יודע, אולי אני סתם מאדיר אותה בדיעבד אבל זכור לי משהו הרבה יותר גרוע
שונא אותה על זה שמערב אגדי כזה זה מה שאני זוכר
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:לא יודע, אולי אני סתם מאדיר אותה בדיעבד אבל זכור לי משהו הרבה יותר גרוע
סדרה מתישה. זו ממש הייתה הסדרה שבה הם נהיו קבוצה ברמה גבוהה, ולא בקטע של לזלזל, להיפך
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:לא יודע, אולי אני סתם מאדיר אותה בדיעבד אבל זכור לי משהו הרבה יותר גרוע
סדרה מתישה. זו ממש הייתה הסדרה שבה הם נהיו קבוצה ברמה גבוהה, ולא בקטע של לזלזל, להיפך
זאת הייתה עונת ההתבגרות שלהם
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:
העונה הכי מקוללת בעולם, בערך. תאר לך ולא היו ווריורס, היינו יכולים לפנטז על אליפות העונה
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:שונא אותה על זה שמערב אגדי כזה זה מה שאני זוכר
העונה הכי מקוללת בעולם, בערך. תאר לך ולא היו ווריורס, היינו יכולים לפנטז על אליפות העונה
מצד שני הצלחנו להפיל את עצמנו לפני שבכלל פגשנו אותם כבר שתי עונות, בוא נראה שהעונה נגיע לגמר המערב סוף סוף
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:
מצד שני הצלחנו להפיל את עצמנו לפני שבכלל פגשנו אותם כבר שתי עונות, בוא נראה שהעונה נגיע לגמר המערב סוף סוף
בעונה שעברה היינו יכולים לתת פייט, עם דיאו ב5. חייבים להגיע העונה לגמר, ולא לעוף בפחות מ6. אחרת משהו שם פשוט לא עובד, גם אם בעונה הסדירה אנחנו סבבה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־12 אורחים