פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: נבחרת ישראל

22 אוגוסט 2011, 05:08

בדיוק הגישה הזאת.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05436.html

22 אוגוסט 2011, 06:37

לא יודע , מי שתפקד נורמלי אתמול בין הגרדים היה בורשטיין בכלל , מקל חומעימי כרכזים זה פחד ה' , ראשון מכדרר כמו איזה דביל ומעימי זורק כאיולו הוא היחידעל המגרש , ראיתם את האיירבול במתפרצץ שלו ? במקום למסור ? אם אתמול השחקנים ששמרו הכי טוב היו בלי ואליהו אנחנו בבעיה ...

22 אוגוסט 2011, 08:16

אלמלא הפציעה של כספי, נעימי היה מוצא את עצמו מחוץ לסגל לאליפות. אין לו מקום בתור רכז (אפילו שלישי) וקלע, כמו שראינו לכל אורך ההכנה, הוא ממש לא. מה גם שבחסרונות הוא דומה לנסים, ואין לנו צורך בכפל הזה.
צריך לקחת בחשבון גם את אוחיון, שלפחות בטורניר בקפריסין היה טוב.

23 אוגוסט 2011, 05:01

איפה המשחק היום של הנבחרת מול רוסיה? הכניסה חופשית?ומתי הוא מתחיל? אם מישהו יודע

23 אוגוסט 2011, 05:09

itay92 כתב:איפה המשחק היום של הנבחרת מול רוסיה? הכניסה חופשית?ומתי הוא מתחיל? אם מישהו יודע

אנחנו משחקים מול רוסיה מחרב7 בערב (ערוץ 11). היום רוסיה משחקת נגד פולין ב21:30 בערוץ 33.

כניסה חופשית? אין מצב.

מאחורי הסלים- כרטיסים במחיר 50 ₪ למשחק.
שערים 1, 3- כרטיסים במחיר 60 ₪ למשחק.
שער 2 ( מרכזי )- כרטיסים במחיר 70 ₪ למשחק.

http://www.ibba.one.co.il/General/Annou ... =6&id=4501

23 אוגוסט 2011, 12:07

עמרי כספי לא ישחק באליפות אירופה

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1853470

ככה ירדו הסיכויים שלנו למינימום האפשרי , עם זאת אני משוכנע שביכולתו של הסגל הזה לעלות שלב.

23 אוגוסט 2011, 12:10

הלוואי והייתי יכול להיות אופטימי כמוך, אבל אני לא רואה מי כאן סוחב את העגלה בשביל הנבחרת.
רק התעלות ומלחמה תביא אותנו לשלב הבא, בטח לא עודף כישרון. זה אומר ששחקנים כמו אליהו והלפרין יצטרכו להזיז את התחת בהגנה וגרין
יצטרך למצוא גב חלופי.
לנבחרות שנתמודד איתן בבית יש כל מיני שחקני נ.ב.א שאתה יודע שהם יסחבו את הנבחרת, אצלנו נצטרך לסמוך על גיבוש שלא כל כך ראיתי במשחקי ההכנה עד כה.
אין לנו שום עדיפות על נבחרות כמו סרביה, צרפת, איטליה וגרמניה מבחינת איכות. נצטרך כאן לעקוף כנראה שתיים מהן כדי לעלות לשלב הבא.
נראה מה יקרה.

23 אוגוסט 2011, 12:24

יש עוד שחקנים בנבחרת מלבד אלו שציינת.
בלו , הוא איש מפתח , פניני שחקן טוב מאד שמתעלה דווקא שהסיכויים פוחתים.
זה לא שכספי היה איזה סופרסטאר שמנפק כל ערב תוצרת , אתה יודע טוב מאד שאם הוא היה משחק , היו קודם כל עוצרים אותו ומשבשים לנו את המשחק.
מה שכן זה דופק לנו קצת את הרוטציה והריבאונד.

עדיין אנחנו שווים נצחון אחד או שניים בבית הזה

23 אוגוסט 2011, 12:30

לא יודע , לי זה היה צפוי ... אחרי שראיתי כספי על אפנוע ים במרינה באשדוד (צבא אדום מגעיל :throwup2 ) ביום שנבחרת שיחקה משחק בקפריסין וכולם סיפרו על וירוס של שילשולים ... בן אדם לא יוצא לים 8 שעות אחרי מחלה ...
גם עכשיו עם ה"פציעה " הקשה הוא חופשי רוקד במעדונים בת-אביב ..... רק לידיעתכם סופו עם מתיחה מול אשדוד שיחק אחרי 4 ימים ... וברכיים שלו גם סוחבים מסה לפחות שווה לזאת של כספי ...
לאלא שלא זוכרין גם לפני שנתיים הוא לא הגיע לאליפות כהיה בהכנות לNBA אחרי שנבחר כבר . מעניין שלבלו עשו מות לפני חודש ...

23 אוגוסט 2011, 12:50

טיקי חוזר כתב:לא יודע , לי זה היה צפוי ... אחרי שראיתי כספי על אפנוע ים במרינה באשדוד (צבא אדום מגעיל :throwup2 ) ביום שנבחרת שיחקה משחק בקפריסין וכולם סיפרו על וירוס של שילשולים ... בן אדם לא יוצא לים 8 שעות אחרי מחלה ...
גם עכשיו עם ה"פציעה " הקשה הוא חופשי רוקד במעדונים בת-אביב ..... רק לידיעתכם סופו עם מתיחה מול אשדוד שיחק אחרי 4 ימים ... וברכיים שלו גם סוחבים מסה לפחות שווה לזאת של כספי ...
לאלא שלא זוכרין גם לפני שנתיים הוא לא הגיע לאליפות כהיה בהכנות לNBA אחרי שנבחר כבר . מעניין שלבלו עשו מות לפני חודש ...

לא תצליח לשכנע אותי שהוא "מתחלה"
, דווקא בגלל סיום העונה העגום שלו אשתקד , לדעתי כספי כן מאד רצה לבוא ולתת טורניר טוב. פציעות קורות , לא כל דבר צריך לחפש איזה משהוא צהוב.

23 אוגוסט 2011, 13:12

אנקראם, בלו ופניני הם רול פליירז. אחלה שחקנים, בעיקר קלעי שלשות מצוינים , אבל לא אלו שצריכים לסחוב את הנבחרת להישגים.

23 אוגוסט 2011, 13:14

yarinsaky כתב:אנקראם, בלו ופניני הם רול פליירז. אחלה שחקנים, בעיקר קלעי שלשות מצוינים , אבל לא אלו שצריכים לסחוב את הנבחרת להישגים.

הלפרין לא יוביל את הנבחרת , שכח מזה.
גם אליהו הוא לא בדיוק LEADER.

מי שיוביל את הנבחרת בהעדרו של כספי זה שיבק.

23 אוגוסט 2011, 14:40

misha כתב:
itay92 כתב:איפה המשחק היום של הנבחרת מול רוסיה? הכניסה חופשית?ומתי הוא מתחיל? אם מישהו יודע

אנחנו משחקים מול רוסיה מחרב7 בערב (ערוץ 11). היום רוסיה משחקת נגד פולין ב21:30 בערוץ 33.

כניסה חופשית? אין מצב.

נראה לי מגעיל לקחת כסף למשחק הכנה,מילא סכום סמלי של 20 שקל אבל 50 לכרטיס הכי זול?
איך הם רוצים תרבות ספורט ואווירה טובה שלוקחים כסף על נבחרת שגם ככה מפסידה רוב המשחקים.

23 אוגוסט 2011, 17:00

ankram כתב:
yarinsaky כתב:אנקראם, בלו ופניני הם רול פליירז. אחלה שחקנים, בעיקר קלעי שלשות מצוינים , אבל לא אלו שצריכים לסחוב את הנבחרת להישגים.

כמובן, הלפרין איכזב כל פעם שהיה צריך להוביל את הנבחרת.

אבל אני לא הכי בטוח לגבי המאמן שלנו. אין בכלל ספק שהוא לא בדרגה הראשונה של המאמנים באירופה , למרות שהוא איש עבודה רציני.

23 אוגוסט 2011, 18:13

ankram כתב:

הלפרין הוביל ומוביל את הנבחרת לאורך כל הקריירה שלו. הוא עשה את זה בהצלחה במיוחד בשנים האחרונות.
הוא לא הטיפוס הדומיננטי שלוקח מנהיגות ויוזמה, אבל את הנקודות הוא ייתן ואת החוכמה בהתקפה הוא ייתן.

אני דווקא די אופטימי. מקווה שליאור יהיה טוב, כי כשהוא טוב הוא בלתי עציר בהתקפה.

23 אוגוסט 2011, 20:32

ankram כתב:

שיבק? הלוואי ואתה צודק, אבל יש לי ספקות גדולים.
אני מאוד חושש, שרק הצעקות הצרודות של צביקה היו מסוגלות להוציא משהו מהחבורה הבנונית הזאת.

24 אוגוסט 2011, 03:45

itay92 כתב:
misha כתב:

כניסה חופשית? אין מצב.

נראה לי מגעיל לקחת כסף למשחק הכנה,מילא סכום סמלי של 20 שקל אבל 50 לכרטיס הכי זול?
איך הם רוצים תרבות ספורט ואווירה טובה שלוקחים כסף על נבחרת שגם ככה מפסידה רוב המשחקים.

לגמרי. מקסימום היה צריך לקחת מחיר סמלי - כולה משחקי אימון. אבל במקום למלא את האולם, קיבלנו יציעים ריקים במשחק של הנבחרת שלשום (בצדק).

24 אוגוסט 2011, 05:38

ankram כתב:
טיקי חוזר כתב:לא יודע , לי זה היה צפוי ... אחרי שראיתי כספי על אפנוע ים במרינה באשדוד (צבא אדום מגעיל :throwup2 ) ביום שנבחרת שיחקה משחק בקפריסין וכולם סיפרו על וירוס של שילשולים ... בן אדם לא יוצא לים 8 שעות אחרי מחלה ...

לא תצליח לשכנע אותי שהוא "מתחלה"
, דווקא בגלל סיום העונה העגום שלו אשתקד , לדעתי כספי כן מאד רצה לבוא ולתת טורניר טוב. פציעות קורות , לא כל דבר צריך לחפש איזה משהוא צהוב.

לא יודע, בעניין כספי אני לא סגור כל כך על הטיפוס.

מצד אחד הוא באמת בחור טוב שעובד קשה. מצד שני אי אפשר לפספס את העובדה שהראש לו קצת נתקל בעננים גבוהים בזמן האחרון והוא חושב את עצמו כוכב נ.ב.א.
לטעמי הוא קצת מיהר עם ההודעה שלו שהוא לא יישחק בנבחרת, זה קרה אפילו לפני שהייתה חוות דעת רפואית שלמה של הרופאים. זו טעות טקטית, גם אם לא אסטרטגית, כי יכול להיות שבאמת הוא פצוע בצורה רצינית ומשחק יסכן אותו לקראת העונה הבאה.

גם ההודעות שהוא הוציא שהוא מת לחזור למכבי היו קצת חנפניות. בסופו של דבר שחקן יותר טוב ממנו כמו פארמר הגיע לשחק עבור גרושים
וכספי לא היה מוכן לוותר על הפרשי מס.
מעניין שהוא אומר שבשביל להצטרף לווילבראן הוא כן מוכן לוותר על כסף ועל היורוליג כדי לשתף פעולה עם פארקר.
אבל הוא טוען שהיו עוד דברים שמנעו ממנו חזרה, השאלה אם לא דרש גם דקות משחק מובטחות מראש.

זכותו המלאה כמובן, אני לא נכנס לו לכיס. אבל אני לא בטוח בכנות המלאה שלו בעניין מכבי. אני די מרוצה שהוא לא חוזר.

24 אוגוסט 2011, 06:21

האמת שאני לא חושב שאפשר לבוא לעמרי ומכבי בטענות על חוסר הנכונות לשלם הפרשי מס. מכיוון שאי אפשר לדעת מתי השביתה תגמר אז אותם הפרשי מס יכולים להתברר ככסף שסתם בוזבז, למשל - אם עמרי מתחייב לשלם 170 אלף למס הכנסה והשביתה מסתיימת באוקטובר אז יוצא שהוא סתם זרק 170 אלף לפח. מבחינת מכבי השיקול הוא לא רק בזבוז מיותר של כסף שנובע מחוסר וודאות לגבי מועד סיום השביתה אלא גם שמכבי לא מי יודע כמה צריכה שחקן בעמדה של עמרי. במובן הזה ההשוואה לפארמר היא לא כל כך הוגנת כי פארמר לא צריך לשלם את הפרשי המס ולכן גם אם הוא לא הולך להרוויח יותר מדי במכבי, הוא בוודאות לא הולך להפסיד כסף ע"י החתימה בקבוצה.

לגבי הגישה שלו בנבחרת גם אני קיבלתי את התחושה שהוא לא ממש ממהר לשחק בה.

24 אוגוסט 2011, 06:24

למכבי אין לי שום טענה, אם לא הוברר נכון. :)
ד"א, אני לא בטוח שכספי היה מחויב לשלם את כל הסכום הזה מייד , בד"כ זה נפרס לתשלומים ולא בטוח שאם לא היה משחק במכבי בכלל היה מחוייב לשלם את הסכום המדוייק הזה.
אבל זה לא רק הכסף , אותי מעניין איזה סעיפים נוספים הוא כן דרש. אני כמעט משוכנע שהוא רצה דקות משחק מובטחות, הרי הוא עשה את זה כבר בעבר.
מבחינתי כספי הוא טיפוס עם זיק בעייתי שלי אישית קשה להתחבר אליו.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 24 אוגוסט 2011, 06:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
פרסם תגובה