A_P_18 כתב:ממה שאני זוכר אמרו משהו שהסגלים של קבוצות הנבא יגדלו בעונה הבאה , השכר גם יעלה וקבוצות יוכלו להחתים שחקנים על חוזים כפולים כדי לבחון אותם גם בדי ליג , אשמח אם מישהו יודע על מה מדובר ויוכל לפרט.
אני לא רוצה סתם להטעות אבל אם זה נכון אני לא חושב שיהיה קל להביא שחקנים מהנבא או אפילו מהדי ליג בשנה הבאה.
כן, כבר יצא לנו לדבר על זה בפורום. בגדול זה נכון, השינויים הללו (מפורט למטה) עשויים להשפיע מאוד על הקבוצות באירופה, אבל לא ברור כרגע עד כמה זה ישפיע על המועדונים הבכירים ביורוליג. האפשרויות קרוב לוודאי יצטמצמו, אבל תמיד יהיו שחקנים שייפלטו/ייפלו בין הכיסאות/יחפשו להרוויח יותר. בשורה התחתונה, זה לא אמור להוות תירוץ לקבוצות מבוססות שמחזיקות במערך סקאוטינג איכותי.
* משכורות המינימום ב-NBA יגדלו ב-50% לערך בעקבות הסכם ה-CBA החדש (אפשר לראות פה את ההבדלים בין המצב הישן למצב החדש) וקבוצות יוכלו להחתים 2 שחקנים נוספים על חוזים דו-כיווניים בין ה-NBA לליגת הפיתוח (G-League בשמה החדש). עוד על החוזים הדו-כיווניים:
viewtopic.php?f=2&t=3723&p=470726#p470726אחדשיודע כתב:השינוי המהותי בהקשר של הדי-לי/ג'י-ליג הוא העובדה שכל קבוצת NBA תוכל להחתים החל מהעונה הבאה שני שחקנים נוספים מעבר ל-15 שחקני הסגל שמוקצים לה כיום - על חוזה דו-כיווני (כך שישחקו רוב הזמן בג'י-ליג, אבל יוכלו לקפוץ לקבוצה "הבכירה" מידי פעם, ככל הנראה לזמן מוגבל של עד 45 יום בעונה). מה שישפר במעט את השכר של השחקנים הללו ויקשה על שחרורם לקבוצות באירופה.
viewtopic.php?f=2&t=3717&p=465064&hilit=%D7%9E%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%A8%D7%AA#p465072אחדשיודע כתב:http://www.clipsnation.com/2017/1/14/14 ... mond-stoneThe difference between these new slots and players that are currently assigned to the D-League (like for example Diamond Stone) is that these “two-way contracts” differentiate the pay to be received by these players depending on whether they are in the NBA or D-League. If they’re in the NBA, they’re paid the standard NBA minimum salary (or whatever is otherwise negotiated). Yet if they’re in the D-League, they only receive a seasonal salary of $50,000 to $75,000.http://www.fanragsports.com/nba/2-way-c ... prospects/Compensation isn’t spelled out in the terms sheet provided by the league, but multiple sources have reported that players on these contracts will draw D-League money for the most part, but earn a prorated minimum NBA salary for every regular-season day they spend with their NBA club. So, for example, a 2017-18 rookie that gets called up to practice for a day with his NBA team would make about an extra $5,000 for doing so, in addition to the $50,000-75,000 they’re making as a D-League player.