ת'רד מלפפונים לעונת 2017/18 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים לעונת 2017/18 V2

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 אפריל 2017, 00:28

A_P_18 כתב:ממה שאני זוכר אמרו משהו שהסגלים של קבוצות הנבא יגדלו בעונה הבאה , השכר גם יעלה וקבוצות יוכלו להחתים שחקנים על חוזים כפולים כדי לבחון אותם גם בדי ליג , אשמח אם מישהו יודע על מה מדובר ויוכל לפרט.
אני לא רוצה סתם להטעות אבל אם זה נכון אני לא חושב שיהיה קל להביא שחקנים מהנבא או אפילו מהדי ליג בשנה הבאה.

כן, כבר יצא לנו לדבר על זה בפורום. בגדול זה נכון, השינויים הללו (מפורט למטה) עשויים להשפיע מאוד על הקבוצות באירופה, אבל לא ברור כרגע עד כמה זה ישפיע על המועדונים הבכירים ביורוליג. האפשרויות קרוב לוודאי יצטמצמו, אבל תמיד יהיו שחקנים שייפלטו/ייפלו בין הכיסאות/יחפשו להרוויח יותר. בשורה התחתונה, זה לא אמור להוות תירוץ לקבוצות מבוססות שמחזיקות במערך סקאוטינג איכותי.

* משכורות המינימום ב-NBA יגדלו ב-50% לערך בעקבות הסכם ה-CBA החדש (אפשר לראות פה את ההבדלים בין המצב הישן למצב החדש) וקבוצות יוכלו להחתים 2 שחקנים נוספים על חוזים דו-כיווניים בין ה-NBA לליגת הפיתוח (G-League בשמה החדש). עוד על החוזים הדו-כיווניים:

אחדשיודע כתב:השינוי המהותי בהקשר של הדי-לי/ג'י-ליג הוא העובדה שכל קבוצת NBA תוכל להחתים החל מהעונה הבאה שני שחקנים נוספים מעבר ל-15 שחקני הסגל שמוקצים לה כיום - על חוזה דו-כיווני (כך שישחקו רוב הזמן בג'י-ליג, אבל יוכלו לקפוץ לקבוצה "הבכירה" מידי פעם, ככל הנראה לזמן מוגבל של עד 45 יום בעונה). מה שישפר במעט את השכר של השחקנים הללו ויקשה על שחרורם לקבוצות באירופה.
viewtopic.php?f=2&t=3723&p=470726#p470726
אחדשיודע כתב:
The difference between these new slots and players that are currently assigned to the D-League (like for example Diamond Stone) is that these “two-way contracts” differentiate the pay to be received by these players depending on whether they are in the NBA or D-League. If they’re in the NBA, they’re paid the standard NBA minimum salary (or whatever is otherwise negotiated). Yet if they’re in the D-League, they only receive a seasonal salary of $50,000 to $75,000.
http://www.clipsnation.com/2017/1/14/14 ... mond-stone

Compensation isn’t spelled out in the terms sheet provided by the league, but multiple sources have reported that players on these contracts will draw D-League money for the most part, but earn a prorated minimum NBA salary for every regular-season day they spend with their NBA club. So, for example, a 2017-18 rookie that gets called up to practice for a day with his NBA team would make about an extra $5,000 for doing so, in addition to the $50,000-75,000 they’re making as a D-League player.
http://www.fanragsports.com/nba/2-way-c ... prospects/
viewtopic.php?f=2&t=3717&p=465064&hilit=%D7%9E%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%A8%D7%AA#p465072
אחדשיודע

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 אפריל 2017, 01:46

מה זה g?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 אפריל 2017, 01:53

אחדשיודע

הודעהעל ידי A_P_18 » 12 אפריל 2017, 07:29

אחדשיודע כתב:
A_P_18 כתב:ממה שאני זוכר אמרו משהו שהסגלים של קבוצות הנבא יגדלו בעונה הבאה , השכר גם יעלה וקבוצות יוכלו להחתים שחקנים על חוזים כפולים כדי לבחון אותם גם בדי ליג , אשמח אם מישהו יודע על מה מדובר ויוכל לפרט.
אני לא רוצה סתם להטעות אבל אם זה נכון אני לא חושב שיהיה קל להביא שחקנים מהנבא או אפילו מהדי ליג בשנה הבאה.

כן, כבר יצא לנו לדבר על זה בפורום. בגדול זה נכון, השינויים הללו (מפורט למטה) עשויים להשפיע מאוד על הקבוצות באירופה, אבל לא ברור כרגע עד כמה זה ישפיע על המועדונים הבכירים ביורוליג. האפשרויות קרוב לוודאי יצטמצמו, אבל תמיד יהיו שחקנים שייפלטו/ייפלו בין הכיסאות/יחפשו להרוויח יותר. בשורה התחתונה, זה לא אמור להוות תירוץ לקבוצות מבוססות שמחזיקות במערך סקאוטינג איכותי.

* משכורות המינימום ב-NBA יגדלו ב-50% לערך בעקבות הסכם ה-CBA החדש (אפשר לראות פה את ההבדלים בין המצב הישן למצב החדש) וקבוצות יוכלו להחתים 2 שחקנים נוספים על חוזים דו-כיווניים בין ה-NBA לליגת הפיתוח (G-League בשמה החדש). עוד על החוזים הדו-כיווניים:

אחדשיודע כתב:השינוי המהותי בהקשר של הדי-לי/ג'י-ליג הוא העובדה שכל קבוצת NBA תוכל להחתים החל מהעונה הבאה שני שחקנים נוספים מעבר ל-15 שחקני הסגל שמוקצים לה כיום - על חוזה דו-כיווני (כך שישחקו רוב הזמן בג'י-ליג, אבל יוכלו לקפוץ לקבוצה "הבכירה" מידי פעם, ככל הנראה לזמן מוגבל של עד 45 יום בעונה). מה שישפר במעט את השכר של השחקנים הללו ויקשה על שחרורם לקבוצות באירופה.
viewtopic.php?f=2&t=3723&p=470726#p470726
אחדשיודע כתב:
The difference between these new slots and players that are currently assigned to the D-League (like for example Diamond Stone) is that these “two-way contracts” differentiate the pay to be received by these players depending on whether they are in the NBA or D-League. If they’re in the NBA, they’re paid the standard NBA minimum salary (or whatever is otherwise negotiated). Yet if they’re in the D-League, they only receive a seasonal salary of $50,000 to $75,000.
http://www.clipsnation.com/2017/1/14/14 ... mond-stone

Compensation isn’t spelled out in the terms sheet provided by the league, but multiple sources have reported that players on these contracts will draw D-League money for the most part, but earn a prorated minimum NBA salary for every regular-season day they spend with their NBA club. So, for example, a 2017-18 rookie that gets called up to practice for a day with his NBA team would make about an extra $5,000 for doing so, in addition to the $50,000-75,000 they’re making as a D-League player.
http://www.fanragsports.com/nba/2-way-c ... prospects/
viewtopic.php?f=2&t=3717&p=465064&hilit=%D7%9E%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%A8%D7%AA#p465072

תודה !

לא חושב שקבוצות רציניות יחכו לפליטים מהמחנות נבא , דוסון לדוגמה אם אני לא טועה נחתך רק לקראת סוף אוקטובר...להחתים שחקן משם ושיגיע בזמן לתחילת האימונים לא יהיה פשוט , כל שחקן שישאיר רושם הכי קטן בסאמר ליג יוכל בקלות לקבל חוזה.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 אפריל 2017, 09:47

מהבחינה הזאת שום דבר מהותי לא אמור להשתנות. הקבוצות הבכירות באירופה בדר"כ נוטות להשלים את הסגל שלהן הרבה לפני שמחנות טרום העונה ב-NBA מסתיימים, וגם אלו שלא - בדר"כ ממתינות לשחקנים משלימים. דווקא בהקשר של המחנות יש שינוי חיובי החל מהעונה הבאה - העונה הסדירה תפתח שבוע לפני המועד הרגיל (במטרה לרווח את לוח המשחקים ב-NBA), מה שגם אומר שמחנות טרום העונה יסתיימו שבוע קודם, בהשוואה למה שהיה עד כה.

בכל אופן, צריך להבדיל בין שחקנים צעירים שחותמים על חוזים לא מובטחים אחרי הסאמר-ליג (ביולי-אוגוסט) ומוכנים אפילו להקריב שנה/שנתיים בליגת הפיתוח, לבין כאלו שכבר היו ב-NBA ונפלטו (כמו שון לארקין לדוגמה). מכבי לא אמורה לרדוף אחר שחקנים שחתמו על חוזים לא מובטחים וממתינים לשמוע על גורלם באוקטובר, אלא לנסות לסגור עם שחקנים שכבר שיחקו ב-NBA ולא זוכים להצעות אטרקטיביות מהליגה. מכבי וקבוצות יורוליג אחרות בכל מקרה לא נוטות להמר יותר מידי על שחקנים צעירים שיצאו מהקולג' או ששיחקו כדורסל מקצועני רק בליגת הפיתוח - ואם אתה שואל אותי, סביר להניח שמרבית השחקנים שיחתמו על חוזים דו-כיווניים יהיה מהסוג הזה. לדעתי הקבוצות מדרג הביניים באירופה (ומטה) יותר יפגעו מהשינוי הנ"ל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 12 אפריל 2017, 10:09

אחדשיודע כתב:מהבחינה הזאת שום דבר מהותי לא אמור להשתנות. הקבוצות הבכירות באירופה בדר"כ נוטות להשלים את הסגל שלהן הרבה לפני שמחנות טרום העונה ב-NBA מסתיימים, וגם אלו שלא - בדר"כ ממתינות לשחקנים משלימים. דווקא בהקשר של המחנות יש שינוי חיובי החל מהעונה הבאה - העונה הסדירה תפתח שבוע לפני המועד הרגיל (במטרה לרווח את לוח המשחקים ב-NBA), מה שגם אומר שמחנות טרום העונה יסתיימו שבוע קודם, בהשוואה למה שהיה עד כה.

בכל אופן, צריך להבדיל בין שחקנים צעירים שחותמים על חוזים לא מובטחים אחרי הסאמר-ליג (ביולי-אוגוסט) ומוכנים אפילו להקריב שנה/שנתיים בליגת הפיתוח, לבין כאלו שכבר היו ב-NBA ונפלטו (כמו שון לארקין לדוגמה). מכבי לא אמורה לרדוף אחר שחקנים שחתמו על חוזים לא מובטחים וממתינים לשמוע על גורלם באוקטובר, אלא לנסות לסגור עם שחקנים שכבר שיחקו ב-NBA ולא זוכים להצעות אטרקטיביות מהליגה. מכבי וקבוצות יורוליג אחרות בכל מקרה לא נוטות להמר יותר מידי על שחקנים צעירים שיצאו מהקולג' או ששיחקו כדורסל מקצועני רק בליגת הפיתוח - ואם אתה שואל אותי, סביר להניח שמרבית השחקנים שיחתמו על חוזים דו-כיווניים יהיה מהסוג הזה. לדעתי הקבוצות מדרג הביניים באירופה (ומטה) יותר יפגעו מהשינוי הנ"ל.

:like:
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 12 אפריל 2017, 10:24

אם נניח שניקולה יהיה זה שבאמת ייקבל את המנדט, ושאראס יגיע כמאמן, אז לדעתי תהיה מהפכה מחשבתית במכבי, והיא תהפוך להיות קבוצה של אירופאים.

אם זה לא יקרה, אז גם אני הייתי מאוד שמח אם מכבי היתה הולכת על שחקני ״על גבול״ הNBA.
זה סיכון גדול, אבל זאת גם האפשרות הטובה ביותר לדעתי להצליח לצאת מהבור שאנחנו נמצאים בו.
שחקנים צעירים עם רצון ומחוייבות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Weems13 » 12 אפריל 2017, 10:31

jol9 כתב:אם נניח שניקולה יהיה זה שבאמת ייקבל את המנדט, ושאראס יגיע כמאמן, אז לדעתי תהיה מהפכה מחשבתית במכבי, והיא תהפוך להיות קבוצה של אירופאים.

אם זה לא יקרה, אז גם אני הייתי מאוד שמח אם מכבי היתה הולכת על שחקני ״על גבול״ הNBA.
זה סיכון גדול, אבל זאת גם האפשרות הטובה ביותר לדעתי להצליח לצאת מהבור שאנחנו נמצאים בו.

אני מחכה לשינוי כזה כבר הרבה זמן. לצד 2 אמריקאים איכותיים וסופר כשרוניים, צריך כמה אירופאים עם אייקיו כדורסל גבוה כמו מרקוביץ/ יוביץ....
זה לדעתי תלכיד טוב יותר מאשר 8 אמריקאים שכל אחד מהם כשרוני אבל עם אגו בשמיים
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי RomanR » 12 אפריל 2017, 11:05

לפי דיווחים בסרביה, מכבי מעוניינת בדראגן מילוסבלייביץ' (גרשון ישבור את השיניים)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4948227,00.html
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שועל » 12 אפריל 2017, 11:15

Weems13 כתב:
jol9 כתב:אם נניח שניקולה יהיה זה שבאמת ייקבל את המנדט, ושאראס יגיע כמאמן, אז לדעתי תהיה מהפכה מחשבתית במכבי, והיא תהפוך להיות קבוצה של אירופאים.

אני מחכה לשינוי כזה כבר הרבה זמן. לצד 2 אמריקאים איכותיים וסופר כשרוניים, צריך כמה אירופאים עם אייקיו כדורסל גבוה כמו מרקוביץ/ יוביץ....

צריך לבחור שחקנים מתאימים ולבנות קבוצה טובה, מאוזנת וחכמה. המוצא ממש לא משנה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 12 אפריל 2017, 11:37

שועל כתב:
Weems13 כתב:

צריך לבחור שחקנים מתאימים ולבנות קבוצה טובה, מאוזנת וחכמה. המוצא ממש לא משנה.

מסכים.
רק שברגע שניקולה הוא אירופאי והמאמן הבא בסבירות גבוהה יהיה אירופאי, כך גדל הסיכוי לראות כאן סגל יותר אירופאי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 אפריל 2017, 11:46

הבעיה שהאירופאים היותר איכותיים לרוב יקרים מהאמריקאים. הקבוצות הספרדיות למשל לא יכולות לשחק בליגה המקומית עם יותר משני אמריקאים, והן נאלצות לפנות לשוק האירופי - מה שמעלה המחיר שלהם. זאת גם הסיבה העיקרית שמכבי לאורך השנים מכוונת יותר לשוק השני.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2017, 12:39

RomanR כתב:לפי דיווחים בסרביה, מכבי מעוניינת בדראגן מילוסבלייביץ' (גרשון ישבור את השיניים)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4948227,00.html

בשביל מה מכבי צריכה אותו?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 אפריל 2017, 12:56

מילוסבלביץ' שחקן. אופציה לא רעה בכלל לעמדה 2.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 12 אפריל 2017, 13:00

גם סילי היה שחקן לפי לא מעט דעות כאן כשהחתימו אותו.

לא מכיר אותו, אבל לא סומך על אלה שמביאים אותו, ומבחינתי הוא פלופ עד שהוא לא יוכיח אחרת.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 אפריל 2017, 13:09

זה נראה לי כמו סתם משחקי סוכנים. מכבי לא בונה כלום כרגע הרי.

לגבי מילוסבלביץ׳- הוא לא שם אנונימי. שחקן יורוליג/טופ יורוקאפ ותיק ומוערך.
בנה לעצמו פריים נדיר לסקנד גארד (קרנף אמיתי) ושיפר את אחוזי הקליעה משמעותית.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2017, 13:10

ממש לא שחקן למכבי
נתן עונה יפה בפרטיזן (שאי אפשר להסיק ממנה הרבה) ומאז לא עשה משהו משמעותי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 אפריל 2017, 13:10

שועל כתב:גם סילי היה שחקן לפי לא מעט דעות כאן כשהחתימו אותו.

לא מכיר אותו, אבל לא סומך על אלה שמביאים אותו, ומבחינתי הוא פלופ עד שהוא לא יוכיח אחרת.

יש נטייה בפורום לגלגל באבקת סוכר כל קקי שזורקים לכיווננו

לא שבמקרה הזה זה קקי, אבל אם תסתכל על כל ההחתמות ההזויות של מכבי בשנים האחרונות, תמיד איכשהו בפורום עשו להן ספין חיובי, כי זה יותר קל מלהגיד שקקי זה קקי ולא עוגה יוקרתית

בקשר למילוסבלייביץ', הוא שחקן יורוקאפ נחמד, לא יותר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 אפריל 2017, 13:10

שועל כתב:גם סילי היה שחקן לפי לא מעט דעות כאן כשהחתימו אותו.

יש נטייה בפורום לגלגל באבקת סוכר כל קקי שזורקים לכיווננו

לא שבמקרה הזה זה קקי, אבל אם תסתכל על כל ההחתמות ההזויות של מכבי בשנים האחרונות, תמיד איכשהו בפורום עשו להן ספין חיובי, כי זה יותר קל מלהגיד שקקי זה קקי ולא עוגה יוקרתית

בקשר למילוסבלייביץ', הוא שחקן יורוקאפ נחמד, לא יותר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 אפריל 2017, 13:16

הוא ממש לא כוכב וממש לא השחקן הראשון שצריך להגיע, אבל זה שם שטוב שיופיע להם בפנקסים. יכול להיות צלע משלימה טובה לזרים דומיננטיים בעמדות 1 ו-3.
עושה קצת מכל דבר, משחק חזק וחכם, ועם סייז מצויין.

עמדה 2 היא עמדה די בעייתית באירופה של היום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים