12 יוני 2017, 13:50
rc4991 כתב:RomanR כתב:בקיצור, בלאט לא ממש רוצה להיות פה
לא מבין למה אתה ואחרים חושבים שהוא חייב למכבי משהו
כאילו אנשים שוכחים את היחס אליו כשהיה פה, את הקושי העצום להצליח כאן ואת הסיכוי שלו להגיע למקום מוצלח יותר מקצועית וכלכלית
12 יוני 2017, 13:54
12 יוני 2017, 14:07
RomanR כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:בקיצור, בלאט לא ממש רוצה להיות פה
כאילו אנשים שוכחים את היחס אליו כשהיה פה, את הקושי העצום להצליח כאן ואת הסיכוי שלו להגיע למקום מוצלח יותר מקצועית וכלכלית
לא אמרתי דבר כזה. אני בכלל לא בטוח שמבחינת שני הצדדים הוא צריך להיות פה
12 יוני 2017, 14:10
RomanR כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:בקיצור, בלאט לא ממש רוצה להיות פה
12 יוני 2017, 14:25
rc4991 כתב:RomanR כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:בקיצור, בלאט לא ממש רוצה להיות פה
אבל רשמת מלא הודעות בסגנון "הנה, אתם רואים כמה הוא רוצה להגיע" וכו'
12 יוני 2017, 14:26
jol9 כתב:RomanR כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:בקיצור, בלאט לא ממש רוצה להיות פה
רומן, רוח הדברים שלך היא לחלוטין כזאת.
אתה לא רוצה את דייויד כי א', ב', ג'. זה בסדר גמור. תן את הטיעונים שלך, ותעמוד מאחוריהם, ומי שלא מסכים ינסה להתעמת איתם.
אבל כרגע הדיון יורד לרמה של "הוא פטריוט", "הוא לא פטריוט", "הוא אוהב כסף", "הוא מכביסט" וכד', ועל זה אין הרבה מה להגיד.
12 יוני 2017, 14:31
12 יוני 2017, 14:54
RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:בקיצור, בלאט לא ממש רוצה להיות פה
רומן, רוח הדברים שלך היא לחלוטין כזאת.
אתה לא רוצה את דייויד כי א', ב', ג'. זה בסדר גמור. תן את הטיעונים שלך, ותעמוד מאחוריהם, ומי שלא מסכים ינסה להתעמת איתם.
אבל כרגע הדיון יורד לרמה של "הוא פטריוט", "הוא לא פטריוט", "הוא אוהב כסף", "הוא מכביסט" וכד', ועל זה אין הרבה מה להגיד.
מעולם לא רציתי לכוון את הדיון למכביזם או פטריוטיזם, מצטער אם הובנתי אחרת
12 יוני 2017, 15:11
RomanR כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:rc4991 כתב:RomanR כתב:בקיצור, בלאט לא ממש רוצה להיות פה
אבל רשמת מלא הודעות בסגנון "הנה, אתם רואים כמה הוא רוצה להגיע" וכו'
חלילה, אני לא בא אליו בטענות. ואולי זה לא המקום המתאים אבל בפייסבוק למשל פסטיבל בלאט חוגג. טענות כמו "הוא מכביסט" נשמעו שם פעמים רבות מספור, אז אני רק מצנן זאת.
12 יוני 2017, 15:15
12 יוני 2017, 15:20
er79 כתב:הילדים של בלאט גדולים, אין לי מושג לגבי אשתו אבל כנראה זה לא משחק תפקיד מהותי אצלה, ובלאט לאורך הקריירה הוכיח כי ציונות וקרבה לבית לא משחקת אצלו תפקיד בקבלת ההחלטות למשרת המאמן. הבחור היה בכל מקום בעולם, ארהב, רוסיה, טורקיה ואיטליה, והוא יחזור לשם בלי למצמץ. הקרבה הגאוגרפית לא משחקת תפקיד. מה שמשחק פה תפקיד זה העניין הכלכלי, דהיינו מי תשלם לו יותר לרבות שיקולי מס, והעניין המקצועי, דהיינו התערבות ההנהלה בהחלטות המקצועיות שלו. לדעתי בשנה האחרונה שלו במועדון ההנהלה המאיסה עצמה עליו והוא לא מעוניין להכניס ראש בריא למיטה חולה. הוא לא מאמין לפדרמנים שלא יתערבו לו ושלא יביאו לו שחקנים, והוא לבטח לא צריך גנרל מנגר כושל וחסר ניסיון בבחירת שחקנים לעומתו בדמותו של ניקולה שיתערב לו את מי להביא.
12 יוני 2017, 15:42
12 יוני 2017, 15:45
12 יוני 2017, 15:56
er79 כתב:מכובדת כן, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שמועדונים נוספים ייתנו לט הצעות זהות ללא שיקולי מס, וגם אם יציעו פחות לא אופתע אם אראה אותו במקום אחר. הסיכוי היחיד שיחתום במכבי זה רק אם יקבל הצעה כספית גדולה יותר לרבות קיזוזי מס למיניהם, ורק אם יקבל התחייבות חוזית שהוא היחידי שמחליט החלטות מקצועיות במסגרת התקציב שיינתן לו, דהיינו איזה שחקן להביא ואיזה עוזר מאמן וצוות מקצועי להביא. אם אני צריך להמר בלאט לא יהיה פה לצערי.
12 יוני 2017, 15:57
12 יוני 2017, 16:16
12 יוני 2017, 16:20
12 יוני 2017, 16:26
12 יוני 2017, 16:59
12 יוני 2017, 21:53
MTA2311 כתב:יש הרבה מאוד גורמים במשוואה הזאת, וכן, גם זה שמכבי זה בבית עם המשפחה. אחרת הוא לא היה שוקל לחזור אפילו.
מכבי היא לא העדיפות הראשונה שלו וזה בסדר גמור. מה שחשוב זה שיגמרו עם סאגת המאמן מהר מאוד. אי אפשר לחכות לבלאט חצי קיץ ואז לגלות ששיבק הוא האופציה היחידה.