מני כתב:תצחקו תצחקו בסוף גל מקל ישאר וגם יהיה הקפטן של הקבוצה(אין עוד ישראלים צברים בכירים).
מי עוד יכול להיות הקפטן במכבי?
לא נצחק אם זה יקרה , באחריות .
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מני כתב:תצחקו תצחקו בסוף גל מקל ישאר וגם יהיה הקפטן של הקבוצה(אין עוד ישראלים צברים בכירים).
ShiriV כתב:מני כתב:תצחקו תצחקו בסוף גל מקל ישאר וגם יהיה הקפטן של הקבוצה(אין עוד ישראלים צברים בכירים).
אף אחד לא צוחק. התסריט הזה בהחלט יכול להתגשם..
אנחנו תקועים איתו ובמקום לחפש קבוצה אחרת באירופה שתקלוט את החוזה שלו, הוא עדיין חולם NBA ע״פ התקשורת..
בסוף הוא ישאר למורת רוחם של כולם.
לא בטוחה מה גרוע יותר, שהוא ישאר או שדוסון יגיע..
ShiriV כתב:מני כתב:תצחקו תצחקו בסוף גל מקל ישאר וגם יהיה הקפטן של הקבוצה(אין עוד ישראלים צברים בכירים).
אף אחד לא צוחק. התסריט הזה בהחלט יכול להתגשם..
אנחנו תקועים איתו ובמקום לחפש קבוצה אחרת באירופה שתקלוט את החוזה שלו, הוא עדיין חולם NBA ע״פ התקשורת..
בסוף הוא ישאר למורת רוחם של כולם.
לא בטוחה מה גרוע יותר, שהוא ישאר או שדוסון יגיע..
jol9 כתב:לשם שינוי מכבי מראה לשחקנים הישראלים שהיא לא תביא אותם בכל מחיר.
כמו שאמרנו כאן, זה לא באמת ממש משנה אם זה טימור או גארד ישראלי אחר.
הבעיה שלי היא לא הבריחה של טימור (אני עדיין זוכר את החגיגה ההזויה אחרי המחטף עם יבזורי), אלא הסגל המרכזי שעדיין לא מתחיל להתגבש אפילו לא בערך.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:לשם שינוי מכבי מראה לשחקנים הישראלים שהיא לא תביא אותם בכל מחיר.
הבעיה שלי היא לא הבריחה של טימור (אני עדיין זוכר את החגיגה ההזויה אחרי המחטף עם יבזורי), אלא הסגל המרכזי שעדיין לא מתחיל להתגבש אפילו לא בערך.
אם יתרכזו בזרים יכול להיות שדוסון יברח, אתה רוצה שזה מה שיקרה? כי כישלון העונה יהיה עליך....ועל בלאט....ועל רייס אם לא יבוא
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:לשם שינוי מכבי מראה לשחקנים הישראלים שהיא לא תביא אותם בכל מחיר.
אם יתרכזו בזרים יכול להיות שדוסון יברח, אתה רוצה שזה מה שיקרה? כי כישלון העונה יהיה עליך....ועל בלאט....ועל רייס אם לא יבוא
האמת לא חשבתי על זה מהזווית הזאת.
אני מקווה שכל המערכת תתגייס להחתמתו ההכרחית של שון דאוסן, בחוזה no cut ל-5 שנים, ובעלות מינימלית של חצי מליון פאונד נטו.
ankram כתב:ניז'ני?
http://sport1.maariv.co.il/basketball/E ... cle-784610
לא יודע כמה זה נכון , קחו בערבון מוגבל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים