החציל האצטקי כתב:בשלות כתב:יש שמועות שבבואה סיכם . ( אנשים מאותו דף פייסבוק פירסמו מקור מספרד שהוא סגור )
אוי
משם אני מבין שזה בגדר שמועה , אני עדיין מנסה להבין מאיזה אתר ספרדי זה לקוח.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:בשלות כתב:יש שמועות שבבואה סיכם . ( אנשים מאותו דף פייסבוק פירסמו מקור מספרד שהוא סגור )
אוי
בשלות כתב:יש שמועות שבבואה סיכם . ( אנשים מאותו דף פייסבוק פירסמו מקור מספרד שהוא סגור )
אדם כתב:בכל מקרה מה דעתכם על בבואה?
למה לא לקחנו את האנגה שבלי חוזה או לארקין
lirca89 כתב:אמנם עדיין לא רשמי אבל לצערי אני כבר מדמיין איך כל מיני אוהדים קיצוניים (בעיקר הפטריוטים מארגוני האוהדים) יעשו למשעור את המוות רק בגלל המוצא שלו.
מה שעשו לראדי בכדורגל יעשו גם למשעור.
my man כתב:אדם כתב:בכל מקרה מה דעתכם על בבואה?
למה לא לקחנו את האנגה שבלי חוזה או לארקין
האנגה בספרס אאל"ט..
לארקין לא יודע..
דווקא לדעתי בובאה בסדר..השאלה עם מי הוא מגיע לצידו..
arel123 כתב:בובואה לא כזה נורא, אחלה שחקן
lirca89 כתב:אמנם עדיין לא רשמי אבל לצערי אני כבר מדמיין איך כל מיני אוהדים קיצוניים (בעיקר הפטריוטים מארגוני האוהדים) יעשו למשעור את המוות רק בגלל המוצא שלו.
החציל האצטקי כתב:"דווקא בסדר" לא צריכים לשחק במכבי תל אביב.
יש כמויות מטורפות של שחקנים עם אפסייד. עם עתיד לפניהם. שצריך לנסות ולהביא. לכוון לשם.
felix_r כתב:lirca89 כתב:אמנם עדיין לא רשמי אבל לצערי אני כבר מדמיין איך כל מיני אוהדים קיצוניים (בעיקר הפטריוטים מארגוני האוהדים) יעשו למשעור את המוות רק בגלל המוצא שלו.
לא נראה לי שיעשו לו משהו
שמואל1 כתב:בובאה שחקן חביב. אבל איפה ראיתם שהוא מועמד?
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:"דווקא בסדר" לא צריכים לשחק במכבי תל אביב.
יש כמויות מטורפות של שחקנים עם אפסייד. עם עתיד לפניהם. שצריך לנסות ולהביא. לכוון לשם.
גם אני לא הייתי מביא אותו , למרות שהוא שחקן חביב.
מעניין לאיזו עמדה מביאים אותו (אם הוא אכן מגיע).
אני לא חושב שהוא רכז טוב מספיק על מנת להיות רכז פותח. קומבו לעמדה 2 ? קצת נמוך
jol9 כתב:בהנחה ומשעור סגור אז הסגל הישראלי נראה כרגע כך:
דיבא, משעור, כהן, שגב, טיוס.
סביר להניח שיגיע זוסמן או מישהו אחר לפוסטר, וכנראה עוד שחקן לקו האחורי (או שמקל יישאר).
בנוסף אליהם יש את רול ואולי את מילר. קשה לראות כרגע למה הסגל הזה יהיה דומה, כי כל השחקנים שיש לנו עד עכשיו הם שחקנים משלימים.
מדוע אין חתימה רשמית? ב-1 ביולי משעור כשל להציג בפני הנהלת הרצליה טיוטת חוזה וחוזהו לעונה הקרובה תמורת 70,000 דולרים נכנס לתוקף. כעת, הצהובים מנהלים מו"מ עם קבוצתו של מיקי גורקה וצפויים לפצות אותה כלכלית תמורת טפסי השחרור של הישראלי כדי שהעסקה תחתם פורמלית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים