על ידי אדם » 14 יולי 2017, 02:30
אולי סוף סוף מבינים שהשמש לא זורחת להם מהתחת ושעל טעויות משלמים ,במיוחד שלא עוצרים בזמן וממשיכים באותו קו ולחשוב שהכל בסדר בסוף מקבלים בבום והכל מתמוטט .
העונה הזו היא נזק של הרבה שנים ,אני מדבר רק על החיסכון בתקציב השנה והניסיון לצאת ולצמצם את כל הנזקים והמפלות של השנים האחרונות אם זה בשחקנים מאמנים איבוד האמון מהקהל ,איבוד הכנסות מהיורוליג.
בסופו של דבר כל זה מצטבר והחוזים ובגלל זה אנחנו לא בכיוון ולא במשחק,ממש מענין אותי לדעת מה חושבים ספאחיה וויציץ ומה אמרו להם ואיך הם חים אם זה,לגבי התקציב.
בכל זאת ספאחיה בא במעמד אחר וממקום אחר או שכנראה נשאר אותו למלך שהיה חסר סמכות.
אם הוא הסכים לאמן קבוצה של דיליג או קבוצה שכולה הימורים ולא נלחמת בכלל בשוק על חלק מהשחקנים אז מצבו עצוב ומגיע חו את כל מה שהוא עתיד לחטוף.
איך מכל הלמידת לקחים לא הבינו שעמדה אחת וחמש זה הדבר הכי חשוב שבו חיבים להשקיע ולשים את כל הביצים ולפעמים עמדות כאלה מוגחות באחד וחמש מחפות גם על הימורים בינונים בעמדות אחרות אבל לא להיפך.
אם מכבי היתה מביא אחד וחמש מהשורה הראשונה מצידי שיביאו דיליג לעמדה 3 ו2,אבל לא להיפך.
יש למכבי קבוצה שלמה לבנות וכולה מהימורים בחצי מליון דולר.
עמדה 1 2 3 4 5 ,5 זרים בהנחה שגם מילר לא פה ואין אחד ,הזוי.
יהיו 7 זרים במכבי השנה כולל סמית כנראה וכולל רול.
מענין לבלאט נתנו חוזה של פיל גקסון מין הסתם גם הקציבו לו תקציב לא קטן לקנית שחקנים ולא אמרו לו ובטח הוא לא היה חי או מקבל את הבניה משחקנים שאנחנו שומעים עליהם כיום.
לדעתי נפילת העסקה אם דיויד קשורה אך ורק לזה שהוא כנראה התחיל לשמוע מוויציץ לא זה יקר לא זה בעיתי בתקציב אפשר רק זה או זה ודברים כאלה והתחיל לראות שלא הכל חלק.
ברור לי שהוא לא חשב שהוא בא לצסקא ואני מדבר על זה שהוא חשב שברמה של מכבי וברמת תקציב שלה הנורמלי לפחות כמו בשנה האחרונה הוא יצליח..
מפריע לי שמאמנים עדין באים מלמטה אלינו במקום לבוא מלמעלה ולהציב עובדות ובקשות ,בגדר הנורמה ולא להיתפשר ולהיתקפל.