המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אתה באמת מאמין למכבי?MTA2311 כתב:חלאס להנפיץ פה סתם בקיצור
באמת?Holiday_Armadillo כתב:אני לא רואה מה ההבדל בין עומס על שחקן לא צעיר לפציעותשמואל1 כתב:וגם כאן - הכתובת הייתה על הקיר. זו פציעה שנובעת מעומס יתר בפתיחת העונה. פארגו שיחק יותר מ 30 דקות כמעט בכל משחקי ההכנה, וזה אחרי שהוא התחיל להתאמן שבוע אחרי כולם. הוא לא ילד כבר והיו צריכים לשמור עליו.
לא, לא באמתשמואל1 כתב:באמת?Holiday_Armadillo כתב:אני לא רואה מה ההבדל בין עומס על שחקן לא צעיר לפציעותשמואל1 כתב:וגם כאן - הכתובת הייתה על הקיר. זו פציעה שנובעת מעומס יתר בפתיחת העונה. פארגו שיחק יותר מ 30 דקות כמעט בכל משחקי ההכנה, וזה אחרי שהוא התחיל להתאמן שבוע אחרי כולם. הוא לא ילד כבר והיו צריכים לשמור עליו.
שמואל1 כתב:אתה באמת מאמין למכבי?MTA2311 כתב:חלאס להנפיץ פה סתם בקיצור
אתה צודק, לא נאמר מפורשות שזו פריצת דיסק אבל אופי הפציעה מרמז על כך.MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אתה באמת מאמין למכבי?MTA2311 כתב:חלאס להנפיץ פה סתם בקיצור
גבר, קבעת פה בנחרצות שזאת פריצת דיסק. על מה התבססת?
Jack55 כתב:בערוץ הספורט עכשיו מפרסמים שהוא יפספס בוודאות את צסקא ובונדוצוסט ושיש חשש להיעדרות ארוכה.
נקווה לטוב...
Sent from my iPhone using Tapatalk
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אתה באמת מאמין למכבי?MTA2311 כתב:חלאס להנפיץ פה סתם בקיצור
גבר, קבעת פה בנחרצות שזאת פריצת דיסק. על מה התבססת?
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:בערוץ הספורט עכשיו מפרסמים שהוא יפספס בוודאות את צסקא ובונדוצוסט ושיש חשש להיעדרות ארוכה.
נקווה לטוב...
Sent from my iPhone using Tapatalk
המממ, לא.
לא הייתי מקווה לטוב.
מכבי צריכה להביא שחקן. כמובן שבלי קשר לפארגו, אבל עכשיו- הייתי רוכב על התירוץ הזה.
שמואל1 כתב:אתה באמת מאמין למכבי?MTA2311 כתב:חלאס להנפיץ פה סתם בקיצור
בשלות כתב:אני מקווה שמכבי לא יממשו את האופציה על הזר השמיני בליגה ( ריי ) , למרות החיסרון. שייתנו יותר דקות לזוסמן עכשיו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים