TAYO כתב:לא מכיר את ההשכלה של רגב ומעולם לא התיימרתי להיות מומחה למערכי כושר שיודע להעריך מרחוק ועל סמך מקרי פציעות שגם אותן אני לא מכיר לפרטים. אתה משום מה כן עושה את זה, ואז אתה שולח אותי להוכיח שאין לי אחות... זה לא רציני.
מה שכן, אם אתה מתעקש לאיזה נתון מעודד לגבי הרמה של רגב - כבר כמה שנים עוברים אצלו שחקנים מאד מאד בכירים ומנוסים ומעולם לא שמעתי טענה לגבי רמת המעטפת שהם זוכים לה כאן וזה כולל מן הסתם את מערך הכושר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני בסה"כ מסתכל על הנתונים
.
במכבי יש הרבה פציעות, בכל עונה ועונה. מן הסתם לא כולן כשורות לרגב, אבל אי אפשר להגיד שכולן לא קשורות.
דבר שני, יצא לי לשמוע לא פעם ולא פעמיים ביקורת מרומזת על העניין מפי למשל פיני גרשון. אז נניח שהוא לא הכי אובייקטיבי,
אבל הוא מבין היטב בחשיבות מערך הכושר לתפקוד של הקבוצה, והוא הביע לא פעם תמיהה על העניין הזה.
דבר שלישי, רגב הוא בחור צעיר. 37 או 36 כמו שMM3 כתב. עד סוף 2008 הוא עוד היה שחקן כדורסל פעיל, ומאז הוא התחיל
להתעסק בנושא הכושר הגופני.
אז נכון שזה הופך אותו כבר לבעל סטאז' של 10 שנים, אבל לטעמי זה לא מספיק בשביל להיות ראש התחום הזה בקבוצה של 70-80 מליון ש"ח, בדיוק כמו שרופא בן 36 לא יהיה ראש מחלקה, ומתכנת בן 36 לא יהיה לרוב מנהל פיתוח של חברה גדולה (למעט מקרים מאוד מסויימים).