26 אוקטובר 2018, 00:01
TAYO כתב:שמואל1 כתב:להחליף מזוזות!!TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
עדיין, אחרי המזל הרע, קבוצה שנבנתה למצב כזה כאשר ריי אמור לכסות על הגארדים החסרים, בעצם לא נבנתה לטופ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה באמת מאמין שזה מזל רע? חצי סגל של מכבי פצוע כבר כל עונה במשך משהו כמו 4-5 השנים האחרונות.
בחייאת, אתה רוצה לרמוז עכשיו שרגב דפק לפארגו בומבה בגב, רץ במכת קרטה לברך של ריי ואז קינח במשיכת אגודל לווילבקין? אתם לא אמיתיים.
מזל רע זה לא זו פשוט קבוצה שבנויה רע מלאה שחקנים בינוניים שאין לה שום סיכוי מראש לנצח משחק ללא 2 הרכזים שלה , זה הסגל ארוך הכי קצר שיש בעולם , 2 שחקנים בלי שימוש ,שחקן שלא מתאים להפועל נהריה , יש לך את קיין שבתכלס נגר רצח , ואת רול שהוא שחקן משלים מעולה אבל לא בסדר הגודל של התפקיד שהוא מקבל .
כל עוד ימשיכו לבנות קבוצות כאלה מחורבנות ולא מאוזנות נמשיך לבכות על חוסר מזל כשחקן וחצי פצועים
26 אוקטובר 2018, 00:02
שמואל1 כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:להחליף מזוזות!!TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
עדיין, אחרי המזל הרע, קבוצה שנבנתה למצב כזה כאשר ריי אמור לכסות על הגארדים החסרים, בעצם לא נבנתה לטופ.
אתה באמת מאמין שזה מזל רע? חצי סגל של מכבי פצוע כבר כל עונה במשך משהו כמו 4-5 השנים האחרונות.
בחייאת, אתה רוצה לרמוז עכשיו שרגב דפק לפארגו בומבה בגב, רץ במכת קרטה לברך של ריי ואז קינח במשיכת אגודל לווילבקין? אתם לא אמיתיים.
מערך הכושר של מכבי הוא ביזיון אחד גדול.
מדובר פה בגורם עקיף לפציעות. תנועה לא טובה של פארגו זה גורם ישיר, אבל הגורם העקיף הוא הכושר הלקוי והעומס שהוטל על שחקן מבוגר בגיל 33.
שחקן שמטופל היטב בידי מערך הכושר, עם חלוקת עומסים נכונה והכנה טובה לעונה - לא אמור להיפצע מכל דבר חבלה קטנה.
מכבי כבר 5 שנים סובלת מפציעות בכמויות הזויות. זה לא יכול להיות יד המקרה.
26 אוקטובר 2018, 00:03
TAYO כתב:שמואל1 כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:להחליף מזוזות!!TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
מדובר פה בגורם עקיף לפציעות. תנועה לא טובה של פארגו זה גורם ישיר, אבל הגורם העקיף הוא הכושר הלקוי והעומס שהוטל על שחקן מבוגר בגיל 33.
שחקן שמטופל היטב בידי מערך הכושר, עם חלוקת עומסים נכונה והכנה טובה לעונה - לא אמור להיפצע מכל דבר חבלה קטנה.
ואני בטוח שמדדת את כמות הפצועים וההתפלגות שלהם לאורך מספר עונות ובמספר קבוצות יורוליג שונות בכדי להגיע למסקנה הכל כך מבוססת שמערך הכושר של מכבי הוא ביזיון? כמה קל לדבר בלי להבין שום דבר בתחום שעליו אתה מדבר.
26 אוקטובר 2018, 00:03
bigi כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:להחליף מזוזות!!TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
מזל רע זה לא זו פשוט קבוצה שבנויה רע מלאה שחקנים בינוניים שאין לה שום סיכוי מראש לנצח משחק ללא 2 הרכזים שלה , זה הסגל ארוך הכי קצר שיש בעולם , 2 שחקנים בלי שימוש ,שחקן שלא מתאים להפועל נהריה , יש לך את קיין שבתכלס נגר רצח , ואת רול שהוא שחקן משלים מעולה אבל לא בסדר הגודל של התפקיד שהוא מקבל .
כל עוד ימשיכו לבנות קבוצות כאלה מחורבנות ולא מאוזנות נמשיך לבכות על חוסר מזל כשחקן וחצי פצועים
26 אוקטובר 2018, 00:04
26 אוקטובר 2018, 00:05
שמואל1 כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:להחליף מזוזות!!
ואני בטוח שמדדת את כמות הפצועים וההתפלגות שלהם לאורך מספר עונות ובמספר קבוצות יורוליג שונות בכדי להגיע למסקנה הכל כך מבוססת שמערך הכושר של מכבי הוא ביזיון? כמה קל לדבר בלי להבין שום דבר בתחום שעליו אתה מדבר.
קבוצות עם מערך כושר רציני לא סובלות מפציעות בכמויות הללו.
26 אוקטובר 2018, 00:10
26 אוקטובר 2018, 00:11
26 אוקטובר 2018, 00:21
26 אוקטובר 2018, 00:22
26 אוקטובר 2018, 02:16
26 אוקטובר 2018, 02:34
26 אוקטובר 2018, 08:09
TAYO כתב:שמואל1 כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:להחליף מזוזות!!TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
26 אוקטובר 2018, 08:40
jol9 כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:להחליף מזוזות!!
אפשר גם לשאול האם לך יש נתונים שמוכיחים שמערך הכושר של מכבי הוא לא בזיון?
אפשר להגיד שפציעות זה חלק מהמשחק, ורגב עושה את מה שהוא יודע ויכול. הבעיה היא במי שמפקיד
את נושא הכושר הגופני והכשירות של קבוצה של 70-80 מליון ש"ח, בידיים של בחור צעיר שכל ההכשרה שלו היא קורס בוינגייט.
שאלה נוספת היא האם אותם האנשים יודעים להגיד לעצמם שהם מוכנים לשלם את שכר הלימוד והפציעות, ויידעו "לפצות" את הקבוצה
ברגע שדברים יקרו, וכמו שכרמל אמרה - פארגו לא שיחק שניית יורוליג אחת העונה, ומכבי כבר אחרי ארבעה משחקים,
כשהיה ברור לכל בר דעת שריי לא שייך לרמה של להיות הגארד השני בקבוצה.
26 אוקטובר 2018, 09:09
TAYO כתב:jol9 כתב:TAYO כתב:שמואל1 כתב:TAYO כתב:בחייאת, אתה רוצה לרמוז עכשיו שרגב דפק לפארגו בומבה בגב, רץ במכת קרטה לברך של ריי ואז קינח במשיכת אגודל לווילבקין? אתם לא אמיתיים.
אפשר גם לשאול האם לך יש נתונים שמוכיחים שמערך הכושר של מכבי הוא לא בזיון?
אפשר להגיד שפציעות זה חלק מהמשחק, ורגב עושה את מה שהוא יודע ויכול. הבעיה היא במי שמפקיד
את נושא הכושר הגופני והכשירות של קבוצה של 70-80 מליון ש"ח, בידיים של בחור צעיר שכל ההכשרה שלו היא קורס בוינגייט.
שאלה נוספת היא האם אותם האנשים יודעים להגיד לעצמם שהם מוכנים לשלם את שכר הלימוד והפציעות, ויידעו "לפצות" את הקבוצה
ברגע שדברים יקרו, וכמו שכרמל אמרה - פארגו לא שיחק שניית יורוליג אחת העונה, ומכבי כבר אחרי ארבעה משחקים,
כשהיה ברור לכל בר דעת שריי לא שייך לרמה של להיות הגארד השני בקבוצה.
לא מכיר את ההשכלה של רגב ומעולם לא התיימרתי להיות מומחה למערכי כושר שיודע להעריך מרחוק ועל סמך מקרי פציעות שגם אותן אני לא מכיר לפרטים. אתה משום מה כן עושה את זה, ואז אתה שולח אותי להוכיח שאין לי אחות... זה לא רציני.
מה שכן, אם אתה מתעקש לאיזה נתון מעודד לגבי הרמה של רגב - כבר כמה שנים עוברים אצלו שחקנים מאד מאד בכירים ומנוסים ומעולם לא שמעתי טענה לגבי רמת המעטפת שהם זוכים לה כאן וזה כולל מן הסתם את מערך הכושר.
26 אוקטובר 2018, 09:24
TAYO כתב:לא מכיר את ההשכלה של רגב ומעולם לא התיימרתי להיות מומחה למערכי כושר שיודע להעריך מרחוק ועל סמך מקרי פציעות שגם אותן אני לא מכיר לפרטים. אתה משום מה כן עושה את זה, ואז אתה שולח אותי להוכיח שאין לי אחות... זה לא רציני.
מה שכן, אם אתה מתעקש לאיזה נתון מעודד לגבי הרמה של רגב - כבר כמה שנים עוברים אצלו שחקנים מאד מאד בכירים ומנוסים ומעולם לא שמעתי טענה לגבי רמת המעטפת שהם זוכים לה כאן וזה כולל מן הסתם את מערך הכושר.
26 אוקטובר 2018, 11:11
26 אוקטובר 2018, 11:14
MTA2311 כתב:בן אדם בגיל ועם הרזומה של רגב לא אמור להיות אחראי על מערך הפיזיולוגיה במועדון של 100 מיליון שקל. בדיוק כמו שאדם עם הרזומה של ניקולה לא אמור להיות הgm שלו, בדיוק כמו שאדם עם הרזומה של דני לא אמור להיות המנהל בפועל שלו ובדיוק כמו ששחקן עם הרזומה והנתונים של קלוירו לא אמור לחתום כאן מלכתחילה. לפעמים יש הבלחות ופוקסים, אבל מכבי מהמרת על אנשים חסרי נסיון ונתוני פתיחה מתאימים יותר מדי פעמים.
אי אפשר לשייך כל פציעה לרגב, אבל בתור אדם שכן מבין לא מעט בתחום, זה לא פחות ממגוחך ללכת על רגב בתפקיד הקריטי הזה אחרי שנת חפיפה אחת עם קובלסקי (שגם הוא לא מספיק טוב)
וכן, ריבוי פציעות שחוזר על עצמו מדי שנה משליך באופן ישיר על התפקוד של מאמן הכושר של הקבוצה. הפתעה. לא אכפת לי מה קורה באולימפיאקוס או במועדונים אחרים. זה שגם שם חרא אומר שהחרא שלנו מסריח פחות? התחום הפיזיולוגי הפך להיות קריטי במיוחד בספורט התחרותי בשנים האחרונות. כבר לא מספיק להעלות לאינסטגרם כמה סרטונים של זוסמן עושה חצאי סקוואטים עם קאטל בלס ורודים במשקל של 10 קילו.
26 אוקטובר 2018, 11:16
jol9 כתב:TAYO כתב:לא מכיר את ההשכלה של רגב ומעולם לא התיימרתי להיות מומחה למערכי כושר שיודע להעריך מרחוק ועל סמך מקרי פציעות שגם אותן אני לא מכיר לפרטים. אתה משום מה כן עושה את זה, ואז אתה שולח אותי להוכיח שאין לי אחות... זה לא רציני.
אני בסה"כ מסתכל על הנתונים
.
במכבי יש הרבה פציעות, בכל עונה ועונה. מן הסתם לא כולן כשורות לרגב, אבל אי אפשר להגיד שכולן לא קשורות.
דבר שני, יצא לי לשמוע לא פעם ולא פעמיים ביקורת מרומזת על העניין מפי למשל פיני גרשון. אז נניח שהוא לא הכי אובייקטיבי,
אבל הוא מבין היטב בחשיבות מערך הכושר לתפקוד של הקבוצה, והוא הביע לא פעם תמיהה על העניין הזה.
דבר שלישי, רגב הוא בחור צעיר. 37 או 36 כמו שMM3 כתב. עד סוף 2008 הוא עוד היה שחקן כדורסל פעיל, ומאז הוא התחיל
להתעסק בנושא הכושר הגופני.
אז נכון שזה הופך אותו כבר לבעל סטאז' של 10 שנים, אבל לטעמי זה לא מספיק בשביל להיות ראש התחום הזה בקבוצה של 70-80 מליון ש"ח, בדיוק כמו שרופא בן 36 לא יהיה ראש מחלקה, ומתכנת בן 36 לא יהיה לרוב מנהל פיתוח של חברה גדולה (למעט מקרים מאוד מסויימים).
26 אוקטובר 2018, 11:20
TAYO כתב:MTA2311 כתב:בן אדם בגיל ועם הרזומה של רגב לא אמור להיות אחראי על מערך הפיזיולוגיה במועדון של 100 מיליון שקל. בדיוק כמו שאדם עם הרזומה של ניקולה לא אמור להיות הgm שלו, בדיוק כמו שאדם עם הרזומה של דני לא אמור להיות המנהל בפועל שלו ובדיוק כמו ששחקן עם הרזומה והנתונים של קלוירו לא אמור לחתום כאן מלכתחילה. לפעמים יש הבלחות ופוקסים, אבל מכבי מהמרת על אנשים חסרי נסיון ונתוני פתיחה מתאימים יותר מדי פעמים.
אי אפשר לשייך כל פציעה לרגב, אבל בתור אדם שכן מבין לא מעט בתחום, זה לא פחות ממגוחך ללכת על רגב בתפקיד הקריטי הזה אחרי שנת חפיפה אחת עם קובלסקי (שגם הוא לא מספיק טוב)
וכן, ריבוי פציעות שחוזר על עצמו מדי שנה משליך באופן ישיר על התפקוד של מאמן הכושר של הקבוצה. הפתעה. לא אכפת לי מה קורה באולימפיאקוס או במועדונים אחרים. זה שגם שם חרא אומר שהחרא שלנו מסריח פחות? התחום הפיזיולוגי הפך להיות קריטי במיוחד בספורט התחרותי בשנים האחרונות. כבר לא מספיק להעלות לאינסטגרם כמה סרטונים של זוסמן עושה חצאי סקוואטים עם קאטל בלס ורודים במשקל של 10 קילו.
בקיצור לא הסתכלת על הנתונים ולא מעניין אותך להשוות לשאר הקבוצות במפעל שבו אתה משתתף, אתה פשוט רוצה להגיד שרגב צעיר מדי ושלמכבי אין מערך כושר אינטר-גלקטי כמו של גולדן סטייט (תעקוב אחרי הפציעות שם) או של ברצלונה כדורגל (מסי כבר חזר מהפציעה?) או של ליברפול...