אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי Chen » 24 אוגוסט 2011, 15:46

Dontaye Draper שחקן חופשי? הוא יכול להיות מתאים.

עריכה: יש לו חוזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 אוגוסט 2011, 17:18

yzafrir כתב:חביב , אתה מנסה לחזק את הדעה שלך על השחקן עוד מהעונה הראשונה שלו בקבוצה אחרי שניבעת לו כישלון במכבי והסתבר לך שטעית .

:eek
סלח לי ידידי, אבל אני פשוט לא יודע על מה אתה מדבר.
הייתי שמח אם תוכל להסביר.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 24 אוגוסט 2011, 17:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי cannon » 24 אוגוסט 2011, 17:25

שמעון מזרחי התראיין בערוץ 1 במשחק של הנבחרת מול רוסיה היום ומדבריו השתמע שפארגו לא יהיה במכבי, שפארגו הפר חוזה ושמכבי תמצה את זכויותיה. שורה תחתונה היא הוא לא יהיה פה ומעניין אם כבר סגרו עם שחקן אחר ולא מודיעים את זה עד שרשמית פארגו יפר את החוזה כשלא יתייצב לאימונים בתחילת ספטמבר.
cannon

הודעהעל ידי BIG sofo » 24 אוגוסט 2011, 17:41

טרייסי מגריידי
BIG sofo

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 אוגוסט 2011, 18:18

מגריידי ? :)

יש את בראה וארויו, שני פורוטוריקנים. כמובן שבראה עדיף בהרבה. ( יש לו הצעות מספרד ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי BIG sofo » 24 אוגוסט 2011, 18:22

yarinsaky כתב:מגריידי ? :)

יש את בראה וארויו, שני פורוטוריקנים. כמובן שבראה עדיף בהרבה. ( יש לו הצעות מספרד ).

נראה לך שבראה יגיע לאירופה אחרי הפליאוף הטוב שהיה לו?
BIG sofo

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 אוגוסט 2011, 18:24

לא יודע, הוא חופשי מחוזה ואין לו איפה לשחק , אז יש לו הצעות מאירופה. אני באמת מתקשה להאמין שהוא יחתום בלי סעיף שחרור .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי BIG sofo » 24 אוגוסט 2011, 18:54

יש שמועות על כך שמכבי כבר סיכמה עם שחקן , אבל היא מחכה לאחרי 1 בספטמבר כדי להראות שפארגו הפר חוזה והם חיכו לו. כרגע קשה למצוא שחקן שתואם לדרישות של מכבי. מכבי לא רוצים לקחת הימור בתפקיד הזה והם מחפשים שחקן עם ניסיון אירופאי, וכאלה כמעט ואין כיום ברמה גבוהה. כולם כבר חתומים תחת חוזה. אולי בסוף הם כן יהמרו על מישהו מהNBA בלי חוזה.
BIG sofo

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוגוסט 2011, 19:05

cannon כתב:שמעון מזרחי התראיין בערוץ 1 במשחק של הנבחרת מול רוסיה היום ומדבריו השתמע שפארגו לא יהיה במכבי, שפארגו הפר חוזה ושמכבי תמצה את זכויותיה. שורה תחתונה היא הוא לא יהיה פה ומעניין אם כבר סגרו עם שחקן אחר ולא מודיעים את זה עד שרשמית פארגו יפר את החוזה כשלא יתייצב לאימונים בתחילת ספטמבר.

כן, האמת שככה זה נשמע.
מעניין ששמעון לא כהרגלו, סגר את הדברים עוד לפני שהם כביכול התרחשו. זה אומר שפארגו הפר את החוזה (או בעצם ייפר אותו בעוד שבוע), ושבמכבי הוא לא יישחק.
הוא גם אמר שבעצם פארגו הוא זה שצריך עכשיו לעשות את הסידורים שיאפשרו לו בכלל לשחק כדורסל בשנה הבאה, מה שכנראה לא ממש בטוח שיקרה.

בקיצור, הטיפשות של פארגו או החמדנות של הסוכנים שלו, גרמה לו המון נזק, וטוב הוא לא ייצא מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אוגוסט 2011, 19:18

BIG sofo כתב:יש שמועות על כך שמכבי כבר סיכמה עם שחקן , אבל היא מחכה לאחרי 1 בספטמבר כדי להראות שפארגו הפר חוזה והם חיכו לו. כרגע קשה למצוא שחקן שתואם לדרישות של מכבי. מכבי לא רוצים לקחת הימור בתפקיד הזה והם מחפשים שחקן עם ניסיון אירופאי, וכאלה כמעט ואין כיום ברמה גבוהה. כולם כבר חתומים תחת חוזה. אולי בסוף הם כן יהמרו על מישהו מהNBA בלי חוזה.

מאיפה אתה יודע את זה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 24 אוגוסט 2011, 19:18

יש לכם כיוון מי זה יהיה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי קובי » 25 אוגוסט 2011, 05:19

jol9 כתב:
cannon כתב:שמעון מזרחי התראיין בערוץ 1 במשחק של הנבחרת מול רוסיה היום ומדבריו השתמע שפארגו לא יהיה במכבי, שפארגו הפר חוזה ושמכבי תמצה את זכויותיה. שורה תחתונה היא הוא לא יהיה פה ומעניין אם כבר סגרו עם שחקן אחר ולא מודיעים את זה עד שרשמית פארגו יפר את החוזה כשלא יתייצב לאימונים בתחילת ספטמבר.

כן, האמת שככה זה נשמע.
מעניין ששמעון לא כהרגלו, סגר את הדברים עוד לפני שהם כביכול התרחשו. זה אומר שפארגו הפר את החוזה (או בעצם ייפר אותו בעוד שבוע), ושבמכבי הוא לא יישחק.
הוא גם אמר שבעצם פארגו הוא זה שצריך עכשיו לעשות את הסידורים שיאפשרו לו בכלל לשחק כדורסל בשנה הבאה, מה שכנראה לא ממש בטוח שיקרה.

בקיצור, הטיפשות של פארגו או החמדנות של הסוכנים שלו, גרמה לו המון נזק, וטוב הוא לא ייצא מזה.

אני לא יודע למה יש כאן התעקשות מיותרת לגלות סולידריות, ולו הקטנה ביותר, כלפי פארגו.
שמעון "סגר" את הדברים, מכיוון שפארגו הודיע לראשי הקבוצה שהוא לא מתכוון להגיע לפתיחת האימונים ושמבחינתו הוא הולך ל-NBA. שלף התראיין ואמר שדיבר איתו, שמעון אמר שדיבר איתו.
בנוגע להאשמת הסוכנים האובססיבית בפורום: שמעון אמר בפירוש כי פארגו מתנהל באופן ילדותי ושהוא פועל גם בניגוד לדעת סוכניו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוגוסט 2011, 05:22

קובי כתב:
jol9 כתב:

כן, האמת שככה זה נשמע.

אני לא יודע למה יש כאן התעקשות מיותרת לגלות סולידריות, ולו הקטנה ביותר, כלפי פארגו.
שמעון "סגר" את הדברים, מכיוון שפארגו הודיע לראשי הקבוצה שהוא לא מתכוון להגיע לפתיחת האימונים ושמבחינתו הוא הולך ל-NBA. שלף התראיין ואמר שדיבר איתו, שמעון אמר שדיבר איתו.
בנוגע להאשמת הסוכנים האובססיבית בפורום: שמעון אמר בפירוש כי פארגו מתנהל באופן ילדותי ושהוא פועל גם בניגוד לדעת סוכניו.

אתה צודק. האמת שזה איזשהו מנגנון אצלי, לחכות עד הסוף ולראות, אבל בהנחה הדי ודאית שזה מה שיקרה, אין לי שום סנטימנטים ושום סולידריות לשחקן, ואני
מקווה שמכבי תלך עד הסוף בנושא שלו ולא תוותר לו. חלומות זה נחמד, אבל מהלך שכזה הוא פשוט לא מתאים, וכבי כקבוצה מסודרת לא יכולה לאפשר שיחרבנו לה על הראש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אוגוסט 2011, 05:25

אני מקווה שמכבי יסחטו ממנו כמה שיותר ולא יוותרו לו על סנט אחד . שחקן שיודע שהוא קריטי לסגל עושה מהלך כזה טיפשי ופוגע בקבוצה , ראוי לעונש....
בכל מקרה שמחתי לשמוע שגודס אמר שמחפשים מחליף איכותי במקומו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 25 אוגוסט 2011, 05:30

jol9 כתב:
קובי כתב:
jol9 כתב:כן, האמת שככה זה נשמע.

אתה צודק. האמת שזה איזשהו מנגנון אצלי, לחכות עד הסוף ולראות, אבל בהנחה הדי ודאית שזה מה שיקרה, אין לי שום סנטימנטים ושום סולידריות לשחקן, ואני
מקווה שמכבי תלך עד הסוף בנושא שלו ולא תוותר לו. חלומות זה נחמד, אבל מהלך שכזה הוא פשוט לא מתאים, וכבי כקבוצה מסודרת לא יכולה לאפשר שיחרבנו לה על הראש.

תבין יוני, פארגו היה בעיניי השחקן הכי חשוב והכי טוב של מכבי בעונה הקודמת. הוא היה פשוט נהדר עונה שעברה, בדגש ענק על המאני טיים של העונה.
הייתי מאוד רוצה שיישאר, כי מכבי בלעדיו נשארת עם חור גדול בקו האחורי. גם אם יובא שחקן במקומו, אני לא בטוח שהוא יוכל להביא את האיכויות של פארגו, כמו גם התאמה מהירה וטובה למערכת שאותה פארגו כבר עשה בהצלחה רבה אשתקד.

הסנריו הכי טוב יהיה שפארגו יתנצל ומכבי תקבלו חזרה.
כרגע זה לא נראה משהו מציאותי. החוזה של פארגו בבוררות משפטית, מכבי לפני הגשת תביעה ופארגו מצידו בכלל ב-NBA.

אם יש משהו שגורם לי להיות אופטימי לגבי התרחיש הטוב הוא השביתה הרחוקה מלהסתיים בארה"ב.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 25 אוגוסט 2011, 05:31

yzafrir כתב:אני מקווה שמכבי יסחטו ממנו כמה שיותר ולא יוותרו לו על סנט אחד . שחקן שיודע שהוא קריטי לסגל עושה מהלך כזה טיפשי ופוגע בקבוצה , ראוי לעונש....

באמת ? מתי הוא התראיין בנושא ואיפה ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי misha » 25 אוגוסט 2011, 05:48

קובי כתב:
yzafrir כתב:אני מקווה שמכבי יסחטו ממנו כמה שיותר ולא יוותרו לו על סנט אחד . שחקן שיודע שהוא קריטי לסגל עושה מהלך כזה טיפשי ופוגע בקבוצה , ראוי לעונש....

באמת ? מתי הוא התראיין בנושא ואיפה ?

http://www.gate7.co.il/article.php?id=192
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוגוסט 2011, 06:38

קובי כתב:תבין יוני, פארגו היה בעיניי השחקן הכי חשוב והכי טוב של מכבי בעונה הקודמת. הוא היה פשוט נהדר עונה שעברה, בדגש ענק על המאני טיים של העונה.
הייתי מאוד רוצה שיישאר, כי מכבי בלעדיו נשארת עם חור גדול בקו האחורי. גם אם יובא שחקן במקומו, אני לא בטוח שהוא יוכל להביא את האיכויות של פארגו, כמו גם התאמה מהירה וטובה למערכת שאותה פארגו כבר עשה בהצלחה רבה אשתקד.

הסנריו הכי טוב יהיה שפארגו יתנצל ומכבי תקבלו חזרה.
כרגע זה לא נראה משהו מציאותי. החוזה של פארגו בבוררות משפטית, מכבי לפני הגשת תביעה ופארגו מצידו בכלל ב-NBA.

אם יש משהו שגורם לי להיות אופטימי לגבי התרחיש הטוב הוא השביתה הרחוקה מלהסתיים בארה"ב.

מסכים בכל. אין הרבה מה לעשות בעניין הזה חוץ מלחכות.

אני אישית גם חושב שאם פארגו יחליט להגיע, אז כולם ישכחו את הכל יחסית מהר, אבל כרגע לא נראה שפארגו הולך להגיע.

אדם כמו שמעון, לא היה מתבטא בנחרצות כזאת אם זה לא היה DONE DEAL.
כמובן שיש אולי את העניין של הפעלת לחץ. אולי זה יעזור, אבל פשוט זה לא נראה סביר כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 25 אוגוסט 2011, 08:32

אם פארגו לא מגיע זה אומר שצריך להביא 2 גארדים חדשים לא(גארד אחד במקום פארגו ואחד לעמדה מספר 2)? אני חושב שפאפא לא יעלה כשחקן חמישיה לכן למקרה שפארמר יעזוב צריך 2 שחקני חמישיה .
יכול להיות שבלאט בונה על שאייר בעמדה 2 ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי Chen » 25 אוגוסט 2011, 08:41

נראה לי זר+פרקינס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, אדם ו־26 אורחים