המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:חביב , אתה מנסה לחזק את הדעה שלך על השחקן עוד מהעונה הראשונה שלו בקבוצה אחרי שניבעת לו כישלון במכבי והסתבר לך שטעית .
yarinsaky כתב:מגריידי ?![]()
יש את בראה וארויו, שני פורוטוריקנים. כמובן שבראה עדיף בהרבה. ( יש לו הצעות מספרד ).
cannon כתב:שמעון מזרחי התראיין בערוץ 1 במשחק של הנבחרת מול רוסיה היום ומדבריו השתמע שפארגו לא יהיה במכבי, שפארגו הפר חוזה ושמכבי תמצה את זכויותיה. שורה תחתונה היא הוא לא יהיה פה ומעניין אם כבר סגרו עם שחקן אחר ולא מודיעים את זה עד שרשמית פארגו יפר את החוזה כשלא יתייצב לאימונים בתחילת ספטמבר.
BIG sofo כתב:יש שמועות על כך שמכבי כבר סיכמה עם שחקן , אבל היא מחכה לאחרי 1 בספטמבר כדי להראות שפארגו הפר חוזה והם חיכו לו. כרגע קשה למצוא שחקן שתואם לדרישות של מכבי. מכבי לא רוצים לקחת הימור בתפקיד הזה והם מחפשים שחקן עם ניסיון אירופאי, וכאלה כמעט ואין כיום ברמה גבוהה. כולם כבר חתומים תחת חוזה. אולי בסוף הם כן יהמרו על מישהו מהNBA בלי חוזה.
jol9 כתב:cannon כתב:שמעון מזרחי התראיין בערוץ 1 במשחק של הנבחרת מול רוסיה היום ומדבריו השתמע שפארגו לא יהיה במכבי, שפארגו הפר חוזה ושמכבי תמצה את זכויותיה. שורה תחתונה היא הוא לא יהיה פה ומעניין אם כבר סגרו עם שחקן אחר ולא מודיעים את זה עד שרשמית פארגו יפר את החוזה כשלא יתייצב לאימונים בתחילת ספטמבר.
כן, האמת שככה זה נשמע.
מעניין ששמעון לא כהרגלו, סגר את הדברים עוד לפני שהם כביכול התרחשו. זה אומר שפארגו הפר את החוזה (או בעצם ייפר אותו בעוד שבוע), ושבמכבי הוא לא יישחק.
הוא גם אמר שבעצם פארגו הוא זה שצריך עכשיו לעשות את הסידורים שיאפשרו לו בכלל לשחק כדורסל בשנה הבאה, מה שכנראה לא ממש בטוח שיקרה.
בקיצור, הטיפשות של פארגו או החמדנות של הסוכנים שלו, גרמה לו המון נזק, וטוב הוא לא ייצא מזה.
קובי כתב:jol9 כתב:cannon כתב:שמעון מזרחי התראיין בערוץ 1 במשחק של הנבחרת מול רוסיה היום ומדבריו השתמע שפארגו לא יהיה במכבי, שפארגו הפר חוזה ושמכבי תמצה את זכויותיה. שורה תחתונה היא הוא לא יהיה פה ומעניין אם כבר סגרו עם שחקן אחר ולא מודיעים את זה עד שרשמית פארגו יפר את החוזה כשלא יתייצב לאימונים בתחילת ספטמבר.
כן, האמת שככה זה נשמע.
מעניין ששמעון לא כהרגלו, סגר את הדברים עוד לפני שהם כביכול התרחשו. זה אומר שפארגו הפר את החוזה (או בעצם ייפר אותו בעוד שבוע), ושבמכבי הוא לא יישחק.
הוא גם אמר שבעצם פארגו הוא זה שצריך עכשיו לעשות את הסידורים שיאפשרו לו בכלל לשחק כדורסל בשנה הבאה, מה שכנראה לא ממש בטוח שיקרה.
בקיצור, הטיפשות של פארגו או החמדנות של הסוכנים שלו, גרמה לו המון נזק, וטוב הוא לא ייצא מזה.
אני לא יודע למה יש כאן התעקשות מיותרת לגלות סולידריות, ולו הקטנה ביותר, כלפי פארגו.
שמעון "סגר" את הדברים, מכיוון שפארגו הודיע לראשי הקבוצה שהוא לא מתכוון להגיע לפתיחת האימונים ושמבחינתו הוא הולך ל-NBA. שלף התראיין ואמר שדיבר איתו, שמעון אמר שדיבר איתו.
בנוגע להאשמת הסוכנים האובססיבית בפורום: שמעון אמר בפירוש כי פארגו מתנהל באופן ילדותי ושהוא פועל גם בניגוד לדעת סוכניו.
jol9 כתב:קובי כתב:jol9 כתב:כן, האמת שככה זה נשמע.
אני לא יודע למה יש כאן התעקשות מיותרת לגלות סולידריות, ולו הקטנה ביותר, כלפי פארגו.
שמעון "סגר" את הדברים, מכיוון שפארגו הודיע לראשי הקבוצה שהוא לא מתכוון להגיע לפתיחת האימונים ושמבחינתו הוא הולך ל-NBA. שלף התראיין ואמר שדיבר איתו, שמעון אמר שדיבר איתו.
בנוגע להאשמת הסוכנים האובססיבית בפורום: שמעון אמר בפירוש כי פארגו מתנהל באופן ילדותי ושהוא פועל גם בניגוד לדעת סוכניו.
אתה צודק. האמת שזה איזשהו מנגנון אצלי, לחכות עד הסוף ולראות, אבל בהנחה הדי ודאית שזה מה שיקרה, אין לי שום סנטימנטים ושום סולידריות לשחקן, ואני
מקווה שמכבי תלך עד הסוף בנושא שלו ולא תוותר לו. חלומות זה נחמד, אבל מהלך שכזה הוא פשוט לא מתאים, וכבי כקבוצה מסודרת לא יכולה לאפשר שיחרבנו לה על הראש.
yzafrir כתב:אני מקווה שמכבי יסחטו ממנו כמה שיותר ולא יוותרו לו על סנט אחד . שחקן שיודע שהוא קריטי לסגל עושה מהלך כזה טיפשי ופוגע בקבוצה , ראוי לעונש....
בכל מקרה שמחתי לשמוע שגודס אמר שמחפשים מחליף איכותי במקומו...
קובי כתב:yzafrir כתב:אני מקווה שמכבי יסחטו ממנו כמה שיותר ולא יוותרו לו על סנט אחד . שחקן שיודע שהוא קריטי לסגל עושה מהלך כזה טיפשי ופוגע בקבוצה , ראוי לעונש....
בכל מקרה שמחתי לשמוע שגודס אמר שמחפשים מחליף איכותי במקומו...
באמת ? מתי הוא התראיין בנושא ואיפה ?
קובי כתב:תבין יוני, פארגו היה בעיניי השחקן הכי חשוב והכי טוב של מכבי בעונה הקודמת. הוא היה פשוט נהדר עונה שעברה, בדגש ענק על המאני טיים של העונה.
הייתי מאוד רוצה שיישאר, כי מכבי בלעדיו נשארת עם חור גדול בקו האחורי. גם אם יובא שחקן במקומו, אני לא בטוח שהוא יוכל להביא את האיכויות של פארגו, כמו גם התאמה מהירה וטובה למערכת שאותה פארגו כבר עשה בהצלחה רבה אשתקד.
הסנריו הכי טוב יהיה שפארגו יתנצל ומכבי תקבלו חזרה.
כרגע זה לא נראה משהו מציאותי. החוזה של פארגו בבוררות משפטית, מכבי לפני הגשת תביעה ופארגו מצידו בכלל ב-NBA.
אם יש משהו שגורם לי להיות אופטימי לגבי התרחיש הטוב הוא השביתה הרחוקה מלהסתיים בארה"ב.