המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
''סיבות אישיות'' = הוא אישית לא רצה להיות פהMmm כתב:למרות שחתם על חוזה זמני ונחת בקבוצה רק לפני שבועיים, רמון סשנס שוחרר היום (חמישי) לבקשתו ממכבי תל אביב. מקורביו של סשנס טוענים כי האמריקאי היה מאוכזב ממעמדו בקבוצה וממצבה בפתיחת העונה, כמו גם מחילופי המאמנים במועדון.
סשנס שוחח עם המאמן היוצא נבן ספאחיה טרם חתימתו בקבוצה, שכן השניים הכירו עוד מהימים בהם המאמן הקרואטי היה עוזר מאמן באטלנטה הוקס, כשפיטוריו של המאמן הקרואטי בהחלט היו חלק משיקולי העזיבה של השחקן.
גל גל כתב:טוב מה יש פנוי בשוק בעמדת הרכז ? או שמכבי אפילו לא יביאו עוד אחד. מה אתם חושבים ?
ankram כתב:גל גל כתב:טוב מה יש פנוי בשוק בעמדת הרכז ? או שמכבי אפילו לא יביאו עוד אחד. מה אתם חושבים ?
מרקיז רייט שוחרר כבר מראשון?
סשנס אמנם פלרטט עם כמה קבוצות NBA בחודשים האחרונים, אבל אף אחת מהן לא הייתה מספיק רצינית בשביל להגיש הצעה קונקרטית. סביר להניח שסשנס היה מתפשר על כל סכום, בכל קבוצה - ובלבד שיישאר בליגה הטובה בעולם. הנה דברים שאמר למגזין Myrtelbeachonline לפני שלושה חודשים בלבד, עם סיום עונת ה-NBA: "אני לא רואה את עצמי משחק בליגה אחרת, אם להיות כן. ה-NBA היא כל מה שרציתי וחלמתי עליו בתור ילד. אין ליגה יותר טובה מזו, לא משנה אם זה חוזה לעשרה ימים או ליום אחד, אני רוצה להיות שם. זה החלום, ואמשיך לרדוף אותו כדי לראות כמה שנים עוד נשארו לי לתת שם".
ובמילים אחרות: אל תתפלאו אם יעזוב את מכבי תל אביב ביוזמתו אחרי שלושה חודשים, בניסיון לחזור לליגה הטובה בעולם.
Holiday_Armadillo כתב:אין מה להיות שמחים או עצובים, הוא לא היה פאקטור שהשפיע על הקבוצה בשום צורה
Holiday_Armadillo כתב:מה יש להיות שמחים? הבן אדם פה יומיים
זה כמו שנהיה שמחים כי נער פוסטר בן 15 אמר שהוא רוצה לעזוב
חוץ מזה שכבוד גדול להיות כאן זה כבר לא כל כך המצב
toja27 כתב:פתאום המאמן מדבר על "להילחם בשביל הקבוצה ועל הסמל, אני ואתם היום כאן, ומחר יכול להיות שלא אבל המועדון ישאר"
סשנס: WTF?על מה הוא מדבר?
אני מצטערת אבל כל אחד ששם לב לקצת יותר מהשם שלו ידע שהוא לא השחקן הנכוןtoja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה יש להיות שמחים? הבן אדם פה יומיים
זה כמו שנהיה שמחים כי נער פוסטר בן 15 אמר שהוא רוצה לעזוב
חוץ מזה שכבוד גדול להיות כאן זה כבר לא כל כך המצב
בנו עליו מעבר ליומיים,והוא לא היה השחקן הנכון לבנות עליו. המצב בהיר יותר עכשיו.
חוץ מזה, אני לא רוצה כל מיני שחקנים בחדר ההלבשה שלא באמת רוצים להיות כאן. יעדיף שיחזור למקום שהוא באמת רוצה להיות בו. כל הצדדים מרוויחים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־20 אורחים