קווינסי אייסי - קרוב לחזרה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קווינסי אייסי חתם במכבי ת"א לעונה אחת

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 נובמבר 2019, 01:08

my man כתב:
שמואל1 כתב:
ShiriV כתב:
Jack55 כתב:
שמואל1 כתב:האמת ששנגליה חגג בעיקר על כהן...
אייסי חתום על המהלך שהתחיל את הריצה - הפירוק לגורמים של שילדס בחסימה.

אני חושב שפספסתי את הקטע הזה או שאני לא כל כך מבין על מה מדובר, בעבירת תוקף של אייסי הוא "פצע" את שילדס והוא לא חזר לשחק?

כן
וזה היה נראה מאוד מתוכנן... חיסול ממוקד

די נו..התכוון לפצוע אותו? די..
לא יודע אם התכוון לפצוע, אבל הוא רצה להעביר לו מסר להמשיך הערב. אולי קצת נסחף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: קווינסי אייסי חתם במכבי ת

הודעהעל ידי Jack55 » 15 נובמבר 2019, 01:08

שמואל1 כתב:
ShiriV כתב:
Jack55 כתב:
שמואל1 כתב:
A.Parker כתב:אכזבה עצומה, ברמה שהיה עף מפה על טיל לולא הקבוצה היתה אש. מילא ההתקפה, אבל שנגליה חגג עליו כאילו כלום.
האמת ששנגליה חגג בעיקר על כהן...

אני חושב שפספסתי את הקטע הזה או שאני לא כל כך מבין על מה מדובר, בעבירת תוקף של אייסי הוא "פצע" את שילדס והוא לא חזר לשחק?

כן

אתה אגדה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 15 נובמבר 2019, 01:15

my man כתב:
שמואל1 כתב:
ShiriV כתב:
Jack55 כתב:
שמואל1 כתב:האמת ששנגליה חגג בעיקר על כהן...

כן

די נו..התכוון לפצוע אותו? די..

ככה כוכבי...אה ספרופולוס אמר לו
A.Parker

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 נובמבר 2019, 01:15

A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:שנגליה חוגג על כל שחקן העונה. ובמשחק הספציפי הזה הוא חגג לא רק על אייסי. רק אומר.

בלי קשר, אייסי לא מספיק זריז רגליים כדי לשמור על שחקנים מהסוג הזה. תמיד היה יותר קרוב לסנטר נמוך בעיניי מאשר ל-3/4.

הוא לא מסוגל לשמור אחרי אף חסימה. כמעט תמיד הוא מאבד את השחקן שלו.

יש לו את הבעיות שלו, אבל כשהוא במוד הנכון ומצוות נכון (במכבי זה פחות קורה), הוא יכול להיות השחקן שמביא את האנרגיות לקבוצה ולהטריף את הקהל. ראיתי את זה לא מעט ב-NBA.

בכל מקרה, שמואל כעיקרון צדק. צריך להגיד שלאייסי היה את הרייטינג ההגנתי הרביעי בטיבו במכבי היום (אחרי וולטרס, ווילבקין והאנטר). דורסי, ג'ונדי וכהן פחות הצטיינו באספקט הזה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 15 נובמבר 2019, 01:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי A.Parker » 15 נובמבר 2019, 01:16

my man כתב:
A.Parker כתב:
אחדשיודע כתב:שנגליה חוגג על כל שחקן העונה. ובמשחק הספציפי הזה הוא חגג לא רק על אייסי. רק אומר.

בלי קשר, אייסי לא מספיק זריז רגליים כדי לשמור על שחקנים מהסוג הזה. תמיד היה יותר קרוב לסנטר נמוך בעיניי מאשר ל-3/4.

זה נכון מאד..ומעצבן מאד..

עזוב, תן לאנשים להסתנוור מבלוק וקצת האסל ולחשוב שהוא שומר נהדר
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 15 נובמבר 2019, 01:17

אחדשיודע כתב:
A.Parker כתב:

יש לו את הבעיות שלו, אבל כשהוא במוד הנכון ומצוות נכון (במכבי זה פחות קורה), הוא יכול להיות השחקן שמביא את האנרגיות לקבוצה ולהטריף את הקהל. ראיתי את זה לא מעט ב-NBA.

בכל מקרה, שמואל כעיקרון צדק. צריך להגיד שלאייסי היה את הרייטינג ההגנתי הרביעי בטיבו במכבי היום (אחרי וולטרס, ווילבקין והאנטר). דורסי, ג'ונדי וכהן פחות הצטיינו באספקט הזה.

הוא שומר טוב כשהוא כבר צמוד לשחקן באחד על אחד. הבעיה היא שהכדורסל האירופי לא עבוד ככה והוא מתרוצץ על המגרש אחרי כמעט כל חסימה.
A.Parker

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 נובמבר 2019, 01:25

כמו שאמרתי, יש לו את הבעיות שלו. גם ב-NBA ראית אותו מאבד את השחקן לא פעם. אבל זה משהו שאפשר לעבוד עליו ולשפר אותו (בראייה האישית ובעיקר הקבוצתית) עם ציוותים נכונים ומתאימים יותר. חוץ מזה, הוא בן 29 וזו עונה ראשונה שלו באירופה. די ברור שלא קל לו העניין.
אחדשיודע

הודעהעל ידי A.Parker » 15 נובמבר 2019, 01:32

אחדשיודע כתב:כמו שאמרתי, יש לו את הבעיות שלו. גם ב-NBA ראית אותו מאבד את השחקן לא פעם. אבל זה משהו שאפשר לעבוד עליו ולשפר אותו (בראייה האישית ובעיקר הקבוצתית) עם ציוותים נכונים ומתאימים יותר. חוץ מזה, הוא בן 29 וזו עונה ראשונה שלו באירופה. די ברור שלא קל לו העניין.

ברור, רק שאנחנו כבר אחרי חודש וחצי מפתיחת העונה ואתה מצפה לאיזשהו ניצוץ לפחות. אם הוא לא היה בא לפה בתרועה רמה כולם כאן כבר היו זועקים. לדורסי עשו את המוות על פחות.
A.Parker

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 נובמבר 2019, 01:52

אני אף פעם לא מבין את ההשוואות האלו. דורסי היה במשחק נוראי (לעומתו אפשר להגיד שהיה לאייסי משחק פנטסטי), ולא ראיתי שמישהו הקפיץ את הת'רד שלו בכלל. אני חושב שהקבוצה נראית מצוין כרגע, וכ"א מבין את תפקידו ומעמדו - וזה כשלעצמו טוב. אייסי הגיע לכאן כשהקריירה שלו מן הסתם כבר בירידה, ואני באופן אישי לא ציפיתי ולא מצפה להרבה יותר ממה שהוא נותן בזמן הזה. אני כן מקווה שנראה ממנו מידי פעם הופעות של אקס-פקטור, של אחד שקופץ לפרקט ומרביץ. אם כי סביר שנראה בהמשך גם ערבים מתסכלים שלו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי A.Parker » 15 נובמבר 2019, 01:59

אחדשיודע כתב:אני אף פעם לא מבין את ההשוואות האלו. דורסי היה במשחק נוראי (לעומתו אפשר להגיד שהיה לאייסי משחק פנטסטי), ולא ראיתי שמישהו הקפיץ את הת'רד שלו בכלל. אני חושב שהקבוצה נראית מצוין כרגע, וכ"א מבין את תפקידו ומעמדו - וזה כשלעצמו טוב. אייסי הגיע לכאן כשהקריירה שלו מן הסתם כבר בירידה, ואני באופן אישי לא ציפיתי ולא מצפה להרבה יותר ממה שהוא נותן בזמן הזה. אני כן מקווה שנראה ממנו מידי פעם הופעות של אקס-פקטור, של אחד שקופץ לפרקט ומרביץ. אם כי סביר שנראה בהמשך גם ערבים מתסכלים שלו.

הכוונה היתה באופן כללי, לאו דווקא למשחק הזה. את דורסי רצו לזרוק ואמרו שהוא שחקן ג'יליג שקיין טוב ממנו. על אייסי אין כמעט ביקורת.
אני כן ציפיתי ממנו ליותר. להגנה חזקה באמת, לאגרסיביות מתחת לסל בהתקפה...
A.Parker

הודעהעל ידי ShiriV » 23 נובמבר 2019, 01:13

אי אפשר לסמוך עליו לבד ב-4 ביורוליג. כהן זו בדיחה. מכבי חייבת לעשות משהו עד שכספי יחזור (אם בכלל), ולא מעניין אותי אם מהלך של הבאת שחקן "יפגע במרקם"

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי MTAbasket » 23 נובמבר 2019, 11:08

אם כספי לא חוזר תוך שבועיים מכבי חייבת לעשות מהלך, אייסי אישית אותי קצת מאכזב ואם הוא וכהן ימשיכו להחזיק לבדם את עמדה 4 לאתפלא אם נפסיד משחקים שצריך לנצח
MTAbasket

הודעהעל ידי שמוליק » 23 נובמבר 2019, 12:25

MTAbasket כתב:אם כספי לא חוזר תוך שבועיים מכבי חייבת לעשות מהלך, אייסי אישית אותי קצת מאכזב ואם הוא וכהן ימשיכו להחזיק לבדם את עמדה 4 לאתפלא אם נפסיד משחקים שצריך לנצח

אייסי שחקן נהדר, לדעתי לא מראה חצי מהפוטנציאל שלו. כרגע הוא צריך להיות מחליף לכספי או....לפאוורד אחר. אתה צודק שמכבי לא יכולה להסתמך על SILK MUSTACHE ולהגיב עם החתמת פאוורד.
הנ"ל לא גורע מהצורך ברכז בכיר. ראינו אתמול שכאשר הרכז המחליף וולטרס תופס טוב יום מסריח, וולבקין תופס את מקומו, מצוות עם דורסי ודורסי בעמדה 2 יחכה שנה עד שהאין רכז ימצא אותו. דורסי צריך להכנס לסירוגין עם דיבה כדי לתת מנוחה לסקוטי. אין רכז שאותו וולטרס צריך להחליף.
ועוד לא הזכרתי את הפעלת הגבוהים שלנו אתמול.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Rampel » 23 נובמבר 2019, 13:36

הגנתית הוא תורם בדיוק מה שאפשר היה לצפות ממנו (לא, לעצור את מירוטיץ' זה לא משהו שהיה צריך לצפות ממנו. אין לו את הרגליים ואת הגובה לזה, בלי כספי בריא אין מולו סיכוי), אבל מה שקורה להתקפה שלו ביורוליג פשוט הזוי.
הוא לא מצליח להיכנס לשתף התקפי. הוא מקבל את המבטים שלו ונותן אחוזים מאוד נמוכים, גם בכללי וגם ביחס לעצמו. הוא גם נראה מאוד מתוסכל מעצמו, גם התקפית וגם הגנתית, כשהוא לוקח כל שריקה נגדו ללב (למרות שהתוקף בחסימה ששרקו לו במחצית הראשונה הייתה אחת העבירות הברורות שמכבי ביצעה, לעומת שריקות אחרות על כלום ושום דבר).

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שמוליק » 23 נובמבר 2019, 13:48

Rampel כתב:הגנתית הוא תורם בדיוק מה שאפשר היה לצפות ממנו (לא, לעצור את מירוטיץ' זה לא משהו שהיה צריך לצפות ממנו. אין לו את הרגליים ואת הגובה לזה, בלי כספי בריא אין מולו סיכוי), אבל מה שקורה להתקפה שלו ביורוליג פשוט הזוי.
הוא לא מצליח להיכנס לשתף התקפי. הוא מקבל את המבטים שלו ונותן אחוזים מאוד נמוכים, גם בכללי וגם ביחס לעצמו. הוא גם נראה מאוד מתוסכל מעצמו, גם התקפית וגם הגנתית, כשהוא לוקח כל שריקה נגדו ללב (למרות שהתוקף בחסימה ששרקו לו במחצית הראשונה הייתה אחת העבירות הברורות שמכבי ביצעה, לעומת שריקות אחרות על כלום ושום דבר).

ובניגוד לוולטרס שמחבר שני משחקים רעים, או זוסמן שצולל לאיבוד ביטחון נוסח לונצ'אר שהוחתם במכבי, אצל פייק כהן זוהי תקרת הזכוכית שלו: הגנה רעה גם בליגת קטסל והתקפה טובה במונחיי ליגת ווינר עד רמת אופנס של קנדריק ריי במונחי יורוליג.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Rampel » 23 נובמבר 2019, 14:06

מה קשור כהן? זה לא הת'רד של כהן.

לא מבין מה יש לדבר עליו. אנחנו מכירים את השחקן כבר שנים והוא הגיע לתקרת הזכוכית שלו מזמן.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי my man » 23 נובמבר 2019, 18:47

עמדה 4 שלנו מזעזעת..זה בגדול..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Bluesman » 23 נובמבר 2019, 19:08

המסקנה הכי חשובה מהמשחקים האחרונים - חייבים חיזוק בעמדה הזו. אין כספי עד להודעה חדשה (ואלי בכלל). אז צריך משהו אחר. זהו.
Bluesman

הודעהעל ידי Rampel » 23 נובמבר 2019, 19:18

my man כתב:עמדה 4 שלנו מזעזעת..זה בגדול..
מאוד רחוקה ממזעזעת. אין לנו מירוטיץ' ושאנגליה ומי שחשב שנתמודד איתם (גם עם כספי) פשוט הסתנוור מהניצחונות.

כספי יחזור, כולה דלקת, חלאס עם ההיסטריה

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי my man » 23 נובמבר 2019, 19:29

Rampel כתב:
my man כתב:עמדה 4 שלנו מזעזעת..זה בגדול..
מאוד רחוקה ממזעזעת. אין לנו מירוטיץ' ושאנגליה ומי שחשב שנתמודד איתם (גם עם כספי) פשוט הסתנוור מהניצחונות.

כספי יחזור, כולה דלקת, חלאס עם ההיסטריה

עזוב את כספי(שאני בכלל לא בטוח שזו רק 'דלקת')..
אייסי לא איתנו..הוא רע מאד בהגמה, ובהתקפה זה נראה לא טוב בכלל..הוא לא בשטף ולא מוצא את הנישה שלו..כולנו פה ציפינו לשחקן פיזי שיסתער על הצבע אבל זה מאד מאד רחוק משם..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, sroeyz ו־18 אורחים