27 נובמבר 2020, 00:33
Rampel כתב:לי יש שתיים:A.Parker כתב:אין מילים שיסבירו את המחדל שלא מנצלים את היכולות שלו
יאניס ספירופולוס
וזה לא שחדש לו פרוספקט כזה. היה לו כזה גם באולימפיאקוס בדמות ניקולה מילוטינוב.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
27 נובמבר 2020, 00:35
27 נובמבר 2020, 00:41
מסכים איתך לגביו ב-200%.A.Parker כתב:Rampel כתב:לי יש שתיים:A.Parker כתב:אין מילים שיסבירו את המחדל שלא מנצלים את היכולות שלו
יאניס ספירופולוס
זה מטורף אבל עד כמה. הבן אדם לא מקבל כמעט כדורים באיזורים שנוחים לו. רק מריצים אותו על חסימות בלי סוף (מה שגם מעייף אותו ופוגע ביכולת שלו לשמור).
גם כשהוא כבר נועל שחקן בצבע, מלא פעמים לא מכניסים לא כדור או שעושים את זה בטיימינג פחות יעיל (ועדיין הוא קולע משם באחוזים יפים).
וכל זה קורה כשההתקפה העומדת שווה תחת. מה הבעיה להכניס לו כדורים לצבע.
27 נובמבר 2020, 00:46
Rampel כתב:מסכים איתך לגביו ב-200%.A.Parker כתב:Rampel כתב:לי יש שתיים:A.Parker כתב:אין מילים שיסבירו את המחדל שלא מנצלים את היכולות שלו
יאניס ספירופולוס
זה מטורף אבל עד כמה. הבן אדם לא מקבל כמעט כדורים באיזורים שנוחים לו. רק מריצים אותו על חסימות בלי סוף (מה שגם מעייף אותו ופוגע ביכולת שלו לשמור).
גם כשהוא כבר נועל שחקן בצבע, מלא פעמים לא מכניסים לא כדור או שעושים את זה בטיימינג פחות יעיל (ועדיין הוא קולע משם באחוזים יפים).
וכל זה קורה כשההתקפה העומדת שווה תחת. מה הבעיה להכניס לו כדורים לצבע.
מה שמדהים בעיני זה שאפילו כשהולכים עליו בטעות איכשהו, הוא מצליח לפעמים לבוא לידי ביטוי. ועדיין הרמז לא נקלט.
יותר מתסכל שהולכים על האנטר כשהוא נראה כמו שהוא נראה בתירוץ שז'יז'יץ' לא שומר..
הנה רעיון, אולי יתרגלו עזרה הגנתית בשביל לנצל את היתרונות שלו?
27 נובמבר 2020, 00:57
27 נובמבר 2020, 01:10
איך זה בלי קשר? זו בדיוק הטענה אראל, שזה הקשר.Jack55 כתב:בלי קשר משחק רע שלו היום, חבל
27 נובמבר 2020, 01:13
Rampel כתב:איך זה בלי קשר? זו בדיוק הטענה אראל, שזה הקשר.Jack55 כתב:בלי קשר משחק רע שלו היום, חבל
לא מנצלים את היתרונות של השחקן בשני צידי הפרקט. כמעט ולא מכניסים לו כדורים והוא עדיין עם 10 נקודות, 6 ריבאונדים וכמעט חסימה למשחק. תחשוב איך הוא היה נראה אם היו בונים דברים סביבו, תחשוב כמה נוח היה לקלעים אם היה צריך לכווץ סביבו הגנות. לא ברור למה להחזיק שחקן כזה ולא לנצל אותו.
27 נובמבר 2020, 01:23
Jack55 כתב:Rampel כתב:איך זה בלי קשר? זו בדיוק הטענה אראל, שזה הקשר.Jack55 כתב:בלי קשר משחק רע שלו היום, חבל
לא מנצלים את היתרונות של השחקן בשני צידי הפרקט. כמעט ולא מכניסים לו כדורים והוא עדיין עם 10 נקודות, 6 ריבאונדים וכמעט חסימה למשחק. תחשוב איך הוא היה נראה אם היו בונים דברים סביבו, תחשוב כמה נוח היה לקלעים אם היה צריך לכווץ סביבו הגנות. לא ברור למה להחזיק שחקן כזה ולא לנצל אותו.
אני חד משמעית מסכים עם כל מה שאתה אומר ואני גם טוען כל העונה שלא יודעים להפעיל אותו נכון.
הניסוח שלי כנראה לא היה נכון, התכוונתי שככה או ככה הוא פשוט לא פגע היום וגם בהתקפות שהפעילו אותו ושהוא היה במצבים נוחים הוא לא ידע לסיים טוב
אבל כן חייבים לעבוד איתו יותר כי כרגע הוא הישועה היחידה שלנו בקו הקדמי.
יאניס לא ממש יודע איך לאכול איתו ואיך לשחק איתו ואנחנו כבר במחזור 11, וזאת בעיה גדולה.
27 נובמבר 2020, 04:05
A.Parker כתב:Jack55 כתב:Rampel כתב:איך זה בלי קשר? זו בדיוק הטענה אראל, שזה הקשר.Jack55 כתב:בלי קשר משחק רע שלו היום, חבל
אני חד משמעית מסכים עם כל מה שאתה אומר ואני גם טוען כל העונה שלא יודעים להפעיל אותו נכון.
הניסוח שלי כנראה לא היה נכון, התכוונתי שככה או ככה הוא פשוט לא פגע היום וגם בהתקפות שהפעילו אותו ושהוא היה במצבים נוחים הוא לא ידע לסיים טוב
יאניס לא ממש יודע איך לאכול איתו ואיך לשחק איתו ואנחנו כבר במחזור 11, וזאת בעיה גדולה.
מתי הפעילו אותו נכון הערב שאתה כותב את זה? אולי פעם אחת הכניסו לו כדור לצבע, אפילו על זה אני לא בטוח.
27 נובמבר 2020, 04:08
Jack55 כתב:A.Parker כתב:Jack55 כתב:Rampel כתב:איך זה בלי קשר? זו בדיוק הטענה אראל, שזה הקשר.Jack55 כתב:בלי קשר משחק רע שלו היום, חבל
מתי הפעילו אותו נכון הערב שאתה כותב את זה? אולי פעם אחת הכניסו לו כדור לצבע, אפילו על זה אני לא בטוח.
היו כמה פעמים שהוא קיבל מסירות נוחות בצבע אבל לא סיים טוב, זה לא אומר כלום כמובן (פשוט יום רע, קורה...)
27 נובמבר 2020, 08:40
27 נובמבר 2020, 09:55
27 נובמבר 2020, 10:11
27 נובמבר 2020, 10:15
27 נובמבר 2020, 14:28
27 נובמבר 2020, 15:37
שועל כתב:הוא אוברפייד, לא ממש מתאים לסגנון המשחק באירופה. זה לא שיש לו טכניקה מדהימה שמחפה על זה. אבל שחקן טוב בסה''כ
27 נובמבר 2020, 15:41
טוזהJack55 כתב:אגב סכומים :
עונה ראשונה - 750 אלף דולר
עונה שנייה - 1.1 מיליון
שוד לאור יום, אין הסבר אחר...
27 נובמבר 2020, 16:52
Jack55 כתב:טוזהJack55 כתב:אגב סכומים :
עונה ראשונה - 750 אלף דולר
עונה שנייה - 1.1 מיליון
שוד לאור יום, אין הסבר אחר...
27 נובמבר 2020, 17:16
04 דצמבר 2020, 02:07