21 מרץ 2022, 16:39
ankram כתב:מילוס כתב:גם טרינקיירי וגם פסקוואל הם מאמני איי-ליסט, בעידן נטול מאמני על ביורוליג. אבל גם איי-ליסט צריך מעטפת מקצועית ורצינית סביבו.
במכבי, המעטפת לא מקצועית ולא רצינית.
לכן, הם צריכים להיות טיפשים גדולים כדי להגיע למערכת הזו במתכונת הנוכחית (יענו, אם לא יהיה זעזוע כלשהו), שבה כל מאמן שיבוא לפה ישמש כשק חבטות של הכשלים של 22\23, יבודד ויתרסק.
הם לא יגיעו למקום שבו רק נכשלים , תשכחו מהשמות האלה , שבנוסף להיותם מאמני A ליסט , הם גם מאד ריכוזיים ולא יהיו מוכנים שאיזה ליצן קרואטי וסקאוט עבש יבנו להם קבוצה.
21 מרץ 2022, 17:00
Neo כתב:יותר ויותר מתאהב בקיירי טומאס ורוצה אותו בשנה הבאה
יש לו המון לתרום בהרבה הרכבים וסיטואציות
צריך לזכור שזו העונה הראשונה של הברנש הצעיר הזה באירופה
קצת סבלנות והוא ידפוק אחלה מספרים ביורוליג בעתיד , סבלנות
25 מרץ 2022, 15:20
25 מרץ 2022, 18:58
25 מרץ 2022, 20:00
אהבתי. לגבי סנטר אמרתי שכדי ללכת על קאמבה של גזניטאפ. מפלצת אמיתית. מגן מצויין ויש לו בהחלט גם אופציה לשחק כ-4 לכמה דקות.felix_r כתב:רכז: לורנזו בראון, יפתח זיו *
קומבו: קינן אוואנס, אלי אוקובו (או ג'ורדן לויד)
סווינגמן/סמול: ג'יימס ננאלי, אלפה דיאלו (או דוויין בייקון)
פאוור-פורוורד: ? זר ? , תומר גינת
4-5: סורקין
סנטר התקפי: אנטה ז'יז'יץ'
סנטר הגנתי: ? זר ?
==========
* למה זיו ולא בלאט או מדר?
לטעמי לבלאט פשוט אין את היכולות הפיזיות להפוך לשחקן יורוליג סולידי. נמוך, לא מהיר, לא אתלטי, חסר סיומת בחדירה לסל, קליעה לשלוש יום כן יום לא. פגיע בהגנה. אז הוא מוסר מוכשר. מצטער, זה לא מספיק ליורוליג.
אני חייב לציין שלא ממש התלהבתי ממה שראיתי מים מדר ביורוקאפ. 2.8 אסיסים על 1.5 איבודים למשחק, הרבה בלגאן. לטובתו אפשר לומר שהוא כן שיפר את הקליעה לשלוש (חשוב). עדיין הייתי מעדיף לתת לו עוד עונה לספוג מהחוכמה של אוברדוביץ' לפני שהוא מגיע למכבי, ובינתיים לתת עוד צ'אנס ליפתח זיו תחת מאמן פחות מקובע מאשר ספרופולוס.
אתם מוזמנים להציע מועמדים לשתי העמדות החסרות אצלי: פאוור-פורווארד זר וסנטר הגנתי זר
25 מרץ 2022, 20:10
25 מרץ 2022, 20:35
Mitelka כתב:יורופיד: מכבי מתעניינת בפאסקוול וגם בשניים משחקניו: אלכס פוייתרס ומתיאש פוניטקה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
25 מרץ 2022, 23:01
Mitelka כתב:יורופיד: מכבי מתעניינת בפאסקוול וגם בשניים משחקניו: אלכס פוייתרס ומתיאש פוניטקה.
25 מרץ 2022, 23:34
25 מרץ 2022, 23:44
26 מרץ 2022, 01:33
Rampel כתב:בעיני, אין טעם להתעלם מזה שלסקוטי יש חוזה וסביר מאוד להניח שהוא ישאר פה בעונה הבאה.
לכן אני לחלוטין בעד הרעיון של בראון.
26 מרץ 2022, 01:58
Neo כתב:Mitelka כתב:יורופיד: מכבי מתעניינת בפאסקוול וגם בשניים משחקניו: אלכס פוייתרס ומתיאש פוניטקה.
שני שחקנים שאין בהם כלום
השוק בעונה הבאה הולך להיות מצוין , אפשר לחלום על שמות רציניים ומלהיבים
26 מרץ 2022, 02:20
ווילבקין שחקן יקר וכל קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם לו לפחות את השכר שהוא מקבל במכבי + בייאאוט שמן יחסית למכבי.felix_r כתב:Rampel כתב:בעיני, אין טעם להתעלם מזה שלסקוטי יש חוזה וסביר מאוד להניח שהוא ישאר פה בעונה הבאה.
לוילבקין אזרחות טורקית. הטורקיות יאספו אותו ברצון רב
26 מרץ 2022, 02:43
Rampel כתב:ווילבקין שחקן יקר וכל קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם לו לפחות את השכר שהוא מקבל במכבי + בייאאוט שמן יחסית למכבי.felix_r כתב:Rampel כתב:בעיני, אין טעם להתעלם מזה שלסקוטי יש חוזה וסביר מאוד להניח שהוא ישאר פה בעונה הבאה.
אני לא חושב שקבוצות טורקיות ירצו לשלם 2.5 מיליון דולר וצפונה כשיוכלו לחסוך לפחות את הבייאאוט בעוד קיץ.
אני יודע שאתה לא אוהב אותו פליקס, בעיני זו יותר משאלת לב שלך. סיכוי סביר יותר שהוא ישאר פה. אני מאוד רוצה לראות איך הוא מסתדר עם מאמן שיודע להשתלט עליו מצד אחד ולנצל אותו באמת (מספר תרגילי קלעים רחמנא ליצלן) מצד שני.
מאמן כמו פסקוואל, שדוגל בריווח וכדורסל קבוצתי וחכם, יכול מאוד להטיב איתו.
אם גם אז זה לא יסתדר, אז הוא ילך בחינם ובלית ברירה לטורקיה.
כך או כך, לדעתי האישית הבזבוז של השנים של ווילבקין פה זה אחד הביזיונות הקשים של השדולה המקצועית במועדון הזה. בעיקר הבניה של וויצ'יץ' את אבן וה(חוסר ב)רעיונות ההתקפיים של יאניס.
כן, הוא קלעי נמוך יחסית ומוגבל הגנתית בגלל זה. כל מה שזה אומר זה שצריך לידו גארד גבוה שמסוגל לשמור על מספרי 2 מצד אחד ולהוביל כדור ולעזור לנהל את המשחק מהצד השני. יש גארדים כאלו, זה לא בשמיים. היחידים שענו על התיאור הזה והגיעו בתקופה הזו הם וולטרס (+ניסיון יורוליג וזה עבד מצוין) ואוואנס (שחסר ניסיון יורוליג והיה בעיקר בעונת השתפשפות).
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
26 מרץ 2022, 03:19
אם אני לא טועה השכר שלו העונה עומד על 1.9 מיליון דולר. עיגלתי ל-2 מיליון. וחצי מיליון דולר זה בייאאוט מינימלי שצריכים לדרוש עליו.felix_r כתב:Rampel כתב:ווילבקין שחקן יקר וכל קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם לו לפחות את השכר שהוא מקבל במכבי + בייאאוט שמן יחסית למכבי.felix_r כתב:Rampel כתב:בעיני, אין טעם להתעלם מזה שלסקוטי יש חוזה וסביר מאוד להניח שהוא ישאר פה בעונה הבאה.
אני לא חושב שקבוצות טורקיות ירצו לשלם 2.5 מיליון דולר וצפונה כשיוכלו לחסוך לפחות את הבייאאוט בעוד קיץ.
אני יודע שאתה לא אוהב אותו פליקס, בעיני זו יותר משאלת לב שלך. סיכוי סביר יותר שהוא ישאר פה. אני מאוד רוצה לראות איך הוא מסתדר עם מאמן שיודע להשתלט עליו מצד אחד ולנצל אותו באמת (מספר תרגילי קלעים רחמנא ליצלן) מצד שני.
מאמן כמו פסקוואל, שדוגל בריווח וכדורסל קבוצתי וחכם, יכול מאוד להטיב איתו.
אם גם אז זה לא יסתדר, אז הוא ילך בחינם ובלית ברירה לטורקיה.
כך או כך, לדעתי האישית הבזבוז של השנים של ווילבקין פה זה אחד הביזיונות הקשים של השדולה המקצועית במועדון הזה. בעיקר הבניה של וויצ'יץ' את אבן וה(חוסר ב)רעיונות ההתקפיים של יאניס.
כן, הוא קלעי נמוך יחסית ומוגבל הגנתית בגלל זה. כל מה שזה אומר זה שצריך לידו גארד גבוה שמסוגל לשמור על מספרי 2 מצד אחד ולהוביל כדור ולעזור לנהל את המשחק מהצד השני. יש גארדים כאלו, זה לא בשמיים. היחידים שענו על התיאור הזה והגיעו בתקופה הזו הם וולטרס (+ניסיון יורוליג וזה עבד מצוין) ואוואנס (שחסר ניסיון יורוליג והיה בעיקר בעונת השתפשפות).
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
וילבקין לא מקבל 2.5 במכבי. הוא מקבל 1.7
סביר להניח, שלארקין או מיציץ' או שניהם יעזבו בקיץ את אנאדולו. הסגל הקיים לא ימשיך לעונה נוספת. כמה זמן מיציץ' יכול לדחות את ה NBA? לאנאדולו יהיה מספיק כסף לוילבקין.
אני מאמין (זו רק הערכה שלי) שגם נאנדו דה קולו לא ימשיך בפנר. בקיץ הוא יהיה בן 35, והוא גם נפצע כל שני וחמישי. אני מעריך, שהם יחפשו כוכב חדש, ואם לכוכב הזה יש אזרחות טורקית, אז מה טוב.
26 מרץ 2022, 11:46
26 מרץ 2022, 11:57
26 מרץ 2022, 12:02
26 מרץ 2022, 13:15
מילוס כתב:ה-1.8 מיליון של סקוטי הוא נטו, לא כולל מס ולא כולל תוספות שונות. זה אומר שבתכלס סקוטי עולה למכבי 2.5 מיליון וצפונה בעונה. שלפי המספרים, זה בין רבע לשליש מתקציב השחקנים של הקבוצה(!).
ואטען שוב, שאם סקוטי יבקש לעזוב אחרי 4 שנים לא מוצלחות (קבוצתית), מכבי תאלץ לשחרר אותו גם בביי-אאוט נמוך מאוד ואפילו ללא ביי-אאוט.
למה? כי אם שחקן נטול מוטיבציה שמבקש לעזוב (וגם ככה נראה בשנה האחרונה כמי שמיצה) יושב על כזה נתח מהתקציב - פשוט אי אפשר להחזיק אותו פה בכוח. אסור. זה lose-lose. אז גם במקרה שאחת הטורקיות (הוא מושלם להן, בדוק שיגששו) תרצה אותו בלי ביי אאוט - אין מנוס מלשחרר אותו ולהביא עם השכר שלו שני שחקנים מרכזיים ועם מוטיבציה ודרייב. והכי חשוב, שישברו את השיטה של לחיות ולמות על שחקן אחד (זה לא עובד עם סקוטי, זה לא עבד עם ארויו, זו שיטה לקבוצות קטנות).
26 מרץ 2022, 13:21
מילוס כתב:ה-1.8 מיליון של סקוטי הוא נטו, לא כולל מס ולא כולל תוספות שונות. זה אומר שבתכלס סקוטי עולה למכבי 2.5 מיליון וצפונה בעונה. שלפי המספרים, זה בין רבע לשליש מתקציב השחקנים של הקבוצה(!).
ואטען שוב, שאם סקוטי יבקש לעזוב אחרי 4 שנים לא מוצלחות (קבוצתית), מכבי תאלץ לשחרר אותו גם בביי-אאוט נמוך מאוד ואפילו ללא ביי-אאוט.
למה? כי אם שחקן נטול מוטיבציה שמבקש לעזוב (וגם ככה נראה בשנה האחרונה כמי שמיצה) יושב על כזה נתח מהתקציב - פשוט אי אפשר להחזיק אותו פה בכוח. אסור. זה lose-lose. אז גם במקרה שאחת הטורקיות (הוא מושלם להן, בדוק שיגששו) תרצה אותו בלי ביי אאוט - אין מנוס מלשחרר אותו ולהביא עם השכר שלו שני שחקנים מרכזיים ועם מוטיבציה ודרייב. והכי חשוב, שישברו את השיטה של לחיות ולמות על שחקן אחד (זה לא עובד עם סקוטי, זה לא עבד עם ארויו, זו שיטה לקבוצות קטנות).