המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Cobra כתב:MTA2311 כתב:מה שבעיקר בולט זה שוב חוסר היצרתיות.
אין כסף? תנסו לצאת מהקופסא, מה אתם ממחזרים לי פה שוב שמות בינוניים מהליגה?
פשוט אנשי מקצוע רעים.
כל שנה טסים לווגאס בשביל בסוף להביא שחקנים ושמות ממוחזרים
cannon כתב:במכבי אוהבים את זה שהשחקן מגיע מאילת והצליח בה כיון ש:
1. היה נסיון טוב עם ניבו שעבר באילת והצליח להיות דומיננטי בליגה.
2. התאקלם במדינת ישראל בעיר שיש לה חוף ים.
3. מגיע עם נסיון והצטיינות מהליגה האוסטרלית אבל גם עם נסיון אירופאי כי המתכון עם ג׳רל מרטין היה יכול להצליח יותר אם היה מגיע אחרי עוד שפשוף באירופה ולא ישר אחרי ששיחק רק באוסטרליה מחוץ לארצות הברית.
4. שחקן הגנה חזק שמסוגל לשמור עמדות 1-3 עם הרבה כח מתפרץ וכזה שנלהב להגיע לקבוצה גדולה ולהוכיח עצמו.
5. לא יקר באופן יחסי, למרות שאמורים לשלם עליו בייאאוט. אמור להשאיר תקציב של 1-1.5 מליון דולר לשחקן היקר בעמדות 4-5, שמאוד רוצים שיהיה קמינסקי. גם הכוכב דווחה ככזו שמתעניינת בו, למרות שייתכן וזה הסוכן שלו שמפמפם כי הכוכב החתימה את טובי ויש לה גם את קוזמיץ׳ שהאריך חוזה וסימנוביץ׳ שחזר מה-NBA.
כן, מה שחשבתי, כאילו דיברו על מרטין והתאמה וחוסר ניסיון. פה בולעים את הנושא הזה בגלל 11 משחקים בפלייאוף התחתון שהם כל הניסיון שלו באירופה.Adam כתב:אני דווקא יכול לבלוע את הגלולה שנקראת אנטוניוס קליבלנד.
אומנם לא קלעי שלשות גדול ולא מוביל כדור מדופלם, אבל שחקן הגנה מצוין שיודע לייצר לעצמו ולתקוף את הטבעת. הוא גם מוסר פיק-אנד-רול לא רע (עדיף על היליארד אם משווים).
עדיין קצת סימן שאלה מבחינתי איך יבואו לידי ביטוי היכולות שלו ברמת יורוליג. אני לא תופס בכלל מרמת הליגה האוסטרלית ואת רוב הקריירה שלו הוא בילה בG-LEAGUE.
ושאף אחד לא יגיד לי ש11 משחקים בפאקינג הפועל אילת זה ניסיון אירופאי. אין ספק שהיה האקס פקטור בסוף העונה שלהם ובזכותו הם לא ירדו ליגה, אבל מכאן ולהתרגל לסגנון האירופאי - OH PLEASE.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים