פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יום שני, 19:35, מכבי - ברק נתניה (5+LIVE)

31 אוקטובר 2011, 22:52

קודי כתב:3. כי עם כל חולשתו של פרמאר, כשהוא יעזוב יהיה בור עצום בעמדה הכי חשובה על המגרש. קח שבוע-שבועיים להחתים מחליף ועוד שבועיים-שלושה להכניס אותו לעניינים (עיין ערך לנגפורד) ותקבל חודש או יותר בו יוגב אוחיון הוא הרכז הפותח ביורוליג.

מי הבטיח לך שיגיע מחליף לפארמר ושלא ישאירו את עמדה 1 ליוגב/פאפאס? אני לא זוכר הבטחה כזו מאף אחד.

31 אוקטובר 2011, 22:54

החציל האצטקי כתב:אני לא שופט את פארגו כי הסיטואציה דפוקה מהיסוד. כן, הוא דפק ברז בשלב די מאוחר של הקיץ, אבל החוזה שלו כביכול אפשר את זה, ואם הייתה לו הלגיטימציה לדפוק ברז למועדון כמו מכבי שהניח על שולחנו חוזה מיליונים חתום כנראה שהייתה לו סיבה טובה מספיק. פארגו לא טיפש ובחור די אינטיליגנטי בסה"כ, פשוט אחד שרודף אחרי החלום שלו ועל הזין שלו הכל. אני מקבל את זה.

אני לא!!
חולם על נ.ב.א?? סבבה.
אבל אל תחתום על חוזה גדול בקבוצה שאתה לא מתכנן לשחק בה בכל מקרה.

31 אוקטובר 2011, 22:54

החציל האצטקי כתב:אני לא שופט את פארגו כי הסיטואציה דפוקה מהיסוד. כן, הוא דפק ברז בשלב די מאוחר של הקיץ, אבל החוזה שלו כביכול אפשר את זה, ואם הייתה לו הלגיטימציה לדפוק ברז למועדון כמו מכבי שהניח על שולחנו חוזה מיליונים חתום כנראה שהייתה לו סיבה טובה מספיק. פארגו לא טיפש ובחור די אינטיליגנטי בסה"כ, פשוט אחד שרודף אחרי החלום שלו ועל הזין שלו הכל. אני מקבל את זה.

לפי מה החלטת שהוא אינטיליגנט?
לפי מה החלטת שיש לו לגיטימציה?
לפי מה החלטת שהוא לא עשה את זה כי הוא בטוח שהעונש יהיה משהו שהוא יוכל להתמודד איתו?
לפי מה החלטת שמועדון כמו מכבי שנמצא בטופ האירופי עשרות שנים לא יודע איך להכניס סעיף יציאה אחרי שהוא עושה את זה כבר עשרות שנים?

31 אוקטובר 2011, 22:55

למי אכפת, מכבי ידעה שהוא בחוץ ביולי. לא יכלה להערך בהתאם?

31 אוקטובר 2011, 22:56

עם זה אני יכולה להסכים.

31 אוקטובר 2011, 22:59

החציל האצטקי כתב:למי אכפת, מכבי ידעה שהוא בחוץ ביולי. לא יכלה להערך בהתאם?

מכבי שמעה על זה בסוף יולי..לא היה שם אחד סביר בשוק בזמן הזה..

31 אוקטובר 2011, 22:59

Holiday_Armadillo כתב:

לפי מה החלטת שהוא לא עשה את זה כי הוא בטוח שהעונש יהיה משהו שהוא יוכל להתמודד איתו?
לפי מה החלטת שמועדון כמו מכבי שנמצא בטופ האירופי עשרות שנים לא יודע איך להכניס סעיף יציאה אחרי שהוא עושה את זה כבר עשרות שנים?

החלטתי שהנחות היסוד שלי לא שוות כלום, ולפיכך הן שוות בדיוק לאלו ההפוכות. בסופו של דבר, אני ואת לא יודעים את הפרטים, אולי נדע אחרי הבוררות. אולי לא.
מה שעובדתי הוא שמכבי ידעה שפארגו לא ישחק בשורותיה כבר בחודש יולי ועדיין החתימה את פארמר בידיעה שהוא יכול לעזוב שבוע אחר כך, את אוחיון שברור היה שלא תואם רמת יורוליג ואת פאפאלוקאס שמראש מגיע כמחליף. לי כאוהד מגיעה אלטרנטיבה טובה יותר, כך נדמה ומרגיש לי.

31 אוקטובר 2011, 23:03

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

החלטתי שהנחות היסוד שלי לא שוות כלום, ולפיכך הן שוות בדיוק לאלו ההפוכות. בסופו של דבר, אני ואת לא יודעים את הפרטים, אולי נדע אחרי הבוררות. אולי לא.
מה שעובדתי הוא שמכבי ידעה שפארגו לא ישחק בשורותיה כבר בחודש יולי ועדיין החתימה את פארמר בידיעה שהוא יכול לעזוב שבוע אחר כך, את אוחיון שברור היה שלא תואם רמת יורוליג ואת פאפאלוקאס שמראש מגיע כמחליף. לי כאוהד מגיעה אלטרנטיבה טובה יותר, כך נדמה ומרגיש לי.

אני לא אכנס שוב לכל עניין ה''מגיע לי'' שחלק מהאוהדים פה אוהבים להגיד..
ההנהלה רוצה לבנות את הקבוצה הטובה ביותר? כן. הצוות המקצועי רוצה לבנות את הקבוצה הטובה ביותר? כן.
משם יש רצוי ויש מצוי..

31 אוקטובר 2011, 23:04

מכבי אולי ידעה בסוף יולי שפארגו לא רוצה לחזור, אבל אני מניח שבהתחלה עוד האמינו שזה מצב שאפשר לשנות. גם יותר מאוחר, אחרי שזה פורסם בתקשורת, היו פה דיבורים שהוא אולי ירד מהעץ וכו'.
וצריך להודות שמאוגוסט והלאה, לא באמת היו רכזים טובים פנויים בשוק. גם אפס, עם כל הכסף שלה, חיפשה רכז ובסופו של דבר הסתפקה באילייבסקי הבינוני.

31 אוקטובר 2011, 23:21

החציל האצטקי כתב:האדריאטית הביאה את הכסף לפארגו והלפרין. חתמו בקבוצה כמדומני.
רגע, איפה הם???

לא אמרתי שזה באמת ככה. אבל עובדה שאנחנו באדריאטית, לא?

01 נובמבר 2011, 00:43

העברה של ליפשיץ בסוף הייתה בבירור בלתי ספורטיבית.
בלי קשר,לא מבינה את מי שרושם כאן לעלות עם הרכבים חלשים מלכתחילה ולהתבזות על המגרש. ברגע שמכבי החליטה שהיא ממשיכה בליגת קופל (החלטה שאני מאוד שמחה עליה) היא צריכה להתייחס למשחקים ברצינות הראויה וזה כולל גם לשחק עם הכוכבים שלה. די עם הרצון הילדותי הזה להכניס לקופל ע"י כך שנבזה את עצמנו על המגרש כדי להראות לו אח"כ שבכ"ז אנו לוקחים אליפות.

01 נובמבר 2011, 05:30

אתם חייבים לצאת מהסרט של העונה שעברה... היה לנו קו אחורי חלומי, והשנה, מה לעשות, אין לנו כזה קו אחורי.
אתם לא יכולים לצפות ששנה אחרי שנה יהיו לנו את הגארדים הכי טובים ביורוליג, במיוחד שאנחנו לא ממש קבוצה עשירה

01 נובמבר 2011, 09:34

Ido_Maccabi כתב:אתם חייבים לצאת מהסרט של העונה שעברה... היה לנו קו אחורי חלומי, והשנה, מה לעשות, אין לנו כזה קו אחורי.
אתם לא יכולים לצפות ששנה אחרי שנה יהיו לנו את הגארדים הכי טובים ביורוליג, במיוחד שאנחנו לא ממש קבוצה עשירה

הגארדים שלנו לא היו הכי טובים ביורוליג - לא צריך להיסחף.
בלי קשר, גם אחרי שפרקינס נפצע הקבוצה המשיכה להיות דורסנית, כי היה חיבור מצויין.

וכן, הציפייה היא שאחרי עונה גדולה, ניתן עוד אחת כזאת.

01 נובמבר 2011, 10:00

jol9 כתב:
Ido_Maccabi כתב:אתם חייבים לצאת מהסרט של העונה שעברה... היה לנו קו אחורי חלומי, והשנה, מה לעשות, אין לנו כזה קו אחורי.

מסכים איתך. רק להוסיף שאחרי עונה גדולה, כשהתקציב אמור לגדול, בוודאי שאתה מצפה לעונה גדולה נוספת.

01 נובמבר 2011, 10:09

jol9 כתב:

אולי לא הכי טובים, אבל קרובים לשם. מבחינה הגנתית הם כן היו הטובים ביותר
ולגבי הקטע של אמורה להיות עוד עונה מעולה, בין היתר בגלל התקציב, זה לא נכון. מכבי בנויה על כניסות, לא על שמות גדולים ויקרים, ולכן התקציב הוא לא גורם מרכזי. אני לא מצפה שניכשל, ממש לא, אבל גם לא נגיע לגמר שוב לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי Ido_Maccabi בתאריך 01 נובמבר 2011, 10:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

01 נובמבר 2011, 10:09

אבל שחקן אחד נפצע , אחד קיבל הצעה לא הגיונית ואחד סתם חזיר.

בכל מקרה מכבי קבוצה טובה בהחלט גם השנה וזה שפארמר יעזוב לא ממש יפגע במכבי(מאיך שהיא נראית עכשיו) כי עד עכשיו הוא עושה יותר נזק מתועלת ועוד לא דיברנו על לאנגפורד שרק מתחיל להיכנס לעניינים והגיבוש שיהיה השנה תוך כדי תנועה בגלל ריבוי המשחקים .

מכבי בוודאות תהיה טובה יותר עוד חודש גם אם פארמר יעזוב כי חמישיה של פאפלוקאס , לאנגפורד , סמית /פניני אליהו וסופו עם רכז מחליף לפארמר/פרקינס בלו, הנדריקס ,סמית/פניני טל שייר ואוחיון כמחליפים שווה הצלבה.

במקרה שפארמר ישאר מכבי תציג חמישיה קטלנית +ספסל מעובה עם פאפלוקאס וכמובן שזה תלוי במי עוד יגיע לאירופה אבל במצב הנוכחי מכבי בהחלט יכולה לסמן את הפיינל פור כמטרה .

אגב - אלו שבוכים עכשיו זה אותם אנשים שהיו מוכנים להישבע שמכבי לא יביאו את לאנגפורד ושאם רק יביאו אותו הכול יראה אחרת ופתאום יש דרישות חדשות , פשוט תרפו.

01 נובמבר 2011, 10:15

יוסי22 כתב:אבל שחקן אחד נפצע , אחד קיבל הצעה לא הגיונית ואחד סתם חזיר.

בכל מקרה מכבי קבוצה טובה בהחלט גם השנה וזה שפארמר יעזוב לא ממש יפגע במכבי(מאיך שהיא נראית עכשיו) כי עד עכשיו הוא עושה יותר נזק מתועלת ועוד לא דיברנו על לאנגפורד שרק מתחיל להיכנס לעניינים והגיבוש שיהיה השנה תוך כדי תנועה בגלל ריבוי המשחקים .

מכבי בוודאות תהיה טובה יותר עוד חודש גם אם פארמר יעזוב כי חמישיה של פאפלוקאס , לאנגפורד , סמית /פניני אליהו וסופו עם בלו, הנדריקס , טל שייר ואחיון כמחליפים שווה הצלבה.

במקרה שפארמר ישאר מכבי תציג חמישיה קטלנית +ספסל מעובה עם פאפלוקאס וכמובן שזה תלוי במי עוד יגיע לאירופה אבל במצב הנוכחי מכבי בהחלט יכולה לסמן את הפיינל פור כמטרה .

אגב - אלו שבוכים עכשיו זה אותם אנשים שהיו מוכנים להישבע שמכבי לא יביאו את לאנגפורד ושאם רק יביאו אותו הכול יראה אחרת ופתאום יש דרישות חדשות , פשוט תרפו.

איך זה מסתדר ביחד ?

יכול להיות שהצלבה היא באמת הדבר הריאלי, אבל צריך באמת לחכות קצת. הכול כל כך לא ברור ונזיל שחבל סתם לצאת בהצהרות, לכאן או לכאן.

01 נובמבר 2011, 10:19

יובל מנסה כרגיל לצייר הכול בשחור גם אחרי ששנה שעברה כל מה שהוא אמר יצא הפוך , הוא טען שאחרי שפארמר יעזוב יווצר בור וניראה גרוע יותר מעכשיו וזה בפירוש לא נכון .

עד עכשיו פארמר זוועה ומכבי נראית טוב יותר בלעדיו , עדיין לדעתי בהמשך אם הוא ישאר הוא יתרום בהחלט לקבוצה (כמה שלא אהבתי אותו בלייקרס , באירופה הוא שחקן טוב).

01 נובמבר 2011, 10:21

בושה וחרפה מה שהולך פה עם האוהדים. כזאת חזירות ובכיינות הרבה זמן לא ראיתי.
אנשים ירדו על פדרמן בלי הכרה, כמו שמישהו כתב, היו מוכנים להישבע שלאנגפורד לא יגיע, ועכשיו יש עוד תלונות והתבכיינויות של כל מגדי העתידות והגאונים בדיעבד.
זה לא טוב, וזה לא טוב, והוא אשם, והוא אשם, והוא זבל, והוא גרוע, ופדרמן קמצן ששונא את מכבי, ומכבי אשמה במקרה פארגו-פרקינס-אידסון, ופארמר לא טוב להם, ופאפאס לא מספיק להם, וסמית' לא יקר להם, וסופו לא נחשב אצלהם. גועל נפש, בחיי.

01 נובמבר 2011, 18:11

Ido_Maccabi כתב:
jol9 כתב:

אולי לא הכי טובים, אבל קרובים לשם. מבחינה הגנתית הם כן היו הטובים ביותר
ולגבי הקטע של אמורה להיות עוד עונה מעולה, בין היתר בגלל התקציב, זה לא נכון. מכבי בנויה על כניסות, לא על שמות גדולים ויקרים, ולכן התקציב הוא לא גורם מרכזי. אני לא מצפה שניכשל, ממש לא, אבל גם לא נגיע לגמר שוב לדעתי.

זה נכון. בשיטת היורוליג הכל יכול לקרות. אבל תכלס, מכבי יכולה לתת עונה טובה גם אם לא תעלה לפיינל פור.
הכוונה שלי היא שהציפייה היא לראות את הקבוצה מתחזקת או לכל הפחות לא נחלשת.

כמובן שניצחון על ריאל ישנה הרבה את המצב רוח ואת התחושה הכללית. יכול להיות שדייויד שוב יפעיל את הקסמים שלו שיכסו על כל הבעיות שיש.
נקווה שזה מה שיהיה.
פרסם תגובה