31 אוקטובר 2011, 22:52
קודי כתב:3. כי עם כל חולשתו של פרמאר, כשהוא יעזוב יהיה בור עצום בעמדה הכי חשובה על המגרש. קח שבוע-שבועיים להחתים מחליף ועוד שבועיים-שלושה להכניס אותו לעניינים (עיין ערך לנגפורד) ותקבל חודש או יותר בו יוגב אוחיון הוא הרכז הפותח ביורוליג.
31 אוקטובר 2011, 22:54
החציל האצטקי כתב:אני לא שופט את פארגו כי הסיטואציה דפוקה מהיסוד. כן, הוא דפק ברז בשלב די מאוחר של הקיץ, אבל החוזה שלו כביכול אפשר את זה, ואם הייתה לו הלגיטימציה לדפוק ברז למועדון כמו מכבי שהניח על שולחנו חוזה מיליונים חתום כנראה שהייתה לו סיבה טובה מספיק. פארגו לא טיפש ובחור די אינטיליגנטי בסה"כ, פשוט אחד שרודף אחרי החלום שלו ועל הזין שלו הכל. אני מקבל את זה.
31 אוקטובר 2011, 22:54
החציל האצטקי כתב:אני לא שופט את פארגו כי הסיטואציה דפוקה מהיסוד. כן, הוא דפק ברז בשלב די מאוחר של הקיץ, אבל החוזה שלו כביכול אפשר את זה, ואם הייתה לו הלגיטימציה לדפוק ברז למועדון כמו מכבי שהניח על שולחנו חוזה מיליונים חתום כנראה שהייתה לו סיבה טובה מספיק. פארגו לא טיפש ובחור די אינטיליגנטי בסה"כ, פשוט אחד שרודף אחרי החלום שלו ועל הזין שלו הכל. אני מקבל את זה.
31 אוקטובר 2011, 22:55
31 אוקטובר 2011, 22:56
31 אוקטובר 2011, 22:59
החציל האצטקי כתב:למי אכפת, מכבי ידעה שהוא בחוץ ביולי. לא יכלה להערך בהתאם?
31 אוקטובר 2011, 22:59
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:אני לא שופט את פארגו כי הסיטואציה דפוקה מהיסוד. כן, הוא דפק ברז בשלב די מאוחר של הקיץ, אבל החוזה שלו כביכול אפשר את זה, ואם הייתה לו הלגיטימציה לדפוק ברז למועדון כמו מכבי שהניח על שולחנו חוזה מיליונים חתום כנראה שהייתה לו סיבה טובה מספיק. פארגו לא טיפש ובחור די אינטיליגנטי בסה"כ, פשוט אחד שרודף אחרי החלום שלו ועל הזין שלו הכל. אני מקבל את זה.
לפי מה החלטת שהוא אינטיליגנט?
לפי מה החלטת שיש לו לגיטימציה?
לפי מה החלטת שהוא לא עשה את זה כי הוא בטוח שהעונש יהיה משהו שהוא יוכל להתמודד איתו?
לפי מה החלטת שמועדון כמו מכבי שנמצא בטופ האירופי עשרות שנים לא יודע איך להכניס סעיף יציאה אחרי שהוא עושה את זה כבר עשרות שנים?
31 אוקטובר 2011, 23:03
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:אני לא שופט את פארגו כי הסיטואציה דפוקה מהיסוד. כן, הוא דפק ברז בשלב די מאוחר של הקיץ, אבל החוזה שלו כביכול אפשר את זה, ואם הייתה לו הלגיטימציה לדפוק ברז למועדון כמו מכבי שהניח על שולחנו חוזה מיליונים חתום כנראה שהייתה לו סיבה טובה מספיק. פארגו לא טיפש ובחור די אינטיליגנטי בסה"כ, פשוט אחד שרודף אחרי החלום שלו ועל הזין שלו הכל. אני מקבל את זה.
לפי מה החלטת שהוא אינטיליגנט?
לפי מה החלטת שיש לו לגיטימציה?
לפי מה החלטת שהוא לא עשה את זה כי הוא בטוח שהעונש יהיה משהו שהוא יוכל להתמודד איתו?
לפי מה החלטת שמועדון כמו מכבי שנמצא בטופ האירופי עשרות שנים לא יודע איך להכניס סעיף יציאה אחרי שהוא עושה את זה כבר עשרות שנים?
החלטתי שהנחות היסוד שלי לא שוות כלום, ולפיכך הן שוות בדיוק לאלו ההפוכות. בסופו של דבר, אני ואת לא יודעים את הפרטים, אולי נדע אחרי הבוררות. אולי לא.
מה שעובדתי הוא שמכבי ידעה שפארגו לא ישחק בשורותיה כבר בחודש יולי ועדיין החתימה את פארמר בידיעה שהוא יכול לעזוב שבוע אחר כך, את אוחיון שברור היה שלא תואם רמת יורוליג ואת פאפאלוקאס שמראש מגיע כמחליף. לי כאוהד מגיעה אלטרנטיבה טובה יותר, כך נדמה ומרגיש לי.
31 אוקטובר 2011, 23:04
31 אוקטובר 2011, 23:21
החציל האצטקי כתב:האדריאטית הביאה את הכסף לפארגו והלפרין. חתמו בקבוצה כמדומני.
רגע, איפה הם???
01 נובמבר 2011, 00:43
01 נובמבר 2011, 05:30
01 נובמבר 2011, 09:34
Ido_Maccabi כתב:אתם חייבים לצאת מהסרט של העונה שעברה... היה לנו קו אחורי חלומי, והשנה, מה לעשות, אין לנו כזה קו אחורי.
אתם לא יכולים לצפות ששנה אחרי שנה יהיו לנו את הגארדים הכי טובים ביורוליג, במיוחד שאנחנו לא ממש קבוצה עשירה
01 נובמבר 2011, 10:00
jol9 כתב:Ido_Maccabi כתב:אתם חייבים לצאת מהסרט של העונה שעברה... היה לנו קו אחורי חלומי, והשנה, מה לעשות, אין לנו כזה קו אחורי.
אתם לא יכולים לצפות ששנה אחרי שנה יהיו לנו את הגארדים הכי טובים ביורוליג, במיוחד שאנחנו לא ממש קבוצה עשירה
הגארדים שלנו לא היו הכי טובים ביורוליג - לא צריך להיסחף.
בלי קשר, גם אחרי שפרקינס נפצע הקבוצה המשיכה להיות דורסנית, כי היה חיבור מצויין.
וכן, הציפייה היא שאחרי עונה גדולה, ניתן עוד אחת כזאת.
01 נובמבר 2011, 10:09
jol9 כתב:Ido_Maccabi כתב:אתם חייבים לצאת מהסרט של העונה שעברה... היה לנו קו אחורי חלומי, והשנה, מה לעשות, אין לנו כזה קו אחורי.
01 נובמבר 2011, 10:09
01 נובמבר 2011, 10:15
יוסי22 כתב:אבל שחקן אחד נפצע , אחד קיבל הצעה לא הגיונית ואחד סתם חזיר.
בכל מקרה מכבי קבוצה טובה בהחלט גם השנה וזה שפארמר יעזוב לא ממש יפגע במכבי(מאיך שהיא נראית עכשיו) כי עד עכשיו הוא עושה יותר נזק מתועלת ועוד לא דיברנו על לאנגפורד שרק מתחיל להיכנס לעניינים והגיבוש שיהיה השנה תוך כדי תנועה בגלל ריבוי המשחקים .
מכבי בוודאות תהיה טובה יותר עוד חודש גם אם פארמר יעזוב כי חמישיה של פאפלוקאס , לאנגפורד , סמית /פניני אליהו וסופו עם בלו, הנדריקס , טל שייר ואחיון כמחליפים שווה הצלבה.
במקרה שפארמר ישאר מכבי תציג חמישיה קטלנית +ספסל מעובה עם פאפלוקאס וכמובן שזה תלוי במי עוד יגיע לאירופה אבל במצב הנוכחי מכבי בהחלט יכולה לסמן את הפיינל פור כמטרה .
אגב - אלו שבוכים עכשיו זה אותם אנשים שהיו מוכנים להישבע שמכבי לא יביאו את לאנגפורד ושאם רק יביאו אותו הכול יראה אחרת ופתאום יש דרישות חדשות , פשוט תרפו.
01 נובמבר 2011, 10:19
01 נובמבר 2011, 10:21
01 נובמבר 2011, 18:11
Ido_Maccabi כתב:jol9 כתב:Ido_Maccabi כתב:אתם חייבים לצאת מהסרט של העונה שעברה... היה לנו קו אחורי חלומי, והשנה, מה לעשות, אין לנו כזה קו אחורי.
אולי לא הכי טובים, אבל קרובים לשם. מבחינה הגנתית הם כן היו הטובים ביותר
ולגבי הקטע של אמורה להיות עוד עונה מעולה, בין היתר בגלל התקציב, זה לא נכון. מכבי בנויה על כניסות, לא על שמות גדולים ויקרים, ולכן התקציב הוא לא גורם מרכזי. אני לא מצפה שניכשל, ממש לא, אבל גם לא נגיע לגמר שוב לדעתי.