פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יום חמישי 21:45 מכבי ת"א - ריאל מדריד, ערוץ 10

04 נובמבר 2011, 00:39

שחף כתב:
roy1000 כתב:כל הכבוד למכבי. ניצחון על אחת הקבוצות הטובות ביורוליג. פשוט מצויין.

אז רגע, איבאקה עצר את סופו? :dance2

אף אחד לא יכול לעצור את סופו - גם לא דווייט הווארד כמו שראינו לפני כמה שנים.
מבין השומרים של ריאל, איבאקה עשה עליו את העבודה הכי טובה. סופו תפר את טומיץ' עם איזה 10 נקודות רצופות.
בכלל, מזל שלאסו לא הרבה להשתמש באיבאקה כי כל הריצות של מכבי באו כשהוא היה על הספסל. הבחור לקח 8 ריבאונד ב- 20 דקות. זה שחקן עם אימפקט מאוד גדול על המגרש.

04 נובמבר 2011, 00:43

חזרתי מהמשחק אז הגיעה הזמן לכתוב כמה מילים:
קודם כל אווירה מדהימה בהיכל,ובכלל הטקס שלפני היה מרגש,לראות את ניקו נדב ומיקי מקבלים כזה כבוד עשה צמרמורת.
היה משחק מעולה,אני לא יודע אם היה משחק ברמה כזאת ביורוליג בשלב כזה מוקדם.
אוחיון הראה היום למה הוא בא למכבי,אלה הפירות שבגידול שחקן,בהתחלה אולי זה לא נראה טוב אבל בסופו של דבר ידענו שאוחיון לא שחקן גרוע,אז זו רק הייתה שאלה של זמן.יכול להיות שאם את הבטחון הזה ואת הדקות היה מקבל גם שייר, אולי גם הוא היה מתחיל לתת תפוקה ולהראות רמה של יורוליג.
ואיך בלי פארמר שנתן משחק פשוט מעולה.
שמתם לב איך שכל פעם גרינוולד כותב איזה כתבה מגעילה על שחקן הוא נותן משחק טוב?
בהתחלה זה היה על פאפאלוקאס והוא נתן משחק טוב באותו יום, ועכשיו פארמר נתן משחק טוב.
על מי גרינוולד יכתוב כתבה שבוע הבא?

04 נובמבר 2011, 00:51

roy1000 כתב:
שחף כתב:
roy1000 כתב:כל הכבוד למכבי. ניצחון על אחת הקבוצות הטובות ביורוליג. פשוט מצויין.

אז רגע, איבאקה עצר את סופו? :dance2

אף אחד לא יכול לעצור את סופו - גם לא דווייט הווארד כמו שראינו לפני כמה שנים.
מבין השומרים של ריאל, איבאקה עשה עליו את העבודה הכי טובה. סופו תפר את טומיץ' עם איזה 10 נקודות רצופות.
בכלל, מזל שלאסו לא הרבה להשתמש באיבאקה כי כל הריצות של מכבי באו כשהוא היה על הספסל. הבחור לקח 8 ריבאונד ב- 20 דקות. זה שחקן עם אימפקט מאוד גדול על המגרש.

דווקא בגיץ' שמר על סופו בצורה הטובה ביותר, כולל שתי חסימות.

04 נובמבר 2011, 00:54

itay92 כתב:על מי גרינוולד יכתוב כתבה שבוע הבא?

לנגפורד.

04 נובמבר 2011, 05:44

נו התאוששתם?

איזה כיף זה בוקר שישי אחרי ניצחון גדול.
החיוך לא יורד מהפנים, לקרוא עיתונים/טורים, פרשנים שונאי מכבי חוזרים אל החורים, לראות את כל השידורים החוזרים, תענוג.

וארמדילו, רצית את סהר אז יש טור שלו היום בישראל היום.

04 נובמבר 2011, 05:54

איזה כיף להתעורר אחרי המשחק הזה... איזה כיף שהביאו לנו את ניקולה, ופתחו את היכל התהילה.
אני חייב לציין את הנדריקס ואוחיון, שלא בלטו התקפית אבל שיחקו נהדר בהגנה!

04 נובמבר 2011, 07:16

דורון ג'מצ'י בטור לOne:
"ג'ורדן פארמר הוכיח שהוא שחקן NBA לגיטימי". פחחחחחחחחחחחחחחח
מה אתה אומר?? ספר את זה לפיל ג'קסון..

04 נובמבר 2011, 07:22

דווקא שבמחצית השניה ציפנו שרודי יתפוצץ, יוגב שמר עליו והטריד אותו כל הזמן לעשות דברים שהוא לא רגיל כמו כל מני פוסט אפים הזוים מהקשת ודברים כאלה

04 נובמבר 2011, 07:29

סיכום שלי:
1. כמו שכתבתי לפני המשחק - הפסד או ניצחון יקבעו את המשך דרכה של מכבי ביורוליג לכאן או לכאן. מכבי הוכיחה אתמול שהיא עדיין חזק בתמונה והיתה צריכה משחק כזה כדי לחבר עוד כמה חלקים בפאזל שעדיין לא התחברו.
2. פארמר - אני מודה, הייתי מאוכזב ממנו עד כה, אבל בדיוק בגלל מה שהוא לא הראה עד כה - יוזמה, אסרטיביות ומנהיגות. אתמול הכל התפוצץ לו על המגרש ולצעד הראשון הפנטסטי שלו אין הרבה תשובות באירופה.
3. סופו - שאפו לצוות המקצועי על הכנה מדהימה של האיש הגדול הזה. אחרי שבועיים שבהם הוא עשה עברה לדקה, הגיע משחק שקול, אחראי מאוד שלו, כמעט בלי עברות טיפשיות. שיחק 21 דקות וכל אחת מהן שווה זהב. שתי ההשתטחויות שלו על הפרקט גרמו לי לקפוץ בעצמי בבית.
4. אוחיון - כיף לראות ישראלים שכן מנצלים את הקרדיט. פאפאס לא הסתדר במשחק הזה כל כך מול הגארדים המהירים של ריאל ואוחיון היה שפן מוצלח. כל הכבוד לבלאט שפתח איתו במחצית השניה וכנראה הוא רואה דברים שאנחנו לא. הייתי בטוח שהוא ייבש אותו כל המשחק.
5. בלו - כמו שכבר אמרו פה - אחד האנדרייטדים הגדולים באירופה. הוסיף לאחרונה מימד של חדירות פנימה עם יכולת סיום טובה בטבעת. היה מעולה אתמול ונתן אסיסט מדהים לפארמר.
6. לאנגפורד- אני מקווה שהמשחק הזה יוריד קצת לחץ מהמערכת ויתן לו מצע נוח יותר להכנס דרכו לקצב. בינתיים נראה ממש לא מחובר.
7. הנדריקס - פוסטר למזכרת על איבאקה.

אני צריך להוריד את המשחק הזה למזכרת.. היה אדיר, נקווה לעוד כאלה השנה..
יאללה מכבי!

04 נובמבר 2011, 07:41

היה משחק מצויין אתמול של מכבי מאוד נהנתי והתרגשתי , כמו שאמרתי ההיכל והאמונה והלב והניהול הפנטסטי של בלאט הביא נצחון בהחלט מרגש, תודה רבה!
הייתה אווירה מחשמלת בהיכל ,אווירת כדורסל במיטבה והמון לב צהוב! כן ירבו משחקים כאלו!

04 נובמבר 2011, 08:04

יש למישהו הקלטה או לינק לשידור חוזר של המשחק?

04 נובמבר 2011, 11:34

Ido_Maccabi כתב:איזה כיף להתעורר אחרי המשחק הזה... איזה כיף שהביאו לנו את ניקולה, ופתחו את היכל התהילה.

כן, זה היה ענק, אני כזה שומע את הקהל "אוווו ניקולה, ניקולה, ניקולה עלהה עלה, ניקו וויצ'יץ'" ואני כזה אומר לאבא שלי "מה הקשר" ואז זרמתי עם הקהל ופתאום אני רואה אותו חחח..
זה עושה לי הרבה תקוות לראות פה את אנתוני פארקר נכנס להיכל התהילה..

04 נובמבר 2011, 11:45

LIAV10 כתב:
Ido_Maccabi כתב:איזה כיף להתעורר אחרי המשחק הזה... איזה כיף שהביאו לנו את ניקולה, ופתחו את היכל התהילה.

כן, זה היה ענק, אני כזה שומע את הקהל "אוווו ניקולה, ניקולה, ניקולה עלהה עלה, ניקו וויצ'יץ'" ואני כזה אומר לאבא שלי "מה הקשר" ואז זרמתי עם הקהל ופתאום אני רואה אותו חחח..

וניקו אמר בראיון שהוא מחפש קבוצה :whistle
אמנם זה לא מתאים מקצועית אבל אם הוא חותם פה אני אבכה יומיים

04 נובמבר 2011, 11:45

עוד משהו על המשחק- האחוזים של ריאל מהעונשין היו פשוט מדהימים, חוץ משתי ההחטאות של טומיץ' אני לא חושב שהם פיספסו עוד.

04 נובמבר 2011, 11:50

Frid כתב:עוד משהו על המשחק- האחוזים של ריאל מהעונשין היו פשוט מדהימים, חוץ משתי ההחטאות של טומיץ' אני לא חושב שהם פיספסו עוד.

כמעט כמו האחוזים של מכבי מהקו...
רק הפוך.... :unsure

04 נובמבר 2011, 11:53

felix_r כתב:
asafb96 כתב:פליקס, מילה על ההגנה של סמית'? ;)

לא יצא לי לראות את המחצית הראשונה. בשניה לא ראיתי שסמית' שמר על פרננדז הרבה זמן. ראיתי את הגארדים שומרים אותו. אפילו אוחיון.
מה שגם ראיתי, זה שריאל הפציצה כשהוא שיחק ברבע השלישי, אבל לפחות הוא החזיר בשלשות בצד השני

אז אני מציע לך לראות את המחצית הראשונה :)
סמית' עשה עבודה אדירה בהגנה על סוארז בהתחלה, ועל רודי וקארול. היה היום המצטיין בשבילי בהגנה. פשוט שומר אישי נפלא.
הוא גם הראה שהוא יודע לקלוע מ2 נקודות לכל אלה שאמרו שהוא רק קלעי 3, וסיים איזה חדירה יפה שהוא מסדר לעצמו זריקה נוחה מקרוב, ועוד דאנק נפלא במעבר.
פארמר היה גדול. לכל אלה שהספידו אותו... כנ"ל אוחיון. דיוויד שוכח את אליהו מוקדם מדי על הספסל.
JASON WILLIAMS, תגובתך למשחק של אוחיון?

04 נובמבר 2011, 11:57

Ido_Maccabi כתב:
LIAV10 כתב:

וניקו אמר בראיון שהוא מחפש קבוצה :whistle
אמנם זה לא מתאים מקצועית אבל אם הוא חותם פה אני אבכה יומיים

הייתי שמח לראות את ניקו בתפקיד כלשהוא במכבי, ברור שמקצועית ( שחקן פעיל ) זה כבר לא כל כך רלוונטי.

04 נובמבר 2011, 12:22

ניקולה יהיה חייב להשתחל לצוות המקצועי שלנו איכשהו בעתיד. החלום שלי הוא לראות אותו עובד עם גבוהים אה לה קארים עם ביינום או פט יואינג עם דוויט.
עם שכל כזה, לא אהיה מופתע אם יצא מוויצ'יץ' מאמן ענק.

04 נובמבר 2011, 12:25

משחק טוב של אוחיון אבל בוא לא ניסחף הוא צריך לשחק 20 דקות ככה לא חמש דקות
במשחק ריצה הוא מוסר יופי של כדורים רק שישמשיך לרוץ
עוד משהו דיויד מאמן הכי טוב באירופה!!!

04 נובמבר 2011, 12:25

קצת מפתיע ששחקן כמו איבקה הוא באמת שחקן NBA. חוץ מאתלטיות וכוח, לא נראה שיש לו הרבה.

אגב, מה עושה היום ניקו?
פרסם תגובה