המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני גם חושב שביינום לא שייך לרשימה האקסקלוסיבית של רוי.
אנסח זאת אחרת - אם הוא כן שייך, אז אוי וואבוי.
הקריירות של יואינג, רובינסון, שאק, חאכים ומורנינג מתהפכות בקברן הספורטיבי למשמע הדברים האלה.
asafb96 כתב:jol9 כתב:אני גם חושב שביינום לא שייך לרשימה האקסקלוסיבית של רוי.
הקריירות של יואינג, רובינסון, שאק, חאכים ומורנינג מתהפכות בקברן הספורטיבי למשמע הדברים האלה.
אין מצב בחיים שהוא אכן כמו שרוי טוען. בחיים לא
ביינום הסנטר השני בטיבו, גאסול והורפורד לא סנטרים, לאב לא יכול לשחק סנטר, לופז עושה יותר נזק מאשר תועלת, טרייד של ביינום תמורת האווארד.. לא חשבתי שאשמע דברים כאלה בחיים שלי
jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:אני גם חושב שביינום לא שייך לרשימה האקסקלוסיבית של רוי.
אין מצב בחיים שהוא אכן כמו שרוי טוען. בחיים לא
ביינום הסנטר השני בטיבו, גאסול והורפורד לא סנטרים, לאב לא יכול לשחק סנטר, לופז עושה יותר נזק מאשר תועלת, טרייד של ביינום תמורת האווארד.. לא חשבתי שאשמע דברים כאלה בחיים שלי
כמו שאמרתי - המצב הכי גרוע זה אם הוא כן...
בכל מקרה, אם אני הGM של אורלנדו, הייתי מחליף את האוורד בביינום, רק אם נותנים לי את הבעלות על הפייסבוק ועל גוגל.
Ido_Maccabi כתב:אולי תכבדו את הבקשה של כרמל? הדיון הזה אבוד מראש...
יוסי22 כתב:אני מסכים פה עם רועי לחלוטין ואסף תסלח לי אבל אם מישהו כותב שטויות זה דווקא לא רועי , לפחות לא הפעם.
ביינום כשהוא לא פצוע יותר טוב מכל הרשימה שהזכרת למעט האוורד בלי שום ספק , האימפקט שלו על המשחק של הלייקרס עצום כשהוא משחק .
נכון שהוא נפצע כל שני וחמישי וזה יחד עם עמדת הרכז הלא מאויישת פגעו בשלמות של הקבוצה הזו אבל כשהוא בריא הוא אחד השחקנים השלמים בעמדה הזו עם אימפקט הגנתי עצום כשלמרבה ההפתעה הוא מסוגל גם לשים נקודות בקצב לא רע בכלל בניגוד לשחקנים אחרים עם כזה אימפקט הגנתי .
גאסול לטעמי שחקן טוב ממנו והיה אחראי לא פחות מקובי לריפיט אבל כשהם משחקים יחד גאסול הוא השחקן בעמדה 4 וביינום בעמדת הסנטר , לא חושב שיש על מה להתווכח פה.
asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:אולי תכבדו את הבקשה של כרמל? הדיון הזה אבוד מראש...
![]()
מה אבוד?
Holiday_Armadillo כתב:שתי שאלות על שני שחקנים..ביינום לא משחק בגלל ההשעייה שהוא קיבל לפני שנה? אם כן עוד כמה משחקים יש עד שהוא יחזור? כי הבנתי שקיצרו לו את זה..
איפה משחק היום קירק היינריך? שחקן שאני דווקא אוהבת..
asafb96 כתב:יוסי22 כתב:אני מסכים פה עם רועי לחלוטין ואסף תסלח לי אבל אם מישהו כותב שטויות זה דווקא לא רועי , לפחות לא הפעם.
ביינום כשהוא לא פצוע יותר טוב מכל הרשימה שהזכרת למעט האוורד בלי שום ספק , האימפקט שלו על המשחק של הלייקרס עצום כשהוא משחק .
נכון שהוא נפצע כל שני וחמישי וזה יחד עם עמדת הרכז הלא מאויישת פגעו בשלמות של הקבוצה הזו אבל כשהוא בריא הוא אחד השחקנים השלמים בעמדה הזו עם אימפקט הגנתי עצום כשלמרבה ההפתעה הוא מסוגל גם לשים נקודות בקצב לא רע בכלל בניגוד לשחקנים אחרים עם כזה אימפקט הגנתי .
גאסול לטעמי שחקן טוב ממנו והיה אחראי לא פחות מקובי לריפיט אבל כשהם משחקים יחד גאסול הוא השחקן בעמדה 4 וביינום בעמדת הסנטר , לא חושב שיש על מה להתווכח פה.
כמו שיוני כתב, אוי ואובוי לNBA אם ביינום הוא הסנטר השני בטיבו, וזה בחיים לא נכון
אני לא מדבר על זה שהוא כל יום נפצע, גם האימפקט שלו, רחוק מאוד מליהיות עצום עם כל הכבוד. הוא מעמיד שורה סטטיסטית נחמדה, לא יותר. לאב, הגאסולים, הורפורד, דאנקן, לופז, קאזינס וכל שאר השחקנים, גם העמידו שורה סטטיסטית יותר טובה, חלק בהרבה יותר טובה, וגם לא נפצעים כל יומיים.
עמדת הרכז לא קשורה בכלל. רוב השחקנים האלה משחקים בקבוצות הרבה הרבה יותר חלשות, ובכל זאת עושים מה שהם עושים. הוא נהנה מזה שרוב הפוקוס הוא על קובי, ובצבע כולם מתרכזים בגאסול, ובכל זאת ממש ממש לא עושה משהו מרשים יותר מדי, עם כל הכבוד
גאסול לא היה רק 4, הוא שיחק 4 בגלל שביינום שם, אבל השנה הוא משחק אך ורק 5, לפחות כל עוד ביינום לא משחק (וזה הולך לקרות הרבה). שנה שעברה הוא פתח כ4, אבל אחרי בתכלס הוא שיחק חצי 4 וחצי 5, כשאודום היה ה4 הקבוע, וביינום ה5 הקבוע. להגיד שגאסול לא סנטר זה שטות
jol9 כתב:asafb96 כתב:יוסי22 כתב:אני מסכים פה עם רועי לחלוטין ואסף תסלח לי אבל אם מישהו כותב שטויות זה דווקא לא רועי , לפחות לא הפעם.
כמו שיוני כתב, אוי ואובוי לNBA אם ביינום הוא הסנטר השני בטיבו, וזה בחיים לא נכון
אני לא מדבר על זה שהוא כל יום נפצע, גם האימפקט שלו, רחוק מאוד מליהיות עצום עם כל הכבוד. הוא מעמיד שורה סטטיסטית נחמדה, לא יותר. לאב, הגאסולים, הורפורד, דאנקן, לופז, קאזינס וכל שאר השחקנים, גם העמידו שורה סטטיסטית יותר טובה, חלק בהרבה יותר טובה, וגם לא נפצעים כל יומיים.
עמדת הרכז לא קשורה בכלל. רוב השחקנים האלה משחקים בקבוצות הרבה הרבה יותר חלשות, ובכל זאת עושים מה שהם עושים. הוא נהנה מזה שרוב הפוקוס הוא על קובי, ובצבע כולם מתרכזים בגאסול, ובכל זאת ממש ממש לא עושה משהו מרשים יותר מדי, עם כל הכבוד
גאסול לא היה רק 4, הוא שיחק 4 בגלל שביינום שם, אבל השנה הוא משחק אך ורק 5, לפחות כל עוד ביינום לא משחק (וזה הולך לקרות הרבה). שנה שעברה הוא פתח כ4, אבל אחרי בתכלס הוא שיחק חצי 4 וחצי 5, כשאודום היה ה4 הקבוע, וביינום ה5 הקבוע. להגיד שגאסול לא סנטר זה שטות
יוסי ידוע כאוהד לייקרס בלתי מתפשר ולחלוטין לא אובייקטיבי.
ביינום הוא סנטר רגיל לחלוטין. אין בו שום דבר מיוחד. יש לו סייז, תנועות נחמדות בצבע והגנה. לא משהו שמקנה לו מקום מיוחד בדברי הימים של הNBA.
אתה צודק לחלוטין, הריפיט רשום על שמו של פאו כמו על שמו של קובי (אולי טיפ טיפה פחות), וצריך לזכור שחלק גדול מהשנים האחרונות של הלייקרס, ביינום היה פצוע ופאו היה
בעצם 5 אחד ויחיד בסגל.
כאילו בחייאת רוי ויוסי. סנטר של 10 נק' ו-10 רב' הוא הסנטר השני בטבעו בNBA?? איזו קבוצה בדיוק הוא יכול להוביל?
אני מזכיר לכם שסנטר דומיננטי, צריך להיות הסופרסטאר של הקבוצה שלו ולהיות מסוגל להוביל אותה לפלייאוף, כשסביבו משחקים שחקנים שמשלימים אותו.
לפני העזיבה של אודום, הייתי אומר שביינום הוא אולי השחקן הרביעי בטבעו בלייקרס. לא יותר מזה. זה רחוק שנות דור מהסנטרים המופלאים שהזכרתי שכל אחד מהם היה סופרסטאר בפני עצמו.
Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:אולי תכבדו את הבקשה של כרמל? הדיון הזה אבוד מראש...
![]()
מה אבוד?
ממה שקראתי (נשברתי אחרי כמה זמן), הדיון לא הולך לשום מקום... אף אחד לא משכנע את האחרים. כל אחד מבוצר בעמדה שלו וזה לדעתי מיותר, מילא הדיון על ביינום, אבל הדיון על קובי-לברון כבר נחפר כמה פעמים בפורום הזה.
asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:אולי תכבדו את הבקשה של כרמל? הדיון הזה אבוד מראש...
![]()
מה אבוד?
ממה שקראתי (נשברתי אחרי כמה זמן), הדיון לא הולך לשום מקום... אף אחד לא משכנע את האחרים. כל אחד מבוצר בעמדה שלו וזה לדעתי מיותר, מילא הדיון על ביינום, אבל הדיון על קובי-לברון כבר נחפר כמה פעמים בפורום הזה.
מי מדבר על קובי-לברון? מדברים על עניין ביינום והסנטרים
לא צריך להסכים על כל דבר, וזה טוב שיש עמדות כאלה ואחרות.
נשבר לך? אז אל תקרא. אף אחד לא מכריח אותך לקרוא.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:אולי תכבדו את הבקשה של כרמל? הדיון הזה אבוד מראש...
![]()
מה אבוד?
אני באמת לא מבינה(וזה לא זלזול,פשוט 100% אי יכולת להבין)איך אתם לא נשברים אחרי 10 פוסטים..רק לראות שהדיונים האלה נמשכים 5 עמודים שובר אותי..לא יכולה לדמיין מה זה אשכרה להשתתף בהם..
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:אולי תכבדו את הבקשה של כרמל? הדיון הזה אבוד מראש...
![]()
מה אבוד?
אני באמת לא מבינה(וזה לא זלזול,פשוט 100% אי יכולת להבין)איך אתם לא נשברים אחרי 10 פוסטים..רק לראות שהדיונים האלה נמשכים 5 עמודים שובר אותי..לא יכולה לדמיין מה זה אשכרה להשתתף בהם..
אנחנו מדברים על העניין של ביינום, לא על קובי-לברון, וזה בכלל לא 5 עמודים
מי שאין לא כח, שלא יקרא פשוט. מה הבעיה אני לא מבין..
אגב, בנתיים לך יש הכי הרבה הודעות בפורום, כך שאין לך זכות לדבר על חפירות
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו מדברים על העניין של ביינום, לא על קובי-לברון, וזה בכלל לא 5 עמודים
אני לא מבינה למה אתה עדיין במצב של מגננה..אני הבהרתי שההודעה שלי לא מזלזלת אלא שאני לא מבינה איך אתם יכולים לנהל דיונים עמודים על עמודים..בין אם זה על קובי-לברון או על פאפאלוקאס או ביינום-הווארד..עניין של אני לא מבינה איך אתם לא מתייאשים אחד מהשני לא מקטע של זלזול..
זה שיש לי הרבה הודעות לא קשור בכלל למה שאמרתי...צא מהמגננה צא..
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו מדברים על העניין של ביינום, לא על קובי-לברון, וזה בכלל לא 5 עמודים
אני לא מבינה למה אתה עדיין במצב של מגננה..אני הבהרתי שההודעה שלי לא מזלזלת אלא שאני לא מבינה איך אתם יכולים לנהל דיונים עמודים על עמודים..בין אם זה על קובי-לברון או על פאפאלוקאס או ביינום-הווארד..עניין של אני לא מבינה איך אתם לא מתייאשים אחד מהשני לא מקטע של זלזול..
זה שיש לי הרבה הודעות לא קשור בכלל למה שאמרתי...צא מהמגננה צא..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים