14 יוני 2012, 11:47
docariel כתב:yzafrir כתב:אני גם לא הייתי רוצה לראות פה את רוט כרכז שני .
אם בכל זאת רוצים שיהו 6 זרים אז אפשר שהלפרין יהיה רכז שני ואת עמדה 2 יחזיקו לאנג ' ולאנדס '...
1 . ג'אקסון , הלפרין
2 . לאנג' , לאנדס'
3.סמית' , פניני
4 . ליאור , דולמן
5. מאריץ' , גרגמל , טיוס....
ויש מקום לעוד ישראלי מהנוער....
אחלה סגל...הייתי עושה 3 שינויים.
1. דרייפר במקום ג'אקסון - יותר ריאלי.
2. ג'פרסון במקום דולמן.
3.ג'יימס במקום טיוס.
אני יודע שיש מעט מידי ישראלים בסגל הזה, אך אם רוצים להגיע רחוק...
14 יוני 2012, 11:54
Lirca כתב:מישהו יודע במקרה מתי החוזה של טלטוביץ' בויטוריה מסתיים?
נכון שהוא יקר אבל מעניין לדעת...
14 יוני 2012, 12:59
felix_r כתב:זרקתם את אוחיון במהירות מפתיעה...
לדעתי הוא ישאר
14 יוני 2012, 17:27
felix_r כתב:זרקתם את אוחיון במהירות מפתיעה...
לדעתי הוא ישאר
14 יוני 2012, 17:42
קודי כתב:felix_r כתב:זרקתם את אוחיון במהירות מפתיעה...
לדעתי הוא ישאר
אם הוא לא מאריך את החוזה שלו לא הייתי משאיר אותו, מאחר שהיום כבר ברור שבקיץ הבא הוא לא ידפוק חשבון למכבי וילך למקום שישלם לו הכי הרבה. אז מה הטעם לתת לו במה ולקדם אותו (ואין מה לעשות - לפעמים זה בא על חשבון איכות) רק בשביל שיעלה את המחיר שלו? אם הוא חוזר בו ורוצה להישאר שיתנו לו העלאה קטנה ויאריוכו את החוזה. לא רוצה? אין בעיה, שילך לרוסיה.
14 יוני 2012, 18:32
yzafrir כתב:קודי כתב:felix_r כתב:זרקתם את אוחיון במהירות מפתיעה...
לדעתי הוא ישאר
אם הוא לא מאריך את החוזה שלו לא הייתי משאיר אותו, מאחר שהיום כבר ברור שבקיץ הבא הוא לא ידפוק חשבון למכבי וילך למקום שישלם לו הכי הרבה. אז מה הטעם לתת לו במה ולקדם אותו (ואין מה לעשות - לפעמים זה בא על חשבון איכות) רק בשביל שיעלה את המחיר שלו? אם הוא חוזר בו ורוצה להישאר שיתנו לו העלאה קטנה ויאריוכו את החוזה. לא רוצה? אין בעיה, שילך לרוסיה.
מסכים עם כל מילה , אין טעם להשאיר אותו בניגוד לרצונו .
הוא חייב להבין שאם מכבי לא משחררת אותו היא יכולה לגרום לו להראות בערך כמו ששייר היה נראה השנה ואז אני בספק אם קבוצות ירצו אותו אחרי עונה כזאת .
העניין שלמכבי אין טעם להחזיק שחקן שמלכתחילה לא יתרום לה רק בגלל שהיא רוצה "להעניש אותו..."
15 יוני 2012, 04:11
15 יוני 2012, 08:38
15 יוני 2012, 09:25
16 יוני 2012, 16:11
MTA2311 כתב:גם אידסון רצה להישאר, אבל הציעו לו 2 מיליון יורו לעונה.
יוגב עשה טעות, והוא צריך לשלם עליה.
16 יוני 2012, 16:18
מתAMסרת כתב:MTA2311 כתב:גם אידסון רצה להישאר, אבל הציעו לו 2 מיליון יורו לעונה.
יוגב עשה טעות, והוא צריך לשלם עליה.
יוגב זה לא אידסון. אידסון לקח, בגילו, את הזדמנות חייו לחוזה גדול עם שדרוג כלכלי ענק, לקראת סוף הקריירה.
יוגב רק בתחילת הפריצה שלו. אני חושבת שמה שמנחה אותו זה התפתחות והתקדמות מקצועית ופחות כסף. כסף גדול עוד יהיה לו הזדמנות לעשות אם ימשיך להתקדם.
יוגב עשה טעות ! ולדעתי הוא כבר משלם עליה...
כולנו פה שמחנו על השנה שהוא נתן, וחלקנו אפילו רצה שיבוא לכאן רכז שלא ידרוך לו על האצבעות. עכשיו - חלק גדול מאיתנו בעד שהוא יעוף. אז כן, הוא כבר משלם. ולדעתי הוא יצטרך יותר מהתנצלות כדי לרכוש מחדש את האמון שלנו.
ושוב אני אומרת הוא (או מי מאנשיו) טעה ! כולנו טועים. פדרמן לא טעה עם בלאט ? בלאט לא טעה עם פאפא ?
בוא נקווה (כמו במקרה שלהם..ולא שאני משווה..) שאם ישאר, וגם אם לא, ילמד מזה ויתקן.
16 יוני 2012, 18:02
16 יוני 2012, 18:05
docariel כתב:בקיצור,אם לא שמענו מלנגפורד שוב דבר עד עכשיו,רוב הסיכויים שבימים הקרובים הוא יחתום בברצלונה,
ואז יתחיל הבלגן האמיתי...
16 יוני 2012, 18:12
Holiday_Armadillo כתב:docariel כתב:בקיצור,אם לא שמענו מלנגפורד שוב דבר עד עכשיו,רוב הסיכויים שבימים הקרובים הוא יחתום בברצלונה,
בלאגן? לא יודעת
אני מאמינה שלמכבי יש רשימה מכובדת מאוד של מועמדים עוד לפני שהעונה נגמרה והיא מסודרת לפי הרצון של בלאט
ברגע שלאנגפורד יודיע האם הוא נשאר או לא זה פשוט ישחרר את הפקק שנוצר וידעו בדיוק מי צריך להגיע ומי לא
16 יוני 2012, 18:19
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:docariel כתב:בקיצור,אם לא שמענו מלנגפורד שוב דבר עד עכשיו,רוב הסיכויים שבימים הקרובים הוא יחתום בברצלונה,
בלאגן? לא יודעת
אני מאמינה שלמכבי יש רשימה מכובדת מאוד של מועמדים עוד לפני שהעונה נגמרה והיא מסודרת לפי הרצון של בלאט
ברגע שלאנגפורד יודיע האם הוא נשאר או לא זה פשוט ישחרר את הפקק שנוצר וידעו בדיוק מי צריך להגיע ומי לא
מצד שני אם הוא יעזוב וג'קסון יחתום במוסקבה ניצא קירחים מכאן ומכאן..
ברור שתמיד יש אלטרנטיבות, השאלה כמה הן טובות ביחס למקור..
האירסטון עבר חתם איפשהו?
16 יוני 2012, 21:17
16 יוני 2012, 21:21
מקובי כתב:אם נהיה אופטימיים לרגע- הקו האחורי של מכבי יוכל להיראות ככה השנה:
היקמן, יוגב
לאנגפורד או פרקינס, יותם
סמית', פניני
ולנדסברג יכול להיות יהיה הגיבוי ל2-3
אחלה של קו אחורי, עם הרבה גיבויים להיקמן שהוא סימן השאלה הגדול נכון לעכשיו.
16 יוני 2012, 21:29
16 יוני 2012, 21:37
מקובי כתב:אם נהיה אופטימיים לרגע- הקו האחורי של מכבי יוכל להיראות ככה השנה:
היקמן, יוגב
לאנגפורד או פרקינס, יותם
סמית', פניני
ולנדסברג יכול להיות יהיה הגיבוי ל2-3
אחלה של קו אחורי, עם הרבה גיבויים להיקמן שהוא סימן השאלה הגדול נכון לעכשיו.
16 יוני 2012, 21:38
yellowaura כתב:C- מאריץ', שרמדיני
PF- ג'פרסון, אליהו
SF- סמית', פניני
SG- לאנגפורד, היקמן
PG- ג'קסון, אוחיון/הלפרין