מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יוני 2012, 07:08

אני חושב שהחוזה שלו העונה הוא 220-250K שזה מכובד מאוד לעונה ראשונה . כמו שאמרו פה , אם יוכיח את עצמו בעונה הבאה ויראה המשכיות אז יש מקום באמצע עונה הבאה לפתוח לו את החוזה ולשדרג . כרגע זה לא נראה לי רלוונטי...

לגבי הטשמייר , אם הוא לא מגיע (ולדעתי אחרי החתמת שרמנדיני כסנטר שני הוא לא צריך להגיע ) אז גם הנדריקס לא צריך להגיע מאותה סיבה . שניהם מצויינים בתור סנטר שני אבל לא כסנטרים פותחים .
עדיף להתרכז בהחתמת מאריץ' או סנטר אחר גבוהה ומנוסה יותר .
מישהו יודע מתי מסתיים החוזה של טומיץ' בריאל ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מתAMסרת » 07 יוני 2012, 09:19

צפריר ויוני, בואו נגיד שלא פותחים את החוזה ולא משדרגים. נגיד שאוחיון מגיע עם הצעות מקב' שמוכנות לשלם את הבייאאוט.
הייתם נותנים לו ללכת ?

אני כמובן מדגישה שלא מצפה מאוחיון לדרוש את הסכום שמציעים לו...ובטח שלא ממכבי להסכים לסכום כזה, אבל ללכת לקראתו ולהחתים על חוזה לטווח ארוך - כן.
מתAMסרת

הודעהעל ידי er79 » 07 יוני 2012, 09:40

טומיץ׳ הוא שרוך התקפי כמו שרמדיני, צריך סנטר פיזי שישלים את שרמדיני, לא צריך שרמדיני בריבוע. אני מעדיף את מאריץ׳.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יוני 2012, 11:14

er79 כתב:טומיץ׳ הוא שרוך התקפי כמו שרמדיני, צריך סנטר פיזי שישלים את שרמדיני, לא צריך שרמדיני בריבוע. אני מעדיף את מאריץ׳.

הוא היה כזה כשהגיע לריאל אבל פיזית הוא התפתח שם המון . מקצועית הוא מתבזבז שם....גם פרוביץ' וגם לורבק וגם באראץ ניראים היום הרבה יותר סוסים ממה שהיו לפני כמה שנים ...אולי זה האוכל ? אולי האימונים ? אולי זה גנטי ? אבל זה פשוט ככה ....

טומיץ' לפני :
http://thehoop.blogspot.co.il/2009/07/a ... ffers.html
טומיץ' אחרי:
http://maliano.blogspot.co.il/2010/07/a ... dogru.html וזה מ-2010 ...

אגב זה לא רק עניין של איך שחקן בנוי אלא מה הוא יודע לעשות עם הגוף שלו . יש שחקנים כמו לאמפה ( בחימקי ובמכבי...) ואליהו ופישר וכו' שפשוט לא אוהבים מגע ולכן קל לדרוס אותם בהגנה ומשחק הפוסט אפ שלהם הוא לא טוב במיוחד . שחקנים כאלו מפתחים בדרך כלל נשק אחר כמו הגוייבות של אליהו או החצי מרחק של פישר.....

טומיץ' למשל לא מפחד ממגע והיום הוא נראה שחקן הרבה יותר פיזי ממה שהיה כשרק הגיע . יש לו טכניקה מעולה של סנטר והוא יכול רק להשתפר...

כעיקרון אני גם מעדיף את מאריץ' אבל אם לא הוא אז לדעתי טומיץ' הוא אופציה טובה יותר מהנדריקס\האטשמייר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי refael » 07 יוני 2012, 13:28

מכבי מתעקשת על החתמת רפאל הטשמאייר
על פי דיווח ביוון, בקבוצה מעוניינים גם בג'ואל פרילנד ממלאגה
http://www.one.co.il/Article/200928.html
ג'ואל פרילנד לא יגיע לפה בחיים אם הוא ישחורר ממאלגה ברצלונה פאו וכל העישרות של אירופה קופצות עליו בלי למצמץ ככה שאין ממש סיכוי
תמונה
refael

הודעהעל ידי Chen » 07 יוני 2012, 13:41

ג'ואל שחקן נפלא. קשה לי להאמין שיגיע לכאן, מה גם נראה לי שהוא יגיע לNBA ובכלל לא ישאר באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 07 יוני 2012, 13:41

refael כתב:מכבי מתעקשת על החתמת רפאל הטשמאייר
על פי דיווח ביוון, בקבוצה מעוניינים גם בג'ואל פרילנד ממלאגה
http://www.one.co.il/Article/200928.html
ג'ואל פרילנד לא יגיע לפה בחיים אם הוא ישחורר ממאלגה ברצלונה פאו וכל העישרות של אירופה קופצות עליו בלי למצמץ ככה שאין ממש סיכוי

לפרילנד יש חוזה לעונה נוספת במלאגה, קבוצה לא פחות עשירה ממכבי. בנוסף, כל עשירות היבשת מנסות לשים עליו יד, כך שהסיכוי להביא אותו לכאן דומה לסיכוי שמכבי תחטוף לברצלונה את נבארו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יוני 2012, 15:42

אין סיכוי שפרילנד יבוא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יוני 2012, 15:47

גוברים הסיכויים שבורשטיין לא ימשיך במכבי ת"א
הצהובים לא מעוניינים בגארד, אך עלולים לשאת בחלק ממשכורתו אם יעזוב לקבוצה אחרת. ג'יימס עשוי להמשיך. נמשך הניסיון לפתור את בעיות המיסוי של הלפרין.
http://one.co.il/Article/200927.html
אם בורשטיין יעזוב אני אהיה מאושר,הם גם אומרים שג'יימס כנראה ישאר
מצד אחד נחמד לדעת שהשרוך ההגנתי הזה ישאר איתנו ומצד שני לא כדאי להשקיע את הכסף הזה על שחקנים אחרים?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 07 יוני 2012, 15:51

rc4991 כתב:גוברים הסיכויים שבורשטיין לא ימשיך במכבי ת"א
הצהובים לא מעוניינים בגארד, אך עלולים לשאת בחלק ממשכורתו אם יעזוב לקבוצה אחרת. ג'יימס עשוי להמשיך. נמשך הניסיון לפתור את בעיות המיסוי של הלפרין.
http://one.co.il/Article/200927.html
אם בורשטיין יעזוב אני אהיה מאושר,הם גם אומרים שג'יימס כנראה ישאר
מצד אחד נחמד לדעת שהשרוך ההגנתי הזה ישאר איתנו ומצד שני לא כדאי להשקיע את הכסף הזה על שחקנים אחרים?

ל-ONE באמת שאין מושג מה קורה במכבי. מה שכן, הבוקר ב"ידיעות אחרונות" דיברו על מצבו של בורשטיין ועל 3 אפשרויות שעומדות בפניו:
1. לעשות ניתוח אשר ישבית אותו לתקופה ארוכה (משהו כמו חצי שנה לפחות).
2. לא לעשות ניתוח ולעבור לשחק בקבוצה שהמשחקים בה לא ידרשו ממנו מאמץ גדול.
3. לא לעשות ניתוח ולפרוש מכדורסל.

בכל מקרה, לא נראה שהוא ילבש יותר צהוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 יוני 2012, 16:57

לפי וואלה בורשטיין נוטה לפרוש מכדורסל
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2539826
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2012, 16:59

Mta_atic כתב:לפי וואלה בורשטיין נוטה לפרוש מכדורסל

השנה הוא הציק לי הרבה פחות משנה שעברה..כאילו הבין את החולשות שלו ושיחק לפי זה
הוא עולה למכבי הרבה כסף שיכול ללכת לשחקנים אחרים והוא לא מספיק טוב אבל קשה לי לדמיין אותו לא משחק כדורסל
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יוני 2012, 17:01

Mta_atic כתב:לפי וואלה בורשטיין נוטה לפרוש מכדורסל

בורשטיין לא חזר לעצמו מאז הפציעה הקשה לפני 6 שנים. הוא לא הזכיר בכלום את בורשטיין שלפני הפציעה. הוא ניסה לחזור לעצמו, אבל זה לא היה זה.
החלטה לפרוש זו ההחלטה הנכונה, בטח כשהוא צריך לעבור ניתוח נוסף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 יוני 2012, 17:04

סה"כ, חדשות טובות.
עם זאת, מכבי צריכים לדעת שבורשטיין מאוד רגיש ובכל יום נתון יכול להתראיין (או לשלוח את מקורביו) לתקשורת וללכלך על מכבי. אי-לכך, מכבי צריכה לדעת כיצד להפרד ממנו ולעשות את זה יפה. אפשר לארגן לו משחק פרישה, לתלות את הגופיה שלו על תקרת האולם, לקרוא לאחת מקבוצות הנוער על שמו לעשות עוד כל מיני צעדים שיגרמו לו להרגיש טוב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יוני 2012, 17:06

חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, חדשות טובות.
עם זאת, מכבי צריכים לדעת שבורשטיין מאוד רגיש ובכל יום נתון יכול להתראיין (או לשלוח את מקורביו) לתקשורת וללכלך על מכבי. אי-לכך, מכבי צריכה לדעת כיצד להפרד ממנו ולעשות את זה יפה. אפשר לארגן לו משחק פרישה, לתלות את הגופיה שלו על תקרת האולם, לקרוא לאחת מקבוצות הנוער על שמו לעשות עוד כל מיני צעדים שיגרמו לו להרגיש טוב.

אני מקווה שאתה צוחק.
השחקן הזה לא ראוי לשום דבר מהדברים שאמרת. אני עוד זוכר לו איך הוא עזב את מכבי בגלל שלא הייתה מוכנה לשלם לו את הסכומים המופקעים שדרש, רק כדי לנצל את את שיגעון "הצביון הישראלי" של פדרמן ולחזור למכבי בסכום עתק בשביל שחקן גמור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 יוני 2012, 17:09

שמואל1 כתב:

אני מקווה שאתה צוחק.
השחקן הזה לא ראוי לשום דבר מהדברים שאמרת. אני עוד זוכר לו איך הוא עזב את מכבי בגלל שלא הייתה מוכנה לשלם לו את הסכומים המופקעים שדרש, רק כדי לנצל את את שיגעון "הצביון הישראלי" של פדרמן ולחזור למכבי בסכום עתק בשביל שחקן גמור.

בגדול אני מסכים ובאמת קצת צחקתי. עם זאת, באמת שלמכבי כדאי להפרד ממנו יפה.
סתם חבל ששוב התקשורת תעשה פסטיבל מעזיבתו של שחקן ישראלי ממכבי ולהציג את מכבי כאחת שהפקירה אותו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 07 יוני 2012, 17:10

שמואל1 כתב:

אני מקווה שאתה צוחק.

שמואל, יש פתגם שאומר שלא העכבר גונב אלא החור גונב.
לטל בורשטיין יש מקום של כבוד במכבי, ולא משנה כמה ינסו לקעקע את זה כי הוא הרוויח את זה לגמרי ביושר.
מצד שני - אי אפשר שלא לחשוב שמי שנתן לו חוזה לשלוש שנים בסכום הזה היה על סמים קשים.
אני התנגדתי ועדיין מתנגד לכל מיני פתרונות שסופם יביא לעזיבה שלו בצורה מבישה כי זה לא ראוי כלפי קפטן ושחקן ותיק שלקח לא מעט תארים חשובים עם המועדון,
ולכן עד שמכבי תלמד להתנהל עם החוזים שלה שתבלע את הצפרדע של בורשטיין או שתמשיך להתפלל שיפרוש מרצון/יסכים לטרייד.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2012, 17:15

אף שחקן לא צריך להחזיק את מכבי בביצים מחשש שהוא ידבר
מה גם שלבורשטיין אין זכות להגיד שום דבר רע על מכבי אחרי מה שהם עשו בשבילו בזמן הפציעה הקודמת, אחרי החוזה שהוא קיבל או על הדרך שהתנהלו איתו מאז שהוא חזר כשחקן גמור

בטח ובטח שלא מגיע לו שיקראו לקבוצת נוער על שמו..לא צריך להגזים

שמואל1 כתב:אני מקווה שאתה צוחק.

אנשים גם אוהבים להזכיר כמה עונות הוא שיחק במכבי ולהביא מספר גדול אבל שוכחים שהוא היה רגל וחצי מחוץ למכבי ואם הוא לא היה נפצע הוא היה עוזב לטובת הכסף בחו''ל

אני התנגדתי ועדיין מתנגד לכל מיני פתרונות שסופם יביא לעזיבה שלו בצורה מבישה

אם גוף של שחקן אומר לו ''די'' אז זה די וזה לא מביש
שחקן הרבה יותר טוב ממנו וצעיר ממנו בשם רודי גיי פרש בגלל שהגוף שלו לא סחב יותר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 07 יוני 2012, 17:21

פרילנד OVER RATED בפורום הזה במיוחד. סה"כ הוא לא עשה שום דבר באירופה, הוא נוטה להרבה פציעות קטנות וזוריץ' היה טוב ממנו השנה.
הבעיה של פרילנד היא בהגנה הרכה שלו ובאופן כללי הוא לא עומד באגרסיביות של הביג מנים הטובים באירופה.
הוא גם מאוד לא יציב.

אם כבר הייתי מביא את זוריץ'.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי misha » 07 יוני 2012, 17:22

Holiday_Armadillo כתב:שחקן הרבה יותר טוב ממנו וצעיר ממנו בשם רודי גיי פרש בגלל שהגוף שלו לא סחב יותר

רק שכחת להגיד לרודי גיי שהוא פרש. הוא יושב כרגע בביתו בממפיס, קורא את הפורום ותוהה מה קורה פה. התכוונת לברנדון רוי :)

בכל מקרה, צריך להיפרד ממנו יפה. אם הוא רוצה להמשיך לשחק, עדיף שישעה את זה בקבוצה ישראלית אחרת שתהיה מוכנה לחכות לו עד שיחלים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: argof ו־20 אורחים