פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי gandya » 26 יוני 2012, 12:18

קודי כתב:
yiffy כתב:גוועלד ממשיך לחפור...
הזעטוט הסכסכן הזה קופץ כמו ילדה בת 7 למראה ג'סטין ביבר כל פעם שיש הזדמנות לנגח את מכבי.
על הדרך הוא גם כותב פסקאות שלמות על פרטים שכבר הוזכרו בכל כלי התקשורת 700 מיליארד פעם בשבוע האחרון.
בנוסף, הוא גם חובש את כובע העו"ד כדי לפרש עבורנו את החוזה של יוגב, כאשר באופן מפתיע לחלוטין החוו"ד המשפטי הממולח שלו קובע באופן אובייקטיבי שליוגב יש קייס יותר חזק.

somebody, make him stop...הוא חופר לי בורידים...

הנה הכתבה:
http://sports.walla.co.il/?w=//2544841

אני דווקא חייב לציין לשבח את גרינוולד, שהיה העיתונאי היחיד שהצליח לשים יד על הכתבה. נראה כאילו הוא דיבר עם אוחיון או מישהו מאוד קרוב אליו וקיבל ממנו את כל האינפורמציה.
מה שכן, אם באמת ההסכם נראה כמו שמצויין שם אז הקייס של מכבי לא נראה מאוד חזק. יש לך מייל אחד שגם בהסכם נאמר שהוא לא רלוונטי וטעות סופר, כשאר בשני מקרים הטעויות הן לטובת אוחיון ובמקרה אחד לטובת מכבי. כך שזה לא נראה ממש clear cut. אני מניח שגם האמת קצת עוותה לגבי הפגישות בין הצדדים וההבטחות שניתנו אבל זה כבר water under the bridge.

הניסיון מראה שאסור להאמין לאף אחד, בטח לא לכתבה בעיתון(ואני הס מלהזכיר את צהובון ONE), אבל כמו שאי-אפשר להאמין לכתב WALLA, כך פחות או יותר אין שום סיבה להאמין בצורה עיוורת דייויד פדרמן, וחברו לעסק מר מזרחי(מה הוא יכול להגיד? את ההפך מהקולגה שלו?), הנה בינתיים קובאן לא כאלה טפשים, ועדיין לא ממהרים לחתוך את יוגב, הם פנו לפיב"א בעניין, אם יצא ופדרמן סיפר כאן סיפורי לילה ולילה, לדעתי הוא פגעה פגיעה קשה ביותר בעסק שלו, לא מספיק השטויות עם המאמן, עכשיו גם זה? בחודשיים פדרמן מצליח להוריד הרבה מאוד מהמונטין שיהיה למועדון הזה, וכל זאת בהתנהלות של ילד קטן.
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 26 יוני 2012, 12:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי yiffy » 26 יוני 2012, 12:28

קודי כתב:
הזעטוט הסכסכן הזה קופץ כמו ילדה בת 7 למראה ג'סטין ביבר כל פעם שיש הזדמנות לנגח את מכבי.
על הדרך הוא גם כותב פסקאות שלמות על פרטים שכבר הוזכרו בכל כלי התקשורת 700 מיליארד פעם בשבוע האחרון.
בנוסף, הוא גם חובש את כובע העו"ד כדי לפרש עבורנו את החוזה של יוגב, כאשר באופן מפתיע לחלוטין החוו"ד המשפטי הממולח שלו קובע באופן אובייקטיבי שליוגב יש קייס יותר חזק.

הנה הכתבה:

אני דווקא חייב לציין לשבח את גרינוולד, שהיה העיתונאי היחיד שהצליח לשים יד על הכתבה (הוא גם אחראי בלעדית לסקופ על נחיתתו של אוחיון ברוסיה). נראה כאילו הוא דיבר עם אוחיון או מישהו מאוד קרוב אליו וקיבל ממנו את כל האינפורמציה.
מה שכן, אם באמת ההסכם נראה כמו שמצויין שם אז הקייס של מכבי לא נראה מאוד חזק. יש לך מייל אחד שגם בהסכם נאמר שהוא לא רלוונטי וטעות סופר, כאשר בשני מקרים הטעויות הן לטובת אוחיון ובמקרה אחד לטובת מכבי. כך שזה לא נראה ממש clear cut. אני מניח שגם האמת קצת עוותה לגבי הפגישות בין הצדדים וההבטחות שניתנו אבל זה כבר water under the bridge.

לא לשבח ולא נעליים. פעם אחרונה שבדקתי תפקיד של עיתונאי זה לא לנגח קבוצה בישראל בכל אמצעי כשר או לא כשר. הזעטוט הזה הוא לא עיתונאי רציני. להתייחס ברצינות לפרשנות חוזים שלו זה כמו לבסס מדיניות על פי קווים שמתווים יריב אופנהיימר או ברוך מרזל.
מן הסתם הוא יכול להשיג גישה למסמכים כי מי שמנסה לבסס את עצמו בתור הלוחם מס' אחת נגד מכבי תמיד יקבל פניות מכל מי שהאינטרסים שלו מתנגשים עם אלו של הקבוצה. כך היה בזמנו עם רענן כץ שהדליף לו את החוזים וככה זה גם עכשיו. אני לא חושב שזה מרשים בכלל.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי gandya » 26 יוני 2012, 12:40

yiffy כתב:
קודי כתב:

הנה הכתבה:

אני דווקא חייב לציין לשבח את גרינוולד, שהיה העיתונאי היחיד שהצליח לשים יד על הכתבה (הוא גם אחראי בלעדית לסקופ על נחיתתו של אוחיון ברוסיה). נראה כאילו הוא דיבר עם אוחיון או מישהו מאוד קרוב אליו וקיבל ממנו את כל האינפורמציה.
מה שכן, אם באמת ההסכם נראה כמו שמצויין שם אז הקייס של מכבי לא נראה מאוד חזק. יש לך מייל אחד שגם בהסכם נאמר שהוא לא רלוונטי וטעות סופר, כאשר בשני מקרים הטעויות הן לטובת אוחיון ובמקרה אחד לטובת מכבי. כך שזה לא נראה ממש clear cut. אני מניח שגם האמת קצת עוותה לגבי הפגישות בין הצדדים וההבטחות שניתנו אבל זה כבר water under the bridge.

לא לשבח ולא נעליים. פעם אחרונה שבדקתי תפקיד של עיתונאי זה לא לנגח קבוצה בישראל בכל אמצעי כשר או לא כשר. הזעטוט הזה הוא לא עיתונאי רציני. להתייחס ברצינות לפרשנות חוזים שלו זה כמו לבסס מדיניות על פי קווים שמתווים יריב אופנהיימר או ברוך מרזל.
מן הסתם הוא יכול להשיג גישה למסמכים כי מי שמנסה לבסס את עצמו בתור הלוחם מס' אחת נגד מכבי תמיד יקבל פניות מכל מי שהאינטרסים שלו מתנגשים עם אלו של הקבוצה. כך היה בזמנו עם רענן כץ שהדליף לו את החוזים וככה זה גם עכשיו. אני לא חושב שזה מרשים בכלל.

הפרשנויות של אוהד גרינוולד, "הכתב לענייני משפטי החוזים בספורט", אכן מצחיקה, לא צריך לייחס לזה הרבה חשיבות, הוא לא הליצן הראשון, ולא האחרון בביצת התקשורת העולמית.
זה שיש לכתב רצון לנגח את מכבי זה ברור, ועדיין עושה רושם שחלק מהדברים שכתב הם אותנטיים(השתלשלות העניינים עם אוחיון), עצם העובדה שקובאן העזה לסכם עם יוגב(וטרם חזרה בה), וזה שיוגב עשה מעשה כמו ללכת ולסכם עם קבוצה אחרת מאחורי הגו, מרמזת שיש כנראה חורים גדולים בחוזה, והחוזה ממש לא חד משמעי, אם כך הוא הדבר(ואין לי שמץ של מושג מה האמת בכל הסיפור הזה, סתם דברים שנראים לי סבירים), עדיף היה לדייויד פדרמן, מזרחי, וכל החברה הגדולים שם, לשבת כמה ימים ולחשוב איך למנוע מקרים כאלה בעתיד, במקום לצאת לתקשורת בהצהרות שאין להם אחיזה במציאות, לתת ראיון קולני ומלא רגשות "עלבון" מצד דייויד פדרמן, זה הדבר האחרון שהיה חסר להתנהלות של מכבי בחודשים האחרונים.
gandya

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 13:59

לא יודע עד כמה גרינוולד מוטה נגד מכבי, כאשר הוא מצטט שאוחיון אומר שהוא יפתח במלחמה נגד מכבי אם היא לא תשדרג את השכר שלו. זה לא ממש ציטוט מחמיא ליוגב, בלשון המעטה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 14:41

גם אם לא הכל אמת, עדיין אלה דברים מאוד מטרידים. ברור שהכתב מוטה לטובתו של אוחיון, אבל עדיין, יש כאן כמה דברים, שאם הם לא קרו ולא נבראו, זאת עילה לתביעת דיבה
ולא נראה לי שגרינוולד היה משתמש בזה ללא ידיעה ברורה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 26 יוני 2012, 17:10

התגובות הפבלוביות לכל כתבה של גרינוולד גורמות להשטחת הדיונים פה.
מציע לאנשים להתחיל לפלח כל כתבה לעובדות ודעות, ולהפסיק להתמודד עם טענות שהוא מעלה עם טיעונים נגדיים לגופו של אדם.
בינתיים גרינוולד הוא היחיד שפרסם את החוזה של אוחיון, וגם בלי הפרשנות המשפטית שלו ניתן לראות שליוגב כמו למכבי יש קייס.
על סיפורי המעשיות לגבי פגישות בבית קפה ומה שדובר בהם ניתן לערער כי ברור לכל בר דעת שהכתבה הזו הוכתבה ע"י מקורבי אוחיון,
אבל בינתיים שמענו בתקשורת בעיקר צד אחד של הסיפור ככה שנחמד לשמוע גם את הצד של יוגב.

כמו שטענתי אז אני טוען גם עכשיו - יוגב ייזכר לרעה בגלל הדרך והצורה שבה נהג כלפי מכבי,
אבל מאידך גיסא יש כמה פרטים שאם הם אכן נכונים אפשר לומר שמכבי דחפה את יוגב לתהום.
נחכה לבורר...
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2012, 17:22

נו באמת. הקרובים של אוחיון כנראה הלכו לגרינוולד שמזיל ריר רק מהמחשבה על להוציא כתבה שנכנסת במכבי וסיפקו לו קצת חומר(או שהוא בדה חלק מליבו, זה לא יפתיע אותי). לא הייתי מתבסס על מה שהוא כותב ועל הפרשנות המשפטית של עו''ד גרינוולד.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2012, 18:02

יש משהו שקצת לא ברור לי.
אנחנו נוטים להפיל את כל האשמה על עו"ד של מכבי שניסחו את החוזה, אבל איפה היה העו"ד של אוחיון??
הרי אני מניחה שלפני שיוגב חתם הוא שלח את החוזה לבדיקה אצל עו"ד, הוא לא שם לב לטעות הזו?? הוא לא חשב להפנות את תשומת ליבה של מכבי לטעות הזו לפני שנה??

ועדיין למרות הטעות הבאמת מטומטמת הזו, אני חושבת שהכוונה היתה ברורה ביותר ל-2 הצדדים למרות העובדה ששנת 2012 מופיעה פעמיים.
וכל השטות הזו עם הסעיף שכביכול מבטל את ההתכתבויות הקודמות, אני מנחשת שבבוררות ידעו יפה להתעלם ממנו כי אחרת באמת לא ניתן יהיה לדעת בשום צורה מה היתה כוונת המשורר בעת חתימת החוזה.

כל הטעויות המטופשות של מכבי לא מבטלות לרגע את צורת הפעולה המגעילה של יוגב, וכל הנסיונות הפתטיים של יוגב ומקורביו להציג עצמו כנעלב כי לא הציעו לו את מה שרצה אז הוא ישר רץ לחפש חורים בחוזה לא יעזרו לשפר את תדמיתו בגרוש.
וגם כל ההתפרצות של פדרמן בתקשורת הגיעה רק אחרי שיוגב החליט לעשות שימוש ציני ומגעיל בטעויות סופר (מטומטמות, אך עדיין נעשו מן הסתם בצורה תמימה ולא מתוך רצון לפגוע באף אחד) בחוזה, במקום לבוא למכבי בצורה הגונה ולהסביר לה שיש לו הצעות גבוהות יותר כמו שעשה הלפרין בזמנו.
איך בדיוק הוא ציפה שמכבי תגיב אחרי זה? בחיבוקים, נשיקות ופירגונים??
מצחיק שגרינוולד מנסה לעשות מניפולציות בכרונולגיה שבה קרו הדברים כדי להטות את הכף לטובתו של אוחיון.
ועוד מוסיף לטענות המופרכות ממילא את ההחתמה של היקמן?? שחקן זול והימור ענק שבכלל לא בטוח שיכול לשחק באותה עמדה כמו אוחיון?? זה לא שהחתמנו עליו את דיאמנטידיס, וגם השחקן הבכיר ביותר צריך מחליף כדי שיוכל לנוח, אוחיון לא יכל לצפות שיישאר בודד לחלוטין בעמדה שלו, אבל בהחלט יכל לצפות אחרי החתמה של הימור ושחקן לא מוכח שהוא בהחלט יכול להישאר השחקן הבכיר בעמדה הזו.

ואגב, הסוכן של אוחיון אירני?? זה מסביר כמה דברים..... :whistle
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 יוני 2012, 18:07

גרינוולד ? באמת ? כמה נמוך אנשים יכולים לרדת כדי להשמיץ את ההנהלה שלהם ?

האמינות של גרינוולד נמצאת בתחתית התקשורת הישראלית שנמצאת על פי תאום בפני עצמה , וואן לדוגמא זכאים לפרס פוליצר ביחס לגרינוולד שהוציא עשרות כתבות שלא קשורות למציאות , לא טרח להתנצל ועדיין כל מיני פתאים ממשיכים לייחס לו איזושהי אמינות על לא עוול בכפו.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יוני 2012, 18:25

חנו'ש, אוחיון הוא האיש הרע כאן בלי ספק בכלל. למכבי אפשר לייחס רק רשלנות בכתיבת החוזה אבל לא זדון , זה בטוח . ( זה רע מאוד בפני עצמו ולא צריך לקרות לקבוצה כל כך מסודרת עם עו"ד מהמעלה הראשונה ).

אני חושב שהוא כבר הבהיר היטב דרך המקורבים שהוא לא חוזר בשום מקרה. לא יודע מה עוד צריך לקרות כדי שמכבי תרד ממנו לגבי משחק בקבוצה בשנה הבאה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 18:29

yarinsaky כתב:חנו'ש, אוחיון הוא האיש הרע כאן בלי ספק בכלל. למכבי אפשר לייחס רק רשלנות בכתיבת החוזה אבל לא זדון , זה בטוח . ( זה רע מאוד בפני עצמו ולא צריך לקרות לקבוצה כל כך מסודרת עם עו"ד מהמעלה הראשונה ).

אני חושב שהוא כבר הבהיר היטב דרך המקורבים שהוא לא חוזר בשום מקרה. לא יודע מה עוד צריך לקרות כדי שמכבי תרד ממנו לגבי משחק בקבוצה בשנה הבאה.

כמו שאמרתי קודם - לא צריך לחכות שיוגב יחזור ולא צריך להיפגש איתו. צריך לדבר איתו רק דרך עורכי דין וזהו. הוא היסטוריה מבחינת מכבי וכל מה שההנהלה צריכה זה למרר לו את החיים ולנסות לסחוט ממנו כמה שיותר כסף.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 18:36

קודי כתב:
yarinsaky כתב:חנו'ש, אוחיון הוא האיש הרע כאן בלי ספק בכלל. למכבי אפשר לייחס רק רשלנות בכתיבת החוזה אבל לא זדון , זה בטוח . ( זה רע מאוד בפני עצמו ולא צריך לקרות לקבוצה כל כך מסודרת עם עו"ד מהמעלה הראשונה ).

כמו שאמרתי קודם - לא צריך לחכות שיוגב יחזור ולא צריך להיפגש איתו. צריך לדבר איתו רק דרך עורכי דין וזהו. הוא היסטוריה מבחינת מכבי וכל מה שההנהלה צריכה זה למרר לו את החיים ולנסות לסחוט ממנו כמה שיותר כסף.

אבל זה לא מה שבלאט אמר, ככה שזה לא כזה בטוח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2012, 18:42

אני די בטוחה שאין למכבי שום עניין שיוגב ישחק כאן בעונה הקרובה.
אתה באמת חושב שהכבוד של שמעון ייתן לו להתחנן בפני יוגב לשכוח ולסלוח על הכל??
תקשיב גם לראיון שהיה עם שמעון לפני יומיים, שמעון מדגיש פעם אחר פעם שיש לו חוזה, אבל כל פעם ששואלים אותו האם הוא ישחק במכבי בעונה הקרובה הוא מנסה להתחמק בזה.
שמעון מנסה רק להבהיר את זה שיש לו חוזה אך ורק בשביל שיהיה ברור שלמעשים של אוחיון יש מחיר ומכבי תילחם על המחיר הזה בכל הכוח!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יוני 2012, 18:45

חנו'ש כתב:

אני די בטוחה שאין למכבי שום עניין שיוגב ישחק כאן בעונה הקרובה.
אתה באמת חושב שהכבוד של שמעון ייתן לו להתחנן בפני יוגב לשכוח ולסלוח על הכל??
תקשיב גם לראיון שהיה עם שמעון לפני יומיים, שמעון מדגיש פעם אחר פעם שיש לו חוזה, אבל כל פעם ששואלים אותו האם הוא ישחק במכבי בעונה הקרובה הוא מנסה להתחמק בזה.
שמעון מנסה רק להבהיר את זה שיש לו חוזה אך ורק בשביל שיהיה ברור שלמעשים של אוחיון יש מחיר ומכבי תילחם על המחיר הזה בכל הכוח!!

כן, זה שמעון. עו"ד ואוהד עד סוף ימיו. במקרים האלו הוא בתפקיד העו"ד עד הסוף .
אבל נדמה לי שגם הוא קצת שינה את דעתו כי לפני כמה ימים הוא אמר שצריך עדיין להיפגש איתו ללבן דברים ושהוא חושב שאפשר להסתדר .
כנראה גם הוא הבין שזה דבר בל יכופר שהגיע לנקודת אל חזור.
יכול להיות שבלאט עדיין חושב שזה לא אבוד, לא יודע.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 26 יוני 2012, 18:50

jol9 כתב:
קודי כתב:

זה בכלל לא עניין של בלאט. זה לא עניין מקצועי ועם כל הכבוד לרצונות של בלאט ההחלטה כאן היא של ההנהלה בלבד.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2012, 18:55

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:

זה בכלל לא עניין של בלאט. זה לא עניין מקצועי ועם כל הכבוד לרצונות של בלאט ההחלטה כאן היא של ההנהלה בלבד.

מסכימה.
זה כבר אחד המקרים הבודדים שלבלאט אין בכלל SAY בעניין.
כולם יודעים מה אני חושבת על נתינת הסמכות המלאה למאמן לבנות את הקבוצה כראות עיניו ובטח שלא לכפות עליו שחקנים וכן לנסות להשאיר שחקנים שהוא רוצה.
אבל יש קווים אדומים שבהם שחקן כבר לא יכול להיות במועדון בשום פנים ואופן ולא משנה פה דעתו המקצועית של המאמן, ויוגב כבר מזמן עבר את כל הקווים האדומים ואפילו השחורים!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 26 יוני 2012, 19:21

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:

אין ספק, אבל אל תזלזל בכוח של דייויד במועדון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 יוני 2012, 22:31

יופי, כי גם אנחנו לא רוצים אותו במכבי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4247808,00.html

"יוגב לא רוצה לשחק במכבי ת"א, אין דרך חזרה גם במחיר של בוררות"

אלה האנשים שמנהלים לו את הקריירה
''היום טופ יורוקאפ לא שונה בהרבה מהיורוליג וזו ממש לא פחיתות כבוד''

אוי אוי אוי..באמת סליחה שלא מבטיחים לאף שחקן דקות משחק..פשוט הורגת אותי החוצפה שיש לישראלים לבקש דקות מובטחות ותפקידים ראשיים בלי לדרוך דקה על הפרקט בזמן שהזרים אפילו לא דורשים דבר כזה
לא מסוגלים להגיד ''אני אבוא ואעבוד קשה..ככה אני אהיה השחקן המוביל בעמדה שלי'' לא! קודם דורשים הבטחות ואז חושבים איך לשחק וכמה לתת מעצמם
''עוד דבר שהיה חשוב מאוד ליוגב זו העובדה שבקובאן הבטיחו לו מההתחלה שהוא יהיה הרכז הפותח והמוביל, משהו שבמכבי לא הסכימו להבטיח"
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 27 יוני 2012, 02:04

שלא יבלבלו את המוח , פאו רצו אותו אבל יש שם אי בוררות לכן הוא לא חתם שם .... בסדר . לא פאו ולא מלגה לא יפנו לשחקן תחת חוזה ולשלא יספרו אחרת . מעניין אותי מי אמר שקטבאן הזאת היא צמרת ירוקאפ בדיוק? היא שחקה שם הי פעם ? מי יבטיח להם שקבוצה תתחבר ותרוץ ? הכי מצחיק איתי שאם שמעות על קלאטיס מפאו נכונים מי יהיה רכז ראשון , הרי הבטיחו לו , לא ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 יוני 2012, 03:18

שני טורים אדירים מ''ישראל היום''
הטוויסט? אחד מהם של אלי סהר!! הוא הרס טיפה בסוף אבל זה באמת לא קריטי

של סהר
לפני חודש הוא נהנה כאן
ב-24 במאי, אחרי שלגם שמפניה מהאליפות הראשונה שלו כשהוא עוטה על עצמו את חולצת האליפות, אמר יוגב אוחיון לכלי התקשורת שסבבו אותו: "מאוד נהניתי להיות חלק מהמשפחה של מכבי ת"א. זה דבר אדיר וכבוד גדול. אני מברך את היום שהגעתי למקום הזה והייתי קרוב לא להיות פה. באמת התברכתי."
אם אלו הדברים שאמר אוחיון רק לפני חודש, שואל את עצמו כל אוהד בצהוב וסתם חובב כדורסל איך ייתכן שהכל התפוצץ אחרי שבועיים בלבד?
אוחיון לוקח הימור ענק ומצדיק כרגע את הטענה שמה שחשוב בעיקר לרוב השחקנים הישראלים זה כסף, כסף ורק כסף. הוא דחה את הצעתה של מלאגה כי הבין שעם הפיצוי למכבי והמיסוי לא יהיה כמעט הבדל בין התוספת של מכבי לספרדים. אוחיון התמרמר שהוא מרוויח במכבי רק 230 אלף דולר. כמה מנהלים בכירים במשק משתכרים 75 אלף שקלים נטו?!
מי ערב לכך שבאמצע ינואר, אחרי קשיי ההתאקלמות, לא יחכו לאוחיון שני גברתנים בסיום האימון ויודיעו לו שהם ארזו לו לבד ובידם כרטיס טיסה לכיוון אחד? או אז אפילו קשריו הטובים בשוק הרוסי של סוכנו אימאן שוקוחידזה לא יעזרו.
ציבורית ותקשורתית מכבי ת"א זוכה לאמון הקהל שלה. אבל היו ימים שמה שהיה חשוב לקבוצה באמת הוא השו ה התחתונה וזה שהשחקן ילבש צהוב. תשאלו את מיקי ברקוביץ' שגרר אותה בקיץ 1981 למשפט על אי ניכוי מס.

דבר שהסכמתי איתו בטור של אלי סהר-כל מה שחשוב לישראלים זה רק כסף ואם זה המצב אז שיפסיקו לזבל למכבי במוח על ''צביון ישראלי''..אם בשביל הישראלים הכדורסל הוא עסק אז הוא צריך להיות גם בשביל מכבי
דבר שלא הסכמתי איתו בטור של אלי סהר-הוא השווה את אוחיון למנהלים בכירים במשק אבל לספורטאים יש איזה 10 שנים לעשות כסף טוב ואחרי זה אלוהים גדול..אז הם כן צריכים לחשוב על כסף ולמנהלים בכירים יש הרבה יותר זמן וגם ה-75K זה לחודש ולא לשנה..בכל מקרה אני מסכימה איתו בפרנציפ כי אוחיון יקבל כסף גדול לשנתיים(במקרה הטוב)ואז הוא עובר לחוזים בינוניים..הבעיה היחידה בשבילו זה שהחוזה הבינוניים יהיו בקבוצות בינוניות במקום לקבל חוזה מכובד בקבוצה כמו מכבי שמסתבר שלא רחוקה מטופ היורוקאפ

של אבי סגל
חכו קצת עם השדרוגים
אולי אני נאיבי, אבל אני לא מבין את הקטע של שחקן שנותן עונה טובה ומבקש שדרוג בחוזה. אני מכיר הרבה אנשים שעושים עבודה טובה בכל מיני מקצועות, ועד שהם רואים עלייה של חמישה אחוזים יוצאת להם הנשמה.
אני גם לא מבין את המושג "שווי שוק". שחקן הוא לא מניה. אי אפשר להתאים את החוזה בכל עונה ליכולת, ואם זה היה קורה היו כמה שחקנים שהיו רעבים ללחם.
אני לא מבין (בגלל הנאיביות, כמובן) את הרצון לשדרג כי החוזה נמוך. אם הוא נמוך, למה חתמת עליו?
בלי קשר למי צודק ואם יש או אין טעות בחוזה, יש לי הרגשה שבשנים האחרונות חוזים הופכים לסוג של המלצה. זה קורה גם מהצד של הקבוצות. מקצועית נטו - יוגב היה צריך להישאר עוד עונה במכבי. יש לפרוץ לתודעה ויש לקבע את מעמדך. ההערכות שאולי ישחק פחות בעונה הבאה וזה יוריד מערכו הן שטויות.
בקיץ הבא יוכל יוגב להציג שתי עונות יורוליג במועדון גדול, ולא יגידו שהעונה הזו היתה מקסם שווא. אם יש פירצה בחוזה - עשה הכל ללכת לקבוצת יורוליג, עדיף מהליגה הספרדית (אם מלאגה רצתה אותו, הוא היה צריך לרוץ לשם,( ולא ללוקומוטיב קובאן למרות שהיא קבוצה טובה. מצד אחר, הדברים ה"נאיביים" האלה נאמרים בלי שהצעה בסך 1.7 מיליון דולר מונחת לפניי.
אי אפשר לטעון שמכבי משליטה את דעתה על התקשורת ומצד אחר להתבצר, לרדת למחתרת ולא לדבר. זה פשוט לא עובד ככה.
אין בסביבתו של אוחיון גורם "אמיתי" (לא מקורבים עלומי שם) שמייצג את הצד שלו. אפילו סוכנו העדיף לשלוח אותי למכבי: "כי הם יותר משמחים לדבר בתקשורת."

דבר שהסכמתי איתו בטור של אבי סגל-החוזים הפכו בשנים האחרונות לבגדר המלצה בלבד..שחקנים לא מפחדים להפר חוזים כי מוות לא יהיה מפיב''א והם יוכלו לשחק כרגיל
דבר שלא הסכמתי איתו בטור של אבי סגל-לצערי כן יש דבר כזה שנקרא ''שווי שוק'' ושחקנים הם כן מניות כי שחקן יכול לתת חצי עונה טובה והמניה שלו פתאום בשמיים..זה לא אידיאלי אבל זה המצב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־11 אורחים