קודי כתב:yiffy כתב:גוועלד ממשיך לחפור...
הזעטוט הסכסכן הזה קופץ כמו ילדה בת 7 למראה ג'סטין ביבר כל פעם שיש הזדמנות לנגח את מכבי.
על הדרך הוא גם כותב פסקאות שלמות על פרטים שכבר הוזכרו בכל כלי התקשורת 700 מיליארד פעם בשבוע האחרון.
בנוסף, הוא גם חובש את כובע העו"ד כדי לפרש עבורנו את החוזה של יוגב, כאשר באופן מפתיע לחלוטין החוו"ד המשפטי הממולח שלו קובע באופן אובייקטיבי שליוגב יש קייס יותר חזק.
somebody, make him stop...הוא חופר לי בורידים...
הנה הכתבה:
http://sports.walla.co.il/?w=//2544841
אני דווקא חייב לציין לשבח את גרינוולד, שהיה העיתונאי היחיד שהצליח לשים יד על הכתבה. נראה כאילו הוא דיבר עם אוחיון או מישהו מאוד קרוב אליו וקיבל ממנו את כל האינפורמציה.
מה שכן, אם באמת ההסכם נראה כמו שמצויין שם אז הקייס של מכבי לא נראה מאוד חזק. יש לך מייל אחד שגם בהסכם נאמר שהוא לא רלוונטי וטעות סופר, כשאר בשני מקרים הטעויות הן לטובת אוחיון ובמקרה אחד לטובת מכבי. כך שזה לא נראה ממש clear cut. אני מניח שגם האמת קצת עוותה לגבי הפגישות בין הצדדים וההבטחות שניתנו אבל זה כבר water under the bridge.
הניסיון מראה שאסור להאמין לאף אחד, בטח לא לכתבה בעיתון(ואני הס מלהזכיר את צהובון ONE), אבל כמו שאי-אפשר להאמין לכתב WALLA, כך פחות או יותר אין שום סיבה להאמין בצורה עיוורת דייויד פדרמן, וחברו לעסק מר מזרחי(מה הוא יכול להגיד? את ההפך מהקולגה שלו?), הנה בינתיים קובאן לא כאלה טפשים, ועדיין לא ממהרים לחתוך את יוגב, הם פנו לפיב"א בעניין, אם יצא ופדרמן סיפר כאן סיפורי לילה ולילה, לדעתי הוא פגעה פגיעה קשה ביותר בעסק שלו, לא מספיק השטויות עם המאמן, עכשיו גם זה? בחודשיים פדרמן מצליח להוריד הרבה מאוד מהמונטין שיהיה למועדון הזה, וכל זאת בהתנהלות של ילד קטן.