על ידי felix_r » 31 יולי 2012, 21:08
חנןפרנקל כתב:felix_r כתב:חנןפרנקל כתב:פרקינס רכז מן הסתם צריך להיות לו יותר איבודים
בסדר מסכים אתכם אם הוא כזה טוב וכזה שחקן משמעותי אולי נחזיר אותו... מה אתה אומרים?

תירוצים.
בוא נומר ככה: הוא לא שחקן מגוון אבל הוא היה בסדר. עשה את העבודה שלו, ותרם לא פחות מאחרים. בעונה הבאה ראינו איך חסר לנו סוס כזה בצבע.
הוא חתום בטורקיה, בחוזה שפדרמן לא משלם אפילו לדוראנט.
זה ממש לא קשור בין כמה הוא מקבל למה הוא שווה אני במכבי לא הייתי נותן לו יותר מ200K כי לפי דעתי טיוס יותר טוב ממנו ובוא נעזוב את זה שהוא לא סנטר
זה ממש לא תירוצים שחקן שעושה את רוב הובלת הכדור והמסירות אמור לאבד יותר מסנטר שבסה"כ צריך לשים את הכדור מתחת לסל כנראה שכחת שהוא לא היה מוסר והיו חוטפים לו כדורים מהיד
זה שלא היית נותן לו, עדיין לא אומר כלום. פשוט כלום ושום דבר. וההשוואה שלך לטיוס, שלא קלע אפילו רבע נקודה באף ליגה חזקה, לשחקן שעשה עונות מצוינות בספרד עם דאבל-דאבל ממוצע, לא מחמיאה לך.
זה כן תירוצים, כי אצל הרכז מה שקובע זה היחס בין אסיסטים לאיבודים. אצל פרקינס היחס הזה היה נמוך. בסך הכל 3.4 אסיסטים על 2.4 איבודים. (וזה בלי להזכיר את הסידרה הבזיונית שלו מול פרטיזן, בה איבד 14 כדורים וחילק רק 12 אסיסטים).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!