07 נובמבר 2012, 18:29
07 נובמבר 2012, 18:34
EulGam05 כתב:felix_r כתב:אני רואה עכשיו את קרייג סמית' מול הילדים הליטאים, והוא פשוט בושה לאינטלגנציה.
מזל גדול מאוד שמכבי לא עשתה את הטרייד!
הבחור לא שומר בהגנה בכלל, ובהתקפה הולך עם הראש בקיר בצורה מביכה ...
לא היתי לוקח אותו אפילו בחינם.
נקודת זכות לדיוויד בלאט שטירפד את העיסקה
איך אמר רן מלובני במהלך השידור - "ירושלים בינתיים מפגרת".
07 נובמבר 2012, 18:45
felix_r כתב:EulGam05 כתב:felix_r כתב:אני רואה עכשיו את קרייג סמית' מול הילדים הליטאים, והוא פשוט בושה לאינטלגנציה.
מזל גדול מאוד שמכבי לא עשתה את הטרייד!
הבחור לא שומר בהגנה בכלל, ובהתקפה הולך עם הראש בקיר בצורה מביכה ...
לא היתי לוקח אותו אפילו בחינם.
נקודת זכות לדיוויד בלאט שטירפד את העיסקה
איך אמר רן מלובני במהלך השידור - "ירושלים בינתיים מפגרת".
מפגרת זו באמת המילה הנכונה.
פולן, סמית' ופלס הם שלישיית זרים עם סכום IQ של 100 לשלושתם ביחד.
07 נובמבר 2012, 21:13
07 נובמבר 2012, 21:16
שחף כתב:באמת שאני לא מבין מה אנשים התלהבו פה מסמית'. שחקן בינוני, לא אתלט גדול, שהיה חוטף גג אחרי גג ביורוליג בגלל שילוב של גובה לא מספיק אפילו לפאוור פורוורד(2.01 מ') וחוסר אתלטיות. ועל התענוג שבטרייד המפוקפק הזה מכבי עוד הייתה צריכה להוסיף כסף. לא נמאס כבר מסנטרים מתחזים ונמוכים? לפחות ג'יימס משנה זריקות ואפקטיבי ברמת הקופליג. הייתי מוותר עליו בכיף בשביל סנטר אמיתי, אבל לטובת הדבר הזה? כל הכבוד לבלאט שעצר את הטרייד הזה.
07 נובמבר 2012, 21:25
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:באמת שאני לא מבין מה אנשים התלהבו פה מסמית'. שחקן בינוני, לא אתלט גדול, שהיה חוטף גג אחרי גג ביורוליג בגלל שילוב של גובה לא מספיק אפילו לפאוור פורוורד(2.01 מ') וחוסר אתלטיות. ועל התענוג שבטרייד המפוקפק הזה מכבי עוד הייתה צריכה להוסיף כסף. לא נמאס כבר מסנטרים מתחזים ונמוכים? לפחות ג'יימס משנה זריקות ואפקטיבי ברמת הקופליג. הייתי מוותר עליו בכיף בשביל סנטר אמיתי, אבל לטובת הדבר הזה? כל הכבוד לבלאט שעצר את הטרייד הזה.
העיקר כולם יצאו לשחוט את בלאט שחסם את הטרייד וגרינוודל הספיק לצאת עם כתבה שמלקקת לדני פדרמן בסגנון ''דני פדרמן צדק לחלוטין'' וכו'
07 נובמבר 2012, 21:26
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:באמת שאני לא מבין מה אנשים התלהבו פה מסמית'. שחקן בינוני, לא אתלט גדול, שהיה חוטף גג אחרי גג ביורוליג בגלל שילוב של גובה לא מספיק אפילו לפאוור פורוורד(2.01 מ') וחוסר אתלטיות. ועל התענוג שבטרייד המפוקפק הזה מכבי עוד הייתה צריכה להוסיף כסף. לא נמאס כבר מסנטרים מתחזים ונמוכים? לפחות ג'יימס משנה זריקות ואפקטיבי ברמת הקופליג. הייתי מוותר עליו בכיף בשביל סנטר אמיתי, אבל לטובת הדבר הזה? כל הכבוד לבלאט שעצר את הטרייד הזה.
העיקר כולם יצאו לשחוט את בלאט שחסם את הטרייד וגרינוודל הספיק לצאת עם כתבה שמלקקת לדני פדרמן בסגנון ''דני פדרמן צדק לחלוטין'' וכו'
לא כולם. בואי ולא נעשה הכללות
07 נובמבר 2012, 21:32
09 נובמבר 2012, 14:17
11 נובמבר 2012, 17:22
11 נובמבר 2012, 17:28
rc4991 כתב:פשוט בושה שמראים עכשיו את האוהדים של חולון ואומרים שיש שם התנגשות עם הסדרנים ואז השדרן באיזור אומר שהם אוהדים חמים(בקטע טוב)וגם שזו כנראה אי הבנה
אם זה לא מספיק אז גם השדרנית מפרגנת להם ואומרת "שאפו שהם מגיעים לאילת"
12 נובמבר 2012, 20:36
12 נובמבר 2012, 20:48
12 נובמבר 2012, 20:50
12 נובמבר 2012, 21:11
rc4991 כתב:איזה כיף לשמוע שחיפה נתנה בראש להפועל,מקווה לראות איכשהו את התבוסה שהם חטפו
כמו שכבר אמרתי מלא פעמים לחיפה יש קבוצה נהדרת וחסר להם גארד ישראלי כדי לרסק את הליגה
12 נובמבר 2012, 21:22
עידן כתב:rc4991 כתב:איזה כיף לשמוע שחיפה נתנה בראש להפועל,מקווה לראות איכשהו את התבוסה שהם חטפו
כמו שכבר אמרתי מלא פעמים לחיפה יש קבוצה נהדרת וחסר להם גארד ישראלי כדי לרסק את הליגה
בכלל הספסל שלהם חלש, אבל לא קצת הגזמת? גארד ישראלי מחליף והם מרסקים את הליגה?! כרגע אני בכלל לא בטוח שהם יגיעו לחצי גמר(כמה טוב להגיד את זה במקום "פיינל פור")
12 נובמבר 2012, 21:46
rc4991 כתב:איזה כיף לשמוע שחיפה נתנה בראש להפועל,מקווה לראות איכשהו את התבוסה שהם חטפו
12 נובמבר 2012, 22:01
12 נובמבר 2012, 22:11
felix_r כתב:rc4991 כתב:איזה כיף לשמוע שחיפה נתנה בראש להפועל,מקווה לראות איכשהו את התבוסה שהם חטפו
אנטון שוטבין עם 10 נקודות ו 5 כ"ח. יפה מאוד. אולי סופסוף הוא יפרוץ השנה. באמת חבל עליו. בחור גבוה ומוכשר, שהקריירה שלו נתקעה משום מה הי שם במעבר מהנוער לבוגרים.
12 נובמבר 2012, 22:36
שחף כתב:אינשטיין וצביקה מרסקים את עמית גל:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
פשוט גדול.