Holiday_Armadillo כתב:אז אפשר להגיד שריאל שומרים בכבוד על תואר הלוזרים?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אז אפשר להגיד שריאל שומרים בכבוד על תואר הלוזרים?
jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:איפה השובר שיוויון שלך בקו האחורי? אתה חושב שדני פדרמן יביא את ספאנוליס? מי בדיוק יהיה כל כך טוב שאתה לא צריך שום שחקן פנים נורמלי לידו???
שובר שוויון הוא בשני גארדים איכותיים. אין לי כוח לחזור על זה עוד 20 פעם. אתה חושב שצריך גבוה שיעלה מליון וחצי ויישחק 15-20 דק', אני חושב שלא צריך ויש לך הוכחה חיה מול העיניים.
אז בוא נעשה סדר. פארגו היה צריך את סופו בשביל להגיע לגמר(ונראה נורא באותו משחק, אגב), לאנגפורד לא הספיק לנו בשביל לעבור את פאו.
נניח שתביא את שניהם, שזה תסריט מאוד אופטימי בהתחשב באפסים שמנהלים את הקבוצה הזאת, לאן אתה חושב שתגיע?
אתה לא עושה סדר אלא רק בלגאן.
יהיה לנו עוד הרבה הזדמנויות להיכנס לזה בקיץ. אתה תחפש את ההאפמן הבא ואני את הספאנוליס.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:איפה השובר שיוויון שלך בקו האחורי? אתה חושב שדני פדרמן יביא את ספאנוליס? מי בדיוק יהיה כל כך טוב שאתה לא צריך שום שחקן פנים נורמלי לידו???
שובר שוויון הוא בשני גארדים איכותיים. אין לי כוח לחזור על זה עוד 20 פעם. אתה חושב שצריך גבוה שיעלה מליון וחצי ויישחק 15-20 דק', אני חושב שלא צריך ויש לך הוכחה חיה מול העיניים.
אז בוא נעשה סדר. פארגו היה צריך את סופו בשביל להגיע לגמר(ונראה נורא באותו משחק, אגב), לאנגפורד לא הספיק לנו בשביל לעבור את פאו.
נניח שתביא את שניהם, שזה תסריט מאוד אופטימי בהתחשב באפסים שמנהלים את הקבוצה הזאת, לאן אתה חושב שתגיע?
אתה לא עושה סדר אלא רק בלגאן.
יהיה לנו עוד הרבה הזדמנויות להיכנס לזה בקיץ. אתה תחפש את ההאפמן הבא ואני את הספאנוליס.
אתה מחפש את הספאנוליס הבא?
זה גם מה שדני פדרמן יגיד על היקמן
yellowaura כתב:מדהים שאנשים פה עדיין חושבים שזה רק ספאנוליס...
הצוות המסייע אדיר.
אנחנו מדברים על סטטיסטיקות ועל סטרצ' פורוורד ופוינט פורוורד וסנטר גבוה עם גב לסל וכו'... ושוכחים כמה חשוב הלב והאופי בקבוצת כדורסל. זה כמובן לא סותר את הצד המקצועי אבל לאול' יש חבורה של גברים שלא נשברים, עם יכולת ריכוז מופלא ומעט טעויות והרבה אגרסיביות. היינץ שחקן מצויין + לואו. אהבתי מאוד את לואו המשחק כמעט נטול טעויות. בניגוד לספאנוליס , לואו היה טוב מאוד לאורך כל המשחק.
כבר אמרתי בעבר שהתכונות הכי חשובות בכדורסל: 1. אגרסיביות 2. יכולת ריכוז/מנטאלית למשך כמה שיותר דק' . בכל מקרה ניהול משחק רע מאוד של מאמן מדריד. הוריד את בגיץ' ורודריגז בזמן קריטי ונתן לאול' את המשחק.
אפילו אני, שבאמת מעריך את אול' לא נתתי להם צ'אנס בגמר.
עלמה צהובה כתב:Holiday_Armadillo כתב:רודי שחקן דוחה
כמו כל הספרדים
נכון. לא סובלת אותו. לא יודעת למה. לא סובלת את ריאל. לא יודעת למה.
אני שמחה שהם הפסידו לקבוצה כזו שמשחקת ככה עם הרבה אופי ולא נשברת.
זה נותן תקווה לקבוצות אחרות ולא דווקא עם כוכבים ששווים מיליונים.
כל הכבוד להם. מגיע להם על האמונה והמלחמה.
התנין כתב:מי גדול יותר לדעתכם, ספאנוליס או דיאמנטידיס?
חנו'ש כתב::grin לפחות היתה נוכחות צהובה....
חנו'ש כתב:עלמה צהובה כתב:Holiday_Armadillo כתב:רודי שחקן דוחה
כמו כל הספרדים
נכון. לא סובלת אותו. לא יודעת למה. לא סובלת את ריאל. לא יודעת למה.
אני שמחה שהם הפסידו לקבוצה כזו שמשחקת ככה עם הרבה אופי ולא נשברת.
זה נותן תקווה לקבוצות אחרות ולא דווקא עם כוכבים ששווים מיליונים.
כל הכבוד להם. מגיע להם על האמונה והמלחמה.
זה בעיקר נותן תקווה לדני שובבני להמשיך לקנות היקמנים בשקל וחצי....
yellowaura כתב:התנין כתב:מי גדול יותר לדעתכם, ספאנוליס או דיאמנטידיס?
שאלה מצויינת. אנחנו זוכרים שהם היו בשיאם מה הם עשו לארה"ב. בכל מקרה עכשיו DD בירידה ואין ספק שספאנוליס טוב ממנו. מדהים לראות את היכולת הפיזית של ספאנוליס. שחקן ותיק ומנוסה שיכול לשחק כל כך דק' ואין אצלו ירידה פיזית עם השנים זה השחקן הטוב ביותר שאפשר למצוא.
התנין כתב:מי גדול יותר לדעתכם, ספאנוליס או דיאמנטידיס?
rc4991 כתב:התנין כתב:מי גדול יותר לדעתכם, ספאנוליס או דיאמנטידיס?
באתי לשאול את זה ואז גם להגיד שעד לפני שנתיים לפאנתנייקוס בכלל לא היתה את הדילמה הזאת
לא להאמין שהם שיחקו באותו קבוצה ועוד עם שחקנים כמו בטיסט ופקוביץ'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים