אין לי כוח לוויכוחים

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:יש לי תחושה שבקיץ ינחת פה בעמדת הרכז אחד מהשלושה: פארגו,ג׳קסון (אני מניח שלפחות אחד משניהם ישוחרר מצסק״א) או מקאלב. אני מאוד מתקשה לראות את מכבי ממשיכה עם רייס, שלא הצליח להתבלט באף משחק גדול ובאף משחק מול קבוצת יורוליג טובה.
jol9 כתב:הכל שאלה של מחיר. אם פארגו יעלה בסביבות המליון, אז סביר שיגיע.
ד"א אני לא לגמרי בטוח שפארגו שווה את הסכום הזה. לא חסרות דוגמאות לone season wonders... יכול להיות שגם פארגו הוא כזה.
אני אישית חושב שבשביל להתאים לפילוסופיה של פדרמן וגם להביא שחקן שיש סיכוי שיהיה מצויין, צריך לנסות ללכת על מישהו מהNBA. כמו פארקר בזמנו.
אם יביאו את פארגו במליון +, תהיה ציפייה מטורפת, וסגל בינוני מסביב, ולדעתי יש יותר סיכוי שזה ייכשל מאשר שזה יצליח.
קודי כתב:יוני - הבעיה היא שעל כל פארקר אחד שמצליח יש לפחות עשרה קווינסי לואיסים ונואל פליקסים. אפילו צ'ילדרס שהגיע כשחקן NBA טוב בשיאו לאולימפיאקוס (תמורת סכום עתק) לא הצליח באירופה.
jol9 כתב:קודי כתב:יוני - הבעיה היא שעל כל פארקר אחד שמצליח יש לפחות עשרה קווינסי לואיסים ונואל פליקסים. אפילו צ'ילדרס שהגיע כשחקן NBA טוב בשיאו לאולימפיאקוס (תמורת סכום עתק) לא הצליח באירופה.
נכון. מצד שני, כל מה שמביאים מאירופה בשנים האחרונות זה בררה אחת גדולה.
היתרון בלקחת שחקנים מהNBA הוא שהקבוצות הגדולות באמת לא ממש פוזלות לשם. עובדה שהם כמעט ולא מביאים שחקנים משם, אלא אם זה שחקנים מוכרים שחוזרים לאירופה (כמו פארגו
למשל או קלייזה).
יש המון שחקנים שיכולים להפוך להיות כוכבים באירופה. אולי לא בסדר גודל של פארקר, אבל מספיק טובים. למכבי יש גם את היכולת לפתות אותם גם בכסף, גם בתנאים, וכמובן בת"א שאמורה
להיות קוסמת יותר מאשר לשבת על הספסל בסולט לייק סיטי או במיניסוטה...
יש לנו מחלקת סקאוטינג. הגיע הזמן שיפסיקו לחפש שחקנים מתחת לאף, ויעשו עבודה קצת יותר טובה.
הכי קל להגיד למכבי להביא את אוברדוביץ', אבל מי שמבין יודע שלהביא את אוברדוביץ' זה לא רק שכר, זה מאמן שדורש עשרות מיליוני יורו תקציב וזה לא משהו שבא בחשבון, בטח שלא אחרי התקופה הכושלת
er79 כתב:אופירה אסייג החליטה שבלאט לא יהיה במכבי בעונה הבאה, ושיבוא מאמן זר
http://www.one.co.il/Article/231444.html
felix_r כתב:הייתי מעדיף שהכסף הגדול יושקע בלאנגפורד ולא ברכז, כי אנחנו חייבים את אוחיון בחמישיה בגלל החוק הרוסי
קודי כתב:מקאדו, מנהלי מכבי אולי לא ממש מנהלים טובים אבל אפילו הם מבינים שמכבי צריכה רכז טוב וחיזוק משמעותי לקו האחורי.
er79 כתב:felix_r כתב:הייתי מעדיף שהכסף הגדול יושקע בלאנגפורד ולא ברכז, כי אנחנו חייבים את אוחיון בחמישיה בגלל החוק הרוסי
למה? אפשר להסתפק בפניני וטיוס. זה לא קריטי. אוחיון לא ראוי ללבוש את גופיית הרכז הראשון של הקבוצה, לא יעזור כלום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־16 אורחים