ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 מרץ 2014, 19:16

הסיבה היחידה שלא באלי שהנדריקס יחזור זה בגלל פליקס.
אין לי כוח לוויכוחים :D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 29 מרץ 2014, 08:07

יש לי תחושה שבקיץ ינחת פה בעמדת הרכז אחד מהשלושה: פארגו,ג׳קסון (אני מניח שלפחות אחד משניהם ישוחרר מצסק״א) או מקאלב. אני מאוד מתקשה לראות את מכבי ממשיכה עם רייס, שלא הצליח להתבלט באף משחק גדול ובאף משחק מול קבוצת יורוליג טובה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 29 מרץ 2014, 08:35

קודי כתב:יש לי תחושה שבקיץ ינחת פה בעמדת הרכז אחד מהשלושה: פארגו,ג׳קסון (אני מניח שלפחות אחד משניהם ישוחרר מצסק״א) או מקאלב. אני מאוד מתקשה לראות את מכבי ממשיכה עם רייס, שלא הצליח להתבלט באף משחק גדול ובאף משחק מול קבוצת יורוליג טובה.

יש לי הרגשה גם כן ... שמכבי תנהל איתם מו'מ לפחות עם אחד מהם ובסוף תחתים איזה עב'מ , עולם כמינהגו נוהג כל החירטוטים על פארגו ועוד שמות מפוצצים שיגיעו הם חסרי שחר וחסרי אחיזה במציאות , מוזר שדווקא אתה אומר את זה ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי קודי » 29 מרץ 2014, 08:45

מקאדו, מנהלי מכבי אולי לא ממש מנהלים טובים אבל אפילו הם מבינים שמכבי צריכה רכז טוב וחיזוק משמעותי לקו האחורי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2014, 09:12

הכל שאלה של מחיר. אם פארגו יעלה בסביבות המליון, אז סביר שיגיע.

ד"א אני לא לגמרי בטוח שפארגו שווה את הסכום הזה. לא חסרות דוגמאות לone season wonders... יכול להיות שגם פארגו הוא כזה.

אני אישית חושב שבשביל להתאים לפילוסופיה של פדרמן וגם להביא שחקן שיש סיכוי שיהיה מצויין, צריך לנסות ללכת על מישהו מהNBA. כמו פארקר בזמנו.
אם יביאו את פארגו במליון +, תהיה ציפייה מטורפת, וסגל בינוני מסביב, ולדעתי יש יותר סיכוי שזה ייכשל מאשר שזה יצליח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 29 מרץ 2014, 09:19

jol9 כתב:הכל שאלה של מחיר. אם פארגו יעלה בסביבות המליון, אז סביר שיגיע.

ד"א אני לא לגמרי בטוח שפארגו שווה את הסכום הזה. לא חסרות דוגמאות לone season wonders... יכול להיות שגם פארגו הוא כזה.

אני אישית חושב שבשביל להתאים לפילוסופיה של פדרמן וגם להביא שחקן שיש סיכוי שיהיה מצויין, צריך לנסות ללכת על מישהו מהNBA. כמו פארקר בזמנו.
אם יביאו את פארגו במליון +, תהיה ציפייה מטורפת, וסגל בינוני מסביב, ולדעתי יש יותר סיכוי שזה ייכשל מאשר שזה יצליח.

הבעיה שלא תמיד שחקן שמגיע מה-NBA, גם אם נראה כהבטחה גדולה, יצליח באירופה, שלא לדבר על מכבי עם כל הלחץ מסביב. אני אישית מעדיף רכז ששיחק כבר באירופה.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 09:37

פארגו הוא סקורר ברמת יורוליג גבוהה. אני לא מאמין שהוא ייכשל לגמרי במכבי. מבין כל השחקנים שאפשר (אולי) להביא, הוא הכי טוב לדעתי. בכל מקרה, זה תלוי בצסק"א.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2014, 11:00

יובל - אתה לא חייב להביא הבטחה גדולה מהNBA. בגלל שיש שם מבחר גדול של שחקנים, אפשר לחפש ולמצוא שחקן שהוא יהיה בעל תכונות מתאימות, ולקוות שהוא יצליח לפרוץ כמו פארקר בזמנו.
בכל אופן, רכזים באירופה יש אבל אם הם טובים ומוכחים, הם עולים המון כסף, ואם הם עולים פחות אז או שהם קומבואים מהסוג המעצבן, או שחקנים שעוד לא הוכיחו את עצמם.
לדעתי מכבי כבר מזמן לא הימרה על שחקן מהNBA, ואולי הגיע הזמן.

רוי - פארגו הוא שחקן שנתן עונה אחת גדולה (נניח) ביורוליג, ומאז הוא נתן כמה עונות חלשות בNBA וגם העונה הוא חלש בצסקא.
ברור שמבחינת פוטנציאל הוא שם, אבל בשביל להתייחס אליו כשחקן של מליון וחצי דולר, הוא חייב להוכיח את עצמו עוד.
אני אישית חושב שמכבי יכולה לעזור לו בדיוק כמו שהוא יכול לעזור למכבי ולכן אני מקווה שאם הוא כן יגיע, זה יהיה באיזשהו הסכם נוח למכבי ולא בעבור מליון וחצי שיגביל את שאר הסגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 29 מרץ 2014, 11:09

יוני - הבעיה היא שעל כל פארקר אחד שמצליח יש לפחות עשרה קווינסי לואיסים ונואל פליקסים. אפילו צ'ילדרס שהגיע כשחקן NBA טוב בשיאו לאולימפיאקוס (תמורת סכום עתק) לא הצליח באירופה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2014, 11:15

קודי כתב:יוני - הבעיה היא שעל כל פארקר אחד שמצליח יש לפחות עשרה קווינסי לואיסים ונואל פליקסים. אפילו צ'ילדרס שהגיע כשחקן NBA טוב בשיאו לאולימפיאקוס (תמורת סכום עתק) לא הצליח באירופה.

נכון. מצד שני, כל מה שמביאים מאירופה בשנים האחרונות זה בררה אחת גדולה.
היתרון בלקחת שחקנים מהNBA הוא שהקבוצות הגדולות באמת לא ממש פוזלות לשם. עובדה שהם כמעט ולא מביאים שחקנים משם, אלא אם זה שחקנים מוכרים שחוזרים לאירופה (כמו פארגו
למשל או קלייזה).
יש המון שחקנים שיכולים להפוך להיות כוכבים באירופה. אולי לא בסדר גודל של פארקר, אבל מספיק טובים. למכבי יש גם את היכולת לפתות אותם גם בכסף, גם בתנאים, וכמובן בת"א שאמורה
להיות קוסמת יותר מאשר לשבת על הספסל בסולט לייק סיטי או במיניסוטה...

יש לנו מחלקת סקאוטינג. הגיע הזמן שיפסיקו לחפש שחקנים מתחת לאף, ויעשו עבודה קצת יותר טובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 מרץ 2014, 11:17

jol9 כתב:
קודי כתב:יוני - הבעיה היא שעל כל פארקר אחד שמצליח יש לפחות עשרה קווינסי לואיסים ונואל פליקסים. אפילו צ'ילדרס שהגיע כשחקן NBA טוב בשיאו לאולימפיאקוס (תמורת סכום עתק) לא הצליח באירופה.

נכון. מצד שני, כל מה שמביאים מאירופה בשנים האחרונות זה בררה אחת גדולה.
היתרון בלקחת שחקנים מהNBA הוא שהקבוצות הגדולות באמת לא ממש פוזלות לשם. עובדה שהם כמעט ולא מביאים שחקנים משם, אלא אם זה שחקנים מוכרים שחוזרים לאירופה (כמו פארגו
למשל או קלייזה).
יש המון שחקנים שיכולים להפוך להיות כוכבים באירופה. אולי לא בסדר גודל של פארקר, אבל מספיק טובים. למכבי יש גם את היכולת לפתות אותם גם בכסף, גם בתנאים, וכמובן בת"א שאמורה
להיות קוסמת יותר מאשר לשבת על הספסל בסולט לייק סיטי או במיניסוטה...

יש לנו מחלקת סקאוטינג. הגיע הזמן שיפסיקו לחפש שחקנים מתחת לאף, ויעשו עבודה קצת יותר טובה.

הבעיה שמחלקת הסקאוט של מכבי גרועה למדי. הפעם האחרונה שמכבי פגעה בשחקן מה - NBA, הייתה ממש לפני הרבה זמן.
נוסף על כך, את נפילי ה NBA הטובים אפשר להחתים רק בסוף אוקטובר בגמר מחנות האימונים. אני לא רואה את מכבי מחכה עם החתמות לעמדות קריטיות עד אז.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 29 מרץ 2014, 12:16

הייתי מעדיף בהרבה את ג'קסון(למעשה, הייתי מעדיף שיפתחו את הארנק עד הסוף וייתנו הצעה לתיאודוסיץ' ובמה שנשאר יביאו עוד שחקן ב-250K לקו האחורי, אבל זה לא יקרה). הגיע הזמן שיהיה פה שחקן שהוא מנהל משחק אמיתי ולא רכז סקורר כמו ב-99 השנים האחרונות בערך. את הסקורר אפשר להביא בעמדה 2 כמו שכמעט כל קבוצה באירופה עושה.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 29 מרץ 2014, 13:02

אופירה אסייג החליטה שבלאט לא יהיה במכבי בעונה הבאה, ושיבוא מאמן זר

http://www.one.co.il/Article/231444.html
er79

הודעהעל ידי Roni1 » 29 מרץ 2014, 13:06

״גורם במכבי ת״א אמר לוואן״
איזה גועל נפש הולך במועדון הזה, כמו הפועל בכדורגל.
Roni1

הודעהעל ידי felix_r » 29 מרץ 2014, 13:06

הייתי מעדיף שהכסף הגדול יושקע בלאנגפורד ולא ברכז, כי אנחנו חייבים את אוחיון בחמישיה בגלל החוק הרוסי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2014, 13:12

הכי קל להגיד למכבי להביא את אוברדוביץ', אבל מי שמבין יודע שלהביא את אוברדוביץ' זה לא רק שכר, זה מאמן שדורש עשרות מיליוני יורו תקציב וזה לא משהו שבא בחשבון, בטח שלא אחרי התקופה הכושלת

חברים, סוף סוף פרסמו את הסיבה לתקציבים העלובים, זה תמיד בגלל שהעונה הקודמת הייתה כושלת (מה הקשר?)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אלמוג » 29 מרץ 2014, 13:16

er79 כתב:אופירה אסייג החליטה שבלאט לא יהיה במכבי בעונה הבאה, ושיבוא מאמן זר

http://www.one.co.il/Article/231444.html

אם זה נכון פדרמן צריך ללכת קיבינימט.

רק בלאט!
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי er79 » 29 מרץ 2014, 13:21

felix_r כתב:הייתי מעדיף שהכסף הגדול יושקע בלאנגפורד ולא ברכז, כי אנחנו חייבים את אוחיון בחמישיה בגלל החוק הרוסי

למה? אפשר להסתפק בפניני וטיוס. זה לא קריטי. אוחיון לא ראוי ללבוש את גופיית הרכז הראשון של הקבוצה, לא יעזור כלום.
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 29 מרץ 2014, 14:54

קודי כתב:מקאדו, מנהלי מכבי אולי לא ממש מנהלים טובים אבל אפילו הם מבינים שמכבי צריכה רכז טוב וחיזוק משמעותי לקו האחורי.

עלסמך מה אתה חושב שהם מבינים ? רכז טוב עולה טוב , פארגו גם אם לא ימשיך בצסק'א בטח יקבל הצעה יותר טובה מבמכבי כנ'ל השאר , בשביל רכז טוב צריך לשלם טוב בהנהלה הזו לשלם טוב זה 500, דולר .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי felix_r » 29 מרץ 2014, 16:36

er79 כתב:
felix_r כתב:הייתי מעדיף שהכסף הגדול יושקע בלאנגפורד ולא ברכז, כי אנחנו חייבים את אוחיון בחמישיה בגלל החוק הרוסי

למה? אפשר להסתפק בפניני וטיוס. זה לא קריטי. אוחיון לא ראוי ללבוש את גופיית הרכז הראשון של הקבוצה, לא יעזור כלום.

לדעתי זה כן קריטי.
לדעתי ההרכב של מכבי צריך להיות זהה בשתי המסגרות, ולא צריך להמציא את הגלגל מחדש כשעוברים ממסגרת אחת לשניה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־16 אורחים