פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הצלבה: משחק 3- מכבי נגד מילאנו, שני 21:15, ערוץ 10

22 אפריל 2014, 00:55

משחק הגנה אדיר של מכבי.
מדהים לראות את הפקת הלקחים של מכבי מהסדרה, מהמשחק הראשון כולנו ציינו את נושא הריב' ובשני המשחקים הבאים מכבי מנצחת את מילאנו בנתון הזה (אם כי היום נתנו להם יותר ריב' בהתקפה 15-11 לטובתם..), במשחק השני כולנו ציינו שאחוזי הקליעה שלהם פסיכיים ומכבי היום עשתה יופי של רוטציה (16% בלבד למילאנו 4 מ-25).
יש לציין כי מכבי אף היא לא באחוז גדול ל-3 (33%).

הדבר הכי מרשים שמכבי עשתה זה להוריד את הסקור של מילאנו מ-89 נק' בממוצע (בתום זמן חוקי) ל-65 הערב. אז ברור שיש משקל לביתיות אבל זה הפרש מרשים.

מבחינת משחק היתה תחושה שריקי יכול לחדור להם את ההגנה מתי שהוא רוצה, טיוס השתלט שם על המשחק איפשהו ברבע השלישי עם איזה 8 נק' רצופות (מגוונות- חצי מרחק, האלי הופ, מהלכי גב לסל) סופו עם המלחמה שלו תמיד ידליק את הקהל.

השיפוט היה מוזר, פעם נותנים לפוצץ, פעם לא, מילאנו הלכה 28 פעמים לקו לעומת 13 פעמים של מכבי.

המשחק ביום רביעי הוא משחק חדש לחלוטין ואנחנו חייבים לבוא באותו טירוף. כולנו זוכרים איך פאו לקחה לנו את הביתיות במשחק הרביעי.

22 אפריל 2014, 00:58

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2739339
:unsure

22 אפריל 2014, 01:00

זה יכול להיות רעיון יפה להביא אותו להופעה ביד אליהו לפני משחק ביתי של מכבי, כשכל הקהל שר את הפזמון!

22 אפריל 2014, 01:01

חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2739339

וואלה כרגיל מנסים לחמם סתם

22 אפריל 2014, 01:03

Roni1 כתב:
מקובי כתב:
שמואל1 כתב:גרינוולד מחזק את דבריי בכתבה שמדברת על ירידת המעמד של היכל נוקיה כמבצר שלא ניתן להפסיד בו.

מחירי מנויים יקרים, מחירי כרטיסים גבוהים. הקהל הזדקן, השיפוץ פגע.
מי שבונה על נוקיה בתור המבצר שיעלה לפיינל פור את מכבי ת"א מוזמן להציץ במאזן האולמות הביתיים באירופה, ולהבין: הבית כבר פחות מחפה על יכולת בינונית. הבלוג של גרינוולד

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2739173

אני אוהב את אוהד, הוא החבר הראשון שמצאתי בפורום הזה (רציני לגמרי) אבל שוב כמו שאמרתי- במשחקים חשובים- ההיכל בא לעבוד.
היום הרגשתי את ההיכל כבר בבוז של הצגת השחקנים.

במשחקים נגד ז'לגיריס או קובאן וכד' יש מקום לשיפור אבל עדיין ההיכל הוא בין האולמות הכי ביתיים באירופה (והיו גם לא מעט ראיונות עם שחקנים יריבים שאמרו שמאוד קשה לנצח בהיכל).

ההיכל תמיד בטירוף במעמדים כאלה, הוא היה בטירוף גם מול ריאל וצסק״א ודחף את הקבוצה למשחק טוב. אני בחיים לא אבין מה גורם לבן אדם שאהד בעבר את מכבי לקום כל בוקר ולחשוב איזה זבל מנותק מהמציאות ותחזיות שחורות הוא הולך לכתוב על הקבוצה.

לדעתי שאתה נכנס פנימה ורואה מה שקורה בפנים אז האהדה יורדת. זאת אחת הסיבות שהעדפתי לא להיכנס לתקשורת, אני כ"כ אוהב אותם ואני באמת פוחד שזה היה נהרס.
אני אישית זוכר שפעם רצו שאני אראיין את שמעון אבל פשוט לא הייתי מסוגל.

ליאב- למשחקי הצלבה יש משהו מיוחד כי אתה חי את הקבוצה היריבה בערך, אתה רואה אותם 3-4 פעמים בשבוע אז אתה כבר חם ככה שטבעי שהבוז יהיה יותר חזק מאשר קבוצה שאתה רואה פעם (או פעמיים בהפרש של כמה חודשים) בשנה. אני אכן חושב שהבוז בהצגת שחקנים היה הכי חזק מאז פאו (לא הייתי במשחק השלישי..) או פרטיזן בסדרות.

פליקס- את השיר הזה שרים מאיפשהו בסוף שנות ה90.

22 אפריל 2014, 01:03

felix_r כתב:

#אשכנזי_עילאי_ומתנשא ;)

22 אפריל 2014, 01:04

מקובי כתב:
Roni1 כתב:
מקובי כתב:
שמואל1 כתב:גרינוולד מחזק את דבריי בכתבה שמדברת על ירידת המעמד של היכל נוקיה כמבצר שלא ניתן להפסיד בו.

מי שבונה על נוקיה בתור המבצר שיעלה לפיינל פור את מכבי ת"א מוזמן להציץ במאזן האולמות הביתיים באירופה, ולהבין: הבית כבר פחות מחפה על יכולת בינונית. הבלוג של גרינוולד

אני אוהב את אוהד, הוא החבר הראשון שמצאתי בפורום הזה (רציני לגמרי) אבל שוב כמו שאמרתי- במשחקים חשובים- ההיכל בא לעבוד.

במשחקים נגד ז'לגיריס או קובאן וכד' יש מקום לשיפור אבל עדיין ההיכל הוא בין האולמות הכי ביתיים באירופה (והיו גם לא מעט ראיונות עם שחקנים יריבים שאמרו שמאוד קשה לנצח בהיכל).

ההיכל תמיד בטירוף במעמדים כאלה, הוא היה בטירוף גם מול ריאל וצסק״א ודחף את הקבוצה למשחק טוב. אני בחיים לא אבין מה גורם לבן אדם שאהד בעבר את מכבי לקום כל בוקר ולחשוב איזה זבל מנותק מהמציאות ותחזיות שחורות הוא הולך לכתוב על הקבוצה.

לדעתי שאתה נכנס פנימה ורואה מה שקורה בפנים אז האהדה יורדת. זאת אחת הסיבות שהעדפתי לא להיכנס לתקשורת, אני כ"כ אוהב אותם ואני באמת פוחד שזה היה נהרס.

ליאב- למשחקי הצלבה יש משהו מיוחד כי אתה חי את הקבוצה היריבה בערך, אתה רואה אותם 3-4 פעמים בשבוע אז אתה כבר חם ככה שטבעי שהבוז יהיה יותר חזק מאשר קבוצה שאתה רואה פעם (או פעמיים בהפרש של כמה חודשים) בשנה. אני אכן חושב שהבוז בהצגת שחקנים היה הכי חזק מאז פאו (לא הייתי במשחק השלישי..) או פרטיזן בסדרות.

אה אוקיי, נגד פאו הפסדתי את שני המשחקים כי הייתי בברזיל.
לפחות לי הכי זכור זה מפרטיזן.

22 אפריל 2014, 01:07

er79 כתב:טוב, יש לי קצת זמן לסכם, אז ככה:
קודם כל, ידעתי שהמשחק השלישי יהיה קל יותר מהרביעי (אני בטוח שהרביעי יהיה מלחמת עולם), כי הביתיות והאנרגיות במשחק הראשון לרוב משפיעים יותר. זה היה ברור שמכבי תצא כמו מלוע של תותח. ביום רביעי זה יהיה סרט אחר, מילאנו עם הגב לקיר, והאחוזים המצויינים שלהם לשלוש לא יסריחו כמו היום, סביר להניח שיהיו טובים יותר. לדעתי גם טוב שההפרש ירד ולא הייתה תבוסה, בדינמיקה ובפסיכולוגיה של הספורט עדיף למכבי טקטית לנצח בהפרש נמוך יותר, זה גם שומר אותם דרוכים ופחות שאננים, וגם יש אפקט על היריב שרוצה להוכיח יותר שתבוסה היא חד פעמית ולא משקפת את רמתו. ההבדל בין המשחק למשחקים הקודמים, חוץ מהקהל המדהים והביתיות, זה ההגנה הנפלאה שלנו על הקלעים שלהם, שמנעו מהם סלים קלים, וסופו. כשסופו נפצע במשחק הקודם כבר ידעתי שהמשחק גמור. אין לאיטלקים פתרון נגדו, אין להם מאצ 'אפ מולו. במשחק הקודם, שהוא נפצע, למכבי לא היה משחק פנים והם היו תלויים לגמרי בקלעים, שלא פגעו. סופו משנה לגמרי את המשחק ומעניק למכבי מימד של משחק פנים שחסר לה בלעדיו. הוא שחקן מפתח בסדרה. בלו גם היה אדיר היום, אולי משחקו הטוב ביותר העונה. אבל תמיד ידענו שהוא ווינר ענק, בניגוד לסמית שהוא מריח סדרות הוא מריח דם. סמית ואוחיון זה משהו מעניין בעקביות שלהם. שניהם היו הכי טובים בהצלבה לפני שנתיים, ושניהם שומרים על אחידות פחות או יותר בהצלבה וחצי שלאחר מכן. אני עדיין טוען שלאוחיון אין מקום במכבי כרכז ראשון, ושלסמית אין מקום במכבי - נקודה. התאומים היו סבירים היום, אבל עדיין עושים המון טעויות במשחק. אנשי המשחק שלי הם ללא ספק סופו, שחקן נשמה שעם רגל לא כשירה לחלוטין דופק פזצטות על כל כדור, וכמובן בלו. גם טיוס עם עבודה טובה ודאבל דאבל. לנפגורד חירב משחק שני ברציפות. למעשה אף אחד מהאיטלקים לא היה טוב הערב, אבל אי אפשר לבנות על אותו תסריט יום רביעי. מקווה שלא יסתיים כמו שהיה עם פאו. כל הכבוד למכבי. לתת עוד 40 דקות של אלף אחוז ולעלות לפיינל פור.

2 תיקונים,
לטיוס לא היה דאבל דאבל, הוא סיים עם 8 ריב' (כמעט)
ואני לא חושבת שאתה עושה צדק עם היקמן. זה ידוע לכל שהיקמן לרוב גורם לי לאותם תחושות כמו טיפול שורש, אבל היום הוא היה ללא ספק אחד המצטיינים במשחק אם לא ה...
מיעט מאוד לטעות, חדר לסל מצוין, הצליח אפילו לחלק 6 אס', סחט 7 עבירות - פשוט משחק ענק.

אני די בטוחה שבמשחק הבא הוא כבר יחזור לעצמו ואני אחזור לתלוש שערות, אבל אי אפשר שלא לתת לו קרדיט על משחק גדול (אגב, לא מעט מהנקודות הנפלאות של טיוס היו בזכות מסירות טובות של היקמן שהפעיל אותו מאוד יפה היום)

22 אפריל 2014, 01:09

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

#אשכנזי_עילאי_ומתנשא ;)

אאל"ט פיני הוא טורקי....

האמת ששמעתי את אותו השיר הערב באואקה, כך שזה לא משהו ייחודי למכבי.
נערך לאחרונה על ידי חנו'ש בתאריך 22 אפריל 2014, 01:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 אפריל 2014, 01:10

פליקס- את השיר הזה שרים מאיפשהו בסוף שנות ה90

מה פתאום? במכבי היו שרים אותו גם בשנות ה 80.
לגבי ה 70 אני לא יודע, כי עוד לא הייתי בארץ :D

22 אפריל 2014, 01:11

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

#אשכנזי_עילאי_ומתנשא ;)

אאל"ט פיני הוא טורקי....

לא בולגרי? בזמנו הוא הלך לאמן את נבחרת בולגריה בחינם, כי לטענתו יש לו שורשים בולגרים

22 אפריל 2014, 01:12

חוץ מזה שזה לא מצחיק, לא מבין איפה הבעיה פה.
פספסתי משהו?

22 אפריל 2014, 01:12

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

#אשכנזי_עילאי_ומתנשא ;)

אאל"ט פיני הוא טורקי....

אני חצי חצי (לא מרוקאי, בהקשר למה שאמר פיני), אז אני יכול לצחוק על כולם.

22 אפריל 2014, 01:13

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

#אשכנזי_עילאי_ומתנשא ;)

אאל"ט פיני הוא טורקי....

לא בולגרי? בזמנו הוא הלך לאמן את נבחרת בולגריה בחינם, כי לטענתו יש לו שורשים בולגרים

ואם הוא היה מאמן את נבחרת בריטניה הוא היה מספר לנו שמלכת אנגליה היא סבתא שלו....
אבל אולי יש לו צד בולגרי, מי יודע??

22 אפריל 2014, 01:17

מקובי כתב:
Roni1 כתב:
מקובי כתב:

אתה בעצם אומר שכל מה שאוהדי הפועל אומרים על שמעון ועל מכבי זה נכון ואנחנו מעדיפים לעצום עיניים כדי לא להפסיק לאהוד. לא מסכימה, בכל קבוצה (בטח אחת שמנוהלת כמו מכבי) יש בלאגן וסכסוכים פנימיים, לא ראיתי שהסרחון בוולפסון גרם לצבא העיתנואים של הפועל להפסיק לאהוד.
אגב, אין לי שום בעייה עם העובדה שהוא הפסיק לאהוד, הוא פשוט נתפס בעיני כחולה נפש אובססיבי.

22 אפריל 2014, 01:22

Roni1 כתב:סידי סתום כבר
חולה נפש

חס וחלילה שיסתום, אם כבר הוא לא מספיק חולה נפש, אפשר עוד!

22 אפריל 2014, 01:23

felix_r כתב:
פליקס- את השיר הזה שרים מאיפשהו בסוף שנות ה90

מה פתאום? במכבי היו שרים אותו גם בשנות ה 80.
לגבי ה 70 אני לא יודע, כי עוד לא הייתי בארץ :D

אני אומר על תקופות שאני זוכר :), אם אתה זוכר עוד קודם לכן אני בטח לא אתווכח :)

רוני- אני מאמין שבכל מקום שאתה נכנס פנימה אתה רואה גם את הדברים הפחות טובים, והכבוד והאהבה כלפי הארגון יורדת. זאת היתה הנקודה (ואת בעצם מסכימה איתי...).

חייב לציין שהקשר בינינו התנתק. יש לי המון כבוד למידע שהוא הביא (גדלתי בתקופה שלהוציא משהו ממכבי היה נס והוא הביא סקופים מבפנים פעם אחר פעם) אבל גם אני סולד מלא מעט דברים שהוא כתב. בכל מקרה הוא לא הנושא.

22 אפריל 2014, 01:30

LIAV10 כתב:
Roni1 כתב:סידי סתום כבר
חולה נפש

חס וחלילה שיסתום, אם כבר הוא לא מספיק חולה נפש, אפשר עוד!

הוא אגדה וחולה במובן הכי חיובי שיש אבל אני לא מבינה איך לא מתפוצצים לו ורידים במוח, הוא ממש מגזים מאז החיקוי שעשו לו (במיוחד בבלומפילד).
אם זה מפריע ליריבים שלנו אז אחלה, לי נראה שהוא מאבד את זה לפעמים

22 אפריל 2014, 02:02

אוהד מכבי ת"א נדרס מחוץ לנוקיה ונפגע בראשו
אחד מאוהדי הצהובים עבר במעבר חצייה באור אדום בסמוך לאולם ונפגע ממונית חולפת לאחר הניצחון על מילאנו. מד"א: "גבר כבן 50 פונה במצב בינוני"

http://one.co.il/Article/232504.html

22 אפריל 2014, 02:04

שמואל1 כתב:אוהד מכבי ת"א נדרס מחוץ לנוקיה ונפגע בראשו
אחד מאוהדי הצהובים עבר במעבר חצייה באור אדום בסמוך לאולם ונפגע ממונית חולפת לאחר הניצחון על מילאנו. מד"א: "גבר כבן 50 פונה במצב בינוני"

http://one.co.il/Article/232504.html

אין לי כוח לקרוא עכשיו את הטוקבקים של אוהדי הפועל.
פרסם תגובה