פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2

26 יוני 2014, 21:27

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:ברור שהוא לא זה שיבחר את השחקנים, אבל בהחלט נותנים לו כבוד ומעריכים את הדעה שלו. ההחלטות יתקבלו במשותף כמובן, שמן הסתם ה- GM נותן את הגושפנקא.
לגבי כספי- בקונסטלציה מסוימת הוא יכול להיות שחקן מאוד יעיל, כמו שראינו בלא מעט משחקים העונה ביוסטון. אין לי ספק שמאמן כמו בלאט יידע להשתמש בו על הצד הטוב ביותר.

אני לא חושב שבלאט ירצה על עצמו את התיק הזה... תחשוב על כל המשמעויות שייבחנו בשילוב הזה, ובלאט פשוט לא צריך את זה. יש מספיק שחקנים בNBA שיכולים
לתת את מה שכספי נותן

אנא ממך, די לטחון את נושא בלאט באשכול המלפפונים. יש לבלאט אשכול משלו

26 יוני 2014, 21:40

Maccabikid כתב:
rc4991 כתב:
Maccabikid כתב:מאוד התרשמתי מג'רלס בהצלבה, היה טוב מאוד.

גם אני התרשמתי ממנו אבל אני מעדיף שחקן איכותי סוף סוף בעמדה הזאת

ברור שאני מעדיף 2 אחר איכותי יותר, אבל נגיד אומרים לי קח אותו (זול יותר) ותקבל בזכות זה את כספי/קלייזה בעמדה 4 לעומת דאנקן נגיד בעמדה 4 אם מביאים את גאודלוק, ואני חושב שאני מעדיף את האופציה הראשונה..

זה כבר משהו אחר וכאן אני עדיין לא בטוח מה אני מעדיף

26 יוני 2014, 22:46

מעצבן אותי שמכבי מחפשים שחקן שהוא 3-4 למקרה שסמית' לא יהיה כשיר . לעמדה 3 יש כבר גיבוי בדמותו של לאנדסברג שצריך כבר לקבל צ'אנס יותר רציני ויש את פניני כמובן . אם חושבים שסמית' לא יחלים אז שיפרדו ויביאו סמול אמיתי אחר !!!

26 יוני 2014, 22:58

חבר'ה, תרגיעו את הלחץ. יהיה בסדר. יהיו פה זרים טובים. השמות שעולים בעמדה 2 בתור מועמדים לא יבאסו פה אף אחד.. את דאנקן לא רצו במכבי וזה היה חלק ממשחק של הסוכן. מכבי ידעו מצויין שישתמשו בהם כדי להעלות לחץ על קבוצה אחרת וידעו מצויין שבשביל 400-450 אלף דאנקן לא יגיע. צריך להבין שיש פה משחקי פוקר מתוחכמים :)

26 יוני 2014, 23:01

cannon כתב:חבר'ה, תרגיעו את הלחץ. יהיה בסדר. יהיו פה זרים טובים. השמות שעולים בעמדה 2 בתור מועמדים לא יבאסו פה אף אחד.. את דאנקן לא רצו במכבי וזה היה חלק ממשחק של הסוכן. מכבי ידעו מצויין שישתמשו בהם כדי להעלות לחץ על קבוצה אחרת וידעו מצויין שבשביל 400-450 אלף דאנקן לא יגיע. צריך להבין שיש פה משחקי פוקר מתוחכמים :)

מה השמות בעמדה 2?

26 יוני 2014, 23:02

cannon כתב:חבר'ה, תרגיעו את הלחץ. יהיה בסדר. יהיו פה זרים טובים. השמות שעולים בעמדה 2 בתור מועמדים לא יבאסו פה אף אחד.. את דאנקן לא רצו במכבי וזה היה חלק ממשחק של הסוכן. מכבי ידעו מצויין שישתמשו בהם כדי להעלות לחץ על קבוצה אחרת וידעו מצויין שבשביל 400-450 אלף דאנקן לא יגיע. צריך להבין שיש פה משחקי פוקר מתוחכמים :)

איזה שמות יש לעמדה 2?

26 יוני 2014, 23:59

איך השם של פארגו לא עלה עדיין ??

ואיך השם של דבון ג'פרסון לא עלה אצל קבוצות באירופה אחרי מה שעשה ברוסיה לפני שנתיים ?? הבחור משחק בדרום קוריאה !!!!

27 יוני 2014, 00:10

ג'פרסון פשוט חתום לעוד עונה בקוריאה (שם דרך אגב עושים כסף גדול, 600-700 אלף דולר בקלות) ולכן השם שלו לא עלה.

27 יוני 2014, 00:25

NY boy כתב:ג'פרסון פשוט חתום לעוד עונה בקוריאה (שם דרך אגב עושים כסף גדול, 600-700 אלף דולר בקלות) ולכן השם שלו לא עלה.

אתה בטוח לגבי הסכומים ?? זה לא סין ששם הסכומים באמת עלו...

אני בטוח שהוא מרויח פחות מיזה (יותר בכיוון 300-400) ואני בטוח שהיה מעדיף בשביל אותו סכום לשחק באלופת אירופה....

27 יוני 2014, 00:28

בטוח לגביי הסכומים. לא כולם כמובן אבל הטובים ביותר. הכסף שם גם מתחת לשולחן בהרבה מיקרים ולא מעליו :-)

ג'פרסון חתם שם אחרי שהיה מצוין ברוסיה. הוא יכול היה לעשות את הסכומים האלה ברוסיה אבל העדיף לעשות אותם שם.

עצם העובדה שחתם שם קצת אחרי שהעונה הסתיימה לעוד עונה אומרת שכנראה טוב לו שם בכסף. זה לא סין של מיליון דולר + אבל כן 600-700 וכדומה בהחלט מרוויחים שם הטובים ביותר.

27 יוני 2014, 00:30

http://www.asia-basket.com/South-Korea/basketball.asp

היה שחקן השנה שם וסביר שמרוויח הכי הרבה כסף בליגה שם.

27 יוני 2014, 00:33

מצטער , אבל יש לי אפס הערכה לכל אותם שחקנים שבוחרים ללכת לליגות כמו הדרום קוריאנית, הסינית , פיליפינים וכל החרטא שמסביב.
מדובר בשחקנים בלי שאיפות בקריירה שרק מחפשים לעשות כסף. שלא יתפלא אם בגיל 32 הוא מוצא את עצמו על הספסל בקבוצה קיקיונית מרוויח כלום כסף, במקום לעשות קריירה רצינית ולהגיע לקבוצות עם שאיפות.

27 יוני 2014, 07:20

בישראל היום טוענים שבמכבי מתקשים להשאיר את רייס בגלל ההצעות הגבוהות שיש לו וסעיף היציאה הנמוך (100 אלף דולר). מכבי מנסה להחתים את רייס על חוזה משודרג לשלוש שנים, אבל כנראה שיש פערים לא קטנים בין הצדדים מאחר שרייס מבין שיש לו עכשיו הזדמנות אולי חד פעמית לעשות קפיצה גדולה ברמת השכר.

27 יוני 2014, 08:30

קודי כתב:בישראל היום טוענים שבמכבי מתקשים להשאיר את רייס בגלל ההצעות הגבוהות שיש לו וסעיף היציאה הנמוך (100 אלף דולר). מכבי מנסה להחתים את רייס על חוזה משודרג לשלוש שנים, אבל כנראה שיש פערים לא קטנים בין הצדדים מאחר שרייס מבין שיש לו עכשיו הזדמנות אולי חד פעמית לעשות קפיצה גדולה ברמת השכר.

אני לא חושב שיש לו הזדמנות חד פעמית... חוץ מזה, למה יש לו בכלל סעיף שחרור לאירופה?

גם החוזה שבו הגיע לא כזה נמוך, אז למה הסעיף יציאה כזה נמוך? נדמה לי שהגיע הזמן שמכבי תחתים שחקנים עם סעיף יציאה גבוה בלי קשר לאופציה להמשיך איתם עוד עונה או להפסיק
את ההתקשרות (אם הדבר אפשרי כמובן).
זה קצת עצוב שמכבי לא מסוגלת להשאיר שחקנים שהיא רוצה פעם אחר פעם.

27 יוני 2014, 08:53

jol9 כתב:
קודי כתב:בישראל היום טוענים שבמכבי מתקשים להשאיר את רייס בגלל ההצעות הגבוהות שיש לו וסעיף היציאה הנמוך (100 אלף דולר). מכבי מנסה להחתים את רייס על חוזה משודרג לשלוש שנים, אבל כנראה שיש פערים לא קטנים בין הצדדים מאחר שרייס מבין שיש לו עכשיו הזדמנות אולי חד פעמית לעשות קפיצה גדולה ברמת השכר.

אני לא חושב שיש לו הזדמנות חד פעמית... חוץ מזה, למה יש לו בכלל סעיף שחרור לאירופה?

גם החוזה שבו הגיע לא כזה נמוך, אז למה הסעיף יציאה כזה נמוך? נדמה לי שהגיע הזמן שמכבי תחתים שחקנים עם סעיף יציאה גבוה בלי קשר לאופציה להמשיך איתם עוד עונה או להפסיק

יש לו הזדמנות חד פעמית כי יש היום הייפ ענק סביבו ומאוד לא סביר שהוא שוב יוביל את מכבי לזכייה ביורוליג ויהיה mvp.
לא מבין את סעיפי היציאה הזולים האלה כשמעבר לכך יש לשחקנים גם אפשרות לצאת ל-nba. כנראה ככה אפשר להביא שחקנים בזול אבל הם עוזבים ברגע שהם נותנים עונה אחת טובה.

27 יוני 2014, 09:17

אני גם לא מבין למה לא עושים חוזה ל-5 שנים עם אופציה של מכבי כל שנה , בלי סעיפי יציאה לשחקן לשום מקום .... אה , הבנתי ... יש פה גם צד שני . אופס איך לא חשבתי על זה קודם .

אפשר לעשות הכול בחוזה אבל זה הימור , אם תעשה חוזה בלי סעיפי יציאה או שתשלם ביוקר או שגם לך לא יהיו סעיפי יציאה ותתקע עם שחקנים , חוכמה בדיעבד זו חוכמה מאוד קטנה מסתבר .

מה שכן מרגיז זה שמכבי לא מנסה להילחם על שחקנים שמצליחים ומרימה ידיים גם כשלא מדובר בסכומים מופרכים (בניגוד ללאנגפורד שם מכבי הציעה את המקסימום שהוא היה שווה לה וצדקה בניגוד לכל החכמים הרגילים או לאיידסון שקיבל חוזה מופרך בברצלונה או לפארגו שברח ) , למשל מיליון דולר להיקמן זה לא מופרך , כנ"ל לרייס .

יש שם לפעמים נטיה להתלהב קצת יותר מידי מהשיטה שהיא נכונה בבסיסה (לא נשלם סכומים מופקעים רק כי קבוצות מסויימות השתגעו) , מצד שני אי אפשר לרדת יותר מידי בסכומים במיוחד כשההכנסות יגדלו קרוב לוודאי אחרי אליפות אירופה .

לפחות לא שמעים השנה על זה שמכבי מתעניינים בשחקנם כדי למכור מנוייים , אחד הדברים ההזויים שרצו פה כל שנה למרות שמכבי מכרה את כל המנויים בלי להתאמץ.

27 יוני 2014, 09:51

קודי כתב:
jol9 כתב:

יש לו הזדמנות חד פעמית כי יש היום הייפ ענק סביבו ומאוד לא סביר שהוא שוב יוביל את מכבי לזכייה ביורוליג ויהיה mvp.
לא מבין את סעיפי היציאה הזולים האלה כשמעבר לכך יש לשחקנים גם אפשרות לצאת ל-nba. כנראה ככה אפשר להביא שחקנים בזול אבל הם עוזבים ברגע שהם נותנים עונה אחת טובה.

הכל חוכמה בדיעבד , אם היינו מדברים לפניי כמה חודשים כשכולנו חשבנו שהוא סתם אפס אז סעיף היציאה היה הגיוני ואף נכון עכשיו אחריי סוף העונה המטורף שהוא נתן אז אנחנו חושבים שזה סעיף מטומטם , מי חשב שהוא יהפוך או יתגלה כרכז הטוב או בין 2 הטובים בייבשת אף אחד אני חושב , מה שכן אם הוא ילך זו אכן תהיה אבדה גדולה ... בדיעבד ...

27 יוני 2014, 10:05

אני ממש לא מבין מה קורה פה. יש סגל שזכה באליפות אירופה והוא לא מבוגר במיוחד. במקום להחזיר את כל השחקנים (פרט ל- 2-3), הסגל מתפרק לחלוטין ובסופו של דבר אף אחד משחקני המפתח (פרט לסופו) לא יישאר. מגוחך.

27 יוני 2014, 10:11

במקום רייס ואם ההצעות אכן קיימות וגבוהות, אפילו לא מבזבז את זמני למשא ומתן אלא בורח מפה למדינה נורמלית במערב אירופה שבה משלמים לי הרבה יותר. ממילא במכבי הוא לא יקח עוד גביע וממילא הוא לא ישראלי או כזה שבילה פה כמה שנים והתחבר. ברצלונה וריאל עדיפות בהרבה על מכבי מבחינתו

27 יוני 2014, 10:28

cannon כתב:במקום רייס ואם ההצעות אכן קיימות וגבוהות, אפילו לא מבזבז את זמני למשא ומתן אלא בורח מפה למדינה נורמלית במערב אירופה שבה משלמים לי הרבה יותר. ממילא במכבי הוא לא יקח עוד גביע וממילא הוא לא ישראלי או כזה שבילה פה כמה שנים והתחבר. ברצלונה וריאל עדיפות בהרבה על מכבי מבחינתו

אני ממש לא יאשים אותו אם הוא ייקח חוזה של 4 מליון לשלוש שנים. השאלה היא למה מכבי לא מצליחה לשמור על הסגל ולשלם קצת יותר כשצריך כמו ששמרו על פארקר/ניקולה כשכל אירופה רדפה אחריהם?
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 27 יוני 2014, 10:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
נושא נעול