המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שמואל1 כתב:פארגו פשוט אידיוט.
מכבי כל כך הולכת להצטער על זה
לא היה שם פאול של פארגו.
מקאדו 3 כתב:לפחות באכסנדר רואים פוטנציא ורואים יסודות , סוף סוף א איזה פאניניץ מאט זיזיץ כזה...
אם ברצונה היתה מנצחת זו היתה גניבה מארץ הגניבות .
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:פארגו פשוט אידיוט.
מכבי כל כך הולכת להצטער על זה
לא היה שם פאול של פארגו.
הייתה עבירה ברורה של פארגו.
הוא נכנס לתוך הגוף של השחקן הזורק וזאת אוטומטית עבירה לפי חוקת הכדורסל.
הוא פשוט היה צריך להיזהר יותר.
יוסי22 כתב:סיפור המשחק לטעמי זה סופו עם פלוס 10 בדקות שלו וטיוס עם מינוס 8 ,מול קבוצות כאלו סופו קריטי ולא בפעם הראשונה .
נשאר רק להכניס את אלכסנדר לעניינים ולקוות לכניסה לעניינים של היינס ויש למכבי קבוצה סופר מאוזנת .
אם היינס לא ישתפר אולי כדאי באמת להביא מישהו במקומו למרות שבאופן כללי אני חושב ששינויים תוך כדי עונה אף פעם לא הוכיחו את עצמם.
למעשה זו העמדה היחידה שבה מכבי באמת חלשה , אלא אם כן לאנדסברג יצליח להביא את היכולות שלו ליורוליג באורח פלא .
felix_r כתב:אמרתי לכם, שכל ההפסדים לבארסה היו הנאחס של בלאט?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תעירו אותי מחר! אני מעדיף ללכת לישון עכשיו כשאנחנו ביתרון..
מה פתאום, יש לך עוד לטגן שניצלים
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תעירו אותי מחר! אני מעדיף ללכת לישון עכשיו כשאנחנו ביתרון..
צ'שר כתב:פשוט בושה שהכותרות הראשיות בכל אתרי הספורט מפארים את הניצחון של איזה קבוצה קיקיונית מליגה הזויה על קבוצה מליגת עלק על פה בארץ שראו אולי 100 איש, כשבאותו היום והשעה מתקיים משחק בסדר גודל בינלאומי שמשודר בכל העולם ורואים אותו מאות אלפי אנשים. מדינת כדורגל פויה
rc4991 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תעירו אותי מחר! אני מעדיף ללכת לישון עכשיו כשאנחנו ביתרון..
אתה עושה משלוחים?
my man כתב:יאללה מכבי!!!
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תעירו אותי מחר! אני מעדיף ללכת לישון עכשיו כשאנחנו ביתרון..
LIAV10 כתב:לא מאמין שבדקתי תוצאה, חשבתי נפסיד.
כרמל יא שכונה, כפפות סיליקון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], שמוליק ו־11 אורחים