29 ינואר 2015, 23:48
29 ינואר 2015, 23:48
29 ינואר 2015, 23:49
29 ינואר 2015, 23:49
29 ינואר 2015, 23:50
החציל האצטקי כתב:גודס ניהל את המשחק ביד אמן.
אני מאושר.
ניצחון אדיר במשחק ברמה הכי גבוהה שיש.
יא אללה יא מכבי!!!
jol9 כתב:הניצחון הזה מראה את הדרך שהקבוצה הזאת עברה עד שהתחברה. והדגש הוא על המילה קבוצה.
פארגו מסיים את המשחק עם 9 אס' ואיבוד 1!!!!
הוא משחק שקול ואחראי, ויש לו את הGOD MODE הזה, כמו ששמואל קרא לזה, שזה באמת משהו נדיר ביבשת שלנו.
סופו ענק, משחק עם הרבה לב, ומחפה בכך על הפגמים הרבים במשחק שלו. דווין ורנדל האחים החורגים - שני רוצחים שקטים.
ובעיקר - יש למכבי ספסל. היום אלה היינס ולאנדסברג שנתנו את הנק', אלכסנדר נתן את דקות המנוחה לרנדל, טיוס היה סביר בסה"כ.
במשחק אחר, נקבל מישהו אחר.
ככה זה עובד בקבוצות גדולות. באמת שאם סילבן ממשיך ביכולת הקליעה הזאת, אז גם לא קלעי לא חסר
29 ינואר 2015, 23:52
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:מכביסט30 כתב:ודווקא גודס, העוזר המסכן כבר 6 שנים, הביא שני נצחונות מוצדקים על שתי הספרדיות החזקות במפעל.
בלאט לא יודע את נפשו מרוב קנאה
אין ספק שהבנאדם שמאמן כרגע את לברון ועוד כמה סופרסטארים מת מקנאה ברגעים אלה....
צריך גם להגיד שמכבי תחת גודס נראית יותר טוב מכל הקבוצות שבלאט אימן פה בשנים האחרונות.
29 ינואר 2015, 23:53
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:גודס ניהל את המשחק ביד אמן.
אני מאושר.
יא אללה יא מכבי!!!
מסכים.
מגיע גם קרדיט עצום לפיני גרשון. לראות אותו בפסקי זמן- פשוט מדהים איך הוא מרגיש את המשחק.
29 ינואר 2015, 23:54
29 ינואר 2015, 23:54
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הניצחון הזה מראה את הדרך שהקבוצה הזאת עברה עד שהתחברה. והדגש הוא על המילה קבוצה.
הוא משחק שקול ואחראי, ויש לו את הGOD MODE הזה, כמו ששמואל קרא לזה, שזה באמת משהו נדיר ביבשת שלנו.
סופו ענק, משחק עם הרבה לב, ומחפה בכך על הפגמים הרבים במשחק שלו. דווין ורנדל האחים החורגים - שני רוצחים שקטים.
ובעיקר - יש למכבי ספסל. היום אלה היינס ולאנדסברג שנתנו את הנק', אלכסנדר נתן את דקות המנוחה לרנדל, טיוס היה סביר בסה"כ.
ככה זה עובד בקבוצות גדולות. באמת שאם סילבן ממשיך ביכולת הקליעה הזאת, אז גם לא קלעי לא חסר
כל כך הרבה תווים ואף מילה על מי שניצחה את המשחק הזה לבד ועם הקרבה גדולה
29 ינואר 2015, 23:55
LIAV10 כתב:טוב, נראה לא משהו, חוזר לישון ושם שעון מעורר לעוד שעה.
Holiday_Armadillo כתב:טייריס לא שוכח אותנו לרגע
jol9 כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:גודס ניהל את המשחק ביד אמן.
אני מאושר.
יא אללה יא מכבי!!!
מסכים.
מגיע גם קרדיט עצום לפיני גרשון. לראות אותו בפסקי זמן- פשוט מדהים איך הוא מרגיש את המשחק.
נכון!! הוא שועל וחיית משחק, ואני מאוד שמח שגיא נותן לו את הבמה הזאת.
פיני כנראה כבר לא יכול לעמוד בלחץ ובעומס של להיות מאמן ראשי, אבל רואים את ההשפעה שלו על הקווים, בעיקר במצבים האלה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:גודס ניהל את המשחק ביד אמן.
אני מאושר.
יא אללה יא מכבי!!!
מסכים.
נכון!! הוא שועל וחיית משחק, ואני מאוד שמח שגיא נותן לו את הבמה הזאת.
פיני כנראה כבר לא יכול לעמוד בלחץ ובעומס של להיות מאמן ראשי, אבל רואים את ההשפעה שלו על הקווים, בעיקר במצבים האלה.
29 ינואר 2015, 23:56
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הניצחון הזה מראה את הדרך שהקבוצה הזאת עברה עד שהתחברה. והדגש הוא על המילה קבוצה.
כל כך הרבה תווים ואף מילה על מי שניצחה את המשחק הזה לבד ועם הקרבה גדולה
מילה?? פתחתי שרשור שלם לזה........
סתם, לא... אבל איזה גדול אם הייתי פותח?
LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:טוב, נראה לא משהו, חוזר לישון ושם שעון מעורר לעוד שעה.
שיט.
LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:טוב, נראה לא משהו, חוזר לישון ושם שעון מעורר לעוד שעה.
שיט.
שחף כתב:רק אני קצת מתבאס על הפוזשן האחרון שהיינס החליט לזרוק מהחצי במקום להגדיל את ההפרש?