אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2011, 17:24

BIG sofo כתב:
jol9 כתב:אם שייר אכן יגיע ואם אכן זה יהיה במקום הלפרין, אז אני רק מקווה שלא תהיה כאן התרסקות. תמיד יש סיכוי להפתעה, אבל נראה לי כאן שמכבי מנסה לחסוך בקטנה ולוקחת
סיכון גדול מדי.

מה שיקרה הוא שבאיזשהו שלב, בלאט יחליט שהקו האחורי הנוכחי לא מספיק טוב, ואז יתחילו לחפש תיקונים של הרגע האחרון, והסיכוי שזה יצליח כמו במקרה פארגו, הם די נמוכים.
הלפרין שחקן יקר יותר, אבל בדיוק בשביל זה מיועדים הכספים הנוספים של האדריאטית, ושל סיום ההתחייבויות השונות שיש למכבי.

ראית את שייר משחק?
שייר היה שחקן טוב במכללות. יש סיכוי טוב שהוא גם יצליח באירופה. בכל מקרה מדובר על רכז טוב. הוא קלעי שלוש טוב. סך הכל מדובר על שחקן שיכול להיות מחליף טוב באירופה...בתור שחקן שיתן 15-20 דקות באירופה וישחק הרבה בליגה זאת החתמה טובה.
הוא שחקן שמזכיר לי בסגנון את הלפרין. איך אתה כבר קובע שהלפרין שחקן יותר טוב? להלפרין יש יכולות אבל במאני טיים הוא כמעט תמיד נעלם...

קודם כל לא אמרתי שהלפרין שחקן טוב יותר. הלפרין שחקן מוכח יותר, שכמו שמישהו אמר, לא צריך תקופת הרצה או תקופת הסתגלות. הלפרין מכיר את היורוליג
מכל הכיוונים, היה בפיינל פורים ובמשחקים מלחיצים (כמו הדרבי היווני הגדול), ואפשר להיות בטוחים שנקבל ממנו תפוקה מכובדת בקו האחורי.

מה ששייר עשה במכללות, לא רלוונטי בכלל לכדורסל הבוגרים. ג'יי ג'יי רדיק היה סקורר טוב פי כמה משייר, אבל הוא נדחק לספסל של אורלנדו, ורק בשנים האחרונות מצליח
להפוך להיות שחקן לגיטימי בבוגרים. על חברו בפסגת המכללות של אותה שנה - אדם מוריסון, אין בכלל מה להרחיב.

שייר יכול להצליח במכבי, אבל במידה והוא יהיה כשלון, מכבי תישאר רזה מאוד בקו האחורי שוב. כרגע אף אחד לא יכול לדעת האם הוא יצליח או לא. בכל אופן, התחושה שלי היא
שאם דייויד יקבל אותו, את פארגו, בורשטיין ועוד גארד כמחליף של פרקינס, הוא עלול לדרוש מההנהלה באיזור אוגוסט עוד שחקן לקו האחורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 15 יוני 2011, 17:26

מצוין, הסגל שרציתי ושמופיעים בחתימה שלי קורם עור וגידים (פישלתי רק עם אידסון). שייר שחקן מצויין, מקווה שייצא לפועל!
er79

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2011, 17:26

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:אם שייר אכן יגיע ואם אכן זה יהיה במקום הלפרין, אז אני רק מקווה שלא תהיה כאן התרסקות. תמיד יש סיכוי להפתעה, אבל נראה לי כאן שמכבי מנסה לחסוך בקטנה ולוקחת
סיכון גדול מדי.

מה שיקרה הוא שבאיזשהו שלב, בלאט יחליט שהקו האחורי הנוכחי לא מספיק טוב, ואז יתחילו לחפש תיקונים של הרגע האחרון, והסיכוי שזה יצליח כמו במקרה פארגו, הם די נמוכים.
הלפרין שחקן יקר יותר, אבל בדיוק בשביל זה מיועדים הכספים הנוספים של האדריאטית, ושל סיום ההתחייבויות השונות שיש למכבי.

אבל אני מאמינה שהקבוצה תיבנה בהתאם לישראלים.
כלומר, ברור שהלפרין הוא שחקן יותר טוב ומוכח משייר ואם הוא בא זה בכוונה שיהיה שחקן רוטציה מרכזי בקבוצה, אולי אפילו חמישייה.
אבל אם שייר מגיע וזה במקום הלפרין אז לא יבנו עליו כשחקן מרכזי כמו שהיו בונים על הלפרין ויבנו את הקבוצה בהתאם עם זרים מתאימים, על מנת ששייר יהיה רק עוד שחקן שאם יצליח-מעולה, אם לא-לא קרה כלום והקבוצה לא תקום ותיפול עליו.

כל אופן, לא נראה לי ששייר במידה ויחתום, יעשה זאת על חשבון הלפרין, הרי בלאט וגודס דיברו שיגיעו 2 ישראלים, אז למה ששייר לא יהיה הישראלי השנה??
הוא לא עדיף על הלפרין, אבל הוא בהחלט עדיף בעיניי על מורן רוט....

נכון מאוד.
אבל השאלה היא האם לא שווה להגיע לפשרה עם הלפרין במקום להשקיע על עוד שחקן ועוד שחקן.
צריך לחכות קצת, אבל התחושה שלי היא כמו שלך. אם שייר מגיע במקום הלפרין, אז דייויד ידרוש עוד חיזוק לקו האחורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2011, 17:27

קודם כל לא אמרתי שהלפרין שחקן טוב יותר. הלפרין שחקן מוכח יותר, שכמו שמישהו אמר, לא צריך תקופת הרצה או תקופת הסתגלות. הלפרין מכיר את היורוליג
מכל הכיוונים, היה בפיינל פורים ובמשחקים מלחיצים (כמו הדרבי היווני הגדול), ואפשר להיות בטוחים שנקבל ממנו תפוקה מכובדת בקו האחורי.

אם יש משהו שאפשר להגיד על ''שחקנים מוכחים'' זה שאתה יודע מה אתה מקבל מהם,ובאותה נשימה אתה יודע גם מה לא תקבל..אותו דבר הלפרין..

בקשר לזה שהוא ייתן ''תפוקה מכובדת''..אני לא בטוחה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מה מכבי » 15 יוני 2011, 17:29

שייר אולי קלעי שלוש טוב... מהצד השני, שמישהו ילך לבדוק את אחוזים שלו מה2.
מה מכבי

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 יוני 2011, 17:32

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
סיכון גדול מדי.

כלומר, ברור שהלפרין הוא שחקן יותר טוב ומוכח משייר ואם הוא בא זה בכוונה שיהיה שחקן רוטציה מרכזי בקבוצה, אולי אפילו חמישייה.
אבל אם שייר מגיע וזה במקום הלפרין אז לא יבנו עליו כשחקן מרכזי כמו שהיו בונים על הלפרין ויבנו את הקבוצה בהתאם עם זרים מתאימים, על מנת ששייר יהיה רק עוד שחקן שאם יצליח-מעולה, אם לא-לא קרה כלום והקבוצה לא תקום ותיפול עליו.

כל אופן, לא נראה לי ששייר במידה ויחתום, יעשה זאת על חשבון הלפרין, הרי בלאט וגודס דיברו שיגיעו 2 ישראלים, אז למה ששייר לא יהיה הישראלי השנה??

נכון מאוד.
אבל השאלה היא האם לא שווה להגיע לפשרה עם הלפרין במקום להשקיע על עוד שחקן ועוד שחקן.
צריך לחכות קצת, אבל התחושה שלי היא כמו שלך. אם שייר מגיע במקום הלפרין, אז דייויד ידרוש עוד חיזוק לקו האחורי.

אל תשכח ששייר אמור לבוא על תקן גארד ישראלי.
יש עוד 2 זרים וישראלי (גארד) שצריכים להביא, ובהתחשב בעובדה שמכבי כנראה תלך על סווינגמן (2-3),
לא מחייב שהקו האחורי יהיה רזה.

גם אני מעדיף את הלפרין על שייר (בכל פרמטר חוץ מהשכר),
אבל בהתחשב בדרישות השכר של הלפרין ובהיצע הישראלים הלא מי יודע מה, שווה לתת לשייר ניסיון .
אל תשכח שמי שאימן אותו בדיוק והוציא ממנו את המיטב היה מייק שישבסקי
שדומה מאד לבלאט בסגנון ובמנטאליות, כך ששייר ירגיש פה בבית.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2011, 17:33

Holiday_Armadillo כתב:

אם יש משהו שאפשר להגיד על ''שחקנים מוכחים'' זה שאתה יודע מה אתה מקבל מהם,ובאותה נשימה אתה יודע גם מה לא תקבל..אותו דבר הלפרין..

בקשר לזה שהוא ייתן ''תפוקה מכובדת''..אני לא בטוחה

הדבר היחיד שהוא בסימן שאלה אצלו זה תפקוד תחת לחץ, וגם זה לא מעט בגלל איזשהי סטיגמה שיצרו לו, כי היו לא מעט משחקים בהם הוא שיחק
טוב גם בסוף (אחד מהם גם הביא את מכבי לפיינל פור במדריד).

בכל שאר הדברים, אנחנו נקבל גארד איכותי, עם קליעה טובה, מסירה טובה, הגנה סבירה, חדירה סבירה, משחק פיק אנד רול מצויין וכו'.

שייר יכול באמת להמשיך את היכולת שלו מדיוק, אבל יכול גם להתברר כסוג של ראדולוביץ' או קירק פני, שהלחץ של מכבי גדול עליו, וכשהוא לא קולע, הוא לא באמת תורם לקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2011, 17:34

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:לא בטוח שאם שייר יבוא זה יהיה על חשבון הלפרין, יותר הגיוני שזה על חשבון הגארד ישראלי השני (רוט/אוחיון/לאנדסברג). נראה איך זה יתפתח.

בכל מקרה, קשה לדעת מה שחקן כמו שייר ייתן ביורוליג, ואם מביאים יחד אתו ישראלי בינוני, אז עוד פעם נהיה עם רוטציית גארדים קצרה מאוד ביורוליג.

שייר זה אך ורק על חשבון הלפרין

אין שום קשר בין ההחתמה שלו להלפרין , מאוד יכול להיות ששניהם יהיו בקבוצה ואפילו לאנדסברג .
שייר שחקן צעיר שיתרום יותר בעתיד מאשר כבר העונה ( למרות שלדעתי הוא יפתיע ) והלפרין מיועד לתפקיד יותר מרכזי משייר העונה .

הישרלאים לדעתי יהיו בלו , אליהו , טל , הלפרין , שייר , פניני , לאנדסברג סך הכל 7 ואלי עוד שחקן נוער בשביל להשלים את הסגל לקופליג...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 יוני 2011, 17:34

jol9 כתב:נכון מאוד.

לך תדע במשא ומתן עם הלפרין מי מהצדדים לא ממש רוצה להגיע לפשרה.
יש גבול לדעתי של עד כמה מכבי צריכה ללכת לקראתו.
אין ספק שהוא יכול להתאים מאוד למכבי ושמכבי צריכה אותו, אבל זה לא אומר שהוא יכול לחלוב את מכבי, אם לא מצליחים להגיע איתו לפשרה, לא צריך לתת לו את כל מה שהוא רוצה רק כי האופציות האחרות בעמדת הישראלי, הם הרבה פחות טובות.
נפצה עליו בזרים!!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקאדו » 15 יוני 2011, 17:35

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
סיכון גדול מדי.

נכון מאוד.

מה עשה הלפרין בשנה שנתיים האחרונות שגורם לכך שאנשים מריירים עליו ? בגלל שהוא ישראלי ? אתה קצת נסחף יוני עם הלפרין הוא סה'כ שחקן נחמד יחסית לגארד הישראלי הממוצע אבל לא שווה את הסכומים שהוא דורש ואני לא בטוח שלא שווה ללכת על שייר שעולה חצי ממנו או שליש .
מקאדו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2011, 17:38

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:לא בטוח שאם שייר יבוא זה יהיה על חשבון הלפרין, יותר הגיוני שזה על חשבון הגארד ישראלי השני (רוט/אוחיון/לאנדסברג). נראה איך זה יתפתח.

בכל מקרה, קשה לדעת מה שחקן כמו שייר ייתן ביורוליג, ואם מביאים יחד אתו ישראלי בינוני, אז עוד פעם נהיה עם רוטציית גארדים קצרה מאוד ביורוליג.

שייר זה אך ורק על חשבון הלפרין

אין שום קשר בין ההחתמה שלו להלפרין , מאוד יכול להיות ששניהם יהיו בקבוצה ואפילו לאנדסברג .
שייר שחקן צעיר שיתרום יותר בעתיד מאשר כבר העונה ( למרות שלדעתי הוא יפתיע ) והלפרין מיועד לתפקיד יותר מרכזי משייר העונה .

הישרלאים לדעתי יהיו בלו , אליהו , טל , הלפרין , שייר , פניני , לאנדסברג סך הכל 7 ואלי עוד שחקן נוער בשביל להשלים את הסגל לקופליג...

עוד לפני הקיץ מדברים על זה ששייר הוא אך ורק במקום הלפרין ולא בנוסף..
אני גם לא מבינה למה..גם שאלתי פה למה ולאף אחד לא הייתה תשובה(מישהו אמר כסף אבל אין מצב)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2011, 17:42

לחץ של פינל פור מכללות הוא לחץ לא פחות גדול מגמר יורוליג עם הרבה יותר קהל וכמויות של סקאוטרים שבאירופה רק חולמים עליהם....אני חושב שאנשים פה מזלזלים בהישג וביכולת ששייר הציג .
אחרי שעזב החליף אותו אירוינג שללא ספק מוכשר בהרבה אבל עדיין לא הצליח לשחזר את מה ששייר עשה עם דיוק .
הודגמאות של רידיק או מוריסון לא רלוונטיות כי מדובר על אי הצלחה בNBA ולא ביארופה . יכול מאוד להיות שאם הם היו מגיעים לאירופה הם היו הופכים לכוכבי על....
שייר בסגנון המשחק שלו מתאים בדיוק לכדורסל האירופי ומההתחלה לא היה לו סיכוי ב-NBA .

לגבי הלפרין , אני מאוד רוצה לראות אותו במכבי אבל אני לא שוכח לרגע את העובדה שהוא חסר ביצים ואני מאוד מקווה שלא מיעדים לו תפקיד יותר מידי מרכזי . אני זוכר איך כל עונה הייתי אומר לעצמי נו אולי הפעם הוא יתפוצץ וזה פשוט לא קרה וגם לא יקרה . הוא שחקן סולידי כמו שבורשטיין היה בזמנו ובחיים לא יהיה קטש הבא כמו שחשבו בזמנו.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2011, 17:43

Mta_atic כתב:אל תשכח ששייר אמור לבוא על תקן גארד ישראלי.
יש עוד 2 זרים וישראלי (גארד) שצריכים להביא, ובהתחשב בעובדה שמכבי כנראה תלך על סווינגמן (2-3),
לא מחייב שהקו האחורי יהיה רזה.

גם אני מעדיף את הלפרין על שייר (בכל פרמטר חוץ מהשכר),
אבל בהתחשב בדרישות השכר של הלפרין ובהיצע הישראלים הלא מי יודע מה, שווה לתת לשייר ניסיון .
אל תשכח שמי שאימן אותו בדיוק והוציא ממנו את המיטב היה מייק שישבסקי
שדומה מאד לבלאט בסגנון ובמנטאליות, כך ששייר ירגיש פה בבית.

איכשהו בשנה שעברה, מכבי שיחקה עם פרקינס, אידסון ופארגו ועדיין היתה די רזה מאחורה.
מהשלישייה הכמעט מושלמת הזאת, נשאר רק פארגו, וזאת לא תהיה הפתעה גדולה עם שני הזרים שיבואו במקומם או לפחות אחד מהם, לא יהיו כ"כ טובים
כמו אלה שהיו כאן לפניהם. זה אומר שמכבי חייבת להיות מרופדת טוב, ולדעתי הלפרין מתאים בדיוק למצב הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2011, 17:44

הולידיי, הסיבה פשוטה , להפעיל לחץ על הלפרין שיש לו אלטרנטיבה .
אם את שואלת אותי , בסופו של דבר הלפרין יחתום ורק אחרכך שייר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי itay92 » 15 יוני 2011, 17:45

Holiday_Armadillo כתב:
יכול להיות,אבל משום מה תקוע לי בראש בהקשר של מצ'באן 700K אולי בהקשר אחר.

אולי אתה חושב על השכר שלו(אם אני לא טועה זה השכר כרגע והוא עוד ישודרג)

אין סיכוי שמצ'באן מרוויח בחצי שנה פה 700K.
בעניין הלפרין,ynet כותב שהוא דורש 600K בעוד מכבי מציעה לו חצי.
תאמת הצעה קצת מעליבה ואין פלא שהוא לא מסכים,אני מאמין שבסופו של דבר יגיעו לפשרה מסוימת סביב החצי מיליון.
בנוסף הוזכר בכתבה ששייר יבוא על חשבון לנדסברג
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2011, 17:47

yzafrir כתב:הולידיי, הסיבה פשוטה , להפעיל לחץ על הלפרין שיש לו אלטרנטיבה .
אם את שואלת אותי , בסופו של דבר הלפרין יחתום ורק אחרכך שייר...

אה כן? הלחץ היה גם כשרק פירסמו את זה בפעם הראשונה עוד לפני הפיינל פור? אני לא חושבת..
אני חושבת שפשוט זה התוכניות של מכבי..לא יהיה הלפרין? יילכו על שייר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 יוני 2011, 17:51

yzafrir כתב:לחץ של פינל פור מכללות הוא לחץ לא פחות גדול מגמר יורוליג עם הרבה יותר קהל וכמויות של סקאוטרים שבאירופה רק חולמים עליהם....אני חושב שאנשים פה מזלזלים בהישג וביכולת ששייר הציג .
אחרי שעזב החליף אותו אירוינג שללא ספק מוכשר בהרבה אבל עדיין לא הצליח לשחזר את מה ששייר עשה עם דיוק .
הודגמאות של רידיק או מוריסון לא רלוונטיות כי מדובר על אי הצלחה בNBA ולא ביארופה . יכול מאוד להיות שאם הם היו מגיעים לאירופה הם היו הופכים לכוכבי על....
שייר בסגנון המשחק שלו מתאים בדיוק לכדורסל האירופי ומההתחלה לא היה לו סיכוי ב-NBA .

לגבי הלפרין , אני מאוד רוצה לראות אותו במכבי אבל אני לא שוכח לרגע את העובדה שהוא חסר ביצים ואני מאוד מקווה שלא מיעדים לו תפקיד יותר מידי מרכזי . אני זוכר איך כל עונה הייתי אומר לעצמי נו אולי הפעם הוא יתפוצץ וזה פשוט לא קרה וגם לא יקרה . הוא שחקן סולידי כמו שבורשטיין היה בזמנו ובחיים לא יהיה קטש הבא כמו שחשבו בזמנו.

צפריר, לא מזלזל במה שאתה אומר ואפילו מסכים עם חלק מהדברים,
אבל להשוות את אירווינג לשייר רק בעובדה הכללית ששייר הצליח לקחת עם דיוק אליפות ואירווינג לא,
עושה קצת עוול ומתעלמת מכמה דברים מאד חשובים:
1. בלי להוריד מכבודו, אבל ליד שייר שיחקו שחקנים דומיננטים ומעולים כמו נולן סמית' (17.4 נק' למשחק בעונת הזכייה, צפוי לבחירה בסיבוב הראשון של הדראפט הקרוב) וקייל סינגלר (17.7 נק' למשחק בעונת הזכייה). גם בריאן זובק היה תוספת כוח, למרות שלא היה טופ סטטיסטי.
2. קבוצות יריבות שהחזיקו סגל עדיף מזה של דיוק השנה.
נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 15 יוני 2011, 17:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2011, 17:52

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:נכון מאוד.

לך תדע במשא ומתן עם הלפרין מי מהצדדים לא ממש רוצה להגיע לפשרה.
יש גבול לדעתי של עד כמה מכבי צריכה ללכת לקראתו.
אין ספק שהוא יכול להתאים מאוד למכבי ושמכבי צריכה אותו, אבל זה לא אומר שהוא יכול לחלוב את מכבי, אם לא מצליחים להגיע איתו לפשרה, לא צריך לתת לו את כל מה שהוא רוצה רק כי האופציות האחרות בעמדת הישראלי, הם הרבה פחות טובות.
נפצה עליו בזרים!!!

מסכים. הפשרה צריכה להיות של שני הצדדים.
אם לא אז לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 15 יוני 2011, 17:55

למרות שאני קצת סוטה מהנושא,
הbuy- out של מצ'באן הוא 650K על פי האתר in the game ולא 450K:
http://www.in-the-game.org/?page_id=792
itay92

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2011, 17:59

Mta_atic כתב:
yzafrir כתב:לחץ של פינל פור מכללות הוא לחץ לא פחות גדול מגמר יורוליג עם הרבה יותר קהל וכמויות של סקאוטרים שבאירופה רק חולמים עליהם....אני חושב שאנשים פה מזלזלים בהישג וביכולת ששייר הציג .

צפריר, לא מזלזל במה שאתה אומר ואפילו מסכים עם חלק מהדברים,
אבל להשוות את אירווינג לשייר רק בעובדה הכללית ששייר הצליח לקחת עם דיוק אליפות ואירווינג לא,
עושה קצת עוול ומתעלמת מכמה דברים מאד חשובים:
1. בלי להוריד מכבודו, אבל ליד שייר שיחקו שחקנים דומיננטים ומעולים כמו נולן סמית' (17.4 נק' למשחק בעונת הזכייה, צפוי לבחירה בסיבוב הראשון של הדראפט הקרוב) וקייל סינגלר (17.7 נק' למשחק בעונת הזכייה). גם בריאן זובק היה תוספת כוח, למרות שלא היה טופ סטטיסטי.
2. קבוצות יריבות שהחזיקו סגל עדיף מזה של דיוק השנה.

גם דיוק בעונה של שייר הייתה עם סגל יחסית נחות ליריבות אבל שילוב של חיבור טוב בקבוצה ויריבות בכירות שהודחו או היו בכושר נוראי בשלבים המכריעים הביא לכך שדיוק ידעו לקחת את האליפות והרבה בזכות המשחק המאורגן בראשות שייר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313, גל גל ו־31 אורחים