BIG sofo כתב:jol9 כתב:אם שייר אכן יגיע ואם אכן זה יהיה במקום הלפרין, אז אני רק מקווה שלא תהיה כאן התרסקות. תמיד יש סיכוי להפתעה, אבל נראה לי כאן שמכבי מנסה לחסוך בקטנה ולוקחת
סיכון גדול מדי.
מה שיקרה הוא שבאיזשהו שלב, בלאט יחליט שהקו האחורי הנוכחי לא מספיק טוב, ואז יתחילו לחפש תיקונים של הרגע האחרון, והסיכוי שזה יצליח כמו במקרה פארגו, הם די נמוכים.
הלפרין שחקן יקר יותר, אבל בדיוק בשביל זה מיועדים הכספים הנוספים של האדריאטית, ושל סיום ההתחייבויות השונות שיש למכבי.
ראית את שייר משחק?
שייר היה שחקן טוב במכללות. יש סיכוי טוב שהוא גם יצליח באירופה. בכל מקרה מדובר על רכז טוב. הוא קלעי שלוש טוב. סך הכל מדובר על שחקן שיכול להיות מחליף טוב באירופה...בתור שחקן שיתן 15-20 דקות באירופה וישחק הרבה בליגה זאת החתמה טובה.
הוא שחקן שמזכיר לי בסגנון את הלפרין. איך אתה כבר קובע שהלפרין שחקן יותר טוב? להלפרין יש יכולות אבל במאני טיים הוא כמעט תמיד נעלם...
קודם כל לא אמרתי שהלפרין שחקן טוב יותר. הלפרין שחקן מוכח יותר, שכמו שמישהו אמר, לא צריך תקופת הרצה או תקופת הסתגלות. הלפרין מכיר את היורוליג
מכל הכיוונים, היה בפיינל פורים ובמשחקים מלחיצים (כמו הדרבי היווני הגדול), ואפשר להיות בטוחים שנקבל ממנו תפוקה מכובדת בקו האחורי.
מה ששייר עשה במכללות, לא רלוונטי בכלל לכדורסל הבוגרים. ג'יי ג'יי רדיק היה סקורר טוב פי כמה משייר, אבל הוא נדחק לספסל של אורלנדו, ורק בשנים האחרונות מצליח
להפוך להיות שחקן לגיטימי בבוגרים. על חברו בפסגת המכללות של אותה שנה - אדם מוריסון, אין בכלל מה להרחיב.
שייר יכול להצליח במכבי, אבל במידה והוא יהיה כשלון, מכבי תישאר רזה מאוד בקו האחורי שוב. כרגע אף אחד לא יכול לדעת האם הוא יצליח או לא. בכל אופן, התחושה שלי היא
שאם דייויד יקבל אותו, את פארגו, בורשטיין ועוד גארד כמחליף של פרקינס, הוא עלול לדרוש מההנהלה באיזור אוגוסט עוד שחקן לקו האחורי.