המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:רוצ'סטי בסדר גמור, רכז שהתרכז היום בריכוז המשחק ולא בהפצצות. סוף סוף גארד שעומד על הקו ואתה יודע שזה שתי נקודות בטוחות. יקח לו עוד זמן כדי לדעת את מקומו המדויק ליד פארמר, אבל זה יגיע.
jol9 כתב:אני מרגיש את הווייבים השליליים של רוי בכל פוסט בהקשר לרוצ'סטי. הוא בסה"כ צריך עוד להתחבר לכולם, אבל מה שאני ראיתי אהבתי מאוד.
my man כתב:אדגר פו כתב:רוצ'סטי בסדר גמור, רכז שהתרכז היום בריכוז המשחק ולא בהפצצות. סוף סוף גארד שעומד על הקו ואתה יודע שזה שתי נקודות בטוחות. יקח לו עוד זמן כדי לדעת את מקומו המדויק ליד פארמר, אבל זה יגיע.
לא כזה סוף סוף...רייס היה כזה..
my man כתב:אדגר פו כתב:רוצ'סטי בסדר גמור, רכז שהתרכז היום בריכוז המשחק ולא בהפצצות. סוף סוף גארד שעומד על הקו ואתה יודע שזה שתי נקודות בטוחות. יקח לו עוד זמן כדי לדעת את מקומו המדויק ליד פארמר, אבל זה יגיע.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:shayD כתב:שגב צריך לעבור לכדורעף.
שגב צריך לעבור לעמדה 5 באופן קבוע, ולנסות להפוך לאלכס טיוס הישראלי
אבל אלכס טיוס הוא כבר ישראלי...![]()
וצר לי אבל הבחור לא קשור לענף. אפילו ראיית משחק אין לו.
לא היה שום צעיר אחר שאשכרה יש לו פוטנציאל?? ועדיין לא הבנתי מי הצעיר השלישי?
אדגר פו כתב:my man כתב:אדגר פו כתב:רוצ'סטי בסדר גמור, רכז שהתרכז היום בריכוז המשחק ולא בהפצצות. סוף סוף גארד שעומד על הקו ואתה יודע שזה שתי נקודות בטוחות. יקח לו עוד זמן כדי לדעת את מקומו המדויק ליד פארמר, אבל זה יגיע.
רייס היה פחות אוטומטי מהקו, אבל שיהיה. רייס כבודו במקומו מונח.
החציל האצטקי כתב:אנחנו נצטרך למצוא דרך להביא נקודות מהקו הקדמי, ומשחק פנים-חוץ, מעבר לחדירות, שלשות ופיק אנד רול.
אם היה לנו עוד סנטר אמיתי מתחת לטבעת היינו קבוצת כדורסל קרוב למושלמת.
שמואל1 כתב:my man כתב:אדגר פו כתב:רוצ'סטי בסדר גמור, רכז שהתרכז היום בריכוז המשחק ולא בהפצצות. סוף סוף גארד שעומד על הקו ואתה יודע שזה שתי נקודות בטוחות. יקח לו עוד זמן כדי לדעת את מקומו המדויק ליד פארמר, אבל זה יגיע.
אני מסכים עם אדגר פו, מזמן לא ראינו גארד עם קליעה אוטומטית ברמה הזאת. הוא לא חושב ומתרכז, פשוט מעיף את הכדור לסל ופוגע רק ברשת.
אדגר פו כתב:my man כתב:אדגר פו כתב:רוצ'סטי בסדר גמור, רכז שהתרכז היום בריכוז המשחק ולא בהפצצות. סוף סוף גארד שעומד על הקו ואתה יודע שזה שתי נקודות בטוחות. יקח לו עוד זמן כדי לדעת את מקומו המדויק ליד פארמר, אבל זה יגיע.
roy1000 כתב:jol9 כתב:מה היה רע במשחק של רוצ'סטי? השמונה אסיסטים שלו?
זה אשכרה האינגלס החדש שלך.
ממש לא. הוא נראה לי לא מחובר לחלוטין ולא מצא את עצמו המגרש.
טעיתי לגבי אינגלס?
my man כתב:אדגר פו כתב:my man כתב:אדגר פו כתב:רוצ'סטי בסדר גמור, רכז שהתרכז היום בריכוז המשחק ולא בהפצצות. סוף סוף גארד שעומד על הקו ואתה יודע שזה שתי נקודות בטוחות. יקח לו עוד זמן כדי לדעת את מקומו המדויק ליד פארמר, אבל זה יגיע.
רציני? רייס היה מכונה מהקו הוא עבד על אוטומט...לא משנה מה המשחק ומה הדקה ה2 הכי בטוחות באירופה...
בנס מול מילאנו זה היה פשוט מטורף...
שמואל1 כתב:אם מכבי תביא גבוה איכותי- יש לנו קבוצת פיינל פור יורוליג.
חבל לפספס את ההזדמנות הזאת. פדרמנים, תכניסו את היד לכיס ותביאו לנו עונה בלתי נשכחת!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים