02 נובמבר 2015, 00:33
MTA2311 כתב:קובי כתב:ראיתי את הראיון עם דני פדרמן ואולי אני אפתיע אתכם - לא מבין למה פה כולם מכנים אותו שקרן... כלומר על מה ולמה?
הבנאדם אומר בגלוי, שגודס לא רצה את גרשון, שהוא העדיף כעוזר ראשון את אבי אבן על פני שטיין. מה כ"כ מופרך פה? שהוא עשה לפבראני אימון אישי והחליט שזה השחקן שהוא רוצה - מה מופרך כ"כ בזה?
לא מבין על מה המהומה... זה רק מחזק את העניין שהבחירה בגיא גודס למאמן ולסמכות המקצועית העליונה בקבוצה, אחרי כשלון חרוץ מהמדרגה הראשונה, היא טעות ניהולית שאנחנו ממשיכים לשלם עליה ביוקר.
דני אמר בפירוש שההנהלה קנתה את שני התירוצים של גודס להפסד האליפות: האחד, הפצועים והשני, שלא נתנו לו לבחור את הצוות המקצועי, בדגש על פיני. מה מופרך בזה? פשוט חלם.
זה מוזר, כי גיא, בכל ראיון שעשו איתו, אמר שהוא רצה להשאיר את שני העוזרים משנה שעברה, ושפיטרו אותם בלי לשאול אותו.
02 נובמבר 2015, 00:37
חנו'ש כתב:לגבי פיני ושטיין וכל השאר:ההנהלה החליפה לך את כל הצוות המקצועי בניגוד ברור לדעתך. כועס?
"נלקחה החלטה של הבעלים לרענן את הצוות. זה לא משהו שרציתי, וניסיתי לשנות את ההחלטה.
נחשו של מי הציטוט??
אז עכשיו שדני יחזור על העניין שגודס רצה לחליף את הצוות ולא רצה את פיני ושטיין אלא העדיף את אבי אבן....
02 נובמבר 2015, 00:39
02 נובמבר 2015, 00:55
02 נובמבר 2015, 01:05
my man כתב:קובי-חנו'ש כתב:לגבי פיני ושטיין וכל השאר:ההנהלה החליפה לך את כל הצוות המקצועי בניגוד ברור לדעתך. כועס?
"נלקחה החלטה של הבעלים לרענן את הצוות. זה לא משהו שרציתי, וניסיתי לשנות את ההחלטה.
נחשו של מי הציטוט??
אז עכשיו שדני יחזור על העניין שגודס רצה לחליף את הצוות ולא רצה את פיני ושטיין אלא העדיף את אבי אבן....
02 נובמבר 2015, 01:05
MTA2311 כתב:אם אני לא טועה, גיא גם אמר בפירוש שהוא רצה להשאיר את פארגו. לדעתי בראיון עם פיק.
דני טען שהוא לא רצה.
קיצר, שקר אחרי שקר.
גודס לא רצה לשחרר את פארגו. היחסים בין השניים היו מצוינים ובין המאמן לשחקן הייתה כימיה עיוורת. גודס התעקש לממש את חוזהו את הגארד האמריקאי, אולם קיבל ברקס עצבני מההנהלה שהכתיבה את קצב בניית הקבוצה לעונה. "הבנתי לאן נושבת הרוח אחרי האכזבה מאובדן האליפות. הסברתי לג'רמי שאישית אני מאוד אוהב אותו, הוא סחב את הקבוצה על גבו, ואין לי ספק שהוא שחקן מצוין. אבל נפלה החלטה ניהולית לעשות שינוי קיצוני שיזעזע את המערכת, להגדיל את התקציב בכ-20 אחוז, ובמקומו הגיעו פארמר וטיילור".
02 נובמבר 2015, 01:23
02 נובמבר 2015, 01:27
rc4991 כתב:אני מאמין לגיא
אם יש משהו שהכי חזק אצלו זו אמינות
02 נובמבר 2015, 09:35
02 נובמבר 2015, 09:43
קובי כתב:ראיתי את הראיון עם דני פדרמן ואולי אני אפתיע אתכם - לא מבין למה פה כולם מכנים אותו שקרן... כלומר על מה ולמה?
הבנאדם אומר בגלוי, שגודס לא רצה את גרשון, שהוא העדיף כעוזר ראשון את אבי אבן על פני שטיין. מה כ"כ מופרך פה? שהוא עשה לפבראני אימון אישי והחליט שזה השחקן שהוא רוצה - מה מופרך כ"כ בזה?
לא מבין על מה המהומה... זה רק מחזק את העניין שהבחירה בגיא גודס למאמן ולסמכות המקצועית העליונה בקבוצה, אחרי כשלון חרוץ מהמדרגה הראשונה, היא טעות ניהולית שאנחנו ממשיכים לשלם עליה ביוקר.
דני אמר בפירוש שההנהלה קנתה את שני התירוצים של גודס להפסד האליפות: האחד, הפצועים והשני, שלא נתנו לו לבחור את הצוות המקצועי, בדגש על פיני. מה מופרך בזה? פשוט חלם.
02 נובמבר 2015, 10:10
02 נובמבר 2015, 10:22
roy1000 כתב:קובי כתב:ראיתי את הראיון עם דני פדרמן ואולי אני אפתיע אתכם - לא מבין למה פה כולם מכנים אותו שקרן... כלומר על מה ולמה?
מה מופרך שזה לא תואם את המציאות. יכול להיות שגיא לא רצה את פיני, אבל אני בטוח שהוא לא רצה את אבי אבן. היו דיבורים על זה שהוא רצה את דן שמיר. למה שהוא ירצה את אבי אבן שהוא איש של דני פדרמן?
גיא ביקש להחליף את פבאריני עוד באוגוסט. הוא רצה את מקלין. הוא הדליף לתקשורת שפבאריני נראה רע ולא יעמוד בעומס (מה שהסתבר כנכון).
דני פדרמן מוכר סיפורי מעשיות.
02 נובמבר 2015, 12:39
קובי כתב:יכול להיות. לי דווקא הסיפור על פבראני נשמע טו דיטיילד, בשביל להיות שקר ("גיא רצה לעשות לו אימון אישי, ישבנו לצהריים, אמר לנו לסגור איתו"), אבל כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות ואפשר לדבר על זה עד מחרתיים.
גם יכול להיות שגיא "זרם" עם וויצ'יץ', פדרמן ואחרים ופשוט זרם לאן שהרוח נושבת בכל עניין ההחתמות ואולי גם הצוות המקצועי... כלומר, הנהן בראשו ונתן הסכמתו להלך הרוח...
בכל מקרה, השורה התחתונה לא משנה - ההנהלה השאירה את גיא, לפי דני פדרמן לפחות, בגלל שקנו את הסיבות עלו להפסד האליפות (פצועים + "לא נתתם לי לבחור את הצוות המקצועי") וזאת למרות כשלון חרוץ וחד משמעי של העונה הקודמת. כל המסביב, זה באמת, כשחושבים על זה, אולי מעניין, אבל באמת זוטות.
02 נובמבר 2015, 16:17
roy1000 כתב:קובי כתב:יכול להיות. לי דווקא הסיפור על פבראני נשמע טו דיטיילד, בשביל להיות שקר ("גיא רצה לעשות לו אימון אישי, ישבנו לצהריים, אמר לנו לסגור איתו"), אבל כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות ואפשר לדבר על זה עד מחרתיים.
גם יכול להיות שגיא "זרם" עם וויצ'יץ', פדרמן ואחרים ופשוט זרם לאן שהרוח נושבת בכל עניין ההחתמות ואולי גם הצוות המקצועי... כלומר, הנהן בראשו ונתן הסכמתו להלך הרוח...
בכל מקרה, השורה התחתונה לא משנה - ההנהלה השאירה את גיא, לפי דני פדרמן לפחות, בגלל שקנו את הסיבות עלו להפסד האליפות (פצועים + "לא נתתם לי לבחור את הצוות המקצועי") וזאת למרות כשלון חרוץ וחד משמעי של העונה הקודמת. כל המסביב, זה באמת, כשחושבים על זה, אולי מעניין, אבל באמת זוטות.
הדברים שאתה אומר רק מחזקים את הטענה שגודס הושאר בתור שעיר לעזאזל למקרה שדברים לא יסתדרו.
03 נובמבר 2015, 16:56
03 נובמבר 2015, 17:03
03 נובמבר 2015, 17:09
03 נובמבר 2015, 17:21
אדגר פו כתב:צריך לשלם בשביל לקרוא את הגיגיו של אוהד הפועל ?
03 נובמבר 2015, 17:26
rc4991 כתב:אדגר פו כתב:צריך לשלם בשביל לקרוא את הגיגיו של אוהד הפועל ?
הם צריכים מקורות מימון בשביל "בצלם"
03 נובמבר 2015, 18:12
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:אדגר פו כתב:צריך לשלם בשביל לקרוא את הגיגיו של אוהד הפועל ?
הם צריכים מקורות מימון בשביל "בצלם"
ערבים השתלטו על הטוויטר של הארץ :![]()
http://rotter.net/forum/scoops1/261750.shtml