המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אמרתי לכם שהוא לא הבריא לגמרי
toja27 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני לא חושב שמילר ישחק כדורסל עוד העונה. לדעתי הוא גמר את העונה בעקבות חזרה בלתי אחראית למגרשים, ומכבי מנסה לטאטא את זה מתחת לפני השטח.
אני חושב שאתה צודק.
חזרה בלתי אחראית למגרשים..אני ממש לא בטוח שזה שחקן שיכול לשחק כדורסל ברצינות אחרי הפציעות המרובות שעבר בלי קשר למועד חזרתו.
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אמרתי לכם שהוא לא הבריא לגמרי
ועל כך ניתן לך התואר captain obvious מול כל העיירה, מה עוד אפשר לרצות?
LIAV10 כתב:פיני: ״אחרי העונה כולם צריכים לעזוב חוץ משני אנשים, שמעון מזרחי ועמי ביטון, כל השאר צריכים לעזוב ללא יוצא מן הכלל״.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני לא חושב שמילר ישחק כדורסל עוד העונה. לדעתי הוא גמר את העונה בעקבות חזרה בלתי אחראית למגרשים, ומכבי מנסה לטאטא את זה מתחת לפני השטח.
אני חושב שאתה צודק.
חזרה בלתי אחראית למגרשים..אני ממש לא בטוח שזה שחקן שיכול לשחק כדורסל ברצינות אחרי הפציעות המרובות שעבר בלי קשר למועד חזרתו.
בוא, לא צריך לסנגר עליהם.
מילר חזר מוקדם מהצפוי, וקיבל הרבה יותר מידי דקות מאז שחזר. טוב זה בטח לא עשה לו.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני לא חושב שמילר ישחק כדורסל עוד העונה. לדעתי הוא גמר את העונה בעקבות חזרה בלתי אחראית למגרשים, ומכבי מנסה לטאטא את זה מתחת לפני השטח.
אני חושב שאתה צודק.
מילר חזר מוקדם מהצפוי, וקיבל הרבה יותר מידי דקות מאז שחזר. טוב זה בטח לא עשה לו.
שועל כתב:אז עמי ביטון נשאר לעונה הבאה?
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני לא חושב שמילר ישחק כדורסל עוד העונה. לדעתי הוא גמר את העונה בעקבות חזרה בלתי אחראית למגרשים, ומכבי מנסה לטאטא את זה מתחת לפני השטח.
אני חושב שאתה צודק.
זה לא עניין של לסנגר, אני פשוט לא בטוח שהוא יחזור לשחק כדורסל אחרי כמה פציעות חמורות שממה שאני הבנתי גומרות לשחקנים את הקריירה. וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שאין לנו ממש את המידע על תהליך ההחלמה של מילר. אכן ישנה אפשרות יותר מסבירה שהא חזר מוקדם מהנכון בגלל הפאניקה, אבל שוב לא יודע אם זה הדבר המכריע בעניינו של מילר.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:
אני חושב שאתה צודק.
זה לא עניין של לסנגר, אני פשוט לא בטוח שהוא יחזור לשחק כדורסל אחרי כמה פציעות חמורות שממה שאני הבנתי גומרות לשחקנים את הקריירה. וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שאין לנו ממש את המידע על תהליך ההחלמה של מילר. אכן ישנה אפשרות יותר מסבירה שהא חזר מוקדם מהנכון בגלל הפאניקה, אבל שוב לא יודע אם זה הדבר המכריע בעניינו של מילר.
אין לנו מידע על תהליך ההחלמה של מילר? הבחור הושבת לחצי שנה בעקבות פציעה קשה ונזרק ל-20 דק' בממוצע ב-3 המשחקים הראשונים שלו (והיחידים עד כה). אפשר להגיד בוודאות שההתנהלות בעניינו (כמו גם במקרים אחרים בשנים האחרונות) ביזיונית, כמו שנאמר בזמן אמת על ידי חלק גדול מהמשתמשים פה. לא צריך להיות מומחה כדי להבין שמיהרו איתו, ושילבו אותו לזמן ממושך מידי ביחס למישהו שקרע שתי רצועות רק בטרום העונה. לא זוכר מקרה אחר של שחקן שקרע את ה-PCL וה-LCL וחזר כל כך מהר לאקטיביות.
צריך להפריד בין העובדה שמדובר בשחקן פציע, לבין העבודה הרשלנית שנעשתה בשחקן הפציע הזה (בוודאי בהתחשב שמדובר בכזה). די עם ההנחות.
החציל האצטקי כתב:כצעד מיידי, מה דעתכם על החזרה של וויל ביינום?
עדיין נראה טוב מאוד מבחינה פיזית, עדיין שומר.
וטרן אמיתי, סופר מנוסה. יודע טוב מאוד מה זה מכבי.
נמצא בכושר מצויין כרגע בדי-ליג: 20 נקודות למשחק (41% לשלוש), 6.4 אסיסטים, 2.4 חטיפות לערב.
מכבי מפורקת מנטלית וחייבת שינוי.
מכבי חייבת רכז וגבוה. היא יכולה לרשום עוד שני שחקנים גם בליגה, והאליפות והגביע מונחים על הרצפה.
החציל האצטקי כתב:עוד אחד שדפק כמה פאפים בחייו, סטפון לאזמה, ישחק בדי-ליג העונה. לא לגמרי מבין מה הסטטוס ההשעייתי שלו בפיב"א, אבל אם הוא יכול לחתום במכבי- ברור שגם הוא שחקן שיכול לעזור פה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־13 אורחים