ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 16:11

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:קיבלת מאמן יותר גרוע מגודס. יש אפקט של משחק-שניים של מאמן חדש, אבל מעבר לזה חוזרים להיות אותה קבוצה, רק עם עבמ עוד יותר גדול על הקווים.

טבק מאמן הרבה יותר טוב מגודס.

על בסיס מה אתה אומר את זה?
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 נובמבר 2015, 16:14

שמע רוי, ברמה המקצועית פרופר יכול להיות שטבק נופל מגודס.
אבל הקבוצה הזאת חייבת דמות הרבה יותר סמכותית וקשוחה מגיא. מישהו עם פלפל שיוכל להרעיל אותם.
גודס לא יכל ללכת עם הקבוצה הזאת. האופי לא מתחבר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 16:19

החציל האצטקי כתב:שמע רוי, ברמה המקצועית פרופר יכול להיות שטבק נופל מגודס.
אבל הקבוצה הזאת חייבת דמות הרבה יותר סמכותית וקשוחה מגיא. מישהו עם פלפל שיוכל להרעיל אותם.

אני בטח לא בא להגיד שגודס מאמן גדול (או אפילו בינוני), אבל הטבק הזה לא עשה כלום בקריירה שלו, ומה שהוא עשה אתמול היה בזיון שאני לא זוכר כדוגמתו במכבי. תצוגת אימון הזויה מאין כמוה. אם מאמן ישראלי היה עושה מה שטבק עשה אתמול, התקשורת הייתה קוברת אותו. אם למכבי היה טיפת כבוד, טבק והאיש שהביא אותו היו על המטוס לקרואטיה אתמול בערב.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 נובמבר 2015, 16:24

אבל זה בדיוק מה שטבק לא.
הוא לא מאמן ישראלי ולא עובד בשיטות של מאמנים ישראלים.
עדיין בשיטות שלו הוא הצליח להביא את ויטוריה בזמנו לרצף נצחונות משכנע. זה האירוע הנרשם היחיד שעומד לזכותו והביא אותו למכבי, אז נותנים לו את הקרדיט המינימלי לעבוד.

לא ילך? ייזרק בקיץ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 16:29

החציל האצטקי כתב:אבל זה בדיוק מה שטבק לא.
הוא לא מאמן ישראלי ולא עובד בשיטות של מאמנים ישראלים.
עדיין בשיטות שלו הוא הצליח להביא את ויטוריה בזמנו לרצף נצחונות משכנע. זה האירוע הנרשם היחיד שעומד לזכותו והביא אותו למכבי, אז נותנים לו את הקרדיט המינימלי לעבוד.

לא ילך? ייזרק בקיץ.

אני לא חושב שלשחק 30 דקות עם סילבן לנדסברג יכול להיקרא "שיטה". מה שבטוח זה ששיטת ה"חברים של ניקולה" זה שיטה שפשטה את הרגל.
הוא ייזרק בקיץ כמעט בוודאות, אבל מה זה יעזור אם יגיעו עוד כמה קרואטים במקומו?
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 נובמבר 2015, 16:38

אני חושב שכל השיטה שנקראת פדרמן ומזרחי פשטה את הרגל. הם האנשים שממנים את הכושלים האלה פעם אחר פעם וממשיכים גם לקדם אותם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 27 נובמבר 2015, 19:09

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:שמע רוי, ברמה המקצועית פרופר יכול להיות שטבק נופל מגודס.

אני בטח לא בא להגיד שגודס מאמן גדול (או אפילו בינוני), אבל הטבק הזה לא עשה כלום בקריירה שלו, ומה שהוא עשה אתמול היה בזיון שאני לא זוכר כדוגמתו במכבי. תצוגת אימון הזויה מאין כמוה. אם מאמן ישראלי היה עושה מה שטבק עשה אתמול, התקשורת הייתה קוברת אותו. אם למכבי היה טיפת כבוד, טבק והאיש שהביא אותו היו על המטוס לקרואטיה אתמול בערב.

כמה שטויות... התקשורת לא העזה לבקר את גודס בכל הבזיונות אליהם לקח את מכבי. היחיד שביקר אותו היה האוזמן.
התקשורת שלנו אינטרסנטית לגמרי ושונאת זרים.
גם אתה כזה מסתבר. הרי הבן אדם פה רק שבועיים. בזמן הזה מכבי הביסה את חיפה ב-40, כשבמשחק האחרון של גודס היא מפסידה בבית
לאשדוד, היא הפסידה הפסד קטן יחסית לצסקא, והפסד לא נעים למלאגה, אבל מה היו ההישגים של גודס? הפסדים בהפרשים דו ספרתיים
לדרושפאקה בבית, לבאמברג, ולאותה מלאגה בדיוק בבית?
התבוסה הביתית למגדל? שכחת את זה כבר?

אתה תמיד תופס לעצמך איזה קורבן ויורד עליו בלי שום קשר למה שקורה במציאות. היה חרא ניהול משחק של טבק. אני מסכים, וכולם
מסכימים, אבל ההגזמות שלך רק מגחיכות אותך במקום להעביר את הנקודה שאתה מנסה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 19:34

jol9 כתב:כמה שטויות... התקשורת לא העזה לבקר את גודס בכל הבזיונות אליהם לקח את מכבי. היחיד שביקר אותו היה האוזמן.
התקשורת שלנו אינטרסנטית לגמרי ושונאת זרים.
גם אתה כזה מסתבר. הרי הבן אדם פה רק שבועיים. בזמן הזה מכבי הביסה את חיפה ב-40, כשבמשחק האחרון של גודס היא מפסידה בבית
לאשדוד, היא הפסידה הפסד קטן יחסית לצסקא, והפסד לא נעים למלאגה, אבל מה היו ההישגים של גודס? הפסדים בהפרשים דו ספרתיים
לדרושפאקה בבית, לבאמברג, ולאותה מלאגה בדיוק בבית?
התבוסה הביתית למגדל? שכחת את זה כבר?

אתה תמיד תופס לעצמך איזה קורבן ויורד עליו בלי שום קשר למה שקורה במציאות. היה חרא ניהול משחק של טבק. אני מסכים, וכולם
מסכימים, אבל ההגזמות שלך רק מגחיכות אותך במקום להעביר את הנקודה שאתה מנסה.

יוני, טבק לא ניהל את המשחק אתמול "חרא" - הוא ניהל את המשחק אתמול בצורה בזיונית וחסרת תקדים למאמן במכבי. תגיד שזה הגזמה - סבבה, אבל אני בחיים שלי לא ראיתי מאמן במכבי עושה משהו הזוי כמו לשחק עם שחקן כמו סילבן לנדסברג 30 דקות ביורוליג, או להחליף 11 שחקנים ברבע הראשון ועוד כל מיני דברים הזויים שאולי רק הוא וניקולה יכולים להבין אותם. גם יעקב אדלר ובטח שלא גודס עשו דברים הזויים כאלה. אין שום קשר בין סגל השחקנים לצורה שבה טבק ניסה לשחק אתמול והתוצאות היו בהתאם. זה לא רק ההפסד, זה גם הצורה שמכבי שיחקה וזה בראש ובראשונה על טבק, ולא על השחקנים (שדווקא כן באו לשחק).

יש אפקט ידוע (ומתועד) של מאמן חדש שמחזיק במומצע משהו כמו 1.5 משחקים. זה מה שראית מטבק, והיית רואה אותו דבר גם אם קטש היה מתמנה. לדעתי, מי שמגוחך זה מי שמחלק כתרים למאמן שלא עשה כלום בקריירה שלו ומחתים אותו לעוד עשור במכבי כי הוא ניצח את מכבי חיפה בהיכל. זה מגוחך. לבוא בטענות ל"מאמן" שנותן לסילבן פאקינג לנדסברג לשחק 30 דקות במשחק הכי חשוב של מכבי בעשור האחרון דווקא לא נשמע מגוחך, אבל כל אחד והטעם שלו.

אני שונא זרים? לי דווקא נשמע שאתה (ואחרים פה) שונאים כל מי שמדבר עברית ומעריצים הערצה עיוורת כל מי שלא מדבר עברית. גודס עשה בעונה שעברה הצלבה + גביע. זה יותר ממה שטבק עשה בקריירה שלו. בכלל, אני ממש מתקשה להבין במה עדיף מאמן של קבוצת תחתית בספרד על מישהו כמו דן שמיר? זה שהוא יכול לקשקש עם ניקולה בקרואטית?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 נובמבר 2015, 20:08

אבל מי כאן חילק כתרים והחתים את טבק לעשור? סה"כ היתה התלהבות נקודתית מאיך שמכבי ניצחה את חיפה, וזה שהיא לא הרפתה
ושיחקה חזק עד הסוף. זה לגיטימי לחלוטין.

הטענות שלך הן לגיטימיות לגמרי, אבל ההגזמות הופכות אותן לריקות מתוכן, כי אף אחד לא שם לב למה שאתה אומר, כשאתה אומר שמדובר
בתצוגת האימון הכי גרועה אי פעם.

לא יודע, אני שומע לאחרונה יותר מדי דיבורים די מביכים כאן בהקשר לזרים. המאפיה הקרואטית שלך, והירידות של אנקראם על אמריקאים.
לא נראה מתאים. ברור לי שאם זה היה דן שמיר, שהיה מפסיד את המשחק אתמול, לא היית קוטל אותו באופן הזה.

גודס היה מאמן נוראי. ראינו השנה בדיוק מה הוא שווה כשהיה מאחוריו צוות עוזרים בזיוני. יכול להיות שטבק יתברר גרוע באותה המידה.
לא יודע. אבל לפחות צריך לתת לו סיכוי, אתה לא חושב?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 20:27

עזוב, יוני, אנחנו הולכים במעגלים.

טבק הרוויח את הקטילות על בסיס מקצועי נטו. תוכנית המשחק שלו וניהול המשחק אתמול היו הזויים ברמות. דן שמיר בחיים לא היה עושה את הדברים ההזויים שטבק עשה אתמול, גם גודס לא (ואני מסכים שהוא היה גרוע העונה).

כולנו מתוסכלים מהמצב של מכבי. אוהדים הם לא 100% רציונליים מטבעם. מגזים או לא מגזים, טבק הלך למשחק הכי חשוב של מכבי בשנים האחרונות ופשוט עשה שטויות. סיכוי למה אתה רוצה לתת לו עכשיו? סיכוי לקחת אליפות בארץ? גביע? הוא ייכשל גם בזה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 28 נובמבר 2015, 11:20

http://sports.walla.co.il/item/2910666

טבק כנראה מבין את המערכת ואומר את כל הדברים הנכונים בשביל להישאר לעוד עונה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2015, 20:23

טוב, הנבאדם פשוט דפוק. חסר מושג לחלוטין: http://sports.walla.co.il/item/2911768
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 דצמבר 2015, 20:33

roy1000 כתב:טוב, הנבאדם פשוט דפוק. חסר מושג לחלוטין: http://sports.walla.co.il/item/2911768

בשיא הכנות אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו.
טבק אומר דברים נכונים מאוד, הוא נכנס לסיטואציה בלתי אפשרית ואני לא חושב שמאמן אחר שהיה ריאלי עבור מכבי היה מסוגל לעשות יותר מזה.
אתה פשוט עושה בו חיסול ממוקד מהרגע שהוא נחת בארץ, ללא שום סיבה הגיונית הנראית לעין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2015, 20:52

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:טוב, הנבאדם פשוט דפוק. חסר מושג לחלוטין: http://sports.walla.co.il/item/2911768

בשיא הכנות אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו.
טבק אומר דברים נכונים מאוד, הוא נכנס לסיטואציה בלתי אפשרית ואני לא חושב שמאמן אחר שהיה ריאלי עבור מכבי היה מסוגל לעשות יותר מזה.
אתה פשוט עושה בו חיסול ממוקד מהרגע שהוא נחת בארץ, ללא שום סיבה הגיונית הנראית לעין.

לפני שהגעתי לא ידעתי שהקבוצה במצב כזה. לא הבנתי את עומק הבעיות. השחקנים עצובים ואיבדו ביטחון. אני לא הארי פוטר.

חלק מפתרון הבעיה זה שינוי סגנון המשחק, כי הסגנון שהיה עד עתה לא יכול להצליח. אם נשנה דברים וסגנון, אולי זה יתאים יותר לקבוצה. צריך למצוא דרכים לשחק באופן שונה שיתאים יותר לשחקנים שלנו.

בקיצור - לא היה לו מושג לאן הוא הגיע, ועכשיו, אחרי כמה שבועות ואחרי שהודחנו מהיורוליג הוא פתאום מגלה ש"יש בעיות" ו"שהשיטה לא מתאימה". האיש הוא ליצן ושרלטן. בשום מצב הוא לא היה אמור להגיע לפה. היה עדיף להישאר עם אבי אבן.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 דצמבר 2015, 15:18

http://sports.walla.co.il/item/2912320

להפטר מהקרואטים ולהכניס את פיני וארז למערכת? נשמע טוב.
להעיף את אבי אבן מהמערכת? אה, זה לא? טוב. כן. הוא באמת תותח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2015, 16:15

חציל, אם תגיע דמות מקצועית בכירה למכבי, אז לאבי אבן תהיה השפעה על בניית הסגל, בערך כמו לניב רסקין.

בלי שום קשר, האיש הזה, כמו דני פדרמן, יוצא נקי מכל דבר. גודס אשם, רפי בוגטין אשם, פיני אשם, ניקולה אשם,... כולם
אשמים, רק לא אבי אבן. להיפך.. הוא אפילו מקבל קידום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 דצמבר 2015, 16:16

jol9 כתב:חציל, אם תגיע דמות מקצועית בכירה למכבי, אז לאבי אבן תהיה השפעה על בניית הסגל, בערך כמו לניב רסקין.

בלי שום קשר, האיש הזה, כמו דני פדרמן, יוצא נקי מכל דבר. גודס אשם, רפי בוגטין אשם, פיני אשם, ניקולה אשם,... כולם

אני לא רוצה את הסרטן המהלך הזה בקבוצה. לא מספיק שהוא טיפש, הוא טיפש פעיל, ועם סמכויות נרחבות!!!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2015, 16:18

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:חציל, אם תגיע דמות מקצועית בכירה למכבי, אז לאבי אבן תהיה השפעה על בניית הסגל, בערך כמו לניב רסקין.

אני לא רוצה את הסרטן המהלך הזה בקבוצה. לא מספיק שהוא טיפש, הוא טיפש פעיל, ועם סמכויות נרחבות!!!

אני מסכים... אני רק אומר, שהביקורת הפומבית הלכה עד עכשיו לשני כיוונים - ניקולה וגודס. גודס כבר לא שם, אז
עכשיו זה ניקולה בעיקר. קצת להנהלה.
למה אבי אבן מקבל כזה יחס מפרגן מהתקשורת?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2015, 19:39

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:

אני מסכים... אני רק אומר, שהביקורת הפומבית הלכה עד עכשיו לשני כיוונים - ניקולה וגודס. גודס כבר לא שם, אז
עכשיו זה ניקולה בעיקר. קצת להנהלה.
למה אבי אבן מקבל כזה יחס מפרגן מהתקשורת?

בתקשורת לא הייתה שום ביקורת על גודס. התקשורת כיוונה את הביקורת שלה רק לוויצ'יץ' ודני פדרמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2015, 20:16

היתה גם ביקורת מתונה על גודס. היחיד שבאמת העביר ביקורת אמיתית על גודס היה האוזמן,
אבל גם בדברים של פיני ושל אדלשטיין היה אפשר לשמוע ביקורת מרומזת, וגם תכניות הספורט לא חסכו ממנו.

ניקולה בהחלט היה היעד העיקרי לביקורת, ועדיין כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־17 אורחים