המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:מי שבנה את הקבוצה בקיץ. קבוצה חלשה יותר ממה שחשבתי האמת. זה כבר לא המאמן לדעתי.
roy1000 כתב:toja27 כתב:מי שבנה את הקבוצה בקיץ. קבוצה חלשה יותר ממה שחשבתי האמת. זה כבר לא המאמן לדעתי.
זה נכון, אבל המאמן הזה לא היה צריך להגיע בכל מקרה. הוא חסר מושג.
החציל האצטקי כתב:אמבקווה שומר גרוע יותר מג׳ייק כהן לדעתי
עידן כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים מטבק. לא דיוויד בלאט ולא אוברדוביץ' היו עושים יותר עם חבורת העלובים הזו, בטח לא אחרי שבוע וחצי בקבוצה. מי שאשמים זה השחקנים (ומי שהחליט להביא אותם).
roy1000 כתב:עידן כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים מטבק. לא דיוויד בלאט ולא אוברדוביץ' היו עושים יותר עם חבורת העלובים הזו, בטח לא אחרי שבוע וחצי בקבוצה. מי שאשמים זה השחקנים (ומי שהחליט להביא אותם).
אז מה רציתם מגודס? למה העיפו אותו? עם גודס לא היינו חופטים 30 הפרש בפאקינג מלאגה. לפחות הוא לא היה משחק 30 דקות עם סילבן "קווין דוראנט" לנדסברג.
LIAV10 כתב:עשר שלשות ואנחנו במשחק.
roy1000 כתב:עידן כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים מטבק. לא דיוויד בלאט ולא אוברדוביץ' היו עושים יותר עם חבורת העלובים הזו, בטח לא אחרי שבוע וחצי בקבוצה. מי שאשמים זה השחקנים (ומי שהחליט להביא אותם).
אז מה רציתם מגודס? למה העיפו אותו? עם גודס לא היינו חופטים 30 הפרש בפאקינג מלאגה. לפחות הוא לא היה משחק 30 דקות עם סילבן "קווין דוראנט" לנדסברג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־15 אורחים