מה צריך לקרות בקיץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה צריך לקרות בקיץ

הודעהעל ידי jol9 » 12 ינואר 2016, 01:35

felix_r כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
er79 כתב:אוחיון יכול ללכת לאן שבא לו, לא מתרגש מזה.

אוחיון חתם על חוזה גדול ל- 3 שנים. אם הוא "הולך", אז הוא לוקח איתו הרבה מאוד כסף של מכבי ומצטרף לפארמר, הסנטר הנכה ששכחתי את השם שלו, ועוד כל מיני שיקבלו משכורת ממכבי אבל לא ישחקו בקבוצה.

רוי, פארמר לא הולך לקבל כסף מהקבוצה (למעט פיצוי סמלי)... נראה לי שזה נאמר באופן מפורש למדי

חצי מיליון. לא אוצר, אבל גם לא סימלי

אני חושב שהכוונה היא על העונה הבאה... בעונה הבאה הוא לא אמור לראות שקל ממכבי מן הסתם.
לגבי הפיצוי של העונה הזאת, חצי מליון לא נשמע לי סביר באמת... כמה מכבי חסכה מכל הסיפור?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 17 ינואר 2016, 22:52

אארון גקסון\רוצסטי,מקל
בראד וונמייקר,לאנדסברג,יבזורי
סמית,פניני
אוסטין די\קווינסי מילר,לוק אמבה אבוטה
המילטון\צירבס,גרום גורדן,,שגב

הייתי רןצה לראות סגל כזה
נערך לאחרונה על ידי גל גל בתאריך 17 ינואר 2016, 22:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Asf » 17 ינואר 2016, 22:56

אעזוב רגע אספקטים בעייתיים אחרים בסגל שהצעת וארשום רק- 8 זרים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ינואר 2016, 23:48

jol9 כתב:אני חושב שהכוונה היא על העונה הבאה... בעונה הבאה הוא לא אמור לראות שקל ממכבי מן הסתם.
לגבי הפיצוי של העונה הזאת, חצי מליון לא נשמע לי סביר באמת... כמה מכבי חסכה מכל הסיפור?

הוא היה אמור לקבל 150 אלף דולר לחודש. חסכו אולי 100 אלף דולר. גם זה משהו.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 17 ינואר 2016, 23:50

חלאס, לא רוצה לראות אף אחד בקבוצה. גם לא מי שיש לו חוזה. הופך את כל הסגל, בכל בעמדות, כולל מאמן. לא משאיר שחקן אחד לרפואה.קבוצה שמתבזה שבוע אחר שבוע, שעפה מהיורוליג וסיכוי גבוה שתסיים עונה בלי אף תואר, היא קבוצה שאף אחד משחקניה לא צריך להישאר.
er79

הודעהעל ידי my man » 17 ינואר 2016, 23:51

er79 כתב:חלאס, לא רוצה לראות אף אחד בקבוצה. גם לא מי שיש לו חוזה. הופך את כל הסגל, בכל בעמדות, כולל מאמן. לא משאיר שחקן אחד לרפואה.קבוצה שמתבזה שבוע אחר שבוע, שעפה מהיורוליג וסיכוי גבוה שתסיים עונה בלי אף תואר, היא קבוצה שאף אחד משחקניה לא צריך להישאר.

:heart
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 18 ינואר 2016, 00:03

בלי תואר?גביע ווינר חולק עליך. הייתי משאיר חלק, אבל אין ספק שהרוב הביתה. כולל ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ינואר 2016, 00:05

אם אומרים לי:
"כל הסגל נשאר, אבל כל ההנהלה הולכת הביתה, או הפוך", בוחר באופציה הראשונה קל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 18 ינואר 2016, 00:06

MTA2311 כתב:אם אומרים לי:
"כל הסגל נשאר, אבל כל ההנהלה הולכת הביתה, או הפוך", בוחר באופציה הראשונה קל.

ברור. כי לסגל יגמר החוזה. עם ההנהלה הזו אנחנו תקועים לפחות ללעשר השנים הקרובות.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 18 ינואר 2016, 00:07

yanay21 כתב:בלי תואר?גביע ווינר חולק עליך. הייתי משאיר חלק, אבל אין ספק שהרוב הביתה. כולל ההנהלה.

איך אתה מסוגל להשאיר מישו מהסגל המסריח-פרקט הזה?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 18 ינואר 2016, 00:11

my man כתב:
yanay21 כתב:בלי תואר?גביע ווינר חולק עליך. הייתי משאיר חלק, אבל אין ספק שהרוב הביתה. כולל ההנהלה.

תקשיב, ברור שבהתקף העצבים שכולנו נמצאים בו כרגע, ובצדק, הרצון הוא לזרוק את כולם לים או משהו.

עקרונית, אני מעוניין בזה. אבל בהתחשב בנסיבות, יוגב צריך להישאר, סמית'(למרות החוזה הגדול להחריד) צריך להישאר, רנדל צריך להישאר כ4 מהספסל, וגם פניני לפחות לעוד שנה, הוא דווקא נראה טוב יותר לעומת שנה שעברה. וכמובן שגב, שמנגר את החיים, אבל אגרסיבי ונחוש.

אם באמת היה אפשר להעיף את כולם ולבנות מחדש, אז סבבה. אבל זו לא באמת אופציה ריאלית, בטח בהתחשב בחוק הרוסי הנהדר.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 18 ינואר 2016, 00:15

yanay21 כתב:
my man כתב:

תקשיב, ברור שבהתקף העצבים שכולנו נמצאים בו כרגע, ובצדק, הרצון הוא לזרוק את כולם לים או משהו.

עקרונית, אני מעוניין בזה. אבל בהתחשב בנסיבות, יוגב צריך להישאר, סמית'(למרות החוזה הגדול להחריד) צריך להישאר, רנדל צריך להישאר כ4 מהספסל, וגם פניני לפחות לעוד שנה, הוא דווקא נראה טוב יותר לעומת שנה שעברה. וכמובן שגב, שמנגר את החיים, אבל אגרסיבי ונחוש.

אם באמת היה אפשר להעיף את כולם ולבנות מחדש, אז סבבה. אבל זו לא באמת אופציה ריאלית, בטח בהתחשב בחוק הרוסי הנהדר.

אתה קורה למה שקורה פה בשנתיים האחרונות(שלא נאמר עשור) התקף עצבים???
זה לא מהיום וממש לא מההפסד...לא ראיתי את המשחק ולא עצבני ממנו- כבר התרגלתי!
הסגל הזה אחראי לשתי העונות המבישות בהיסטוריה של המועדון! חד וחלק! שום עצבים- אין להם זכות ללבוש את החולצה הצהובה ואת סמל המועדון!
מעט כבוד שעוד נשאר לנו זה שני אלו ועם סגל השחקנים בשנתיים האחרונות זה הולך ונעלם!

שום נסיבות לא מקילות עליהם!(אני לא מחשיב את דגן ומקל בסגל הזה הם לא היו חלק מהבושות...)

תשאיר לי את מקל ודגן תוסיף 2 ישראלים צעירים ורעבים עוד ישראלי בכיר אחד וזרים על כל עמדה- אף אחד מהסגל הנוכחי לא יסייע לך יותר מזה החדש שיכול להגיע!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 18 ינואר 2016, 00:17

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

אתה קורה למה שקורה פה בשנתיים האחרונות(שלא נאמר עשור) התקף עצבים???
זה לא מהיום וממש לא מההפסד...לא ראיתי את המשחק ולא עצבני ממנו- כבר התרגלתי!
הסגל הזה אחראי לשתי העונות המבישות בהיסטוריה של המועדון! חד וחלק! שום עצבים- אין להם זכות ללבוש את החולצה הצהובה ואת סמל המועדון!
מעט כבוד שעוד נשאר לנו זה שני אלו ועם סגל השחקנים בשנתיים האחרונות זה הולך ונעלם!

שום נסיבות לא מקילות עליהם!(אני לא מחשיב את דגן ומקל בסגל הזה הם לא היו חלק מהבושות...)

תשאיר לי את מקל ודגן תוסיף 2 ישראלים צעירים ורעבים עוד ישראלי בכיר אחד וזרים על כל עמדה- אף אחד מהסגל הנוכחי לא יסייע לך יותר מזה החדש שיכול להגיע!

פניני למרבה הטרגדיה, הוא ישראלי בכיר. אוחיון ישראלי בכיר. הישראלים הצעירים איומים באירופה. וגם עכשיו יש לנו זרים, הם גרועים. הבאים בתור יהיו גרועים גם כן. אתה אומר שצריך לזרוק הכול, כי בפנטזיה של כולנו, גם שלי, אנחנו אלו שבונים את הקבוצה. אבל אותם אנשים יבנו את הקבוצה, אין טעם להעיף אף שחקן. צריך להעיף את ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי er79 » 18 ינואר 2016, 00:22

לא יקרה שום אסון אם ירעננו את שורות הישראלים. בין כה וכה הזרים באופן מסורתי ייתנו את הטון. מקל, בלייזר, דוסון, והייתי גם מוותר על רוצ'סטי והולך על מתאזרח אחר. בגבוהים אפשר לחשוב על טיוס, בגארדים יש את דיברתולומאו, או לחלופין להביא מישהו מהקולג'. להם להצמיד את שגב וזוסמן, ואפשר לצרף עוד שחקן ישראלי אחד (אולי רייס, תלוי איך ייראה שישוב מהפציעה) וזהו, כל השאר זרים חדשים, חשוב שאחד יהיה תותח כמו דילייני, והשני יהיה תותח בפוטנציה כמו המילטון. סביבם אפשר להביא שחקנים זולים יותר אבל מחויבים, כמו למשל קרלון בראון.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 18 ינואר 2016, 00:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי my man » 18 ינואר 2016, 00:24

ינאי- לא יודע איזו קבוצה אתה ראית בעונתיים האחרונות...
פניני איום באירופה.
יוגי- איום באירופה.
הוכחה?- אנחנו להזכירך ביורוקאפ! עונה שעברה סוג של עפנו בסוויפ מול אילת...

מי אמר לך שסולומון יהיה גרוע אם לא תתחיל לתת לו צ'אנס? מי אמר לך שבלייזר לא יהיה טוב? כולם צריכים להתחיל מאיפשהו..

הסגל הזה מיצה את עצמו ויותר מזה!

מה שכן- אני לא מצליח להבין אותך אתה מדבר על נסיבות שההנהלה לא עוזבת אבל אתה כן משאיר פה את הסגל שבכל מקרה אותה הנהלה בחרה..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 18 ינואר 2016, 00:25

אנחנו כבר לא היעד המועדף של כל ישראלי באופן אוטומטי. וגם אם אתה צודק בסגל הזה, מבטיח לך שבמכבי יחשבו הפוך. אז הכול ספקולציות עד שדברים לא ישתנו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 18 ינואר 2016, 00:29

my man כתב:ינאי- לא יודע איזו קבוצה אתה ראית בעונתיים האחרונות...
פניני איום באירופה.
יוגי- איום באירופה.
הוכחה?- אנחנו להזכירך ביורוקאפ! עונה שעברה סוג של עפנו בסוויפ מול אילת...

מי אמר לך שסולומון יהיה גרוע אם לא תתחיל לתת לו צ'אנס? מי אמר לך שבלייזר לא יהיה טוב? כולם צריכים להתחיל מאיפשהו..

הסגל הזה מיצה את עצמו ויותר מזה!

מה שכן- אני לא מצליח להבין אותך אתה מדבר על נסיבות שההנהלה לא עוזבת אבל אתה כן משאיר פה את הסגל שבכל מקרה אותה הנהלה בחרה..

ליוגב דווקא היו כמה משחקים טובים בעונה שעברה. אבל הוא נאלץ להיות גארד בכיר כי מרקז היינס התגלה כגוש מדהים של טמטום, הוא התעייף, נפצע, והדרדר. יחד עם זאת, הוא אכן שחקן בינוני באירופה, אבל לא איום. פניני דווקא שיפר את המשחק שלו השנה ביחס לעונה שעברה, הוא חודר יותר, וטיפה יותר אגרסיבי.

אני ריאלי, והרי ברור לך שסעיפי השחרור של כ ל הסגל יעלו לנו כסף שאין לאף אחד. אני מוכן להשאיר את הסגל, ושההנהלה תעזוב, כי הסגל, בשלב מסויים, ילך הביתה. ואז יהיה אפשר להתחיל מחדש באמת. אי אפשר לעשות דף חדש עד שההנהלה הזו תלך, גם אם מעיפים את כל הסגל ומביאים חדש. כי גם הסגל החדש יהיה רע. אין לי בעיה עם סולומון ובלייזר, אני אפילו מחבב אותם מאוד, אבל גם אם נחתים אותם, אף אחד לא ידהים אותנו. אנחנו תלויים בזרים, ובזרים אנחנו תמיד מחפפים.

ובהתחשב באיך שנראתה הקבוצה בשנתיים האחרונות, קשה להסיק מזה על האיכות של פניני, יוגב, או כל אחד אחר. כי הקבוצה נראית רע. כולם יראו רע. יוצא הדופן היחיד בשנתיים האלו הוא סמית', שבשנה שעברה נראה טוב, כשהכול היה איום ונורא. אבל כשהקבוצה נראית רע, כולם נראים רע. זו לא קליבלנד, אין פה לברון.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי er79 » 21 ינואר 2016, 09:55

1. להחליף הנהלה, כולל הבעלים וכולל ניקולה.
2. לפטר את טבק.
3. לפטר את אבי אבן ולהחזיר את סנטה בוגטין לקוטב. גם את הסקאוטינג לא הייתי נותן לאבי אבן.
4. להחזיר את קובלסקי.
5. האוזמן בסקאוטינג.
6. בלאט (אם יפוטר מהקאבס), פיני או ארז כמאמן ראשי. עוזר מאמן מנוסה ולא בדיחה. אם זר (ואני לא בעד זר) רק מאמן טופ יורוליג ולא בדיחה קרואטית.
7. חוזים, לא חוזים, מחליף 99% מהסגל.
8. לגבי הסגל, לא הרכבתי משהו בראש, אבל אני מעדיף להגיד שלום לאוחיון וככל הנראה גם לרוצ'סטי, חוזים או לא. מעדיף להגיד שלום לסמית' ורנדל. מספיק זה מספיק. לצד מקל שם שני גארדים בכירים כאידאל, או גארד אחד בכיר כברירת מחדל. לנגפורד גם בגילו לא רואה כמעט אף אחד באירופה. אשמח לראות אותו וגארד בכיר נוסף בלבל של דילייני בקאדר. אופציה זולה יותר משניהם, היא החזרת פארגו שהוכיח שיכול לעבוד עם מקל. פארגו זול יותר אבל לא עדיף על דילייני או לנגפורד בעיניי. אם ניתן להחזיר את פארגו לצד מקל, הייתי שם בעמדת הגארד הנוספת שחקן קשוח ומחויב כמו קרלון בראון. בעמדת הגארד הרביעי ישראלי או מתאזרח. לא מפריע לי שיבזורי יישאר. מסילבן מתחיל לי להימאס. אפשר להביא מתאזרח או ישראלי אחר, כמו דוסון או אפילו דיברתולמאו. בשורה התחתונה גם הקאדר הישראלי חייב לעבור רענון. אני לא סגור על פניני שמגלה יכולת לא רעה לאחרונה. אבל בהחלט שחקנים כמו בלייזר או רייס, תלוי איך ייראה שיחזור מהפציעה, נלקחים גם הם בחשבון מבחינתי. מכבי צריכה לדעתי סטרץ' 4. בתקציב גבוה יחסית זה יכול להיות הרנגודי או האמל, אם רוצים לחסוך אז אפשר לשקול את פאט קלאת'ס. לצדו הייתי שמח לראות את קווינסי מילר בקבוצה. לעניין הסנטרים, תמיד אהבתי את האפשרות שיש אחד שהוא מובילי ואחד שיודע לשחק בלואו פוסט במשחק עומד. שילוב של המילטון עם סנטר מסיבי יותר במשחק העומד זה האידאל מבחינתי. כגבוה שלישי אני הכי הייתי רוצה לראות פה את טיוס, מכיוון שאני לא רואה סרט שהוא חוזר למכבי הייתי ממשיך לתת הזדמנות לשגב. בנדר כמובן החוצה, שיילך לדראפט מצדי, לא לנוקיה. סגל יקר, זה נכון, אבל חייבים לעצור את ההתבזות, אם צריך, ועדיף שכך, להביא משקיע חדש או להחליף את הנוכחיים.
er79

הודעהעל ידי Number8 » 21 ינואר 2016, 10:33

אני לא ממש מבין את אלה שכותבים להחליף את ההנהלה.
על איזו הנהלה אתם מדברים? אתם מדברים על השותפים/הבעלים של מכבי? פדרמן/מזרחי/רקנאטי? כי לקרוא להם ההנהלה זה מצחיק. הם הבעלים של העסק הזה שנקרא מכבי. אי אפשר להחליף אותם. הדרך היחידה שהם ילכו זה אם הם יחליטו ללכת, מה שכמובן לא יקרה בחיים, כי זה העסק שלהם כבר 50 שנה.
אז נראה לי שכדאי לרדת מהאופציה של "להחליף את ההנהלה".

מה שכן צריך לעשות בקיץ זה, בניגוד למה שחשבתי בשנים קודמות, לפרק את הקבוצה כמעט לחלוטין.יש 5 שחקנים שהייתי משאיר:
1. דווין סמית - נכון, הוא כבר לא צעיר, והרגליים שלו לא זזות מהר מדי בהגנה, אבל הוא קלעי מצוין, הוא שחקן עם ניסיון, הוא שחקן חכם (חסרים לנו כאלה העונה) והכי חשוב - הוא שחקן עם גאוות מועדון. אכפת לו מאוד מהקבוצה. אה וגם יש לו חוזה.
2. יוגב אוחיון - זה שחקן שהייתי משאיר איתי תמיד. אז הוא לא הסקורר הישראלי הכי טוב שיש בשוק, אבל הואהישראלי ששומר הכי טוב by far כשהוא בריא, ובואו כולנו נאחל לו שיעבור את הפציעה הזאת ויחזור להיות יוגב שאנחנו מכירים. הוא שחקן נשמה שנותן את החיים שלו בשביל הקבוצה.
3. גיא פניני - ההגדרה של מכביסט. גם הוא כמו דווין כבר לא צעיר, אבל בהינתן שליאור אליהו, הלפרין ובר טימור יהיו בירושלים, אנחנו צריכים את שאר הישראלים הבכירים אצלנו. וגיא הוא ישראלי בכיר, קלעי מצוין, והרבה שוכחים שהוא חזר השנה מפציעה לא קלה בכלל, פציעה שדי חיסלה לבורשטיין את הקריירה(פחות או יותר באותו גיל)... אז זה לא פייר לצפות ממנו ליותר ממה שהוא נותן. אייקיו כדורסל מהגבוהים בקבוצה ובכלל בארץ מבין הישראלים.
4. גל מקל - הוא פשוט ישראלי מהטובים שיש, לדעתי יוסיףלנו המון אבל גם תלוי מאוד מי יהיה המאמן. מאמן שתחתיו מכבי תניע את הכדור ולא תשחק רק פיקאנרול, יהנה ממה שמקל יודע לעשות הכי טוב - להפוך את אלה שלידו ליותר טובים.
5. איתי שגב - הוא עוד צעיר, אבל הוא לוחם והוא גבוה ישראלי, אין הרבה כאלה בארץ. יש לו פוטנציל להתקדם ואני מאוד אוהב אותו.

כל השאר - הביתה. מכבי צריכה להחליט מי יהיה אחראי על הסקאוטינג והבאת הזרים לקבוצה, כי הכישלון בצד הזה הוא מהגדולים בתולדות הליגה (אני לא מגזים)
Number8

הודעהעל ידי yanay21 » 21 ינואר 2016, 11:02

Number8 כתב:אני לא ממש מבין את אלה שכותבים להחליף את ההנהלה.
על איזו הנהלה אתם מדברים? אתם מדברים על השותפים/הבעלים של מכבי? פדרמן/מזרחי/רקנאטי? כי לקרוא להם ההנהלה זה מצחיק. הם הבעלים של העסק הזה שנקרא מכבי. אי אפשר להחליף אותם. הדרך היחידה שהם ילכו זה אם הם יחליטו ללכת, מה שכמובן לא יקרה בחיים, כי זה העסק שלהם כבר 50 שנה.
אז נראה לי שכדאי לרדת מהאופציה של "להחליף את ההנהלה".

מה שכן צריך לעשות בקיץ זה, בניגוד למה שחשבתי בשנים קודמות, לפרק את הקבוצה כמעט לחלוטין.יש 5 שחקנים שהייתי משאיר:
1. דווין סמית - נכון, הוא כבר לא צעיר, והרגליים שלו לא זזות מהר מדי בהגנה, אבל הוא קלעי מצוין, הוא שחקן עם ניסיון, הוא שחקן חכם (חסרים לנו כאלה העונה) והכי חשוב - הוא שחקן עם גאוות מועדון. אכפת לו מאוד מהקבוצה. אה וגם יש לו חוזה.
2. יוגב אוחיון - זה שחקן שהייתי משאיר איתי תמיד. אז הוא לא הסקורר הישראלי הכי טוב שיש בשוק, אבל הואהישראלי ששומר הכי טוב by far כשהוא בריא, ובואו כולנו נאחל לו שיעבור את הפציעה הזאת ויחזור להיות יוגב שאנחנו מכירים. הוא שחקן נשמה שנותן את החיים שלו בשביל הקבוצה.
3. גיא פניני - ההגדרה של מכביסט. גם הוא כמו דווין כבר לא צעיר, אבל בהינתן שליאור אליהו, הלפרין ובר טימור יהיו בירושלים, אנחנו צריכים את שאר הישראלים הבכירים אצלנו. וגיא הוא ישראלי בכיר, קלעי מצוין, והרבה שוכחים שהוא חזר השנה מפציעה לא קלה בכלל, פציעה שדי חיסלה לבורשטיין את הקריירה(פחות או יותר באותו גיל)... אז זה לא פייר לצפות ממנו ליותר ממה שהוא נותן. אייקיו כדורסל מהגבוהים בקבוצה ובכלל בארץ מבין הישראלים.
4. גל מקל - הוא פשוט ישראלי מהטובים שיש, לדעתי יוסיףלנו המון אבל גם תלוי מאוד מי יהיה המאמן. מאמן שתחתיו מכבי תניע את הכדור ולא תשחק רק פיקאנרול, יהנה ממה שמקל יודע לעשות הכי טוב - להפוך את אלה שלידו ליותר טובים.
5. איתי שגב - הוא עוד צעיר, אבל הוא לוחם והוא גבוה ישראלי, אין הרבה כאלה בארץ. יש לו פוטנציל להתקדם ואני מאוד אוהב אותו.

כל השאר - הביתה. מכבי צריכה להחליט מי יהיה אחראי על הסקאוטינג והבאת הזרים לקבוצה, כי הכישלון בצד הזה הוא מהגדולים בתולדות הליגה (אני לא מגזים)

הם לא יוחלפו כי אוהדי מכבי, ברובם(ואני לא מתכוון אלינו) לא לוקחים מספיק ללב. וגם אם זו לא האופציה, זה הפתרון היחיד. כי זה לא משנה אילו שחקנים אתה מחליף, אם ההנהלה בונה בעצמה חלק מהסגל, ומאצילה את הבנייה של שאר הסגל על אנשי מקצוע איומים שבקושי יודעים להשתמש ביוטיוב.

הרי הם אשמים בהכול, בסוף. אבי אבן הוא אבי אבן, אתה לא יכול להאשים אדם שנותן בדיוק את מה שהוא יודע לתת, צריך להאשים את מי שבחר להעסיק אותו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], עידן ו־8 אורחים