my man כתב:ינאי- לא יודע איזו קבוצה אתה ראית בעונתיים האחרונות...
פניני איום באירופה.
יוגי- איום באירופה.
הוכחה?- אנחנו להזכירך ביורוקאפ! עונה שעברה סוג של עפנו בסוויפ מול אילת...
מי אמר לך שסולומון יהיה גרוע אם לא תתחיל לתת לו צ'אנס? מי אמר לך שבלייזר לא יהיה טוב? כולם צריכים להתחיל מאיפשהו..
הסגל הזה מיצה את עצמו ויותר מזה!
מה שכן- אני לא מצליח להבין אותך אתה מדבר על נסיבות שההנהלה לא עוזבת אבל אתה כן משאיר פה את הסגל שבכל מקרה אותה הנהלה בחרה..
ליוגב דווקא היו כמה משחקים טובים בעונה שעברה. אבל הוא נאלץ להיות גארד בכיר כי מרקז היינס התגלה כגוש מדהים של טמטום, הוא התעייף, נפצע, והדרדר. יחד עם זאת, הוא אכן שחקן בינוני באירופה, אבל לא איום. פניני דווקא שיפר את המשחק שלו השנה ביחס לעונה שעברה, הוא חודר יותר, וטיפה יותר אגרסיבי.
אני ריאלי, והרי ברור לך שסעיפי השחרור של כ ל הסגל יעלו לנו כסף שאין לאף אחד. אני מוכן להשאיר את הסגל, ושההנהלה תעזוב, כי הסגל, בשלב מסויים, ילך הביתה. ואז יהיה אפשר להתחיל מחדש באמת. אי אפשר לעשות דף חדש עד שההנהלה הזו תלך, גם אם מעיפים את כל הסגל ומביאים חדש. כי גם הסגל החדש יהיה רע. אין לי בעיה עם סולומון ובלייזר, אני אפילו מחבב אותם מאוד, אבל גם אם נחתים אותם, אף אחד לא ידהים אותנו. אנחנו תלויים בזרים, ובזרים אנחנו תמיד מחפפים.
ובהתחשב באיך שנראתה הקבוצה בשנתיים האחרונות, קשה להסיק מזה על האיכות של פניני, יוגב, או כל אחד אחר. כי הקבוצה נראית רע. כולם יראו רע. יוצא הדופן היחיד בשנתיים האלו הוא סמית', שבשנה שעברה נראה טוב, כשהכול היה איום ונורא. אבל כשהקבוצה נראית רע, כולם נראים רע. זו לא קליבלנד, אין פה לברון.