פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

02 אוגוסט 2016, 19:39

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:וסקוורר..

תמיד חיבבתי את סקוורר, מפתיע שהוא לא חתום איפשהו. הוא בינוני, אבל לא חסרים גרועים ממנו שיש להם קבוצה

הוא פרפקט פיט לקבוצה כמו גלבוע גליל....

אני חושב שאנחנו צריכים להחתים אותו כקמע החדש של שימון. הוא כל כך קטן, יכול להיכנס לכיס המקטורן שלו.

03 אוגוסט 2016, 00:46

עברתי על הסגלים בליגה שלנו באתר המנהלת...

גלבוע גליל- חתומים 4 שחקנים ישראלים..
אילת- חתומים 4 שחקנים 3 מהם ישראלים
הרצליה- חתומים 7 שחקנים 5 מהם ישראלים
אשדוד- חתומים 6 שחקנים 5 מהם ישראלים
קרית גת- חתומים 6 שחקנים
ראשון- חתומים 7 שחקנים 5 מהם ישראלים
נהריה- חתומים 8 שחקנים

מה עושים בקבוצות האלה בקיץ הזה?

03 אוגוסט 2016, 00:50

my man כתב:עברתי על הסגלים בליגה שלנו באתר המנהלת...

גלבוע גליל- חתומים 4 שחקנים ישראלים..
אילת- חתומים 4 שחקנים 3 מהם ישראלים
הרצליה- חתומים 7 שחקנים 5 מהם ישראלים
אשדוד- חתומים 6 שחקנים 5 מהם ישראלים
קרית גת- חתומים 6 שחקנים
ראשון- חתומים 7 שחקנים 5 מהם ישראלים
נהריה- חתומים 8 שחקנים

מה עושים בקבוצות האלה בקיץ הזה?

רואים את ליגת הקיץ.
באוקטובר הם יחתימו שחקנים ברמה של מכבי, אבל ב 10% מהכסף

03 אוגוסט 2016, 03:52

כ"כ נכון :laugh3

03 אוגוסט 2016, 12:37

נס ציונה החתימה את מקשפרד שהיה חיה בלאומית לפני שנה

מקווה שכל ההחתמות האלה יספיקו

03 אוגוסט 2016, 12:44

מכבי ת"א עם החתמת ענק של גאודלוק סוגרת קו אחורי מהטובים באירופה, אבל רגע, זה לא מה שהיה בשנה שעברה? גם בזה צריך להיות סקפטיים ולא עם דעות נחרצות, למרות שאני מזהה הרבה יותר יציבות עם הקו האחורי של השנה בהרבה ממה שהיה בשנה שעברה. במידה ומכבי יביאו 4 ו - 5 איכותיים, אין ספק שהסגל של מכבי ת"א יהיה טוב מזה של ירושלים.

מחכה שהעונה תתחיל, יהיה מעניין ואיך שאומרים? שהטוב ביותר יינצח ואי אפשר בלי תמונה של שמעון, אז תרשו לי :shimonsleeping:
נערך לאחרונה על ידי Vaitz בתאריך 03 אוגוסט 2016, 12:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

03 אוגוסט 2016, 12:45

Vaitz כתב:מכבי ת"א עם החתמת ענק של גאודלוק סוגרת קו אחורי מהטובים, אבל רגע, זה לא מה שהיה בשנה שעברה? גם בזה צריך להיות סקפטיים ולא עם דעות נחרצות, למרות שאני מזהה הרבה יותר יציבות עם הקו האחורי של השנה בהרבה ממה שהיה בשנה שעברה. במידה ומכבי יביאו 4 ו - 5 איכותיים, אין ספק שהסגל של מכבי ת"א יהיה טוב מזה של ירושלים.

בשנה שעברה היה את פארמר ורוצסטף שהם פחות או יותר אותו שחקן. הפעם יש את מקל שהוא רכז, גוואדלוק שהוא קומבו וווימס שהוא סווינגמן. הרבה יותר איכותי ומאוזן.

Vaitz כתב:מכבי ת"א עם החתמת ענק של גאודלוק סוגרת קו אחורי מהטובים, אבל רגע, זה לא מה שהיה בשנה שעברה? גם בזה צריך להיות סקפטיים ולא עם דעות נחרצות, למרות שאני מזהה הרבה יותר יציבות עם הקו האחורי של השנה בהרבה ממה שהיה בשנה שעברה. במידה ומכבי יביאו 4 ו - 5 איכותיים, אין ספק שהסגל של מכבי ת"א יהיה טוב מזה של ירושלים.

זה לא דומה בכלום לעונה שעברה. רוצ'סטי ופארמר לא התאימו לשחק אחד ליד השני.
לעומת זאת, השלישייה מקל-גאודלוק-ווימס היא פרפקט פיט. כל אחד מביא דברים אחרים ומשלים את השני. מהבחינה הזאת מכבי רשמה בינגו, זה קו אחורי אדיר.

אתה לא חייב להישאר בתחומי הת'רד הזה חחחח
היית בכיף יכול לכתוב את זה בת'רד של הסגל או מלפפונים או אפילו בהחתמה של גאודלוק

זה בסדר, מרשים לך להסתובב קצת בין החנויות (אבל בלי לדבר עם זרים)

03 אוגוסט 2016, 12:47

Vaitz כתב:מכבי ת"א עם החתמת ענק של גאודלוק סוגרת קו אחורי מהטובים באירופה, אבל רגע, זה לא מה שהיה בשנה שעברה? גם בזה צריך להיות סקפטיים ולא עם דעות נחרצות, למרות שאני מזהה הרבה יותר יציבות עם הקו האחורי של השנה בהרבה ממה שהיה בשנה שעברה. במידה ומכבי יביאו 4 ו - 5 איכותיים, אין ספק שהסגל של מכבי ת"א יהיה טוב מזה של ירושלים.

מחכה שהעונה תתחיל, יהיה מעניין ואיך שאומרים? שהטוב ביותר יינצח ואי אפשר בלי תמונה של שמעון, אז תרשו לי :shimonsleeping:

אני חושב שכבר עכשיו (וכנראה בכלל) למכבי יש סגל (הרבה?) יותר טוב מירושלים
ווימס וגאודלוק זה לא פרמאר וטיילור

אגב, תגובתך להחתמת אמארה?

03 אוגוסט 2016, 12:48

rc4991 כתב:
Vaitz כתב:מכבי ת"א עם החתמת ענק של גאודלוק סוגרת קו אחורי מהטובים באירופה, אבל רגע, זה לא מה שהיה בשנה שעברה? גם בזה צריך להיות סקפטיים ולא עם דעות נחרצות, למרות שאני מזהה הרבה יותר יציבות עם הקו האחורי של השנה בהרבה ממה שהיה בשנה שעברה. במידה ומכבי יביאו 4 ו - 5 איכותיים, אין ספק שהסגל של מכבי ת"א יהיה טוב מזה של ירושלים.

אני חושב שכבר עכשיו (וכנראה בכלל) למכבי יש סגל (הרבה?) יותר טוב מירושלים
ווימס וגאודלוק זה לא פרמאר וטיילור

אגב, תגובתך להחתמת אמארה?

אתה לא יכול להגיד שכרגע יש למכבי סגל יותר טוב. למכבי חסרים שני גבוהים.
מה שכן, הקו האחורי נותן נוק אווט. לא אותה רמה בכלל.

03 אוגוסט 2016, 12:52

ואו, לא הספקתי לשלוח את ההודעה וכבר עטו עלי לא פחות מ - 3 תגובות. מרשים. וכן, אני אכן נאלץ להסכים איתכם במחשבה שנייה, אין הרבה מה להשוות בין רוצ'סטי לפארמר לבין הקו האחורי העכשווי, אבל איך אומרים? ימים יגידו. תהיה עונה מהעניינת, אבל! 4 ו - 5 איכותיים, זה מאסט.

בנוגע לאמרה - הגיע לכאן שחקן ענק במונחים עולמיים, שחקן שהוא אכן מעבר לשיא. השאלה הנשאלת היא עם ה - "מעבר לשיא שלו", מספיק ליורוקאפ ולליגה? אני באופן אישי חושב שזה יספיק, אבל יש כאן הרבה מאוד משתנים, לכן לאף אחד לא תהיה תשובה לזה, אלא רק לסטודמיאר ולמה שהוא יציג על הפרקט, אז נחכה ונראה.

אגב, טוב לי בתרד הזה, ככה לא אפריע יותר מדי.

03 אוגוסט 2016, 12:53

Vaitz כתב:ואו, לא הספקתי לשלוח את ההודעה וכבר עטו עלי לא פחות מ - 3 תגובות. מרשים. וכן, אני אכן נאלץ להסכים איתכם במחשבה שנייה, אין הרבה מה להשוות בין רוצ'סטי לפארמר לבין הקו האחורי העכשווי, אבל איך אומרים? ימים יגידו. תהיה עונה מהעניינת, אבל! 4 ו - 5 איכותיים, זה מאסט.

אתה לא מפריע לאף אחד חוץ מאורי
אנחנו דוגלים בדו-קיום ו..אתה יכול להבין למה הוא לא

03 אוגוסט 2016, 13:08

Vaitz כתב:ואו, לא הספקתי לשלוח את ההודעה וכבר עטו עלי לא פחות מ - 3 תגובות. מרשים. וכן, אני אכן נאלץ להסכים איתכם במחשבה שנייה, אין הרבה מה להשוות בין רוצ'סטי לפארמר לבין הקו האחורי העכשווי, אבל איך אומרים? ימים יגידו. תהיה עונה מהעניינת, אבל! 4 ו - 5 איכותיים, זה מאסט.

בנוגע לאמרה - הגיע לכאן שחקן ענק במונחים עולמיים, שחקן שהוא אכן מעבר לשיא. השאלה הנשאלת היא עם ה - "מעבר לשיא שלו", מספיק ליורוקאפ ולליגה? אני באופן אישי חושב שזה יספיק, אבל יש כאן הרבה מאוד משתנים, לכן לאף אחד לא תהיה תשובה לזה, אלא רק לסטודמיאר ולמה שהוא יציג על הפרקט, אז נחכה ונראה.

בדיוק רציתי לרשום שבטח תפתיע אותך כמות התגובות, אצלכם זה נראה לי הודעה פר שעה בממוצע
ואתה יכול לכתוב איפה שבא לך, לאף אחד זה לא מפריע וזה גם מוסיף עניין

03 אוגוסט 2016, 14:11

אין באמת מה להשוות...ואני מתכוון גם לטיילור ופארמר לעומת גאודלוק ווימס וכן בין הסגלים שלנו ושלכם...הבעיה היא שאנחנו לא באמת יודעים איך יראה הקו הקדמי שלנו- יותר נכון- אין לנו מושג..

03 אוגוסט 2016, 14:21

אני רוצה להאמין שגם אוהדי הפועל לא מטומטמים והם מודעים למצבו של אמארה- קרי, עשוי מחלקי חילוף משו כמו דווין שלנו...
לדעתי זה גימיק שיווקי(שהוא אגב מעולה בשבילכם) וזהו...
אגב קצב מכירת המנויים שלכם לא עף מאז ההחתמה..הייתי בטוח שזה יסגור לכם את הפינה הזו..
אני מאמין שרק חולצה אחת תימכר השנה בחנות המועדון שלכם...

03 אוגוסט 2016, 14:23

my man כתב:

אני רוצה להאמין שגם אוהדי הפועל לא מטומטמים והם מודעים למצבו של אמארה- קרי, עשוי מחלקי חילוף משו כמו דווין שלנו...
אגב קצב מכירת המנויים שלכם לא עף מאז ההחתמה..הייתי בטוח שזה יסגור לכם את הפינה הזו..

איפה שמעת על קצב מכירת המנויים?
אני דווקא הבנתי שלא עומדים שם בעומס הטלפונים מאז ההחתמה.

03 אוגוסט 2016, 14:26

אני לא כל כך משוכנע שאמארה מפורק לגמרי. הוא לא ישחק 30 דקות במשחק באיכות של שחקן על, אבל ב-20 דקות למשחק, וזה לא NBA עם משחק כל יומיים ובק-טו-בק יש מצב שהוא יהיה יעיל. בעונה האחרונה הוא לא היה מרשים במיוחד, אבל עדיין שחקן NBA לגיטימי.
מה שכן, הוא לא איזה דאנקן עם טכניקת על, זה שחקן שהיתרונות שלו היו האתלטיות, כח מתפרץ, זריזות. לכן הגיל והפציעות באמת משמעותיים, וכשבאה הדעיכה היא יכולה להיות מהירה. נחכה ונראה כמה נשאר לו.

03 אוגוסט 2016, 14:30

השאלה היא אם הירידה בכושר פירושה אי עמידה בעומסים או שגם היכולות שלו באופן כללי צנחו משמעותית

03 אוגוסט 2016, 14:32

שמואל1 כתב:
my man כתב:

איפה שמעת על קצב מכירת המנויים?
אני דווקא הבנתי שלא עומדים שם בעומס הטלפונים מאז ההחתמה.

הם מעדכנים בצ'ה כל כמה ימים...
נושא נעול