02 אוגוסט 2016, 19:39
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:וסקוורר..
תמיד חיבבתי את סקוורר, מפתיע שהוא לא חתום איפשהו. הוא בינוני, אבל לא חסרים גרועים ממנו שיש להם קבוצה
הוא פרפקט פיט לקבוצה כמו גלבוע גליל....
03 אוגוסט 2016, 00:46
03 אוגוסט 2016, 00:50
my man כתב:עברתי על הסגלים בליגה שלנו באתר המנהלת...
גלבוע גליל- חתומים 4 שחקנים ישראלים..
אילת- חתומים 4 שחקנים 3 מהם ישראלים
הרצליה- חתומים 7 שחקנים 5 מהם ישראלים
אשדוד- חתומים 6 שחקנים 5 מהם ישראלים
קרית גת- חתומים 6 שחקנים
ראשון- חתומים 7 שחקנים 5 מהם ישראלים
נהריה- חתומים 8 שחקנים
מה עושים בקבוצות האלה בקיץ הזה?
03 אוגוסט 2016, 03:52
03 אוגוסט 2016, 12:37
03 אוגוסט 2016, 12:44
03 אוגוסט 2016, 12:45
Vaitz כתב:מכבי ת"א עם החתמת ענק של גאודלוק סוגרת קו אחורי מהטובים, אבל רגע, זה לא מה שהיה בשנה שעברה? גם בזה צריך להיות סקפטיים ולא עם דעות נחרצות, למרות שאני מזהה הרבה יותר יציבות עם הקו האחורי של השנה בהרבה ממה שהיה בשנה שעברה. במידה ומכבי יביאו 4 ו - 5 איכותיים, אין ספק שהסגל של מכבי ת"א יהיה טוב מזה של ירושלים.
Vaitz כתב:מכבי ת"א עם החתמת ענק של גאודלוק סוגרת קו אחורי מהטובים, אבל רגע, זה לא מה שהיה בשנה שעברה? גם בזה צריך להיות סקפטיים ולא עם דעות נחרצות, למרות שאני מזהה הרבה יותר יציבות עם הקו האחורי של השנה בהרבה ממה שהיה בשנה שעברה. במידה ומכבי יביאו 4 ו - 5 איכותיים, אין ספק שהסגל של מכבי ת"א יהיה טוב מזה של ירושלים.
03 אוגוסט 2016, 12:47
Vaitz כתב:מכבי ת"א עם החתמת ענק של גאודלוק סוגרת קו אחורי מהטובים באירופה, אבל רגע, זה לא מה שהיה בשנה שעברה? גם בזה צריך להיות סקפטיים ולא עם דעות נחרצות, למרות שאני מזהה הרבה יותר יציבות עם הקו האחורי של השנה בהרבה ממה שהיה בשנה שעברה. במידה ומכבי יביאו 4 ו - 5 איכותיים, אין ספק שהסגל של מכבי ת"א יהיה טוב מזה של ירושלים.
מחכה שהעונה תתחיל, יהיה מעניין ואיך שאומרים? שהטוב ביותר יינצח ואי אפשר בלי תמונה של שמעון, אז תרשו לי
03 אוגוסט 2016, 12:48
rc4991 כתב:Vaitz כתב:מכבי ת"א עם החתמת ענק של גאודלוק סוגרת קו אחורי מהטובים באירופה, אבל רגע, זה לא מה שהיה בשנה שעברה? גם בזה צריך להיות סקפטיים ולא עם דעות נחרצות, למרות שאני מזהה הרבה יותר יציבות עם הקו האחורי של השנה בהרבה ממה שהיה בשנה שעברה. במידה ומכבי יביאו 4 ו - 5 איכותיים, אין ספק שהסגל של מכבי ת"א יהיה טוב מזה של ירושלים.
מחכה שהעונה תתחיל, יהיה מעניין ואיך שאומרים? שהטוב ביותר יינצח ואי אפשר בלי תמונה של שמעון, אז תרשו לי
אני חושב שכבר עכשיו (וכנראה בכלל) למכבי יש סגל (הרבה?) יותר טוב מירושלים
ווימס וגאודלוק זה לא פרמאר וטיילור
אגב, תגובתך להחתמת אמארה?
03 אוגוסט 2016, 12:52
03 אוגוסט 2016, 12:53
Vaitz כתב:ואו, לא הספקתי לשלוח את ההודעה וכבר עטו עלי לא פחות מ - 3 תגובות. מרשים. וכן, אני אכן נאלץ להסכים איתכם במחשבה שנייה, אין הרבה מה להשוות בין רוצ'סטי לפארמר לבין הקו האחורי העכשווי, אבל איך אומרים? ימים יגידו. תהיה עונה מהעניינת, אבל! 4 ו - 5 איכותיים, זה מאסט.
אגב, טוב לי בתרד הזה, ככה לא אפריע יותר מדי.
03 אוגוסט 2016, 13:08
Vaitz כתב:ואו, לא הספקתי לשלוח את ההודעה וכבר עטו עלי לא פחות מ - 3 תגובות. מרשים. וכן, אני אכן נאלץ להסכים איתכם במחשבה שנייה, אין הרבה מה להשוות בין רוצ'סטי לפארמר לבין הקו האחורי העכשווי, אבל איך אומרים? ימים יגידו. תהיה עונה מהעניינת, אבל! 4 ו - 5 איכותיים, זה מאסט.
בנוגע לאמרה - הגיע לכאן שחקן ענק במונחים עולמיים, שחקן שהוא אכן מעבר לשיא. השאלה הנשאלת היא עם ה - "מעבר לשיא שלו", מספיק ליורוקאפ ולליגה? אני באופן אישי חושב שזה יספיק, אבל יש כאן הרבה מאוד משתנים, לכן לאף אחד לא תהיה תשובה לזה, אלא רק לסטודמיאר ולמה שהוא יציג על הפרקט, אז נחכה ונראה.
03 אוגוסט 2016, 14:11
Vaitz כתב:מכבי ת"א עם החתמת ענק של גאודלוק סוגרת קו אחורי מהטובים באירופה, אבל רגע, זה לא מה שהיה בשנה שעברה? גם בזה צריך להיות סקפטיים ולא עם דעות נחרצות, למרות שאני מזהה הרבה יותר יציבות עם הקו האחורי של השנה בהרבה ממה שהיה בשנה שעברה. במידה ומכבי יביאו 4 ו - 5 איכותיים, אין ספק שהסגל של מכבי ת"א יהיה טוב מזה של ירושלים.
03 אוגוסט 2016, 14:21
בנוגע לאמרה - הגיע לכאן שחקן ענק במונחים עולמיים, שחקן שהוא אכן מעבר לשיא. השאלה הנשאלת היא עם ה - "מעבר לשיא שלו", מספיק ליורוקאפ ולליגה? אני באופן אישי חושב שזה יספיק, אבל יש כאן הרבה מאוד משתנים, לכן לאף אחד לא תהיה תשובה לזה, אלא רק לסטודמיאר ולמה שהוא יציג על הפרקט, אז נחכה ונראה.
03 אוגוסט 2016, 14:23
my man כתב:Vaitz כתב:ואו, לא הספקתי לשלוח את ההודעה וכבר עטו עלי לא פחות מ - 3 תגובות. מרשים. וכן, אני אכן נאלץ להסכים איתכם במחשבה שנייה, אין הרבה מה להשוות בין רוצ'סטי לפארמר לבין הקו האחורי העכשווי, אבל איך אומרים? ימים יגידו. תהיה עונה מהעניינת, אבל! 4 ו - 5 איכותיים, זה מאסט.
אני רוצה להאמין שגם אוהדי הפועל לא מטומטמים והם מודעים למצבו של אמארה- קרי, עשוי מחלקי חילוף משו כמו דווין שלנו...
לדעתי זה גימיק שיווקי(שהוא אגב מעולה בשבילכם) וזהו...
אגב קצב מכירת המנויים שלכם לא עף מאז ההחתמה..הייתי בטוח שזה יסגור לכם את הפינה הזו..
אני מאמין שרק חולצה אחת תימכר השנה בחנות המועדון שלכם...
03 אוגוסט 2016, 14:26
03 אוגוסט 2016, 14:30
03 אוגוסט 2016, 14:32
שמואל1 כתב:my man כתב:Vaitz כתב:ואו, לא הספקתי לשלוח את ההודעה וכבר עטו עלי לא פחות מ - 3 תגובות. מרשים. וכן, אני אכן נאלץ להסכים איתכם במחשבה שנייה, אין הרבה מה להשוות בין רוצ'סטי לפארמר לבין הקו האחורי העכשווי, אבל איך אומרים? ימים יגידו. תהיה עונה מהעניינת, אבל! 4 ו - 5 איכותיים, זה מאסט.
אני רוצה להאמין שגם אוהדי הפועל לא מטומטמים והם מודעים למצבו של אמארה- קרי, עשוי מחלקי חילוף משו כמו דווין שלנו...
לדעתי זה גימיק שיווקי(שהוא אגב מעולה בשבילכם) וזהו...
אגב קצב מכירת המנויים שלכם לא עף מאז ההחתמה..הייתי בטוח שזה יסגור לכם את הפינה הזו..
אני מאמין שרק חולצה אחת תימכר השנה בחנות המועדון שלכם...
איפה שמעת על קצב מכירת המנויים?
אני דווקא הבנתי שלא עומדים שם בעומס הטלפונים מאז ההחתמה.