yzafrir כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:yzafrir כתב:אני עוד לא הבנתי איך קבוצה שיש לה את עמדות 1 , 2 , 5. הכי חלשות ביורוליג יכולה פתאום להפוך למעומדת לפיינלפור פור עם החתמה של סנטר איכותי ?
מה זה יגרום למקל , יוגב , ראד , אלכסנדר להיות שחקנים יותר טובים ?
התשובה שלי לזה היא פשוטה , השחקנים האלו הרבה פחות גרועים ממה שנביאי הזעם (הקבועים) פה בפורום חושבים והוספה של סנטר טוב תגרום לאיזון שחסר בסגל.
לגבי רוני , מה שהוא מתכוון זה שנביאי הזעם פה כבר קבעו מהמיקאה העונה בעוד שהוא בכלל לא מנסה לנבא. הוא לא אמר שיהיה עונה טובה או שהסגל הזה שווה פיינלפור או הצלבה , אלא שצריך להמתין בסבלנות להחתמת הסנטר הנוסף שאם יהיה איכותי אז הוא מנבא שתהיה עונה טובה. כל עוד לא החתימו שחקן אין מהמלנסות לנבא לטוב או לרע
לא הבנתי צפריר איך עמדה 2 היא מהחלשות ביורוליג? יש לנו גאודולוק, סילי, לאנדסברג ויבזורי. אולי רצית להגיד עמדה 4.
הוא מתכוון כנראה לתקופה לפני שגאודלוק חתם
לא לא הוא צודק , התכוונתי עמדה 4 (טעות כתיב) . זה נאמר בהקשר למשהו שכתבו בתחילת התרד...
שועל , אני תמיד מביע דעה לטוב או לרע על החתמות ספציפיות אבל לא קובע כלום לגבי ההצלחה של הקבוצה עד שהסגל לא שלם אלא על הצלחה אישית של אותו שחקן שחתם...רוני הסביר טוב מאוד את העניין . אולי אם תשתמשו יותר במילה אני מעריך או אני חושב או לדעתי...אז זה לא יראה כקביעת עובדה.
כרגע כשעוד לא סיימו לבנות את הסגל אי אפשר לקבוע כלום אלא רק להעריך , ואני לא מסכים אם הערכות שלכם. זה לא הופך אותי לצודק אבל גם אותכם לא....אני הערכתי בזמנו שרייס הולך להיות שחקן אדיר בעוד שחלק גדול חשבו שלו ואפילו טענו שלא ישאר עד דצמבר....לעומת זאת אני חשבתי שהיינס שחקן טוב וטעיתי....אבל תמיד אני מדגיש שזו דעתי ולא קובע עובדות...
יש החתמה במכבי בשנים האחרונות שאמרת עליה מראש שאתה לא אוהב אותה?