פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

24 אוגוסט 2016, 13:57

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:
toja27 כתב:
yzafrir כתב:אני עוד לא הבנתי איך קבוצה שיש לה את עמדות 1 , 2 , 5. הכי חלשות ביורוליג יכולה פתאום להפוך למעומדת לפיינלפור פור עם החתמה של סנטר איכותי ?
מה זה יגרום למקל , יוגב , ראד , אלכסנדר להיות שחקנים יותר טובים ?
התשובה שלי לזה היא פשוטה , השחקנים האלו הרבה פחות גרועים ממה שנביאי הזעם (הקבועים) פה בפורום חושבים והוספה של סנטר טוב תגרום לאיזון שחסר בסגל.
לגבי רוני , מה שהוא מתכוון זה שנביאי הזעם פה כבר קבעו מהמיקאה העונה בעוד שהוא בכלל לא מנסה לנבא. הוא לא אמר שיהיה עונה טובה או שהסגל הזה שווה פיינלפור או הצלבה , אלא שצריך להמתין בסבלנות להחתמת הסנטר הנוסף שאם יהיה איכותי אז הוא מנבא שתהיה עונה טובה. כל עוד לא החתימו שחקן אין מהמלנסות לנבא לטוב או לרע

לא הבנתי צפריר איך עמדה 2 היא מהחלשות ביורוליג? יש לנו גאודולוק, סילי, לאנדסברג ויבזורי. אולי רצית להגיד עמדה 4.

הוא מתכוון כנראה לתקופה לפני שגאודלוק חתם

לא לא הוא צודק , התכוונתי עמדה 4 (טעות כתיב) . זה נאמר בהקשר למשהו שכתבו בתחילת התרד...
שועל , אני תמיד מביע דעה לטוב או לרע על החתמות ספציפיות אבל לא קובע כלום לגבי ההצלחה של הקבוצה עד שהסגל לא שלם אלא על הצלחה אישית של אותו שחקן שחתם...רוני הסביר טוב מאוד את העניין . אולי אם תשתמשו יותר במילה אני מעריך או אני חושב או לדעתי...אז זה לא יראה כקביעת עובדה.
כרגע כשעוד לא סיימו לבנות את הסגל אי אפשר לקבוע כלום אלא רק להעריך , ואני לא מסכים אם הערכות שלכם. זה לא הופך אותי לצודק אבל גם אותכם לא....אני הערכתי בזמנו שרייס הולך להיות שחקן אדיר בעוד שחלק גדול חשבו שלו ואפילו טענו שלא ישאר עד דצמבר....לעומת זאת אני חשבתי שהיינס שחקן טוב וטעיתי....אבל תמיד אני מדגיש שזו דעתי ולא קובע עובדות...

יש החתמה במכבי בשנים האחרונות שאמרת עליה מראש שאתה לא אוהב אותה?

24 אוגוסט 2016, 14:00

rc4991 כתב:אני כן יכול להשתתף וכבר אמרתי את דעתי על הסגל, ההבדל המשמעותי הוא שאני לא קובע בנחרצות
חוץ מזה שהטיעון שלי בכלל היה על כך שאנשים מחליטים מה יקרה בסיטואציות מסויימות ("לא יבואו שני גבוהים" וכו') ופחות על מה אתם חושבים על הקבוצה, כנראה זה לא הובהר מספיק והנושא סטה.

ואתה מוזמן להפסיק להגיד שאני מנסה להשתיק אתכם, כי זה ממש לא מה שאני עושה

עזוב, אתה (ואחרים) פה סתם מתחבאים מאחורי עניין ה"נחרצות". מעניין שמי שאומר בנחרצות שהקבוצה תגיע לפיינל פור זה בסדר. עוד לא ראיתי פה מישהו מנביאי הזעם שטוען שהוא יודע את העתיד (או אפילו מקורב להנהלה או למי מהשחקנים). ברור שהכל דעות. די להתחבא מאחורי הדבר הזה.

יש פה עמודים על עמודים של התקפות אישיות נגד אנשים רק בגלל שהם חושבים שהסגל שנבנה לא מושלם ושעצם זה שגאודלוק ווימס דרכו על אדמת הקודש לא מבטיח גביע אירופה או חס וחלילה חושבים שההנהלה לא תביא עוד שני שחקנים.

מיציתי. תחשוב על זה בפעם הבאה לפני שאתה מדבר על "נביאי זעם".

24 אוגוסט 2016, 14:05

roy1000 כתב:
איתי-שגב כתב:בנוגע לסילי, ממה שאני יודע הוא בא בעסקת חבילה עם מילר וצירבס..

אני זוכר שמישהו באמת אמר את זה. אם זה באמת נכון, זה עוד יותר הזוי.

לשלושתם אותו סוכן.

24 אוגוסט 2016, 14:18

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אני כן יכול להשתתף וכבר אמרתי את דעתי על הסגל, ההבדל המשמעותי הוא שאני לא קובע בנחרצות
חוץ מזה שהטיעון שלי בכלל היה על כך שאנשים מחליטים מה יקרה בסיטואציות מסויימות ("לא יבואו שני גבוהים" וכו') ופחות על מה אתם חושבים על הקבוצה, כנראה זה לא הובהר מספיק והנושא סטה.

עזוב, אתה (ואחרים) פה סתם מתחבאים מאחורי עניין ה"נחרצות". מעניין שמי שאומר בנחרצות שהקבוצה תגיע לפיינל פור זה בסדר. עוד לא ראיתי פה מישהו מנביאי הזעם שטוען שהוא יודע את העתיד (או אפילו מקורב להנהלה או למי מהשחקנים). ברור שהכל דעות. די להתחבא מאחורי הדבר הזה.

יש פה עמודים על עמודים של התקפות אישיות נגד אנשים רק בגלל שהם חושבים שהסגל שנבנה לא מושלם ושעצם זה שגאודלוק ווימס דרכו על אדמת הקודש לא מבטיח גביע אירופה או חס וחלילה חושבים שההנהלה לא תביא עוד שני שחקנים.

מה זה מתחבאים מאחורי נחרצות? זאת בדיוק הביקורת שלי, שאנשים קובעים בנחרצות מה יקרה מבחינת ההחתמות/הבניה
לא נתקלתי עוד באנשים שאמרו שאנחנו קבוצת פיינל פור (אמרו שאם יגיע סנטר תותח אז זאת קבוצת פיינל פור) ואם היו אומרים את זה, הייתי עונה להם אותו הדבר
אין פה שום התקפות, יש פה דיון מקצועי נטו שאתה מעדיף למשוך לכיוון הזה

24 אוגוסט 2016, 14:26

ולפי איך שהסגל נראה בינתיים הקבוצה נראית יותר טוב מעונת 2014/2015 שבו עלו להצלבה למי שאמר שהסגל הזה לא מתאים להצלבה
קצת השוואה בין השחקנים:
פארגו VS מקל - אם כל הכבוד למקל, פארגו מן הסתם שחקן יותר טוב ממנו ואיו פה בכלל וויכוח
היינס VS גאודלוק - טוב אז לפי דעתי ואני חושב שלפי דעת רוב משתמשי הפורום, גאודלוק שחקן יותר טוב מהיינס יש לו יכולות הרבה יותר טובות
סופו VS צירבס - הופופופופו, מצד אחד סופו שחקן אדיר באמת נתן הופעות מצוינות במדי מכבי, מתחת לסל כמעט בלתי ניתן לעצירה, לעומת זאת צירבס עדיין לא ראינו אותו משחק כמובן אבל לפי משחקים שראיתי שלו יש לו גם יכולות מצוינות, מאוד קשה לי להחליט, אז את זה אני אשאיר לכם, מי לדעתכם לוקח צירבס או סופו
רנדל VS ראד - נעשה קל וקצר, לפי דעתי אם לרנדל לא היו את הבעיות של הפציעות הוא היה המעודף אבל שמעו יכול להיות שבסופו של דבר ראד יפציץ ויהיה בורג מאוד משמעותי העונה, אני נותן את זה לראד.
לינהראט VS ווימס - אין פה בכלל מה להשוות, ווימס שחקן הרבה הרבה יותר טוב מכל הבחינוץ, אתלטיות , קליעה ועוד ועוד...
שגב VS טיוס - לא מצאתי מישהו אחר חוץ משגב כי אין לו הרבה גבוהים בינתיים העונה, אין פה מה לדבר בכלל, טיוס נ ק ו ד ה.

לא עשיתי עוד כאלה כי אין על מי לעשות אל תשכחו שגם אוחיון וגם סמית' וגם לנדסברג וגם אלכנסדר וגם פניני גם בעונה הזאת והיו גם ב14/15 אז אי אפשר לעשות עוד כאלה כי אין עם מי

אפשר גם לראות את מגוון הגארדים הרחב שיש בעונה הזאת לעומת 14/15
בעונה הזאת - גאודלוק, סילי, אוחיון, מקל, יבזורי, לנדסברג
14/15 - פארגו, היינס, לנדסברג, אוחיון

24 אוגוסט 2016, 14:55

היו החתמות שלא אהבתי מראש. את אמבקווה למשל ממש לא התלהבתי מההחתמה שלו וחשבתי שעשו טעות שלא השאירו את טיוס במקומו. גם מההחתמה של היקמן בזמנו לא התלהבתי.
ההבדל זה שאני גם לא פוסל שחקנים שאני לא כלכך מכיר על הסף ומעדיף לראות אותם לפחות במשחקי האימון אם הם שווים משהו או לא.
שחקן כמו ציברס למשל ברור שאם לא יקבל כדורים לא יעשה כלום , אבל מה זה מעיד על היכולת שלו ? זה הסגנון של השחקן בדיוק כמו שאם סופו לא היה מקבל כדורים הוא לא היה עושה כלום ואולי גרוע מקח היה עושה נזק. ציברס שחקן שיודע לעשות גם עבודה שחורה .
גם סילי ראוי לצ'אנס להוכיח את עצמו ואני לא בטוח אם הוא כזה גרוע או כזה טוב כי פשוט אי אפשר לדעת.
השחקנים היחידים בסגל שהם לא טעוני הוכחה הם גאודלוק ווימס שאם הם לא יצליחו זה יהיה ביזיון בעיקר שלהם כי אין פה עניין של סקאוטינג לא טוב. כל שאר השחקנים טעוני הוכחה ואני רק יכול להמר מי יצליח ומי לא אבל זה לא אומר שאני צודק

24 אוגוסט 2016, 15:01

arel123 כתב:ולפי איך שהסגל נראה בינתיים הקבוצה נראית יותר טוב מעונת 2014/2015 שבו עלו להצלבה למי שאמר שהסגל הזה לא מתאים להצלבה
קצת השוואה בין השחקנים:
פארגו VS מקל - אם כל הכבוד למקל, פארגו מן הסתם שחקן יותר טוב ממנו ואיו פה בכלל וויכוח
היינס VS גאודלוק - טוב אז לפי דעתי ואני חושב שלפי דעת רוב משתמשי הפורום, גאודלוק שחקן יותר טוב מהיינס יש לו יכולות הרבה יותר טובות
סופו VS צירבס - הופופופופו, מצד אחד סופו שחקן אדיר באמת נתן הופעות מצוינות במדי מכבי, מתחת לסל כמעט בלתי ניתן לעצירה, לעומת זאת צירבס עדיין לא ראינו אותו משחק כמובן אבל לפי משחקים שראיתי שלו יש לו גם יכולות מצוינות, מאוד קשה לי להחליט, אז את זה אני אשאיר לכם, מי לדעתכם לוקח צירבס או סופו
רנדל VS ראד - נעשה קל וקצר, לפי דעתי אם לרנדל לא היו את הבעיות של הפציעות הוא היה המעודף אבל שמעו יכול להיות שבסופו של דבר ראד יפציץ ויהיה בורג מאוד משמעותי העונה, אני נותן את זה לראד.
לינהראט VS ווימס - אין פה בכלל מה להשוות, ווימס שחקן הרבה הרבה יותר טוב מכל הבחינוץ, אתלטיות , קליעה ועוד ועוד...
שגב VS טיוס - לא מצאתי מישהו אחר חוץ משגב כי אין לו הרבה גבוהים בינתיים העונה, אין פה מה לדבר בכלל, טיוס נ ק ו ד ה.

לא עשיתי עוד כאלה כי אין על מי לעשות אל תשכחו שגם אוחיון וגם סמית' וגם לנדסברג וגם אלכנסדר וגם פניני גם בעונה הזאת והיו גם ב14/15 אז אי אפשר לעשות עוד כאלה כי אין עם מי

אני חושב שב14/15 היורוליג היה חלש ביחס לעונה האחרונה ולעונה הבאה
יפה שבחרת לשים את ווימס מול לינהארט ולא מול סמית
רנדל של לפני עונתיים עולה בהרבה על ראד

24 אוגוסט 2016, 15:03

שועל כתב:
arel123 כתב:ולפי איך שהסגל נראה בינתיים הקבוצה נראית יותר טוב מעונת 2014/2015 שבו עלו להצלבה למי שאמר שהסגל הזה לא מתאים להצלבה
קצת השוואה בין השחקנים:

אני חושב שב14/15 היורוליג היה חלש ביחס לעונה האחרונה ולעונה הבאה
יפה שבחרת לשים את ווימס מול לינהארט ולא מול סמית
רנדל של לפני עונתיים עולה בהרבה על ראד

שאמרת יפה שבחרת לשים את ווימס מול לינהארט ולא מול סמית
התכוונת ברצינות או בציניות ?
אם בציניות, אז כמו שרשמתי, לא רציתי לעשות השוואה על שחקנים שהיו ב14/15 ושהם גם בעונה הזאת, אין לי מה לעשות השוואה בין סמית' לווימס אם סמית' נמצא העונה בסגל חחח

24 אוגוסט 2016, 15:06

arel123 כתב:אם בציניות, אז כמו שרשמתי, לא רציתי לעשות השוואה על שחקנים שהיו ב14/15 ושהם גם בעונה הזאת, אין לי מה לעשות השוואה בין סמית' לווימס אם סמית' נמצא העונה בסגל חחח

אני לא חושב שאותו הדווין סמית' נמצא בסגל. זה שחקן אחר לחלוטין.
בכל מקרה, בתור אוהד הניקס כבר 30 שנה, אני יכול להגיד לך שהשוואות של שחקן מול שחקן נותנות לך תמונה מאוד חלקית לגבי ההצלחה של הקבוצה.

24 אוגוסט 2016, 15:09

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

מה זה מתחבאים מאחורי נחרצות? זאת בדיוק הביקורת שלי, שאנשים קובעים בנחרצות מה יקרה מבחינת ההחתמות/הבניה
לא נתקלתי עוד באנשים שאמרו שאנחנו קבוצת פיינל פור (אמרו שאם יגיע סנטר תותח אז זאת קבוצת פיינל פור) ואם היו אומרים את זה, הייתי עונה להם אותו הדבר

אני אגב לא חושב שזה הדבר העיקרי שהפריע לך, אבל יכול להיות שאתה רוצה להרגיע את הרוחות וזה בסדר.

24 אוגוסט 2016, 15:11

roy1000 כתב:
arel123 כתב:אם בציניות, אז כמו שרשמתי, לא רציתי לעשות השוואה על שחקנים שהיו ב14/15 ושהם גם בעונה הזאת, אין לי מה לעשות השוואה בין סמית' לווימס אם סמית' נמצא העונה בסגל חחח

אני לא חושב שאותו הדווין סמית' נמצא בסגל. זה שחקן אחר לחלוטין.
בכל מקרה, בתור אוהד הניקס כבר 30 שנה, אני יכול להגיד לך שהשוואות של שחקן מול שחקן נותנות לך תמונה מאוד חלקית לגבי ההצלחה של הקבוצה.

מסכים איתך
אבל על הנייר הסגל שנבנה העונה הוא סגל הרבה יותר טוב
רק צריך סנטר (אתלטי לדעתי כזה בסגנון טיוס) וזהו יאללה לסגור את הסגל כבר

24 אוגוסט 2016, 15:42

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

אני אגב לא חושב שזה הדבר העיקרי שהפריע לך, אבל יכול להיות שאתה רוצה להרגיע את הרוחות וזה בסדר.

זה הדבר העיקרי שמפריע לי, שמחליטים בכל סיטואציה שקשורה לבניית הקבוצה שהתסריט הרע ביותר עומד להתגשם

24 אוגוסט 2016, 15:53

roy1000 כתב:מעניין שמי שאומר בנחרצות שהקבוצה תגיע לפיינל פור זה בסדר.

I SEE DEAD PEOPLE :laugh3
אפילו האופטימיים בינינו לא מספיק הזויים להגיד דבר כזה.

25 אוגוסט 2016, 00:50

וואו, כמה אמוציות... ככה אני אוהב אותכם...

בקשה אחת קטנה - אולי תפסיקו עם עניין החרמות והאיגנורים האלה? זה לא מכובד בכלל. אפשר להתעלם
מהודעות של אנשים, ולא להגיב להם, אבל לא צריך לספר לכולם "שמתי אותך באיגנור", "אל תגיב להודעות שלי"
וכד'. זה לחלוטין לא מכובד.

לגבי הדיון המעניין שהתפתח, דעתי היא כזאת:
דבר ראשון, הטרמינולוגיה "אופטימי", "פסימי" הוא מוטעית מיסודה. הרי כל אחד מאתנו רוצה בהצלחת
הקבוצה, וזה הדבר הראשון וכמעט היחיד שמעניין (תזכורת לעונת היורוליג, איך כולם חגגו כאן).
אז מי שחושב שהקבוצה לא תצליח, ומנמק את זה היטב (ולטעמי רוי עשה בדיוק את זה), הוא לא פסימי, אלא
אחד שחושב שהקבוצה לא תצליח ומנמק את זה היטב.
כנ"ל הפוך... אם צפריר חושב לצורך העניין, שהקבוצה הזאת (בתוספת סנטר נניח) יכולה להגיע לפיינל
פור, ונותן טיעונים לגיטימיים, אז גם זאת דעה לגיטימית ומנומקת והכל טוב.

דבר שני, אני גם חושב שאין טעם לבחון שחקן שחקן, אלא להסתכל על המכלול הכולל.
אז ראשית, יש למכבי לא מעט שחקנים, שהתרומה שלהם ביורוליג, מוטלת בספק גדול - פניני, יבזורי, לנדסברג,
שגב, אלכסנדר ואוחיון.
יש שני שחקנים שהם סימן שאלה גדול - ראד וסילי.
יש שני שחקנים, שהם כנראה שחקנים ברמת יורוליג, אבל הם חייבים להוכיח את עצמם - ציברס ומקל.
יש את סמית', שלא ברור מה מצבו הגופני ויש שני שחקנים באמת ברמה גבוהה - ווימס וגאודלוק.

על פניו, לא הבדל כזה גדול מהעונה שעברה.

אבל חשוב יותר הן התכונות. אני לא ממש רואה איך הסגל הזה הופך ליחידה הגנתית מגובשת, ולטעמי
הוא רחוק מאוד מאותה קבוצת החלומות שהיתה לנו לפני עשור וקצת, שלא היתה ממש חייבת לשחק בהגנה
בשביל לנצח.
ובנוסף, איך הסגל הזה מתחבר לסגנון של ארז? הרי השחקנים המובילים כאן, הם שחקני בידוד בהתקפה,
ולא שחקנים של תנועה, חיתוכים, הנעת כדור וסבלנות כמו שארז אוהב.

אלה הנקודות הכי מטרידות מבחינתי.

25 אוגוסט 2016, 01:36

jol9 כתב:וואו, כמה אמוציות... ככה אני אוהב אותכם...

בקשה אחת קטנה - אולי תפסיקו עם עניין החרמות והאיגנורים האלה? זה לא מכובד בכלל. אפשר להתעלם
מהודעות של אנשים, ולא להגיב להם, אבל לא צריך לספר לכולם "שמתי אותך באיגנור", "אל תגיב להודעות שלי"
וכד'. זה לחלוטין לא מכובד.

לגבי הדיון המעניין שהתפתח, דעתי היא כזאת:
דבר ראשון, הטרמינולוגיה "אופטימי", "פסימי" הוא מוטעית מיסודה. הרי כל אחד מאתנו רוצה בהצלחת
הקבוצה, וזה הדבר הראשון וכמעט היחיד שמעניין (תזכורת לעונת היורוליג, איך כולם חגגו כאן).
אז מי שחושב שהקבוצה לא תצליח, ומנמק את זה היטב (ולטעמי רוי עשה בדיוק את זה), הוא לא פסימי, אלא
אחד שחושב שהקבוצה לא תצליח ומנמק את זה היטב.
כנ"ל הפוך... אם צפריר חושב לצורך העניין, שהקבוצה הזאת (בתוספת סנטר נניח) יכולה להגיע לפיינל
פור, ונותן טיעונים לגיטימיים, אז גם זאת דעה לגיטימית ומנומקת והכל טוב.

דבר שני, אני גם חושב שאין טעם לבחון שחקן שחקן, אלא להסתכל על המכלול הכולל.
אז ראשית, יש למכבי לא מעט שחקנים, שהתרומה שלהם ביורוליג, מוטלת בספק גדול - פניני, יבזורי, לנדסברג,
שגב, אלכסנדר ואוחיון.
יש שני שחקנים שהם סימן שאלה גדול - ראד וסילי.
יש שני שחקנים, שהם כנראה שחקנים ברמת יורוליג, אבל הם חייבים להוכיח את עצמם - ציברס ומקל.
יש את סמית', שלא ברור מה מצבו הגופני ויש שני שחקנים באמת ברמה גבוהה - ווימס וגאודלוק.

על פניו, לא הבדל כזה גדול מהעונה שעברה.

אבל חשוב יותר הן התכונות. אני לא ממש רואה איך הסגל הזה הופך ליחידה הגנתית מגובשת, ולטעמי
הוא רחוק מאוד מאותה קבוצת החלומות שהיתה לנו לפני עשור וקצת, שלא היתה ממש חייבת לשחק בהגנה
בשביל לנצח.
ובנוסף, איך הסגל הזה מתחבר לסגנון של ארז? הרי השחקנים המובילים כאן, הם שחקני בידוד בהתקפה,
ולא שחקנים של תנועה, חיתוכים, הנעת כדור וסבלנות כמו שארז אוהב.

אלה הנקודות הכי מטרידות מבחינתי.

דווקא ווימס וגאודלוק נעים הרבה בהתקפה (גאודלוק בעיקר סביב חסימות) , בימים שהם לא על סמים גם סילי , ראד , אלכסנדר ולנדסברג הם סלשרים טובים ונעים הרבה ללא כדור , השאלה אם יהיה מי שימסור להם.

25 אוגוסט 2016, 08:26

יוני, ראיתי מספיק את גאודלוק וגם את ווימס בשביל להגיד שהם לא שחקנים של בידודים נטו. שניהם יודעים לנוע יפה בלי כדור וגם לצאת מחסימות. יש בהחלט סימני שאלה סביב הסגל ואין אף החתמה שהיא באנקר(ראינו את זה בשנה שעברה יפה) אבל שניהם אמורים להיות משהו מוכח יחסית. לגבי הגנה, יש בסגל הזה יכולות פיזיות שלא היו בסגל של אשתקד. רוצ׳סטי ופארמר לצורך העניין לא יכולים לשמור על אף אחד היום. העניין הוא גם רצון וזה אולי סימן השאלה פה.

25 אוגוסט 2016, 15:24

שחף1 כתב:יוני, ראיתי מספיק את גאודלוק וגם את ווימס בשביל להגיד שהם לא שחקנים של בידודים נטו. שניהם יודעים לנוע יפה בלי כדור וגם לצאת מחסימות. יש בהחלט סימני שאלה סביב הסגל ואין אף החתמה שהיא באנקר(ראינו את זה בשנה שעברה יפה) אבל שניהם אמורים להיות משהו מוכח יחסית. לגבי הגנה, יש בסגל הזה יכולות פיזיות שלא היו בסגל של אשתקד. רוצ׳סטי ופארמר לצורך העניין לא יכולים לשמור על אף אחד היום. העניין הוא גם רצון וזה אולי סימן השאלה פה.

גאודלוק הוא לא ריי אלן שרץ על חסימות. גאודלוק זה שחקן שכמעט כל זריקה הוא מוציא מתוך כדרור. הוא לא שחקן של קאץ' אנד שוט. מדובר בסקורר גדול, אולי הטוב ביורוליג, אבל בוא לא נהפוך אותו לשחקן אחר. למי שיש ספק, אפשר לחזור לסדרה מול פנר לפני שנתיים ולראות איך יוגב הוציא אותו מהמשחק בזה שלא אפשר לו לשים את הכדור על הרצפה.

ווימס באירופה היה יותר שחקן של בידודים ויותר פליימייקר. בתקופות הקצרות שלו ב- NBA הוא באמת ניסה יותר להתבסס על תנועה ללא כדור וחיתוכים לסל. להערכתי, במכבי הוא ירצה לחזור להיות עם הכדור ביד. אני לא רואה אותו משחק ללא כדור כמו ב- NBA.

ווימס וגאודלוק הם שני שחקנים מצוינים (בהנחה שבריאים). אין פה שום ספק. יש ספק גדול בקשר לכמה הם מתאימים ולכמה הם יהיו מוכנים לשנות את המשחק שלהם בשביל הקבוצה ובשביל המאמן. אני חושב שברור לכולם (גם לאופטימיים) שהשילוב של השניים האלה ביחד עם מקל הוא לא אידיאלי, אלא תוצר של המציאות של מכבי ושוק השחקנים. אני מקווה שזה איכשהו יתסדר. בהחלט יכול להיות שכן, אבל על פניו, אני צופה הרבה מאוד בעיות.

25 אוגוסט 2016, 15:28

אני ממש מקווה שמילר יחזור לעצמו עד מרץ
אל תשכחו שבאמצע יולי הודיעו שהוא יעדר כ6-9 חודשים
אני מאמין שתוך 7 חודשים הוא כבר יהיה כשיר, נגיד יקח לו עוד חודש לחזור לעצמו אז זה 8
אז תעשו
יולי אוגוסט ספטמבר אוקטובר דצמבר ינואר פברואר אמצע פברואר כבר יהיה כשיר ובמרץ הוא יחזור לעצמו, אם זה יהיה ככה זה יהיה מצוין למכבי
כי זה אומר שהוא יחזור בין מחזור 23-26 ואז ישארו לו גם את סוף המחזורים לשחק ואם בעזרת השם מכבי יעלו להצלבה אז גם את ההצלבה
את ההצלבה מילר בטוח ישחק כי השלב הראשון מסתיים רק ב6/4 ועד אז מילר כבר יחזור לעצמו במאה אחוז, רק צריך שמכבי יעלו (בלי סנטר מחליף זה לא יקרה)

25 אוגוסט 2016, 15:33

arel123 כתב:אני ממש מקווה שמילר יחזור לעצמו עד מרץ
אל תשכחו שבאמצע יולי הודיעו שהוא יעדר כ6-9 חודשים
אני מאמין שתוך 7 חודשים הוא כבר יהיה כשיר, נגיד יקח לו עוד חודש לחזור לעצמו אז זה 8
אז תעשו
יולי אוגוסט ספטמבר אוקטובר דצמבר ינואר פברואר אמצע פברואר כבר יהיה כשיר ובמרץ הוא יחזור לעצמו, אם זה יהיה ככה זה יהיה מצוין למכבי
כי זה אומר שהוא יחזור בין מחזור 23-26 ואז ישארו לו גם את סוף המחזורים לשחק ואם בעזרת השם מכבי יעלו להצלבה אז גם את ההצלבה
את ההצלבה מילר בטוח ישחק כי השלב הראשון מסתיים רק ב6/4 ועד אז מילר כבר יחזור לעצמו במאה אחוז, רק צריך שמכבי יעלו (בלי סנטר מחליף זה לא יקרה)

תראה מה עשית:
ולידיעה שהתקבלה זה עתה:
"קווינסי מילר, שחקנה החדש של מכבי תל אביב, שנפצע בברכו במהלך משחק חובבים בארה"ב פצע את ברכו השנייה במהלך טיפולי הפיזיוטרפיה"

25 אוגוסט 2016, 15:35

roy1000 כתב:
שחף1 כתב:יוני, ראיתי מספיק את גאודלוק וגם את ווימס בשביל להגיד שהם לא שחקנים של בידודים נטו. שניהם יודעים לנוע יפה בלי כדור וגם לצאת מחסימות. יש בהחלט סימני שאלה סביב הסגל ואין אף החתמה שהיא באנקר(ראינו את זה בשנה שעברה יפה) אבל שניהם אמורים להיות משהו מוכח יחסית. לגבי הגנה, יש בסגל הזה יכולות פיזיות שלא היו בסגל של אשתקד. רוצ׳סטי ופארמר לצורך העניין לא יכולים לשמור על אף אחד היום. העניין הוא גם רצון וזה אולי סימן השאלה פה.

גאודלוק הוא לא ריי אלן שרץ על חסימות. גאודלוק זה שחקן שכמעט כל זריקה הוא מוציא מתוך כדרור. הוא לא שחקן של קאץ' אנד שוט. מדובר בסקורר גדול, אולי הטוב ביורוליג, אבל בוא לא נהפוך אותו לשחקן אחר. למי שיש ספק, אפשר לחזור לסדרה מול פנר לפני שנתיים ולראות איך יוגב הוציא אותו מהמשחק בזה שלא אפשר לו לשים את הכדור על הרצפה.

ווימס באירופה היה יותר שחקן של בידודים ויותר פליימייקר. בתקופות הקצרות שלו ב- NBA הוא באמת ניסה יותר להתבסס על תנועה ללא כדור וחיתוכים לסל. להערכתי, במכבי הוא ירצה לחזור להיות עם הכדור ביד. אני לא רואה אותו משחק ללא כדור כמו ב- NBA.

ווימס וגאודלוק הם שני שחקנים מצוינים (בהנחה שבריאים). אין פה שום ספק. יש ספק גדול בקשר לכמה הם מתאימים ולכמה הם יהיו מוכנים לשנות את המשחק שלהם בשביל הקבוצה ובשביל המאמן. אני חושב שברור לכולם (גם לאופטימיים) שהשילוב של השניים האלה ביחד עם מקל הוא לא אידיאלי, אלא תוצר של המציאות של מכבי ושוק השחקנים. אני מקווה שזה איכשהו יתסדר. בהחלט יכול להיות שכן, אבל על פניו, אני צופה הרבה מאוד בעיות.

דווקא בפנר היו לאוברדוביץ' ים תרגילים בשביל גאודלוק , הרבה פעמים קיבל חסימות שהשאירו אותו פנוי מהשלוש... נכון שהוא לא קאץ' נ שוט כמו ריי אלן או ג'ייסי קארול לדוגמא אבל הוא כן שחקן שמרבה לעשות תנועה , שוב הרבה תלוי באדלשטיין השנה...
נושא נעול